Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok iyi yapmışsınız şamdanım
Ne tedbirler ne tedbirler hemde ben ermiş olduğum için milletin bugün açıklamadan sonra farkettiğini geçen hafta farkedip tüm öğrencilerime kolonya aldırıp kendim de stok yapmıştım. Aynı şekilde eve maske stoklayalı aylar oldu benim
Ben alırken dalga geçiyorlardı şimdi bir maskeye 300 lira vermek için kuyruğa giriyorlar
Her teneffüs çocuklara el yıkatıyorum sınıfa girerken kolonya sıkma zorunluluğu. Bende aynı şekilde günde 500 kere el yıkamaktan kolonyalanmaktan el egzaması oldum
Telefonumun eve gelince kabını çıkartıp kolonyalayıp öyle kullanıyorum. Sabah ve okuldan gelir gelmez gargara.
Aşırı steril haldeyim ama bilmiyorum Tedbir bizden takdir Allah'tan kuzum

Tüh ya rosum diş de beklemez ki. Ellerine eldiven filan giydirip gönderebilirsin elleri korumak maskeden filan daha önemli anladığım kadarıyla.
Yaaa var Yaaa elimden gelse heryerlerini dezenfekte ilacı sıkıcam eşime de maskesz çıkma hicbiyere dokunma dokundurtma dedm ellerini yikasinlar sürekli dedm.bni götürmüyor malum zaten gidemem de

Ahah
Nasıl olayım gülom anksiyete krizleri geçiriyorum korona belasına. Aklımı başka şeylerle meşgul etmeye çalışıyorum ama yok olmuyor
Benmde olmuyor valla
Herkes de birbirini korkutmaya çok meraklı
Az önce ses kaydı atmışlar anneme yok herşey yagmalaanacakmis yok bişey koamayacakmis
Ölen sayısı cokmus
Millet panikletmek için neler neler diyorlar yaa

Vuuuu ateş seni çağırmış demek
Verdiğin tavsiyeleri yapıyorum canım çocuklar el yıkarken 30 a kadar sayıyorlar sürekli
Büyüğün okul forması yedekli ama günlük yıkıyorum hemeb üstünden çıkanları, okul ayakkabılarını içerde ki dolaba almıyorum falan
Genel olarak da böyleydim zaten o yüzden ekstra strese girmedim, tedbir bizden takdir Allah dan

Yaaa var Yaaa elimden gelse heryerlerini dezenfekte ilacı sıkıcam eşime de maskesz çıkma hicbiyere dokunma dokundurtma dedm ellerini yikasinlar sürekli dedm.bni götürmüyor malum zaten gidemem de
Geçmiş olsun rosum tabii dikkatli gidip gelsinler, bide sanırım büyük şehirlerde hastaneler giriş çıkışta özel bişey yapar yani öyle olmalı diye umuyorum inşallah.
Gelince banyo yaptırırsın hemen sirke filan.

Bir ortak noktamız daha çıktı ross
Buna güvenerek üçüncüye niyet edicem bak

Yok be gülom o kadar değil.. Asparagas çoğu. Ama herşey yağmalanmış bak o doğru. Markette dolu reyon kalmamış. Tüm kolonya ve makarna rafları bomboş.. Millet arabaya erzak doldurdu ben bonibon alıp çıktım

Korona senin eve gelirse herkese gelir negom

Bende sinifima dezekfektan spray,activex sabun aldim. Bir de 80 derece kolonya. Her sabah gelince okulun mutfaginda su isitiyorum ellerini soguk suyla yikamasinlar diye. Burasi hala soguk. Sularimiz buz gibi. En azindan sık yikammaktan usumezler diye. Korku basiyor beni resmen

Korona senin eve gelirse herkese gelir negom
Rahatım canım ya ben pek panik olmam böyle konular da. Benim korkularım, paniklerim çok başka. Çocuklar kaçırılırsa, kaza olursa falan, Allah korusun en korktuğum şeyler bu hayatta

Ben çok el yıkamaktan el egzaması oldum

Rahatım canım ya ben pek panik olmam böyle konular da. Benim korkularım, paniklerim çok başka. Çocuklar kaçırılırsa, kaza olursa falan, Allah korusun en korktuğum şeyler bu hayatta
Hamile olmasam bende korkmam böyle şeylerden negom
Hatta eminim Amariganın oyunu diye tiye bile alırdım. Ama bebeğimi düşündükçe anksiyete krizleri geliyor. Ya birşey olursa da yüzünü göremezsem diye ödüm kopuyor.
Aşırı ödlek bir hale getirdi bu çocuk beni

Şamdanım zaten sanırım tatil yok baksana olsa açıklanırdı
Kendine çok dikkat et. İstanbul hele daha büyük risk sanırım şuan.
Allahım geçip gitse şu günler
Canım bir kaç gün sonra belli olur dedi sağlık bakanı. Milli eğitim bakanı ile olmamış toplantı. Nisan tatili uzatılabilir deniliyor 15 gün kadar. Sıcak da virüs yaşamıyormuş zaten, havalar ısınır o arada da inşaallah.

valla ne şanslı velilerin öğrencilerin çok iyi yapmışsın cici. Allah razı olsun
bizim de öyle 15 20 dk da bi el yıkıyoruz resmen kapi kollarini falan silcem ben de birazdan çamaşır suyuyla.

bu tarz şeyler de bağımlılık yapıyo ya. nasıl normale doncez bilmiyorum.

Dişi apse yapmış gbi çok kotu oğlanın
Diş doktoruna gidecekler ama yine de tirsiyor insan
Diş çıkmamış ama dişin üzeri bembeyaz yara gbj bişey çıkmış
Canım kaç yaşında ağrısı var mı?

Yaa tabi öyle hissetmen çok normal anlıyorum canım. Hamileyken bambaşka oluyor duygular.
Allah esirgesin ikinizi de

Saol cnm ins hemen geçer gider yaa valla virusuydi depremiydi savaşıydi valla yaşama enerjimiz kalmadı

valla ya virüs geçse diğerleri devam Allah sonumuzu hayır etsin
ben de pek parlak görmüyorum halimizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…