Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de önceki gün sabah çok kötü olmustum. tutulmadan dolayıdır belki cici dengemizle oynadigindandir inşallah

gece yatarken hakiki zeytinyağı sürsen asitini ucurup. sabaha kadar toparlar sanki cici
Olabilir samoşum
Zeytinyağı ile yatağa giremem ki. Uyurken saçlarımla oynuyorum bitli kalkmayayım

sende az değilsin adamin bütün devreleri yakiyomussun az daha az değilsin var ya. ben virüsten değil de yorgunluktan seedemiyom kuzum

benim eşim zerre takmiyo virüsü ciddiye aldığında birimiz virüslü olmasak bari

corona 26 derecede pert oluyosa senin magma gibi ateşinde kesinlikle barinamaz

Pamuğum korona havadan değil yerden bulaşıyormuş. Bizimde sitede ayakkabı kapının önünde bırakmak yasak. Gelince iç kapının önünde çıkarıp orda bırakmıştım ayakkabılığa koymaya üşendim sabah bidaha giyeceğim diye. İçim rahat etmedi kalktım demin aldım domestosu elime tüm kapı girişini domestosla sildim. Ayakkabıyı da ayakkabılığa koydum ayakkabılığa limon kolonyası sıktım. Kedim bu arada delirdiğimi düşünüp kaçıp koltuk arkasına saklandı. Sonra domestosun üstünden suyla silmeye üşendim kedim basıp da patilerini yalamasın diye kaptım yatak odasına getirdim kapıyı da kapattım. Kedimle kendimi hapsettim şuan
Normal erkekleri uykuda ziyaret etmek çok hojtır ama Geyşamı uykuda bırak ziyareti böbreklerini alıp organ mafyasına satsam ruhu duymaz

Aah ah biz de dünden beri alarmdayız çiçim

Nasılsın adelim?ayyy takvimine baktım da baya baya doğuruyorsun gıı ne kalmış
Nasılım ben bile bilmiyorum vala yatsam dert ayakta olsam dert agirlastik baya ağrılar fena uykular haram az kaldi nisana kadar zamanj var paşanın

Ayyy deme Yaaa Allah korusun
2020 bitmeden 2021 inkine mi düşelim smdi

19 20 21 ya da 20 21 22 çok zor yıllar olcakmis diyolardi da unutum ben hangisiydi her türlü 2020 iyiymiş diyecez sanırım. Allah korusun felaketlerden ya

Nasılım ben bile bilmiyorum vala yatsam dert ayakta olsam dert agirlastik baya ağrılar fena uykular haram az kaldi nisana kadar zamanj var paşanın
Az buz değil kuzum 36 hafta maşallah kuyruğuna gelmişsin artık darısı başımıza
Ben şimdiden bu kadar kötüysem ileriyi hiç düşünemiyorum zaten Allah yardımcın olsun

19 20 21 ya da 20 21 22 çok zor yıllar olcakmis diyolardi da unutum ben hangisiydi her türlü 2020 iyiymiş diyecez sanırım. Allah korusun felaketlerden ya
Gerçekten skandal
Dünyanın sonu geliyor sanırım..

Olabilir samoşum
Zeytinyağı ile yatağa giremem ki. Uyurken saçlarımla oynuyorum bitli kalkmayayım

o egzamali el onu on saniyede çeker ki

olmadi bi iki saat ellerine çorap geçir yat cici.
azcik yağ seni bitlendirmez. ama en azından ellerin biraz düzelir. yazık değil mi canina

Az buz değil kuzum 36 hafta maşallah kuyruğuna gelmişsin artık darısı başımıza
Ben şimdiden bu kadar kötüysem ileriyi hiç düşünemiyorum zaten Allah yardımcın olsun
Çok şükür sağ salim geldik bugüne bide sağlıkla kucağıma alayım inşallah beyfendi biraz sabırsiza benziyo bakalım 2 hafta sora kontrolde doktr doğum icin konuşcak. Hepimzin yardımcısı olsun canm.

o egzamali el onu on saniyede çeker ki

olmadi bi iki saat ellerine çorap geçir yat cici.
azcik yağ seni bitlendirmez. ama en azından ellerin biraz düzelir. yazık değil mi canina
Bakalım şamdanım geçen ay yine egzama oldum aynısefa kremi ve vazelin ile geçti. Yine deneyeyim olmazsa mecbur yağlıycam kendimi napalım

Oyy yerim onu
Benim kukuşlumun daha vakti çok bakalım vakti gelse de pek sabırsız olmaz gibi geliyor bana nedense hayırlısıyla kucağına al inşallah kuzum bitmiş artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…