- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.701
Çok iyi yapmışsınız şamdanımbiz uzun zamandır dikkat ediyoduk cicim zaten is arkadaşlarıyla. bugün bide antiseptik losyon aldık. kolonyamiz sirkemiz çamaşır suyumuz falan vardi kullanıyoduk. mükellefi yanımizda tutmamaya çalışıyoruz. ama işte toplu bi dezenfekte olması lazım:)
oğlanın kreşte önlemini almış. inşallah bişey olmaz
sen aldin mi tedbir için birşeyler
Yaaa var Yaaa elimden gelse heryerlerini dezenfekte ilacı sıkıcam eşime de maskesz çıkma hicbiyere dokunma dokundurtma dedm ellerini yikasinlar sürekli dedm.bni götürmüyor malum zaten gidemem deTüh ya rosum diş de beklemez ki. Ellerine eldiven filan giydirip gönderebilirsin elleri korumak maskeden filan daha önemli anladığım kadarıyla.
AhahSeni dökmeye kıyamam
İyiyim cnm sen nasilsin
Saol cnm ins hemen geçer gider yaa valla virusuydi depremiydi savaşıydi valla yaşama enerjimiz kalmadıgeçmiş olsun canım yagitsinler çabuk dönerler. zaten millet sokağa da çıkmıyo artık.
Benmde olmuyor vallaAhah
Nasıl olayım gülom anksiyete krizleri geçiriyorum korona belasına. Aklımı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum ama yok olmuyor
Insallah gorulür canim ❤Anladım kuzum haftaya görülür o zaman kese
Vuuuu ateş seni çağırmış demekEki Görüntüle 2603780
Ben geldim tuzlu gargaralarımGündeme uygun hitaplar kullanarak topiğe virüs gelmesini de engellemeye çalışıyorum
Kuzularım öncelikle kritik bir dönemin içindeyiz. Her yerde uyarılar eminim okumuşsunuzdur ama bende sağlığınız için gerek çocuklar gerek velilerime yaptığım uyarılardan sizlere de yapmak istiyorum.
Öncelikle mümkün mertebe toplu ve kalabalık avm, kitap fuarı gibi alanlardan uzak durmaya gayret edelim. Sürekli el yıkamak, limon kolonyası ile sürekli el antiseptiği sağlamak, her sabah ve akşam tuzlu su ya da elinizdeki mevcut gargara ile gargara yapmak (tuzlu suyu burnumuza da çekelim), dondurma gibi soğuk gıdaları tüketmemek, sıcak gıdaları tüketmek, yemeklerimize sıklıkla sirke koymak, duş suyuna biraz sirke eklemek, tokalaşmamak öpüşmemek, özellikle ileri yaştaki anneanne babanne ziyaretlerine ara vermek almamız gereken koruyucu önlemlerden bazıları..
Çocuğu olanlar okuldan gelen çocuğunu derhal el yıkatıp (en az 20 sn sabunla ovalama ve bol su), gargarasını yaptırıp, limon kolonyasına bassın çocuğunu. Üniformaları daha sıklıkla ve daha yüksek derecede yıkayalım.
Evinize gıda stoğu yapmanızı da şahsım adına öneririm gidişat iyi gözükmüyor. Tedbir bizden takdir Allah'tan artık..
Bir de şu şehirde bu kadar korona virüsü varmış şöyleymiş böyleymiş gibi paylaşımlar yapmamaya dikkat edin. Yapanlar hakkında dava açılacakmış. Resmi olmayan okul tatili haberlerine de itibar etmeyin.
Gerçekten çok moralim bozuk 40 yılın başı hamile kalalım dedik ülkede olmayan kalmadıBizler, bebelerimiz, çocuklarımız ve tüm sevdiklerimiz Allah'a emanet artık diyecek birşey yok..
Evet keskin bir geçişle geyşamla durumlarımıza geçelim
Koptumponçiğim aldığın 7 like ile beni tecavüze mental olarak ikna ettin, o işi hallettim dün gece
Eki Görüntüle 2603792
Yalnız önümüzdeki 1 hafta herhangi bir yerimin ağrıdığını geyşama söylersem bidaha yüzüme bile bakmaz. O yüzden önümüzdeki 1 hafta çok iyi olmalıyımzaten "beni kullandın biz nasıl böyle birşeye cesaret ettik ya birşey olursa" diye tırnaklarını yemeye başladı adam Tamam üzülme seni ortada bırakacak değilim gelip ailenden isteyeceğim bana varacaksın diyesim geliyor açılmamış gül goncamın paniğini gördükçe
Öyle işte sirkeli sularım, sizler nassınız?
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
Geçmiş olsun rosumYaaa var Yaaa elimden gelse heryerlerini dezenfekte ilacı sıkıcam eşime de maskesz çıkma hicbiyere dokunma dokundurtma dedm ellerini yikasinlar sürekli dedm.bni götürmüyor malum zaten gidemem de
Bir ortak noktamız daha çıktı rossBenmde olmuyor valla
Herkes de birbirini korkutmaya çok meraklı
Az önce ses kaydı atmışlar anneme yok herşey yagmalaanacakmis yok bişey koamayacakmis
Ölen sayısı cokmus
Millet panikletmek için neler neler diyorlar yaa
Yok be gülom o kadar değil.. Asparagas çoğu. Ama herşey yağmalanmış bak o doğru. Markette dolu reyon kalmamış. Tüm kolonya ve makarna rafları bomboş..Benmde olmuyor valla
Herkes de birbirini korkutmaya çok meraklı
Az önce ses kaydı atmışlar anneme yok herşey yagmalaanacakmis yok bişey koamayacakmis
Ölen sayısı cokmus
Millet panikletmek için neler neler diyorlar yaa
Korona senin eve gelirse herkese gelir negomVuuuu ateş seni çağırmış demek
Verdiğin tavsiyeleri yapıyorum canım çocuklar el yıkarken 30 a kadar sayıyorlar sürekli
Büyüğün okul forması yedekli ama günlük yıkıyorum hemeb üstünden çıkanları, okul ayakkabılarını içerde ki dolaba almıyorum falan
Genel olarak da böyleydim zaten o yüzden ekstra strese girmedim, tedbir bizden takdir Allah dan
Bende sinifima dezekfektan spray,activex sabun aldim. Bir de 80 derece kolonya. Her sabah gelince okulun mutfaginda su isitiyorum ellerini soguk suyla yikamasinlar diye. Burasi hala soguk. Sularimiz buz gibi. En azindan sık yikammaktan usumezler diye. Korku basiyor beni resmenB Brunello Cicinelli hoşgeldin sırma saçlımmm fıstıklı katmerimm
Öncelikle geyşaya tecavüz etmiş olmandan mütevellit çok mutlu olduğumu söyleyebilirimbu tecavüz olayına neden bu kadar sevindim bilmiyorum ama olsundu
Bu virüs illeti beni de allak bullak ettii..
Üstelik çalıştığım yeri düşündükçe 44 katlı 250den fazla ofisin olduğu 30 tane mağaza olan bir plaza da çalışıyorum..
Ve sürekli yurtdışına gidip gelenler oluyor, nasıl korkmayayım ??
Kolonya el dezenfektanı hepsini aldımişyerine giriş ve çıkışta eldiven ve maske kullanıyorum, olabildiğince tuvalete gitmiyorum.. her yarım saatte bir elimi yüzümü yıkayıp kolonya ile pekiştirmeye calısıyorum
Rahatım canım ya ben pek panik olmam böyle konular da. Benim korkularım, paniklerim çok başka. Çocuklar kaçırılırsa, kaza olursa falan, Allah korusun en korktuğum şeyler bu hayattaKorona senin eve gelirse herkese gelir negom
Ben çok el yıkamaktan el egzaması oldumBende sinifima dezekfektan spray,activex sabun aldim. Bir de 80 derece kolonya. Her sabah gelince okulun mutfaginda su isitiyorum ellerini soguk suyla yikamasinlar diye. Burasi hala soguk. Sularimiz buz gibi. En azindan sık yikammaktan usumezler diye. Korku basiyor beni resmen
Hamile olmasam bende korkmam böyle şeylerden negomRahatım canım ya ben pek panik olmam böyle konular da. Benim korkularım, paniklerim çok başka. Çocuklar kaçırılırsa, kaza olursa falan, Allah korusun en korktuğum şeyler bu hayatta
Canım bir kaç gün sonra belli olur dedi sağlık bakanı. Milli eğitim bakanı ile olmamış toplantı. Nisan tatili uzatılabilir deniliyor 15 gün kadar. Sıcak da virüs yaşamıyormuş zaten, havalar ısınır o arada da inşaallah.Şamdanım zaten sanırım tatil yok baksana olsa açıklanırdı
Kendine çok dikkat et. İstanbul hele daha büyük risk sanırım şuan.
Allahım geçip gitse şu günler
Çok iyi yapmışsınız şamdanım
Ne tedbirler ne tedbirler hemdeben ermiş olduğum için milletin bugün açıklamadan sonra farkettiğini geçen hafta farkedip tüm öğrencilerime kolonya aldırıp kendim de stok yapmıştım. Aynı şekilde eve maske stoklayalı aylar oldu benim
Ben alırken dalga geçiyorlardı şimdi bir maskeye 300 lira vermek için kuyruğa giriyorlar
Her teneffüs çocuklara el yıkatıyorum sınıfa girerken kolonya sıkma zorunluluğu. Bende aynı şekilde günde 500 kere el yıkamaktan kolonyalanmaktan el egzaması oldum
Telefonumun eve gelince kabını çıkartıp kolonyalayıp öyle kullanıyorum. Sabah ve okuldan gelir gelmez gargara.
Aşırı steril haldeyim ama bilmiyorumTedbir bizden takdir Allah'tan kuzum
Canım kaç yaşında ağrısı var mı?Dişi apse yapmış gbi çok kotu oğlanın
Diş doktoruna gidecekler ama yine de tirsiyor insan
Diş çıkmamış ama dişin üzeri bembeyaz yara gbj bişey çıkmış
Yaa tabi öyle hissetmen çok normal anlıyorum canım. Hamileyken bambaşka oluyor duygular.Hamile olmasam bende korkmam böyle şeylerden negom
Hatta eminim Amariganın oyunu diye tiye bile alırdım. Ama bebeğimi düşündükçe anksiyete krizleri geliyor. Ya birşey olursa da yüzünü göremezsem diye ödüm kopuyor.
Aşırı ödlek bir hale getirdi bu çocuk beni
Saol cnm ins hemen geçer gider yaa valla virusuydi depremiydi savaşıydi valla yaşama enerjimiz kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?