- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #80.821
İnşallah kuzummçok kullanışlı büşümm çok beğendim bende sağlıkla sıhhatle yatsın uyusun minnakımız
benim gittigim e bebeklerde çok seçenek yoktu ama mothercare mağazası varsa onlara da gidip bak canım:)Kuzum 70*140 baya iyiymiş nasıl rahatına düşkün öyle minnoşo markayı hemen araştırcam kuzum e bebekte falanda varmış gidip yerinde bakarım
70*140 bulamasamda 60*120 alırım büyük ihtimalle, bi hepsini gezeyim kuzucum teşekkür ederim seninde kullanmış olmana ve memnun olmana çok sevindim-benim gittigim e bebeklerde çok seçenek yoktu ama mothercare mağazası varsa onlara da gidip bak canım:)
sorma valla gören şok geciriyodu bebege bu kadar büyük beşik alınır mi diye. gel gör ki ona da sigamadi sıpa
70*140 bulamasamda 60*120 alırım büyük ihtimalle, bi hepsini gezeyim kuzucum teşekkür ederim seninde kullanmış olmana ve memnun olmana çok sevindim-
Karnım ağrıdı gülmekten yaEki Görüntüle 2603780
Ben geldim tuzlu gargaralarımGündeme uygun hitaplar kullanarak topiğe virüs gelmesini de engellemeye çalışıyorum
Kuzularım öncelikle kritik bir dönemin içindeyiz. Her yerde uyarılar eminim okumuşsunuzdur ama bende sağlığınız için gerek çocuklar gerek velilerime yaptığım uyarılardan sizlere de yapmak istiyorum.
Öncelikle mümkün mertebe toplu ve kalabalık avm, kitap fuarı gibi alanlardan uzak durmaya gayret edelim. Sürekli el yıkamak, limon kolonyası ile sürekli el antiseptiği sağlamak, her sabah ve akşam tuzlu su ya da elinizdeki mevcut gargara ile gargara yapmak (tuzlu suyu burnumuza da çekelim), dondurma gibi soğuk gıdaları tüketmemek, sıcak gıdaları tüketmek, yemeklerimize sıklıkla sirke koymak, duş suyuna biraz sirke eklemek, tokalaşmamak öpüşmemek, özellikle ileri yaştaki anneanne babanne ziyaretlerine ara vermek almamız gereken koruyucu önlemlerden bazıları..
Çocuğu olanlar okuldan gelen çocuğunu derhal el yıkatıp (en az 20 sn sabunla ovalama ve bol su), gargarasını yaptırıp, limon kolonyasına bassın çocuğunu. Üniformaları daha sıklıkla ve daha yüksek derecede yıkayalım.
Evinize gıda stoğu yapmanızı da şahsım adına öneririm gidişat iyi gözükmüyor. Tedbir bizden takdir Allah'tan artık..
Bir de şu şehirde bu kadar korona virüsü varmış şöyleymiş böyleymiş gibi paylaşımlar yapmamaya dikkat edin. Yapanlar hakkında dava açılacakmış. Resmi olmayan okul tatili haberlerine de itibar etmeyin.
Gerçekten çok moralim bozuk 40 yılın başı hamile kalalım dedik ülkede olmayan kalmadıBizler, bebelerimiz, çocuklarımız ve tüm sevdiklerimiz Allah'a emanet artık diyecek birşey yok..
Evet keskin bir geçişle geyşamla durumlarımıza geçelim
Koptumponçiğim aldığın 7 like ile beni tecavüze mental olarak ikna ettin, o işi hallettim dün gece
Eki Görüntüle 2603792
Yalnız önümüzdeki 1 hafta herhangi bir yerimin ağrıdığını geyşama söylersem bidaha yüzüme bile bakmaz. O yüzden önümüzdeki 1 hafta çok iyi olmalıyımzaten "beni kullandın biz nasıl böyle birşeye cesaret ettik ya birşey olursa" diye tırnaklarını yemeye başladı adam Tamam üzülme seni ortada bırakacak değilim gelip ailenden isteyeceğim bana varacaksın diyesim geliyor açılmamış gül goncamın paniğini gördükçe
Öyle işte sirkeli sularım, sizler nassınız?
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
Çok şükür sen tatlış :)Günaydın canlarım nasılsınız ☺
ikeadakiler çok güzel ama sallanmıyor şamdanım o yüzden sallanan bişey istiyorum olurda çocuk sallanmadan uyumayan bi tip olursa, sallamamayı düşünüyorum ama biliyorsun yapmam denen her şeyi yaptırıyor bebeleriyice elle salla bak ama Büşra:) ben ikeadan herkes çok memnun hiç begenmemistim oranin besiklerinibu biraz daha öznel bişey sanırım:) inşallah senin bebek yatar benimki gibi olmaz
Gunaydinn:)
Günayssss hatunlarrrr
günaydınnn kızlarrrrGünaydın canlarım nasılsınız ☺
İyiymm ben büşümm, çalışmaya çalışıyorummmgünaydınnn kızlarrrr
nasılsınız napıyorsunuzz
ikeadakiler çok güzel ama sallanmıyor şamdanım o yüzden sallanan bişey istiyorum olurda çocuk sallanmadan uyumayan bi tip olursa, sallamamayı düşünüyorum ama biliyorsun yapmam denen her şeyi yaptırıyor bebeler
benim baktıklarım hep sallanıyor kuzucumm herhalde sonradan sallanan modelini çıkarmışlarbenim aldığım da sabitti sallanmiyodu ama
sen iyice bı araştır Büşra:) bence çocuk nasıl istiyosa öyle uyumali
yok daha almadım balımmm bakıyorum şamdan ve imzoş tecrübeli topik analarına sordum nasıl kullanışlı mı diye şamdan da bundan kullanmış çok sevindim karşı komşumda da vardı çok güzel bir çok kullanım şekli var 3 kademeliİyiymm ben büşümm, çalışmaya çalışıyorummm
Sen napıyorsun, beşik mi aldınn :)Anne yanı..
Bende almıştım e-bebekten
Valla benim bilgim yok kuzumm iyi görünüyor ama onlar daha iyi biliryok daha almadım balımmm bakıyorum şamdan ve imzoş tecrübeli topik analarına sordum nasıl kullanışlı mı diye şamdan da bundan kullanmış çok sevindim karşı komşumda da vardı çok güzel bir çok kullanım şekli var 3 kademeli
Eki Görüntüle 2604000
Yani bebeğin büyüme hızına da bağlı tabiValla benim bilgim yok kuzumm iyi görünüyor ama onlar daha iyi bilir
Benim aldığım 6-7 ay'a kadar kullanım için
Bunlar guzel ve kullanişli benimkinin demiri cikmiyor en fazla 2 bcuk yasina kdar kullanabilirim bunu baya kullnabilirsinizyok daha almadım balımmm bakıyorum şamdan ve imzoş tecrübeli topik analarına sordum nasıl kullanışlı mı diye şamdan da bundan kullanmış çok sevindim karşı komşumda da vardı çok güzel bir çok kullanım şekli var 3 kademeli
Eki Görüntüle 2604000
Iydir sizleri sormalii:))günaydınnn kızlarrrr
nasılsınız napıyorsunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?