- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.781
Hosbuldum. Biraz topiginizi isgal ettik ama:)Hoşgeldin yeni ama pro üye Reynaa bacım
Amin hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alalim vakti zamanj gelinceOyy yerim onu
Benim kukuşlumun daha vakti çok bakalım vakti gelse de pek sabırsız olmaz gibi geliyor bana nedensehayırlısıyla kucağına al inşallah kuzum bitmiş artık
Estağpitipiti kuzum ne işgaliHosbuldum. Biraz topiginizi isgal ettik ama:)
AminnnnAmin hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alalim vakti zamanj gelince
Amin inşallah canım mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallahAminnnnisteyenlere de nasip etsin
Evet kuzum.oteller ya karantinada ya da kapanıyo.hastaneler de başladı karantinaya.herkes erzak depoluyo.dezenfektan ürünlerin satışı patladı maske bulunamıyo.demin otelin birine girelim dedik alnımıza silah gibi bişe dayadılar ateşimizi ölçtüler.öyle herkes çılgın bi moddaOralarda mı koronolandı malim
Aaa 26 derecede pert mi oluyormus bu virüssende az değilsin adamin bütün devreleri yakiyomussun az dahaaz değilsin var ya. ben virüsten değil de yorgunluktan seedemiyom kuzum
benim eşim zerre takmiyo virüsüciddiye aldığında birimiz virüslü olmasak bari
corona 26 derecede pert oluyosa senin magma gibi ateşinde kesinlikle barinamaz
Ahahahahah ay kedinin senin delirdigini sanıp koltuk ardina kacip saklanmasına çok güldümPamuğum korona havadan değil yerden bulaşıyormuş. Bizimde sitede ayakkabı kapının önünde bırakmak yasak. Gelince iç kapının önünde çıkarıp orda bırakmıştım ayakkabılığa koymaya üşendim sabah bidaha giyeceğim diye. İçim rahat etmedi kalktım demin aldım domestosu elime tüm kapı girişini domestosla sildim. Ayakkabıyı da ayakkabılığa koydum ayakkabılığa limon kolonyası sıktım. Kedim bu arada delirdiğimi düşünüp kaçıp koltuk arkasına saklandı. Sonra domestosun üstünden suyla silmeye üşendim kedim basıp da patilerini yalamasın diye kaptım yatak odasına getirdim kapıyı da kapattım. Kedimle kendimi hapsettim şuan
Normal erkekleri uykuda ziyaret etmek çok hojtır ama Geyşamı uykuda bırak ziyareti böbreklerini alıp organ mafyasına satsam ruhu duymaz
Amin kuzummm yaa valla bn 90 karı özledim 2000 den beri felaketteyiz bence19 20 21 ya da 20 21 22 çok zor yıllar olcakmis diyolardi da unutum ben hangisiydiher türlü 2020 iyiymiş diyecez sanırım. Allah korusun felaketlerden ya
Off çok kötü malimEvet kuzum.oteller ya karantinada ya da kapanıyo.hastaneler de başladı karantinaya.herkes erzak depoluyo.dezenfektan ürünlerin satışı patladı maske bulunamıyo.demin otelin birine girelim dedik alnımıza silah gibi bişe dayadılar ateşimizi ölçtüler.öyle herkes çılgın bi modda
Pamuğum ben patisini yalar da zehirlenir diye korkuyorum çamaşır suyu ile temizlik yaparkenAaa 26 derecede pert mi oluyormus bu virüstamam bunu öğrendiğim iyi oldu,eşimin ateşini de hep üst seviyeler de tutuyum da tedbiri saglamlastiralim biz bari hersey tedbir için yani
Ahahahahah ay kedinin senin delirdigini sanıp koltuk ardina kacip saklanmasına çok güldümama o domestosu sabaha kadar silme,erindigin iyi olmus,orda olan tüm mikrop fersah fersah kırılır güzelce iste sbh durula ama giriş buram buram çamaşır suyu kokmasin, akşama kadar senin kedi kafayı bulur
Bende bir kadın doğumcudan dinledim normal gripten daha az tehlikeliymiş korona virüsü aslında ama yeni bir virüs diye öldürücü etki yapıyormuş. O da nadiren öldürücü etki yapıyormuş. Şuana dek normal grip olduk sanıp korona virüsü atlatmış olabiliriz bu yüzden korona teşhisi konulmamıştı Türkiyede diyor..Kizlar az evvel izledik konusan kisi doktormuydu bilmiyorum ama 10 ile 40 yas arasi insanlarda 1000 3 mus olum orani... yani bi gripte ne kadar olum riski varsa bunda daokdr dedi adam bjlemiyorum artik Allah korusun hepimizi
HOs bukdumm gülüm nasılsınHoşgeldin yeni ama pro üye Reynaa bacım
Bişey olmaz Allah'ın izniyle inşallah.sen vitaminini eksik etme ,dışardan gelince ellerini yüzünü bol bol uzun uzun yıka hep,Off çok kötü malimTürkiyede de yoktu ama artık buraya da gelmiş
Allah sonumuzu hayır etsin. Sadece bu değil birçok şey kötü gidiyor.
Aynen oyle aslnda bu denli buyutulecek bi sey degil ozaman deglmiBende bir kadın doğumcudan dinledim normal gripten daha az tehlikeliymiş korona virüsü aslında ama yeni bir virüs diye öldürücü etki yapıyormuş. O da nadiren öldürücü etki yapıyormuş. Şuana dek normal grip olduk sanıp korona virüsü atlatmış olabiliriz bu yüzden korona teşhisi konulmamıştı Türkiyede diyor..
Ama işte gebelere normal grip bile riskli
Nasıl olayım, hamile yorgun ve koronadan dolayı korku doluyumHOs bukdumm gülüm nasılsın
Olur cnm reynaa ben zeynaa nın qardasıEstağpitipiti kuzum ne işgali
Geldiniz tanışalım madem
Cok sukur bitanem napim bende pinekliyorum evde 22.00 da gittim biraz yuruyus yaptimm simdide aciktimm kendime biseyler hazirlicamNasıl olayım, hamile yorgun ve koronadan dolayı korku doluyumsen nassın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?