Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum 70*140 baya iyiymiş nasıl rahatına düşkün öyle minnoş o markayı hemen araştırcam kuzum e bebekte falanda varmış gidip yerinde bakarım
benim gittigim e bebeklerde çok seçenek yoktu ama mothercare mağazası varsa onlara da gidip bak canım:)

sorma valla gören şok geciriyodu bebege bu kadar büyük beşik alınır mi diye. gel gör ki ona da sigamadi sıpa

70*140 bulamasamda 60*120 alırım büyük ihtimalle, bi hepsini gezeyim kuzucum teşekkür ederim seninde kullanmış olmana ve memnun olmana çok sevindim-

70*140 bulamasamda 60*120 alırım büyük ihtimalle, bi hepsini gezeyim kuzucum teşekkür ederim seninde kullanmış olmana ve memnun olmana çok sevindim-

iyice elle salla bak ama Büşra:) ben ikeadan herkes çok memnun hiç begenmemistim oranin besiklerini bu biraz daha öznel bişey sanırım:) inşallah senin bebek yatar benimki gibi olmaz

Karnım ağrıdı gülmekten ya

iyice elle salla bak ama Büşra:) ben ikeadan herkes çok memnun hiç begenmemistim oranin besiklerini bu biraz daha öznel bişey sanırım:) inşallah senin bebek yatar benimki gibi olmaz
ikeadakiler çok güzel ama sallanmıyor şamdanım o yüzden sallanan bişey istiyorum olurda çocuk sallanmadan uyumayan bi tip olursa, sallamamayı düşünüyorum ama biliyorsun yapmam denen her şeyi yaptırıyor bebeler

benim aldığım da sabitti sallanmiyodu ama

sen iyice bı araştır Büşra:) bence çocuk nasıl istiyosa öyle uyumali

benim aldığım da sabitti sallanmiyodu ama

sen iyice bı araştır Büşra:) bence çocuk nasıl istiyosa öyle uyumali
benim baktıklarım hep sallanıyor kuzucumm herhalde sonradan sallanan modelini çıkarmışlar
iyice incelerim ben

İyiymm ben büşümm, çalışmaya çalışıyorummm
Sen napıyorsun, beşik mi aldınn :) Anne yanı..

Bende almıştım e-bebekten
yok daha almadım balımmm bakıyorum şamdan ve imzoş tecrübeli topik analarına sordum nasıl kullanışlı mı diye şamdan da bundan kullanmış çok sevindim karşı komşumda da vardı çok güzel bir çok kullanım şekli var 3 kademeli

Valla benim bilgim yok kuzumm iyi görünüyor ama onlar daha iyi bilir

Benim aldığım 6-7 ay'a kadar kullanım için

Valla benim bilgim yok kuzumm iyi görünüyor ama onlar daha iyi bilir

Benim aldığım 6-7 ay'a kadar kullanım için
Yani bebeğin büyüme hızına da bağlı tabi
Ablam da da benimkinin bir değişiği vardı, 11 aya kadar kullandı ..

Aldığımda mağazadakiler rahat 9 ay kullanırsınız dedi bakacağızzzz

Bunlar guzel ve kullanişli benimkinin demiri cikmiyor en fazla 2 bcuk yasina kdar kullanabilirim bunu baya kullnabilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…