Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tabiki sor bakalım beybi
şamdanım şimdi ben hem anne yanı olsun hem ileride karyola gibi en alt kademeye inen ve bebişin rahat içinde durabileceği düştü mü kalktı mı içinden çıktı mı derdim olmayan, sonra yürümeye başlayıncada bir tarafını çıkarıp yerden yatak gibi olabilecek bir karyola arıyorum aradığım aslında tam olarak şöyle bir şey bak fotoğrafta da gördüğün gibi bebekken anne kolay alabilsin diye en üst kademede biraz büyüyünce bi alt kademede iyice büyüyünce yere çok yakın kademeye alınabiliyor. Sen nasıl bir beşik kullandın bunu kullanan herkes çok memnunmuş karşı komşumda da var canlıda gördüm gerçekten çok güzel hem asansörlü de olunca anne yanında da çok rahat kullanımı oluyor

ben böyle üç kademeli olarak mothercare den aldım. İngiltere'den ithal geliyo. bebek için uygun ve güvenli herşeyi:)

benim yatak yanına koyacak kadar yer yoktu odamda. ama benim oğlan buna sigmadi işte Büşra. bir yaşına kadar ite kaka zorla kullandik. 90×190 bazada yatiyo. şimdi bizim yanimiza geçti bide bizden daha çok yer kapliyo yatakta.

mothercare in indirimlerini takip et bence :) birazdan bendeki modeli de atarim sana

şamdanım süper seninde kullanmış olmana sevindim
kuzum bebişin odasında annemlerden bekarken kullandığım sıfır ayarında bazamı ve yatağıımı getirdim zaten 1 yaşından sonra olaki sığmama ve yatakta yatabilme durumuna gelirse yatağı hazır olacak zaten birde benim alacağım model 60*120 seninki 50*90 falan mıydı ki sığmadı yoksa çok mu uzun oğluşun
sölicektim fikrimi zatii büşümm valla ben bayıldım çok kullanışlıı
yaa güzel dimi kuzum benimde içime sindi şamdanımın dediği markaya bakacağım şimdi

çok kullanışlı büşümm çok beğendim bende sağlıkla sıhhatle yatsın uyusun minnakımız

kuzum benim oğlan uyurken eli kolu biyere degse uyanır aglardi. dönmeye başlayınca uyuyamadi besikte. besik 70×140 di benim

normal bi çocuk olsa 3 4 yaşına kadar yatardi o besikte

ben baktim da nete bulamadim ya sen avmlere de bakabilirsin :)
ikeadakiler de öyle sanırım. ama benim beşik baya sağlam çok rahat üç çocuk büyütür:)

Kuzum 70*140 baya iyiymiş nasıl rahatına düşkün öyle minnoş o markayı hemen araştırcam kuzum e bebekte falanda varmış gidip yerinde bakarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…