Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Negoo etiketlemeyi unutmuşum kuzum

Bakacak ilgilenecek kimsen yok mu şamdanım
Özel kreşler tatil vermeyebilir ki ülke koronadan kırılmadıkça birkaç gün dışında uzun bir tatil verileceğini şahsım adına zannetmiyorum
Herkesin işi kalabalıkla temas halinde şamdanım hepimiz riskli gruptayız. Bende ayrılsam ne olacak ki diyorum geyşamın ortamı pislik yuvası zaten. Yabancı uyrukluya da dokunuyor, mülteciye de, uyuşturucu ticareti yapana da, pis pis insanlara da.. Ne kadar korunabileceğim..
Korona belasından geyşama ettiğim tecavüzün mutluluğunu yaşayamadım

Hosgeldin cici kizzzz buyuk bulusma yasanms sevindim Allah daim etsinn gik cikarma bi 10 gun filan

Uyarilar icin sag ol insallah cok yayilmaz bir an evvel bu beladan kurtuluruz ulkecek ...

Gunduz erkek kardesim geldi kizima da bana da degisiklik oldu bayadir gelememisti calisiyor izin gunleri uymuyordu oyle iste guzeldi bursa hava ama disari cikmaya korkuyoruz iste baksna

Biliyorsundur da genede soylemek istedim idrarin geldgmde tutmaya calisarak enfeksiyona davetiye cikarirsin Allah korusun hamileyken skntili bi durum olusturmasin bence tutmaya calsma nasilsa gidiyorsundur tuvalete gunde ha 2 ha 3 4

Yaa cicim vallahi acayip Bi koku oluyo kendimi turşu gibi hissediyorum ardından parfüm banyosu filan yapıyorum ama pek de fayda etmiyor
Turşim benim
Neyseki evden çıkmıyorsun da kimse hayırdır kız anangil tuşunu mu kurdu sonunda demiyor
Vallahi kokar mokar tok tutar diyerek sirke banyolarına başlayacağız yapacak birşey yok

cici görmediğim uyruk kalmadi ya İstanbul'a gelen yabancılar direk bizim oraya geliyo. sürekli yuz yuzeyiz. bide benim olduğum yer tahsilatin karşısı ordan da bi kalabalık pislik içinde kalıyoruz. inan bütün gün pencereler açık içerisi iğrenç kokuyo ve havasız geysanla tek farkımız o bide suçluyla uğraşıyo

ben eve getirmezsem bişey olmaz zaten. kaynanamlar geliriz diye aradi ama bi çocuğa bakmak için evde üç kişi birden istemiyorum açıkçası. bide grip en çok koah hastası ve zatürre geçiren yaşlılar için tehlikeli. kp KOAH hastası ve zatürre yüzünden hastanede yatmis çocukken ölümden dönmüş

bakalım artık inşallah dediğin gibi olur da bı kaç günle idare ederiz

Büyük buluşma yaşansa ne olacak çayım korona belasına geyşama ettiğim tecavüzün mutluluğu kursağımda kaldı gölge düştü mutlu günüme
Çıkmayın kuzum çıkmayın.. Oturun evde. Hele İstanbul çok büyük risk şuan

Turşim benim
Neyseki evden çıkmıyorsun da kimse hayırdır kız anangil tuşunu mu kurdu sonunda demiyor
Vallahi kokar mokar tok tutar diyerek sirke banyolarına başlayacağız yapacak birşey yok
 yaaaa buna koptum hiç bu açıdan bakmamıştım olayaaa kesinlikle ciciim şuan sadece kendime kokuyorum

Tabiki öyle hatta bu herkese yayılmalı, toplu kokalım

Şamdanım zaten sanırım tatil yok baksana olsa açıklanırdı
Kendine çok dikkat et. İstanbul hele daha büyük risk sanırım şuan.
Allahım geçip gitse şu günler

yaaaa buna koptum hiç bu açıdan bakmamıştım olayaaa kesinlikle ciciim şuan sadece kendime kokuyorum

Tabiki öyle hatta bu herkese yayılmalı, toplu kokalım
Zaten toplu kokarsak kimse kimseye yaklaşmaz korona da kimseye bulaşmaz. Ben bir dahiyim, aynştayn bak dalgana

Şamdanım zaten sanırım tatil yok baksana olsa açıklanırdı
Kendine çok dikkat et. İstanbul hele daha büyük risk sanırım şuan.
Allahım geçip gitse şu günler

biz uzun zamandır dikkat ediyoduk cicim zaten is arkadaşlarıyla. bugün bide antiseptik losyon aldık. kolonyamiz sirkemiz çamaşır suyumuz falan vardi kullanıyoduk. mükellefi yanımizda tutmamaya çalışıyoruz. ama işte toplu bi dezenfekte olması lazım:)

oğlanın kreşte önlemini almış. inşallah bişey olmaz

sen aldin mi tedbir için birşeyler

Ay, ne için gidecekler ki rosum. Olmaz mı gitmeseler. Ben bugün gittim ama henüz buralara gelememiştir düşüncesiyle gittim. Gelince de iyice temizlendim.
Dişi apse yapmış gbi çok kotu oğlanın
Diş doktoruna gidecekler ama yine de tirsiyor insan
Diş çıkmamış ama dişin üzeri bembeyaz yara gbj bişey çıkmış

Tüh ya rosum diş de beklemez ki. Ellerine eldiven filan giydirip gönderebilirsin elleri korumak maskeden filan daha önemli anladığım kadarıyla.

geçmiş olsun canım ya gitsinler çabuk dönerler. zaten millet sokağa da çıkmıyo artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…