- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.801
nasılsın şamdanımgünaydın hamiş kertenkele:) :)
buldum bir tane tecrübeli ana bu saatte aklıma takılan beşikle ilgili soru bombardımına tutabilir miyim senikk birinci noteri
nasılsın şamdanım
şamdanım şimdi ben hem anne yanı olsun hem ileride karyola gibi en alt kademeye inen ve bebişin rahat içinde durabileceği düştü mü kalktı mı içinden çıktı mı derdim olmayan, sonra yürümeye başlayıncada bir tarafını çıkarıp yerden yatak gibi olabilecek bir karyola arıyorum aradığım aslında tam olarak şöyle bir şey bak fotoğrafta da gördüğün gibi bebekken anne kolay alabilsin diye en üst kademede biraz büyüyünce bi alt kademede iyice büyüyünce yere çok yakın kademeye alınabiliyor. Sen nasıl bir beşik kullandın bunu kullanan herkes çok memnunmuş karşı komşumda da var canlıda gördüm gerçekten çok güzel hem asansörlü de olunca anne yanında da çok rahat kullanımı oluyortabiki sor bakalım beybi
oh eline sağlık valla servisçi abininservisteyim canım ise gidiyorum:) servisi dezenfekte etmis servisci abisabah sabah nasil kalkip yikamis valla helal olsun :)
adelim seninde az kalmış yarılamışsın yolu maşallahAmin inşallah canım mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah
günaydınn kuzucummGüünaydııınnn
imzoşum günaydınnnnngünaydınnlarr herkese koronasız bi gün diliyorum
şamdanım şimdi ben hem anne yanı olsun hem ileride karyola gibi en alt kademeye inen ve bebişin rahat içinde durabileceği düştü mü kalktı mı içinden çıktı mı derdim olmayan, sonra yürümeye başlayıncada bir tarafını çıkarıp yerden yatak gibi olabilecek bir karyola arıyorum aradığım aslında tam olarak şöyle bir şey bak fotoğrafta da gördüğün gibi bebekken anne kolay alabilsin diye en üst kademede biraz büyüyünce bi alt kademede iyice büyüyünce yere çok yakın kademeye alınabiliyor. Sen nasıl bir beşik kullandın bunu kullanan herkes çok memnunmuş karşı komşumda da var canlıda gördüm gerçekten çok güzel hem asansörlü de olunca anne yanında da çok rahat kullanımı oluyor
Eki Görüntüle 2603977
sölicektim fikrimi zatii büşümm valla ben bayıldım çok kullanışlııgünaydınn kuzucumm
imzoşum günaydınnnnn
üstteki beşikle ilgili mesajım senin gibi tecrübeli bir ana tarafından da yorumlansın isterim
şamdanım süper seninde kullanmış olmana sevindimben böyle üç kademeli olarak mothercare den aldım. İngiltere'den ithal geliyo. bebek için uygun ve güvenli herşeyi:)
benim yatak yanına koyacak kadar yer yoktu odamda. ama benim oğlan buna sigmadi işte Büşra. bir yaşına kadar ite kaka zorla kullandik. 90×190 bazada yatiyo. şimdi bizim yanimiza geçti bidebizden daha çok yer kapliyo yatakta.
mothercare in indirimlerini takip et bence :) birazdan bendeki modeli de atarim sana
yaa güzel dimi kuzum benimde içime sindi şamdanımın dediği markaya bakacağım şimdisölicektim fikrimi zatii büşümm valla ben bayıldım çok kullanışlıı
Evvet canim cok şükür yarıladıkadelim seninde az kalmış yarılamışsın yolu maşallah
bi avazda kurtarsın Rabbim sağ salim kucağına alırsın inşallah adelimmEvvet canim cok şükür yarıladık
Amin inşallah canım benim Allah razı olsunbi avazda kurtarsın Rabbim sağ salim kucağına alırsın inşallah adelimm
çok kullanışlı büşümm çok beğendim bende sağlıkla sıhhatle yatsın uyusun minnakımızşamdanım süper seninde kullanmış olmana sevindim
kuzum bebişin odasında annemlerden bekarken kullandığım sıfır ayarında bazamı ve yatağıımı getirdim zaten 1 yaşından sonra olaki sığmama ve yatakta yatabilme durumuna gelirse yatağı hazır olacak zaten birde benim alacağım model 60*120 seninki 50*90 falan mıydı ki sığmadı yoksa çok mu uzun oğluşun
yaa güzel dimi kuzum benimde içime sindi şamdanımın dediği markaya bakacağım şimdi
kuzum benim oğlan uyurken eli kolu biyere degse uyanır aglardi. dönmeye başlayınca uyuyamadi besikte. besik 70×140 di benimşamdanım süper seninde kullanmış olmana sevindim
kuzum bebişin odasında annemlerden bekarken kullandığım sıfır ayarında bazamı ve yatağıımı getirdim zaten 1 yaşından sonra olaki sığmama ve yatakta yatabilme durumuna gelirse yatağı hazır olacak zaten birde benim alacağım model 60*120 seninki 50*90 falan mıydı ki sığmadı yoksa çok mu uzun oğluşun
yaa güzel dimi kuzum benimde içime sindi şamdanımın dediği markaya bakacağım şimdi
Kuzum 70*140 baya iyiymiş nasıl rahatına düşkün öyle minnoşkuzum benim oğlan uyurken eli kolu biyere degse uyanır aglardi. dönmeye başlayınca uyuyamadi besikte. besik 70×140 di benim
normal bi çocuk olsa 3 4 yaşına kadar yatardi o besikte
ben baktim da nete bulamadim yasen avmlere de bakabilirsin :)
ikeadakiler de öyle sanırım. ama benim beşik baya sağlam çok rahat üç çocuk büyütür:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?