- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.761
Hım o zaman gitmesi iyi olur tabi canım. Geçmiş olsunYok azı disnin olduğu yer canmm daha çıkmayan dis yeri yani
Arada agriyormus arada agrimiyirmus değişik
Bakalım.babasyla gitsinler bi
Olabilir samoşumben de önceki gün sabah çok kötü olmustum. tutulmadan dolayıdır belki cicidengemizle oynadigindandir inşallah
gece yatarken hakiki zeytinyağı sürsen asitini ucurup. sabaha kadar toparlar sanki cici
Hoşgeldin hamiledaşım@Reynaa @Blue_Perii @MaviKuplik @Kara_gozlum @minik kalp0753 @Tatlianne20 @Reyyan__
Hadi gelinisimizi biliyonuz
Hoşgeldin yeni ama pro üye Reynaa bacımYeni uyeyim ben bilmiyom pekkben suri bilmiyoree gibi olduu bu
Kız samdanim ya eşime macun aldikya, onu yiyor azgın boğa gibi dolaşıyor evdevalla tam da sırası gibi Corona virüsü gelmişken ülkeye su macunu almasakta olurdu dedim,haftada bir olsa yeter diyorum,adam inanamiyor ciddi misin diye bı kaç kere sordu ard arda gerçekten ciddi sandı beni hey yavrum hey ben kim Corona yüzünden seksi meksi bırakmak kim dedim corona senin atesin yüzünden senden korkar kapıdan uğramaz diyor ciddi diyon sandım valla diyo
Asla ve kata cinsel yaşantımızı etkilemesine izin vermeyelim el birliğiyle bu virüsüngel samdanim sen beni dinle git gir kocanın koynuna at yorgunluğu bı kenera miss gibi dinlenirsin ajdhsj
Pamuğum korona havadan değil yerden bulaşıyormuş. Bizimde sitede ayakkabı kapının önünde bırakmak yasak. Gelince iç kapının önünde çıkarıp orda bırakmıştım ayakkabılığa koymaya üşendim sabah bidaha giyeceğim diye. İçim rahat etmedi kalktım demin aldım domestosu elime tüm kapı girişini domestosla sildim. Ayakkabıyı da ayakkabılığa koydum ayakkabılığa limon kolonyası sıktım. Kedim bu arada delirdiğimi düşünüp kaçıp koltuk arkasına saklandı. Sonra domestosun üstünden suyla silmeye üşendim kedim basıp da patilerini yalamasın diye kaptım yatak odasına getirdim kapıyı da kapattım. Kedimle kendimi hapsettim şuanAyy uykuda edilen ziyaret erkekleri daha bı cezbediyor zaten cooohh heyecanlı oluyorbasarilarinin devamını dilerim cicimm
Anneciginin ellerine sağlık o zmn valla bir kaygıyı almış oluyor sırtından yine senin, bide temizlikle filan uğraşma zaten canım
Nasılsın adelim?ayyy takvimine baktım da baya baya doğuruyorsun gıı ne kalmışH
Hosbuldum hamiledasim
Aah ah biz de dünden beri alarmdayız çiçimEki Görüntüle 2603780
Ben geldim tuzlu gargaralarımGündeme uygun hitaplar kullanarak topiğe virüs gelmesini de engellemeye çalışıyorum
Kuzularım öncelikle kritik bir dönemin içindeyiz. Her yerde uyarılar eminim okumuşsunuzdur ama bende sağlığınız için gerek çocuklar gerek velilerime yaptığım uyarılardan sizlere de yapmak istiyorum.
Öncelikle mümkün mertebe toplu ve kalabalık avm, kitap fuarı gibi alanlardan uzak durmaya gayret edelim. Sürekli el yıkamak, limon kolonyası ile sürekli el antiseptiği sağlamak, her sabah ve akşam tuzlu su ya da elinizdeki mevcut gargara ile gargara yapmak (tuzlu suyu burnumuza da çekelim), dondurma gibi soğuk gıdaları tüketmemek, sıcak gıdaları tüketmek, yemeklerimize sıklıkla sirke koymak, duş suyuna biraz sirke eklemek, tokalaşmamak öpüşmemek, özellikle ileri yaştaki anneanne babanne ziyaretlerine ara vermek almamız gereken koruyucu önlemlerden bazıları..
Çocuğu olanlar okuldan gelen çocuğunu derhal el yıkatıp (en az 20 sn sabunla ovalama ve bol su), gargarasını yaptırıp, limon kolonyasına bassın çocuğunu. Üniformaları daha sıklıkla ve daha yüksek derecede yıkayalım.
Evinize gıda stoğu yapmanızı da şahsım adına öneririm gidişat iyi gözükmüyor. Tedbir bizden takdir Allah'tan artık..
Bir de şu şehirde bu kadar korona virüsü varmış şöyleymiş böyleymiş gibi paylaşımlar yapmamaya dikkat edin. Yapanlar hakkında dava açılacakmış. Resmi olmayan okul tatili haberlerine de itibar etmeyin.
Gerçekten çok moralim bozuk 40 yılın başı hamile kalalım dedik ülkede olmayan kalmadıBizler, bebelerimiz, çocuklarımız ve tüm sevdiklerimiz Allah'a emanet artık diyecek birşey yok..
Evet keskin bir geçişle geyşamla durumlarımıza geçelim
Koptumponçiğim aldığın 7 like ile beni tecavüze mental olarak ikna ettin, o işi hallettim dün gece
Eki Görüntüle 2603792
Yalnız önümüzdeki 1 hafta herhangi bir yerimin ağrıdığını geyşama söylersem bidaha yüzüme bile bakmaz. O yüzden önümüzdeki 1 hafta çok iyi olmalıyımzaten "beni kullandın biz nasıl böyle birşeye cesaret ettik ya birşey olursa" diye tırnaklarını yemeye başladı adam Tamam üzülme seni ortada bırakacak değilim gelip ailenden isteyeceğim bana varacaksın diyesim geliyor açılmamış gül goncamın paniğini gördükçe
Öyle işte sirkeli sularım, sizler nassınız?
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
malipina
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
Oralarda mı koronolandı malimAah ah biz de dünden beri alarmdayız çiçim
Nasılım ben bile bilmiyorum vala yatsam dert ayakta olsam dertNasılsın adelim?ayyy takvimine baktım da baya baya doğuruyorsun gıı ne kalmış
Ayyy deme Yaaa Allah korusun
2020 bitmeden 2021 inkine mi düşelim smdi
Az buz değil kuzum 36 hafta maşallahNasılım ben bile bilmiyorum vala yatsam dert ayakta olsam dertagirlastik baya ağrılar fena uykular haram az kaldi nisana kadar zamanj var paşanın
Gerçekten skandal19 20 21 ya da 20 21 22 çok zor yıllar olcakmis diyolardi da unutum ben hangisiydiher türlü 2020 iyiymiş diyecez sanırım. Allah korusun felaketlerden ya
Olabilir samoşum
Zeytinyağı ile yatağa giremem ki. Uyurken saçlarımla oynuyorum bitli kalkmayayım
Çok şükür sağ salim geldik bugüne bide sağlıkla kucağıma alayım inşallahAz buz değil kuzum 36 hafta maşallahkuyruğuna gelmişsin artık darısı başımıza
Ben şimdiden bu kadar kötüysem ileriyi hiç düşünemiyorum zaten Allah yardımcın olsun
Bakalım şamdanım geçen ay yine egzama oldum aynısefa kremi ve vazelin ile geçti. Yine deneyeyim olmazsa mecbur yağlıycam kendimi napalımo egzamali el onu on saniyede çeker ki
olmadi bi iki saat ellerine çorap geçir yat cici.
azcik yağ seni bitlendirmez. ama en azından ellerin biraz düzelir. yazık değil mi canina
Oyy yerim onuÇok şükür sağ salim geldik bugüne bide sağlıkla kucağıma alayım inşallahbeyfendi biraz sabırsiza benziyo bakalım 2 hafta sora kontrolde doktr doğum icin konuşcak. Hepimzin yardımcısı olsun canm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?