- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.681
@Negoo etiketlemeyi unutmuşum kuzumEki Görüntüle 2603780
Ben geldim tuzlu gargaralarımGündeme uygun hitaplar kullanarak topiğe virüs gelmesini de engellemeye çalışıyorum
Kuzularım öncelikle kritik bir dönemin içindeyiz. Her yerde uyarılar eminim okumuşsunuzdur ama bende sağlığınız için gerek çocuklar gerek velilerime yaptığım uyarılardan sizlere de yapmak istiyorum.
Öncelikle mümkün mertebe toplu ve kalabalık avm, kitap fuarı gibi alanlardan uzak durmaya gayret edelim. Sürekli el yıkamak, limon kolonyası ile sürekli el antiseptiği sağlamak, her sabah ve akşam tuzlu su ya da elinizdeki mevcut gargara ile gargara yapmak (tuzlu suyu burnumuza da çekelim), dondurma gibi soğuk gıdaları tüketmemek, sıcak gıdaları tüketmek, yemeklerimize sıklıkla sirke koymak, duş suyuna biraz sirke eklemek, tokalaşmamak öpüşmemek, özellikle ileri yaştaki anneanne babanne ziyaretlerine ara vermek almamız gereken koruyucu önlemlerden bazıları..
Çocuğu olanlar okuldan gelen çocuğunu derhal el yıkatıp (en az 20 sn sabunla ovalama ve bol su), gargarasını yaptırıp, limon kolonyasına bassın çocuğunu. Üniformaları daha sıklıkla ve daha yüksek derecede yıkayalım.
Evinize gıda stoğu yapmanızı da şahsım adına öneririm gidişat iyi gözükmüyor. Tedbir bizden takdir Allah'tan artık..
Bir de şu şehirde bu kadar korona virüsü varmış şöyleymiş böyleymiş gibi paylaşımlar yapmamaya dikkat edin. Yapanlar hakkında dava açılacakmış. Resmi olmayan okul tatili haberlerine de itibar etmeyin.
Gerçekten çok moralim bozuk 40 yılın başı hamile kalalım dedik ülkede olmayan kalmadıBizler, bebelerimiz, çocuklarımız ve tüm sevdiklerimiz Allah'a emanet artık diyecek birşey yok..
Evet keskin bir geçişle geyşamla durumlarımıza geçelim
Koptumponçiğim aldığın 7 like ile beni tecavüze mental olarak ikna ettin, o işi hallettim dün gece
Eki Görüntüle 2603792
Yalnız önümüzdeki 1 hafta herhangi bir yerimin ağrıdığını geyşama söylersem bidaha yüzüme bile bakmaz. O yüzden önümüzdeki 1 hafta çok iyi olmalıyımzaten "beni kullandın biz nasıl böyle birşeye cesaret ettik ya birşey olursa" diye tırnaklarını yemeye başladı adam Tamam üzülme seni ortada bırakacak değilim gelip ailenden isteyeceğim bana varacaksın diyesim geliyor açılmamış gül goncamın paniğini gördükçe
Öyle işte sirkeli sularım, sizler nassınız?
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
Bakacak ilgilenecek kimsen yok mu şamdanımvalla okullar kapanirsa çalışan annelere izin verilecek mi derdindeyim cici
çalıştığım yerde cinde virüs çıktığından beri önlem konuşup önlem aldığımız için artık bu şeyler bizde temel günlük rutin olduen az 20 kez elimizi yıkıyoruz sürekli masalari klavyeleri siliyoruz falan.
benim bakacak kimsem olmadığı için kreş almazsa ortada kalırız çocukla. mülteci yuvası gibi bi yerde çalışıyorum aksama kadar kac bin kişi geliyo yabancı yerli haddi hesabı yokben eve tasimazsam kimse bizim evde Corona olmaz sanırım.
geyşanla açılışı yapmanıza sevindimdevamı gelir inşallah
Bunu ben de yapıyorumSirkeleniyorm sürekli sirkeli suyla yikaniyirm
Kokusuna tahammül edebilsem bende yapacağım ama yapmak zorundayım artık mecburumBunu ben de yapıyorum
Yaa cicim vallahi acayip Bi koku oluyo kendimi turşu gibi hissediyorumKokusuna tahammül edebilsem bende yapacağım ama yapmak zorundayım artık mecburum
Hosgeldin cici kizzzz buyuk bulusma yasanms sevindimEki Görüntüle 2603780
Ben geldim tuzlu gargaralarımGündeme uygun hitaplar kullanarak topiğe virüs gelmesini de engellemeye çalışıyorum
Kuzularım öncelikle kritik bir dönemin içindeyiz. Her yerde uyarılar eminim okumuşsunuzdur ama bende sağlığınız için gerek çocuklar gerek velilerime yaptığım uyarılardan sizlere de yapmak istiyorum.
Öncelikle mümkün mertebe toplu ve kalabalık avm, kitap fuarı gibi alanlardan uzak durmaya gayret edelim. Sürekli el yıkamak, limon kolonyası ile sürekli el antiseptiği sağlamak, her sabah ve akşam tuzlu su ya da elinizdeki mevcut gargara ile gargara yapmak (tuzlu suyu burnumuza da çekelim), dondurma gibi soğuk gıdaları tüketmemek, sıcak gıdaları tüketmek, yemeklerimize sıklıkla sirke koymak, duş suyuna biraz sirke eklemek, tokalaşmamak öpüşmemek, özellikle ileri yaştaki anneanne babanne ziyaretlerine ara vermek almamız gereken koruyucu önlemlerden bazıları..
Çocuğu olanlar okuldan gelen çocuğunu derhal el yıkatıp (en az 20 sn sabunla ovalama ve bol su), gargarasını yaptırıp, limon kolonyasına bassın çocuğunu. Üniformaları daha sıklıkla ve daha yüksek derecede yıkayalım.
Evinize gıda stoğu yapmanızı da şahsım adına öneririm gidişat iyi gözükmüyor. Tedbir bizden takdir Allah'tan artık..
Bir de şu şehirde bu kadar korona virüsü varmış şöyleymiş böyleymiş gibi paylaşımlar yapmamaya dikkat edin. Yapanlar hakkında dava açılacakmış. Resmi olmayan okul tatili haberlerine de itibar etmeyin.
Gerçekten çok moralim bozuk 40 yılın başı hamile kalalım dedik ülkede olmayan kalmadıBizler, bebelerimiz, çocuklarımız ve tüm sevdiklerimiz Allah'a emanet artık diyecek birşey yok..
Evet keskin bir geçişle geyşamla durumlarımıza geçelim
Koptumponçiğim aldığın 7 like ile beni tecavüze mental olarak ikna ettin, o işi hallettim dün gece
Eki Görüntüle 2603792
Yalnız önümüzdeki 1 hafta herhangi bir yerimin ağrıdığını geyşama söylersem bidaha yüzüme bile bakmaz. O yüzden önümüzdeki 1 hafta çok iyi olmalıyımzaten "beni kullandın biz nasıl böyle birşeye cesaret ettik ya birşey olursa" diye tırnaklarını yemeye başladı adam Tamam üzülme seni ortada bırakacak değilim gelip ailenden isteyeceğim bana varacaksın diyesim geliyor açılmamış gül goncamın paniğini gördükçe
Öyle işte sirkeli sularım, sizler nassınız?
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
Biliyorsundur da genede soylemek istedim idrarin geldgmde tutmaya calisarak enfeksiyona davetiye cikarirsin Allah korusun hamileyken skntili bi durum olusturmasin bence tutmaya calsma nasilsa gidiyorsundur tuvalete gunde ha 2 ha 3 4İşte bende tutamıyorum, ama tutmaya calısıyorum oldukça .. tuvaletten çıktıktan sonra 2 kere ellerimi sabunla yıkıyorum, yerime gelince de kolonya dezenfektan hepsini kullanıyorum
Eşim de diyor, işi mi bıraksan acaba diye; bir kaos yaşamıştık bu işten ayrılma mevzusu ile ilgili hatırlıyorsan gebeliğin ilk zamanların da o tepkilerimden tırstığı için tam bişey diyemiyor ama acaba mı hayatım demekten kendini alamıyor.. Bende şu sıraalr düşünmüyor değilim; ne yalan söylimm balımm
Turşim benimYaa cicim vallahi acayip Bi koku oluyo kendimi turşu gibi hissediyorumardından parfüm banyosu filan yapıyorum ama pek de fayda etmiyor
Bakacak ilgilenecek kimsen yok mu şamdanım
Özel kreşler tatil vermeyebilir ki ülke koronadan kırılmadıkça birkaç gün dışında uzun bir tatil verileceğini şahsım adına zannetmiyorum
Herkesin işi kalabalıkla temas halinde şamdanım hepimiz riskli gruptayız. Bende ayrılsam ne olacak ki diyorum geyşamın ortamı pislik yuvası zaten. Yabancı uyrukluya da dokunuyor, mülteciye de, uyuşturucu ticareti yapana da, pis pis insanlara da.. Ne kadar korunabileceğim..
Korona belasından geyşama ettiğim tecavüzün mutluluğunu yaşayamadım
Büyük buluşma yaşansa ne olacak çayım korona belasına geyşama ettiğim tecavüzün mutluluğu kursağımda kaldı gölge düştü mutlu günümeHosgeldin cici kizzzz buyuk bulusma yasanms sevindimAllah daim etsinn gik cikarma bi 10 gun filan
Uyarilar icin sag ol insallah cok yayilmaz bir an evvel bu beladan kurtuluruz ulkecek ...
Gunduz erkek kardesim geldi kizima da bana da degisiklik oldu bayadir gelememisti calisiyor izin gunleri uymuyordu oyle iste guzeldi bursa hava ama disari cikmaya korkuyoruz iste baksna
Turşim benim
Neyseki evden çıkmıyorsun da kimse hayırdır kız anangil tuşunu mu kurdu sonunda demiyor
Vallahi kokar mokar tok tutar diyerek sirke banyolarına başlayacağız yapacak birşey yok
Şamdanım zaten sanırım tatil yok baksana olsa açıklanırdıcici görmediğim uyruk kalmadi yaİstanbul'a gelen yabancılar direk bizim oraya geliyo. sürekli yuz yuzeyiz. bide benim olduğum yer tahsilatin karşısı ordan da bi kalabalık pislik içinde kalıyoruz. inan bütün gün pencereler açık içerisi iğrenç kokuyo ve havasız geysanla tek farkımız o bide suçluyla uğraşıyo
ben eve getirmezsem bişey olmaz zaten. kaynanamlar geliriz diye aradi ama bi çocuğa bakmak için evde üç kişi birden istemiyorum açıkçası. bide grip en çok koah hastası ve zatürre geçiren yaşlılar için tehlikeli. kp KOAH hastası ve zatürre yüzünden hastanede yatmis çocukken ölümden dönmüş
bakalım artık inşallah dediğin gibi olur da bı kaç günle idare ederiz
Zaten toplu kokarsak kimse kimseye yaklaşmaz korona da kimseye bulaşmaz. Ben bir dahiyim, aynştayn bak dalganayaaaa buna koptum hiç bu açıdan bakmamıştım olayaaa kesinlikle ciciim şuan sadece kendime kokuyorum
Tabiki öyle hatta bu herkese yayılmalı, toplu kokalım
Şamdanım zaten sanırım tatil yok baksana olsa açıklanırdı
Kendine çok dikkat et. İstanbul hele daha büyük risk sanırım şuan.
Allahım geçip gitse şu günler
Seni dökmeye kıyamamSirkeli suyun olayım haşmetlim
Nasılsın gülom?
Bunu ben de yapıyorum
Ay, ne için gidecekler ki rosum. Olmaz mı gitmeseler. Ben bugün gittim ama henüz buralara gelememiştir düşüncesiyle gittim. Gelince de iyice temizlendim.
Yaaaa o değil de çocuklar hastaneye gidecek yarn aklım çıkıyor
Dişi apse yapmış gbi çok kotu oğlanınAy, ne için gidecekler ki rosum. Olmaz mı gitmeseler. Ben bugün gittim ama henüz buralara gelememiştir düşüncesiyle gittim. Gelince de iyice temizlendim.
Tüh ya rosum diş de beklemez ki. Ellerine eldiven filan giydirip gönderebilirsin elleri korumak maskeden filan daha önemli anladığım kadarıyla.Dişi apse yapmış gbi çok kotu oğlanın
Diş doktoruna gidecekler ama yine de tirsiyor insan
Diş çıkmamış ama dişin üzeri bembeyaz yara gbj bişey çıkmış
Dişi apse yapmış gbi çok kotu oğlanın
Diş doktoruna gidecekler ama yine de tirsiyor insan
Diş çıkmamış ama dişin üzeri bembeyaz yara gbj bişey çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?