Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyy yerim onu
Benim kukuşlumun daha vakti çok bakalım vakti gelse de pek sabırsız olmaz gibi geliyor bana nedense hayırlısıyla kucağına al inşallah kuzum bitmiş artık
Amin hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alalim vakti zamanj gelince

Oralarda mı koronolandı malim
Evet kuzum.oteller ya karantinada ya da kapanıyo.hastaneler de başladı karantinaya.herkes erzak depoluyo.dezenfektan ürünlerin satışı patladı maske bulunamıyo.demin otelin birine girelim dedik alnımıza silah gibi bişe dayadılar ateşimizi ölçtüler.öyle herkes çılgın bi modda

Aaa 26 derecede pert mi oluyormus bu virüs tamam bunu öğrendiğim iyi oldu,eşimin ateşini de hep üst seviyeler de tutuyum da tedbiri saglamlastiralim biz bari hersey tedbir için yani
Ahahahahah ay kedinin senin delirdigini sanıp koltuk ardina kacip saklanmasına çok güldüm ama o domestosu sabaha kadar silme,erindigin iyi olmus,orda olan tüm mikrop fersah fersah kırılır güzelce istesbh durula ama giriş buram buram çamaşır suyu kokmasin, akşama kadar senin kedi kafayı bulur

Off çok kötü malim Türkiyede de yoktu ama artık buraya da gelmiş
Allah sonumuzu hayır etsin. Sadece bu değil birçok şey kötü gidiyor.

Pamuğum ben patisini yalar da zehirlenir diye korkuyorum çamaşır suyu ile temizlik yaparken
İçim rahat etmedi kalktım duruladım gecenin 10 unda neden böyle birşey yaptım bilmiyorum. Kokusundan da midem bulandı zaten sadece kedim değil bende kendimin delirdiğini düşünüyorum birazdan kendimden kaçıp koltuk arkasına saklanabilirim

Kizlar az evvel izledik konusan kisi doktormuydu bilmiyorum ama 10 ile 40 yas arasi insanlarda 1000 3 mus olum orani... yani bi gripte ne kadar olum riski varsa bunda daokdr dedi adam bjlemiyorum artik Allah korusun hepimizi
Bende bir kadın doğumcudan dinledim normal gripten daha az tehlikeliymiş korona virüsü aslında ama yeni bir virüs diye öldürücü etki yapıyormuş. O da nadiren öldürücü etki yapıyormuş. Şuana dek normal grip olduk sanıp korona virüsü atlatmış olabiliriz bu yüzden korona teşhisi konulmamıştı Türkiyede diyor..
Ama işte gebelere normal grip bile riskli

Off çok kötü malim Türkiyede de yoktu ama artık buraya da gelmiş
Allah sonumuzu hayır etsin. Sadece bu değil birçok şey kötü gidiyor.
Bişey olmaz Allah'ın izniyle inşallah.sen vitaminini eksik etme ,dışardan gelince ellerini yüzünü bol bol uzun uzun yıka hep,

Aynen oyle aslnda bu denli buyutulecek bi sey degil ozaman deglmi
Gebelere ayri evet grip bile risk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…