- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.721
26 derecenin üstünde yaşamıyor dendi ama insan vücudunda nasıl yaşıyor o zaman negomCanım bir kaç gün sonra belli olur dedi sağlık bakanı. Milli eğitim bakanı ile olmamış toplantı. Nisan tatili uzatılabilir deniliyor 15 gün kadar. Sıcak da virüs yaşamıyormuş zaten, havalar ısınır o arada da inşaallah.
Sınıf nöbetçileri her teneffüsten sonra kapı kollarını kolonya ile siliyor, nöbetçi öğretmenler de görmüş öleceksiniz hijyenden diyorlar bugün banavalla ne şanslı velilerin öğrencilerinçok iyi yapmışsın cici. Allah razı olsun
bizim de öyle 15 20 dk da bi el yıkıyoruz resmenkapi kollarini falan silcem ben de birazdan çamaşır suyuyla.
bu tarz şeyler de bağımlılık yapıyo ya. nasıl normale doncez bilmiyorum.
Hımmm26 derecenin üstünde yaşamıyor dendi ama insan vücudunda nasıl yaşıyor o zaman negom
Veliler de tatil konusunda beni darlıyor sabahtan beri, ben veriyorum sanki tatilin kararınıben versem yarın karneleri dağıtıyorduk
Ya cicim bunu iyi dedin yarın ben sınıfa kolonya göndereyim de masaya koysun öğretmen, sordum şimdi yok anne sınıf da dedi oğlum. Her şeyi öğretmenden beklemeyelim :)Sınıf nöbetçileri her teneffüsten sonra kapı kollarını kolonya ile siliyor, nöbetçi öğretmenler de görmüş öleceksiniz hijyenden diyorlar bugün bana
Şamdanım el yıkamaktan egzama oldum. Cayır cayır ellerim. Napıcam bilmiyorum hakkaten normale dönecek gibi değiliz
Öyle yaparm mecbur yikancaklar öyle durdurmam.kkmseyi evde vallahiGeçmiş olsun rosumtabii dikkatli gidip gelsinler, bide sanırım büyük şehirlerde hastaneler giriş çıkışta özel bişey yapar yani öyle olmalı diye umuyorum inşallah.
Gelince banyo yaptırırsın hemen sirke filan.
AhhahahaBir ortak noktamız daha çıktı ross
Buna güvenerek üçüncüye niyet edicem bak
Bizdeki bj rahatlık mi yoksa onlardaki panik mi anlamadm vallahiYok be gülom o kadar değil.. Asparagas çoğu. Ama herşey yağmalanmış bak o doğru. Markette dolu reyon kalmamış. Tüm kolonya ve makarna rafları bomboş..Millet arabaya erzak doldurdu ben bonibon alıp çıktım
Nasıl bir yıla denk geldikvalla ya virüs geçse diğerleri devamAllah sonumuzu hayır etsin
ben de pek parlak görmüyorum halimizi
5 yaşında ağrıyor mi diyorm hayır diyorCanım kaç yaşında ağrısı var mı?
Yok yok olmadıÖksüren hapşıran bizden değildir
Votka ile sildin her tarafı birazdan kafa 300 500 olmaya başlar kedişim
Bende yakinda oyle olacagimBen çok el yıkamaktan el egzaması oldum
Amin negom herkesiYaa tabi öyle hissetmen çok normal anlıyorum canım. Hamileyken bambaşka oluyor duygular.
Allah esirgesin ikinizi de ❤
HahahHımmminsan vücudundan içeri girince dönüşüme mi uğruyor acaba
Ayrıntılı bakmak istemiyorum canım bende, hijyene dikkat tamam işte
Büyük oğlum çok korktu ölecez, siz öleceksiniz diye kaç gündür. Bugün bakan biz virüsten güçlüyüz gibi bir şey dedi, duydu benimki de. Oh be rahatladım dedi çocuk
Bencede kuzum. Ben hem her öğrenciye aldırdım. Hem de kapı kolları ve evde unutanlar kullansın diye sınıfa büyük şişe koydum.Ya cicim bunu iyi dedin yarın ben sınıfa kolonya göndereyim de masaya koysun öğretmen, sordum şimdi yok anne sınıf da dedi oğlum. Her şeyi öğretmenden beklemeyelim :)
Çantasına koydum gerçi de.
KoptumÖyle yaparm mecbur yikancaklar öyle durdurmam.kkmseyi evde vallahi
Ahhahaha
Ben sana diyorm bak bu kdr ortaklık varken yap su ucuncuyu
Ama bnce 2020 geçsin öyle yap malum ortalık değişik
Bizdeki bj rahatlık mi yoksa onlardaki panik mi anlamadm vallahi
:d
Aslında almak lazm illa ki ama stok illa biter bitecek kim ne kdr ne alacak
İnsnlar ibadete de başlar smdi aklıma o geldi direk o ibadetler hürmetine Corona daha fazla dayanamaz bnce Türkiye de kendi kendine izole eder patlar gider
Bugun bizim ilcedeki ogretmenlere seminer verdiler. Tam tamina 150 kisi. Bi salonda dip dibe. Yanimdaki ve salondaki nerden baksan 20 kisi hapsuruyor oksuruyor. Artik dayanamadim. Semineri veren hocaya benim bebegim var ya bu hapsuran tiksirinlar gitsin ya da ben gidecegim dedim. 20 kisiyi gonderdi ben kaldimYa hahahahahahahahah Allah iyiliğini versin be limon kolanyam
O iş tamamdiyorsunşükürlerceeee
Valla ben de sirke aldım evde vokta da var yerleri sirkeli voktalı suyla sildim. Evet yaptımne var tedbir bizden taktir allahtan demi hapruşan aksıran tıksırana zombi gözüyle bakmaya başladım Allah affetsin......
Haha kespırım onları değil dezenfektan, domestosa yatırıp 1 saat bekletsek iflah olmaz onlarBende yakinda oyle olacagimZorla esimin cebine dezenfektan spray sokusturdum bunu is yerinde saatte bir eline sıkmazsan sana hakkimi helal etmem dedim Mecbur aldi
Ben bugun opusmuyor selamlasmiyoruz dedim benim miniklere. 1 saat sonra 5 kisi toplasip gelmisler ogretmenim yeni bir selamlasma bulduk dediler. Neymis dedim. Ayaklarini birbirlerine vurup selaminaleykum dedilerHahahçocuklar da bizler kadar hatta bizden bile fazla korktu negom. Benim sınıftaki öğrencileri bir görsen tam senin topiklik oldular hepsi şuan full hijyen derdinde
Hamilelere normal grip bile riskli negom ondan benim korkular geçecek gibi değil
CanımEki Görüntüle 2603780
Ben geldim tuzlu gargaralarımGündeme uygun hitaplar kullanarak topiğe virüs gelmesini de engellemeye çalışıyorum
Kuzularım öncelikle kritik bir dönemin içindeyiz. Her yerde uyarılar eminim okumuşsunuzdur ama bende sağlığınız için gerek çocuklar gerek velilerime yaptığım uyarılardan sizlere de yapmak istiyorum.
Öncelikle mümkün mertebe toplu ve kalabalık avm, kitap fuarı gibi alanlardan uzak durmaya gayret edelim. Sürekli el yıkamak, limon kolonyası ile sürekli el antiseptiği sağlamak, her sabah ve akşam tuzlu su ya da elinizdeki mevcut gargara ile gargara yapmak (tuzlu suyu burnumuza da çekelim), dondurma gibi soğuk gıdaları tüketmemek, sıcak gıdaları tüketmek, yemeklerimize sıklıkla sirke koymak, duş suyuna biraz sirke eklemek, tokalaşmamak öpüşmemek, özellikle ileri yaştaki anneanne babanne ziyaretlerine ara vermek almamız gereken koruyucu önlemlerden bazıları..
Çocuğu olanlar okuldan gelen çocuğunu derhal el yıkatıp (en az 20 sn sabunla ovalama ve bol su), gargarasını yaptırıp, limon kolonyasına bassın çocuğunu. Üniformaları daha sıklıkla ve daha yüksek derecede yıkayalım.
Evinize gıda stoğu yapmanızı da şahsım adına öneririm gidişat iyi gözükmüyor. Tedbir bizden takdir Allah'tan artık..
Bir de şu şehirde bu kadar korona virüsü varmış şöyleymiş böyleymiş gibi paylaşımlar yapmamaya dikkat edin. Yapanlar hakkında dava açılacakmış. Resmi olmayan okul tatili haberlerine de itibar etmeyin.
Gerçekten çok moralim bozuk 40 yılın başı hamile kalalım dedik ülkede olmayan kalmadıBizler, bebelerimiz, çocuklarımız ve tüm sevdiklerimiz Allah'a emanet artık diyecek birşey yok..
Evet keskin bir geçişle geyşamla durumlarımıza geçelim
Koptumponçiğim aldığın 7 like ile beni tecavüze mental olarak ikna ettin, o işi hallettim dün gece
Eki Görüntüle 2603792
Yalnız önümüzdeki 1 hafta herhangi bir yerimin ağrıdığını geyşama söylersem bidaha yüzüme bile bakmaz. O yüzden önümüzdeki 1 hafta çok iyi olmalıyımzaten "beni kullandın biz nasıl böyle birşeye cesaret ettik ya birşey olursa" diye tırnaklarını yemeye başladı adam Tamam üzülme seni ortada bırakacak değilim gelip ailenden isteyeceğim bana varacaksın diyesim geliyor açılmamış gül goncamın paniğini gördükçe
Öyle işte sirkeli sularım, sizler nassınız?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
Hoşgeldin seksü şempazem aminCanımhoşgeldin diycem de gidecek oldun kesin geysaya pusu kurdun demek az bile yapmışsın iki kere, üç kere, üçte yetmez dört beş kere o dediğini yapsaydin,ki anca acısı çıkardı sihhatler olsun cicim darısı diğer ataşli gecelerin başına
ben anca geldim valla sabhtan beri giremedim hiç foruma,bugün isim vardı biraz mecbur tramvay otobüs yaptımtopluma da girdim misafirliğe de gittim valla
Ama bir ay önceden evi düzenli sirkeyle silmeye başlamıştım ben zaten,toz alirkende sirkeli su yapıp onla toz alıyorum canim,birazda çamaşır suyu damlatiyorum sildigim suların içine,tuvalet banyo hergun zaten rutin olarak çamaşır suyuyla yıkıyorum,lavabo başlarını çok sık ovuyorum falan
Hafta da 2 gün de temizlik bezine sirke ve çamaşır suyu sıkıyorum,o bezle tüm el değen priz kapı kolu ışıkların düğmesi filan gerer yeri siliyorum,telefon kiliflarimizi fln da aynı şekilde of sayarken yoruldum
Eşime de tam şu aşama da 1 ay kadar izne ayril belki yayılmaz bu virüs diyorum ama bakalım işte,herşey Allah'tan kaderde ne varsa o olur elbettabi tedbir bizden takdir yüce Rabbimden ülkemizi siyirsun geçsin dilerim kimseye bu virüsten ölüm acısı gostermesin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?