Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi de nerdeyse hepsi olmuş gibi bı kaçı hariç kız güzel toplamissin masallahsbh sbh senin seksü geyşayı görünce o gözlerin,etiketleri yapamaman normaldir
Ya adam yanımda biscolata erkeği gibi yatıyor işte gözler etiketi o kadar gördü, gözler şuan benim şaşı ondan hep

Ya adam yanımda biscolata erkeği gibi yatıyor işte gözler etiketi o kadar gördü, gözler şuan benim şaşı ondan hep
İyy yaziyon yine o zmn bırak etiketi, sacmalayip,abuk subuk yazmadığını da şükür bu durumda

Süperrrrrrrrrrr. Adet ne zaman gelecek? Biter bitmez transfer olacak mı? Bu arada ilk tüp bebe denemeniz mi?

Süperrrrrrrrrrr. Adet ne zaman gelecek? Biter bitmez transfer olacak mı? Bu arada ilk tüp bebe denemeniz mi?
Evet canım ilk tüp denememiz,son olur inşallah 3 asilamamiz mevcut önceden, hepsi de negatif sonuçlanmıştı. Adet bı hafta içinde gelir demişti doktorum ama cumartesi gibi bekliyorum bakalım,adetten 17 gün sonra transfer demişti doktorum bı adet olsam

Yasli değilsin yâaa kim demiş sana yasli diye
Aklıma birden o geldi güzel kadın sonuçta akrep burcu
Ahahhhah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…