- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.741
Sınıf nöbetçileri her teneffüsten sonra kapı kollarını kolonya ile siliyor, nöbetçi öğretmenler de görmüş öleceksiniz hijyenden diyorlar bugün bana
Şamdanım el yıkamaktan egzama oldum. Cayır cayır ellerim. Napıcam bilmiyorum hakkaten normale dönecek gibi değiliz
Nasıl bir yıla denk geldik
Nasıl ortamlara kaldık aklım ermedi
Hoşgeldin seksü şempazem amin
Şu ezan vakti hamile halimle dua ediyorum Rabbim şu korona belasını daha fazla cana zarar vermeden bir anda yok etsin, bizi tüm sevdiklerimizi evlatlarımızı korusun acılarını göstermesin.
Titizlik hastalığı olduk korkudan, normale de dönemeyeceğiz
Amin canım,valla kendimi Fox Tv'de ki kadir ezildi gibi hissediyorumK Kendinisevenbirii 1 taneyi zorla buldum pamuğum 3 5 7 nerde...1 taneye bile pişman oldu adam. Bidaha ikinciyi bulabilir miyim bilmiyorum
Bencede kuralımKoptum
Koronaya karşı salavat zinciri mi kursak napsak gülom topikçe
Topiği bi okuyalım üfleyelim.
Koronayı duyunca kabaran dini duygularımız ve biz:
Amin canım,valla kendimi Fox Tv'de ki kadir ezildi gibi hissediyorumesim diyor ki,bı batsa kirlense de görsek nasıl kirleniyomus şu ev,sayende kiri pasağı bile özledim diyor akshsk temizlemesekte adımız pasaklıya çıkar,iyiliksiz bunlar ya, iyilik yaramaz bu erkek milletine de bakma
İşte bulmusken tam bastiracaktin, geyşa ne olduğunu anlamadan en azından ikinci de çıkacaktı ki aradan tam olurdu
Eldiven alerji olmasaydı bile okulda olmaz ki şamdanımgeçmiş olsun cici ya. eldiven tak dicem lateks alerjin var demi senin
nemlendirmek için ne yapıyorsun peki cicim. krem losyon falan kullaniyo musun.
aman ya hijyen olmasan senin sınıfından bı öğrenci hasta olsa ömür boyu çıkmaz aklından. ne güzel almışsın önlemini. uyacaklarina bide dalga geciyolar
Ben onu birkaç gün sonr uykusunda ziyaret ederim pamuğum merak etmeAmin canım,valla kendimi Fox Tv'de ki kadir ezildi gibi hissediyorumesim diyor ki,bı batsa kirlense de görsek nasıl kirleniyomus şu ev,sayende kiri pasağı bile özledim diyor akshsk temizlemesekte adımız pasaklıya çıkar,iyiliksiz bunlar ya, iyilik yaramaz bu erkek milletine de bakma
İşte bulmusken tam bastiracaktin, geyşa ne olduğunu anlamadan en azından ikinci de çıkacaktı ki aradan tam olurdu
Eldiven alerji olmasaydı bile okulda olmaz ki şamdanım
Nemlendirmek için göbeğime kullandığım şeyleri sürüyorum vazelin losyonlar vesaire
Geyşam da nöbette bugün içimde bir sıkıntı var. Huzursuz hissediyorum kendimi nedendir bilinmez
Canım gönderme doktora, yeni diş mi çıkıyor ordan, yani süt dişi düştü mü?5 yaşında ağrıyor mi diyorm hayır diyor
Yeni uyeyim ben bilmiyom pekk@Reynaa @Blue_Perii @MaviKuplikKara_gozlum minik kalp0753 T Tatlianne20 Reyyan__
Hadi gelinisimizi biliyonuz
Kız samdanim ya eşime macun aldikya, onu yiyor azgın boğa gibi dolaşıyor evdecorona var yiğidim değerlendir su vakitleri diyeydi demi
seni görünce adama gidip yapisasim geliyoama çok yoruldum ya çok üşeniyorum
Hosgeldin diyek o zmanYeni uyeyim ben bilmiyom pekkben suri bilmiyoree gibi olduu bu
Allah seniii deli kizzzz@Reynaa @Blue_Perii @MaviKuplikKara_gozlum minik kalp0753 T Tatlianne20 Reyyan__
Hadi gelinisimizi biliyonuz
Bana ozelHosgeldin diyek o zmanbilmiyore ama pro olmuş uyemiz
Boşuna demiyoz hepimiz birimiz icin birimiz hepimiz içinAllah seniii deli kizzzz
Ayy uykuda edilen ziyaret erkekleri daha bı cezbediyor zaten cooohh heyecanlı oluyorBen onu birkaç gün sonr uykusunda ziyaret ederim pamuğum merak etme
Vallahi ben ev temizliği de yapamıyorum canım anam sağolsun gelip gelip yapıyoryoksa benim evin hali koronadan tehlikeli hale gelirdi
Ayyy deme Yaaa Allah korusundaha dün gece tutulma vardi tutulma bitti virüs vakasi var diye aciklama geldi
bu astrolojiden korkmaya başladım ross
bu sene Türkiye'yle ilgili beklentiler ne bi bakmak lazım
2021 çok daha kötü olcakmisdaha ne olabilir demiyorum artık godzilla okyanustan çıkıp gelecek sanırım
Yok azı disnin olduğu yer canmm daha çıkmayan dis yeri yaniCanım gönderme doktora, yeni diş mi çıkıyor ordan, yani süt dişi düştü mü?
Benim oğlan çıkarırken morarıyor bile bazen. Ağrırdı apse olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?