Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hosgeldin cici❤ valla bende aynisini dedim bi hamile kaldik dunyanin sonu geldi diye yanlis zamanda yaptik bende hastayim biraz bogazim kasiniyo burnum tikali sifayi kaptik
Yasnazım hadi ben 2019 kasımda hamile kaldım o zaman herşey çok güzeldi ne bileyim böyle olacağını. Sen gidip bile bile hamile kaldın 2020nin göbeğinde
Vallahi Allaha emanetiz ama çok tedirgin haldeyim
Gargara yap kuzum boğazına burnuna çek bol bol.
Hamilelik nasıl gidiyor,

Doğru cicim, umarım tüm okullarda kısa Zamanda dezenfekte edilir

Geyşaya tecavüz etmem topik genelinde coşku ve bayram havasıyla karşılandı
Esmer bombam çok riskli
Tuvalete de nasıl girmemeyeceksin ki. Ben artık tutamıyorum bebek bildiğin idrar kesesine baskı yapıyor azıcık idrarım gelse 2 gündür tutuyormuş gibi sıkışıyorum o yüzden mecburen giriyorum
İzne mi ayrılsan?

Kiz evet ben bile bile yaptim he gargara yapiyim aynen iyi gelir.
Valla hamilelik guzel gidiyo gibi hic bi hissim yokhergun gebelik testi yapiyorm bebek benimlemi diye kese gorene kadar boyle

Yan yatmak gerekiyormuş cicim bende sağıma yatınca rahat edebiliyorum birtek zaten, birde bol bol yoğurt süt tüketiyorum bakalım, benim karnım ise daha 0 belirme asla bir şey yok orda birden çıkacak herhalde
Büşom üzmek istemem ama sağa da az yatman lazım sağ bacaktan önemli damarlar geçiriyormuş baskı yapmamak lazımmış bebeğe kan akışı için hep sola ve azıcıcık sağa... Ben soluma inme inince dönüyorum sağa işte
13 haftada çıkmaz büşom bundan sonra başlar artık çıkmaya. 4 ün içindeyken büyümeye başlıyor.

İşte bende tutamıyorum, ama tutmaya calısıyorum oldukça .. tuvaletten çıktıktan sonra 2 kere ellerimi sabunla yıkıyorum, yerime gelince de kolonya dezenfektan hepsini kullanıyorum

Eşim de diyor, işi mi bıraksan acaba diye; bir kaos yaşamıştık bu işten ayrılma mevzusu ile ilgili hatırlıyorsan gebeliğin ilk zamanların da o tepkilerimden tırstığı için tam bişey diyemiyor ama acaba mı hayatım demekten kendini alamıyor.. Bende şu sıraalr düşünmüyor değilim; ne yalan söylimm balımm

Soluma da yatarım da eşim sağ yamacımda olunca onun nefesi olmadan uyuyamıyorum lanet olsun içimdeki romantikliğe Oda hep bana döner ama işte bebiş için yer değiştirecezo zaman sol tarafıma geçecek

Çık kuzum canından kıymetli mi sanki..
Bende nisanın 6 sına kadar çalışacaktım ama her an bırakabilirim durumlara göre bilmiyorum

Kiz evet ben bile bile yaptim he gargara yapiyim aynen iyi gelir.
Valla hamilelik guzel gidiyo gibi hic bi hissim yokhergun gebelik testi yapiyorm bebek benimlemi diye kese gorene kadar boyle
Hergün adetinin başlamamış olması en büyük gösterge kuzum testlere para verme boşuna
Ben keseyi 6.haftada görmüştüm. Sen ne zaman gideceksin?

Valla ediyorum da imzoşum ne bileyim ya içim rahar değil vallaa..
Eşim de işten ayrıl diyor ama ne bileyimm
Poncigim şimdi marketten çıktım soda almaya girdim sadece hıncahınç dolu millet arabaları doldurmuş stok yapiyo toplum olarak abartmayi cok seviyor milletimiz.. korkma hic bol bol ellerini yika kolonyani eksik etme sil surekli mausu bilgisayari telefonu bol bolda su ic bisey olmiycak hem havalarda isiniyor bununda etkisiyle azalacagina inaniyorum ben icini ferah tut patilim

Soluma da yatarım da eşim sağ yamacımda olunca onun nefesi olmadan uyuyamıyorum lanet olsun içimdeki romantikliğe Oda hep bana döner ama işte bebiş için yer değiştirecezo zaman sol tarafıma geçecek
Yer değiştirin büşom
Ben kıçımı dönüp uyuyorum vallahi geyşaya karşı romantiklik momantiklik kalmadı içimde.

Ya hahahahahahahahah Allah iyiliğini versin be limon kolanyam
O iş tamamdiyorsun şükürlerceeee
Valla ben de sirke aldım evde vokta da var yerleri sirkeli voktalı suyla sildim. Evet yaptım ne var tedbir bizden taktir allahtan demi hapruşan aksıran tıksırana zombi gözüyle bakmaya başladım Allah affetsin......

Hergün adetinin başlamamış olması en büyük gösterge kuzum testlere para verme boşuna
Ben keseyi 6.haftada görmüştüm. Sen ne zaman gideceksin?
Ilac kullandigim surece adet olamam canm onun icin emin olamiyosun ben haftaya cuma gidicem gittigimde 5 bucuk 6 haftalik oluyor

Öksüren hapşıran bizden değildir
Votka ile sildin her tarafı birazdan kafa 300 500 olmaya başlar kedişim

Öyle yapacaz mecbur cicim
bakalım bende ne zaman bitecek
Benimki gibi davranırsa çok sürmez büşom sabah msj atmış arkadaşlarla yemeğe gidiyoruz diye. Kime danıştın da gidiyorsun dedim. Sen okuldasın diye sorun etmezsin diye düşündüm dedi. Yanlış düşünmüşsün dedim. Özgür ruh oldu benimki ama ruhunu alıcam onun.

Sirkeleniyorm sürekli sirkeli suyla yikaniyirm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…