Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
26 derecenin üstünde yaşamıyor dendi ama insan vücudunda nasıl yaşıyor o zaman negom
Veliler de tatil konusunda beni darlıyor sabahtan beri, ben veriyorum sanki tatilin kararını ben versem yarın karneleri dağıtıyorduk

Sınıf nöbetçileri her teneffüsten sonra kapı kollarını kolonya ile siliyor, nöbetçi öğretmenler de görmüş öleceksiniz hijyenden diyorlar bugün bana
Şamdanım el yıkamaktan egzama oldum. Cayır cayır ellerim. Napıcam bilmiyorum hakkaten normale dönecek gibi değiliz

Hımmm insan vücudundan içeri girince dönüşüme mi uğruyor acaba
Ayrıntılı bakmak istemiyorum canım bende, hijyene dikkat tamam işte
Büyük oğlum çok korktu ölecez, siz öleceksiniz diye kaç gündür. Bugün bakan biz virüsten güçlüyüz gibi bir şey dedi, duydu benimki de. Oh be rahatladım dedi çocuk

Ya cicim bunu iyi dedin yarın ben sınıfa kolonya göndereyim de masaya koysun öğretmen, sordum şimdi yok anne sınıf da dedi oğlum. Her şeyi öğretmenden beklemeyelim :)
Çantasına koydum gerçi de.

Öyle yaparm mecbur yikancaklar öyle durdurmam.kkmseyi evde vallahi
Bir ortak noktamız daha çıktı ross
Buna güvenerek üçüncüye niyet edicem bak
Ahhahaha
Ben sana diyorm bak bu kdr ortaklık varken yap su ucuncuyu
Ama bnce 2020 geçsin öyle yap malum ortalık değişik
Bizdeki bj rahatlık mi yoksa onlardaki panik mi anlamadm vallahi
:d
Aslında almak lazm illa ki ama stok illa biter bitecek kim ne kdr ne alacak
İnsnlar ibadete de başlar smdi aklıma o geldi direk o ibadetler hürmetine Corona daha fazla dayanamaz bnce Türkiye de kendi kendine izole eder patlar gider

Ben çok el yıkamaktan el egzaması oldum
Bende yakinda oyle olacagim Zorla esimin cebine dezenfektan spray sokusturdum bunu is yerinde saatte bir eline sıkmazsan sana hakkimi helal etmem dedim Mecbur aldi

Hahah çocuklar da bizler kadar hatta bizden bile fazla korktu negom. Benim sınıftaki öğrencileri bir görsen tam senin topiklik oldular hepsi şuan full hijyen derdinde
Hamilelere normal grip bile riskli negom ondan benim korkular geçecek gibi değil

Ya cicim bunu iyi dedin yarın ben sınıfa kolonya göndereyim de masaya koysun öğretmen, sordum şimdi yok anne sınıf da dedi oğlum. Her şeyi öğretmenden beklemeyelim :)
Çantasına koydum gerçi de.
Bencede kuzum. Ben hem her öğrenciye aldırdım. Hem de kapı kolları ve evde unutanlar kullansın diye sınıfa büyük şişe koydum.
Şuan en güzel hediye limon kolonyası

Koptum
Koronaya karşı salavat zinciri mi kursak napsak gülom topikçe
Topiği bi okuyalım üfleyelim.
Koronayı duyunca kabaran dini duygularımız ve biz:

Bugun bizim ilcedeki ogretmenlere seminer verdiler. Tam tamina 150 kisi. Bi salonda dip dibe. Yanimdaki ve salondaki nerden baksan 20 kisi hapsuruyor oksuruyor. Artik dayanamadim. Semineri veren hocaya benim bebegim var ya bu hapsuran tiksirinlar gitsin ya da ben gidecegim dedim. 20 kisiyi gonderdi ben kaldim Aslinda mantikli olan benim cikmamdi ama adam digerlerini gonderdi deli mi nedir

Bende yakinda oyle olacagim Zorla esimin cebine dezenfektan spray sokusturdum bunu is yerinde saatte bir eline sıkmazsan sana hakkimi helal etmem dedim Mecbur aldi
Haha kespırım onları değil dezenfektan, domestosa yatırıp 1 saat bekletsek iflah olmaz onlar

Ben bugun opusmuyor selamlasmiyoruz dedim benim miniklere. 1 saat sonra 5 kisi toplasip gelmisler ogretmenim yeni bir selamlasma bulduk dediler. Neymis dedim. Ayaklarini birbirlerine vurup selaminaleykum dediler
Gun boyu ayak tokusturduk sinifcana

Canım hoşgeldin diycem de gidecek oldun kesin geysaya pusu kurdun demek az bile yapmışsın iki kere, üç kere, üçte yetmez dört beş kere o dediğini yapsaydin,ki anca acısı çıkardı sihhatler olsun cicim darısı diğer ataşli gecelerin başına

ben anca geldim valla sabhtan beri giremedim hiç foruma,bugün isim vardı biraz mecbur tramvay otobüs yaptım topluma da girdim misafirliğe de gittim valla
Ama bir ay önceden evi düzenli sirkeyle silmeye başlamıştım ben zaten,toz alirkende sirkeli su yapıp onla toz alıyorum canim,birazda çamaşır suyu damlatiyorum sildigim suların içine,tuvalet banyo hergun zaten rutin olarak çamaşır suyuyla yıkıyorum,lavabo başlarını çok sık ovuyorum falan
Hafta da 2 gün de temizlik bezine sirke ve çamaşır suyu sıkıyorum,o bezle tüm el değen priz kapı kolu ışıkların düğmesi filan gerer yeri siliyorum,telefon kiliflarimizi fln da aynı şekilde of sayarken yoruldum

Eşime de tam şu aşama da 1 ay kadar izne ayril belki yayılmaz bu virüs diyorum ama bakalım işte,herşey Allah'tan kaderde ne varsa o olur elbettabi tedbir bizden takdir yüce Rabbimden ülkemizi siyirsun geçsin dilerim kimseye bu virüsten ölüm acısı gostermesin rabbim

Hoşgeldin seksü şempazem amin
Şu ezan vakti hamile halimle dua ediyorum Rabbim şu korona belasını daha fazla cana zarar vermeden bir anda yok etsin, bizi tüm sevdiklerimizi evlatlarımızı korusun acılarını göstermesin.
Titizlik hastalığı olduk korkudan, normale de dönemeyeceğiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…