- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.661
Yasnazım hadi ben 2019 kasımda hamile kaldım o zaman herşey çok güzeldi ne bileyim böyle olacağını.Hosgeldin cici❤ valla bende aynisini dedim bi hamile kaldik dunyanin sonu geldi diyeyanlis zamanda yaptik bende hastayim biraz bogazim kasiniyo burnum tikali sifayi kaptik
Doğru cicim, umarım tüm okullarda kısa Zamanda dezenfekte edilirMiniğim edilecek tatil okulda dezenfektasyon sağlanana kadar olur. Çok ciddi problem olmadıkça 2 haftadan uzun bir tatil verilmez bence. Belki Nisan tatili öne çekilebilir. Bilmiyorum bekliyoruz henüz bir tatil haberi de yok zaten
Geyşaya tecavüz etmem topik genelinde coşku ve bayram havasıyla karşılandıB Brunello Cicinelli hoşgeldin sırma saçlımmm fıstıklı katmerimm
Öncelikle geyşaya tecavüz etmiş olmandan mütevellit çok mutlu olduğumu söyleyebilirimbu tecavüz olayına neden bu kadar sevindim bilmiyorum ama olsundu
Bu virüs illeti beni de allak bullak ettii..
Üstelik çalıştığım yeri düşündükçe 44 katlı 250den fazla ofisin olduğu 30 tane mağaza olan bir plaza da çalışıyorum..
Ve sürekli yurtdışına gidip gelenler oluyor, nasıl korkmayayım ??
Kolonya el dezenfektanı hepsini aldımişyerine giriş ve çıkışta eldiven ve maske kullanıyorum, olabildiğince tuvalete gitmiyorum.. her yarım saatte bir elimi yüzümü yıkayıp kolonya ile pekiştirmeye calısıyorum
Kiz evet ben bile bile yaptim heYasnazım hadi ben 2019 kasımda hamile kaldım o zaman herşey çok güzeldi ne bileyim böyle olacağını.Sen gidip bile bile hamile kaldın 2020nin göbeğinde
Vallahi Allaha emanetiz ama çok tedirgin haldeyim
Gargara yap kuzum boğazına burnuna çek bol bol.
Hamilelik nasıl gidiyor,
Büşom üzmek istemem ama sağa da az yatman lazım sağ bacaktan önemli damarlar geçiriyormuş baskı yapmamak lazımmış bebeğe kan akışı içinYan yatmak gerekiyormuş cicim bende sağıma yatınca rahat edebiliyorum birtek zaten, birde bol bol yoğurt süt tüketiyorum bakalım, benim karnım ise daha 0 belirme asla bir şey yok orda birden çıkacak herhalde
İşte bende tutamıyorum, ama tutmaya calısıyorum oldukça .. tuvaletten çıktıktan sonra 2 kere ellerimi sabunla yıkıyorum, yerime gelince de kolonya dezenfektan hepsini kullanıyorumGeyşaya tecavüz etmem topik genelinde coşku ve bayram havasıyla karşılandı
Esmer bombam çok riskli
Tuvalete de nasıl girmemeyeceksin ki. Ben artık tutamıyorum bebek bildiğin idrar kesesine baskı yapıyor azıcık idrarım gelse 2 gündür tutuyormuş gibi sıkışıyorum o yüzden mecburen giriyorum
İzne mi ayrılsan?
Soluma da yatarım da eşim sağ yamacımda olunca onun nefesi olmadan uyuyamıyorum lanet olsun içimdeki romantikliğeBüşom üzmek istemem ama sağa da az yatman lazım sağ bacaktan önemli damarlar geçiriyormuş baskı yapmamak lazımmış bebeğe kan akışı içinhep sola ve azıcıcık sağa... Ben soluma inme inince dönüyorum sağa işte
13 haftada çıkmaz büşom bundan sonra başlar artık çıkmaya. 4 ün içindeyken büyümeye başlıyor.
Çık kuzum canından kıymetli mi sanki..İşte bende tutamıyorum, ama tutmaya calısıyorum oldukça .. tuvaletten çıktıktan sonra 2 kere ellerimi sabunla yıkıyorum, yerime gelince de kolonya dezenfektan hepsini kullanıyorum
Eşim de diyor, işi mi bıraksan acaba diye; bir kaos yaşamıştık bu işten ayrılma mevzusu ile ilgili hatırlıyorsan gebeliğin ilk zamanların da o tepkilerimden tırstığı için tam bişey diyemiyor ama acaba mı hayatım demekten kendini alamıyor.. Bende şu sıraalr düşünmüyor değilim; ne yalan söylimm balımm
Hergün adetinin başlamamış olması en büyük gösterge kuzum testlere para verme boşunaKiz evet ben bile bile yaptim hegargara yapiyim aynen iyi gelir.
Valla hamilelik guzel gidiyo gibi hic bi hissim yokhergun gebelik testi yapiyorm bebek benimlemi diye kese gorene kadar boyle
Poncigim şimdi marketten çıktım soda almaya girdim sadece hıncahınç dolu millet arabaları doldurmuş stok yapiyo toplum olarak abartmayi cok seviyor milletimiz.. korkma hic bol bol ellerini yika kolonyani eksik etme sil surekli mausu bilgisayari telefonu bol bolda su ic bisey olmiycak hem havalarda isiniyor bununda etkisiyle azalacagina inaniyorum ben icini ferah tut patilimValla ediyorum da imzoşum ne bileyim ya içim rahar değil vallaa..
Eşim de işten ayrıl diyor ama ne bileyimm
Yer değiştirin büşomSoluma da yatarım da eşim sağ yamacımda olunca onun nefesi olmadan uyuyamıyorum lanet olsun içimdeki romantikliğeOda hep bana döner ama işte bebiş için yer değiştirecezo zaman sol tarafıma geçecek
Ya hahahahahahahahah Allah iyiliğini versin be limon kolanyamEki Görüntüle 2603780
Ben geldim tuzlu gargaralarımGündeme uygun hitaplar kullanarak topiğe virüs gelmesini de engellemeye çalışıyorum
Kuzularım öncelikle kritik bir dönemin içindeyiz. Her yerde uyarılar eminim okumuşsunuzdur ama bende sağlığınız için gerek çocuklar gerek velilerime yaptığım uyarılardan sizlere de yapmak istiyorum.
Öncelikle mümkün mertebe toplu ve kalabalık avm, kitap fuarı gibi alanlardan uzak durmaya gayret edelim. Sürekli el yıkamak, limon kolonyası ile sürekli el antiseptiği sağlamak, her sabah ve akşam tuzlu su ya da elinizdeki mevcut gargara ile gargara yapmak (tuzlu suyu burnumuza da çekelim), dondurma gibi soğuk gıdaları tüketmemek, sıcak gıdaları tüketmek, yemeklerimize sıklıkla sirke koymak, duş suyuna biraz sirke eklemek, tokalaşmamak öpüşmemek, özellikle ileri yaştaki anneanne babanne ziyaretlerine ara vermek almamız gereken koruyucu önlemlerden bazıları..
Çocuğu olanlar okuldan gelen çocuğunu derhal el yıkatıp (en az 20 sn sabunla ovalama ve bol su), gargarasını yaptırıp, limon kolonyasına bassın çocuğunu. Üniformaları daha sıklıkla ve daha yüksek derecede yıkayalım.
Evinize gıda stoğu yapmanızı da şahsım adına öneririm gidişat iyi gözükmüyor. Tedbir bizden takdir Allah'tan artık..
Bir de şu şehirde bu kadar korona virüsü varmış şöyleymiş böyleymiş gibi paylaşımlar yapmamaya dikkat edin. Yapanlar hakkında dava açılacakmış. Resmi olmayan okul tatili haberlerine de itibar etmeyin.
Gerçekten çok moralim bozuk 40 yılın başı hamile kalalım dedik ülkede olmayan kalmadıBizler, bebelerimiz, çocuklarımız ve tüm sevdiklerimiz Allah'a emanet artık diyecek birşey yok..
Evet keskin bir geçişle geyşamla durumlarımıza geçelim
Koptumponçiğim aldığın 7 like ile beni tecavüze mental olarak ikna ettin, o işi hallettim dün gece
Eki Görüntüle 2603792
Yalnız önümüzdeki 1 hafta herhangi bir yerimin ağrıdığını geyşama söylersem bidaha yüzüme bile bakmaz. O yüzden önümüzdeki 1 hafta çok iyi olmalıyımzaten "beni kullandın biz nasıl böyle birşeye cesaret ettik ya birşey olursa" diye tırnaklarını yemeye başladı adam Tamam üzülme seni ortada bırakacak değilim gelip ailenden isteyeceğim bana varacaksın diyesim geliyor açılmamış gül goncamın paniğini gördükçe
Öyle işte sirkeli sularım, sizler nassınız?
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
@H M
Öyle yapacaz mecbur cicimYer değiştirin büşom
Ben kıçımı dönüp uyuyorum vallahi geyşaya karşı romantiklik momantiklik kalmadı içimde.
Ilac kullandigim surece adet olamam canm onun icin emin olamiyosunHergün adetinin başlamamış olması en büyük gösterge kuzum testlere para verme boşuna
Ben keseyi 6.haftada görmüştüm. Sen ne zaman gideceksin?
Öksüren hapşıran bizden değildirYa hahahahahahahahah Allah iyiliğini versin be limon kolanyam
O iş tamamdiyorsunşükürlerceeee
Valla ben de sirke aldım evde vokta da var yerleri sirkeli voktalı suyla sildim. Evet yaptımne var tedbir bizden taktir allahtan demi hapruşan aksıran tıksırana zombi gözüyle bakmaya başladım Allah affetsin......
Benimki gibi davranırsa çok sürmez büşomÖyle yapacaz mecbur cicim
bakalım bende ne zaman bitecek
Anladım kuzum haftaya görülür o zaman keseIlac kullandigim surece adet olamam canm onun icin emin olamiyosunben haftaya cuma gidicem gittigimde 5 bucuk 6 haftalik oluyor
Sirkeleniyorm sürekli sirkeli suyla yikaniyirmEki Görüntüle 2603780
Ben geldim tuzlu gargaralarımGündeme uygun hitaplar kullanarak topiğe virüs gelmesini de engellemeye çalışıyorum
Kuzularım öncelikle kritik bir dönemin içindeyiz. Her yerde uyarılar eminim okumuşsunuzdur ama bende sağlığınız için gerek çocuklar gerek velilerime yaptığım uyarılardan sizlere de yapmak istiyorum.
Öncelikle mümkün mertebe toplu ve kalabalık avm, kitap fuarı gibi alanlardan uzak durmaya gayret edelim. Sürekli el yıkamak, limon kolonyası ile sürekli el antiseptiği sağlamak, her sabah ve akşam tuzlu su ya da elinizdeki mevcut gargara ile gargara yapmak (tuzlu suyu burnumuza da çekelim), dondurma gibi soğuk gıdaları tüketmemek, sıcak gıdaları tüketmek, yemeklerimize sıklıkla sirke koymak, duş suyuna biraz sirke eklemek, tokalaşmamak öpüşmemek, özellikle ileri yaştaki anneanne babanne ziyaretlerine ara vermek almamız gereken koruyucu önlemlerden bazıları..
Çocuğu olanlar okuldan gelen çocuğunu derhal el yıkatıp (en az 20 sn sabunla ovalama ve bol su), gargarasını yaptırıp, limon kolonyasına bassın çocuğunu. Üniformaları daha sıklıkla ve daha yüksek derecede yıkayalım.
Evinize gıda stoğu yapmanızı da şahsım adına öneririm gidişat iyi gözükmüyor. Tedbir bizden takdir Allah'tan artık..
Bir de şu şehirde bu kadar korona virüsü varmış şöyleymiş böyleymiş gibi paylaşımlar yapmamaya dikkat edin. Yapanlar hakkında dava açılacakmış. Resmi olmayan okul tatili haberlerine de itibar etmeyin.
Gerçekten çok moralim bozuk 40 yılın başı hamile kalalım dedik ülkede olmayan kalmadıBizler, bebelerimiz, çocuklarımız ve tüm sevdiklerimiz Allah'a emanet artık diyecek birşey yok..
Evet keskin bir geçişle geyşamla durumlarımıza geçelim
Koptumponçiğim aldığın 7 like ile beni tecavüze mental olarak ikna ettin, o işi hallettim dün gece
Eki Görüntüle 2603792
Yalnız önümüzdeki 1 hafta herhangi bir yerimin ağrıdığını geyşama söylersem bidaha yüzüme bile bakmaz. O yüzden önümüzdeki 1 hafta çok iyi olmalıyımzaten "beni kullandın biz nasıl böyle birşeye cesaret ettik ya birşey olursa" diye tırnaklarını yemeye başladı adam Tamam üzülme seni ortada bırakacak değilim gelip ailenden isteyeceğim bana varacaksın diyesim geliyor açılmamış gül goncamın paniğini gördükçe
Öyle işte sirkeli sularım, sizler nassınız?
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
@H M
Sirkeli suyun olayım haşmetlimSirkeleniyorm sürekli sirkeli suyla yikaniyirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?