- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.101
Ya adam yanımda biscolata erkeği gibi yatıyor işte gözler etiketi o kadar gördü, gözler şuan benim şaşı ondan hepŞimdi de nerdeyse hepsi olmuş gibi bı kaçı hariç kız güzel toplamissin masallahsbh sbh senin seksü geyşayı görünce o gözlerin,etiketleri yapamaman normaldir
İyy yaziyon yine o zmn bırak etiketi,Ya adam yanımda biscolata erkeği gibi yatıyor işte gözler etiketi o kadar gördü, gözler şuan benim şaşı ondan hep
O neydi gız, telif istemeye mi geldin git burdan püh püh param yokSelamlar biri akrostiss dedi geldim
Akrostis bizim isimiz 1946 dan beri
Uyandıramıyorum da yazık sabah uyudu zatiİyy yaziyon yine o zmn bırak etiketi,sacmalayip,abuk subuk yazmadığını da şükür bu durumda
hahahahhh gidiyorum avukatlarimiz konussunO neydi gız, telif istemeye mi geldin git burdan püh püh param yok
Bırak uyusun, enerji toplasin adamUyandıramıyorum da yazık sabah uyudu zati
Abla acı abla ben Suriyeli, benim para yok, bana Allah yardımhahahahhh gidiyorum avukatlarimiz konussun
Hahahah puskurdum bunaAbla acı abla ben Suriyeli, benim para yok, bana Allah yardım
Yok gi nerdeeSenin herif de yanında uyuyor galiba
Süperrrrrrrrrrr. Adet ne zaman gelecek? Biter bitmez transfer olacak mı? Bu arada ilk tüp bebe denemeniz mi?Hastaneden arandim kızlar,bugün 5.gun ve 6 tane sağlıklı embriyom dondurulmuş hamd olsun Rabbimehepsinide 2 2 2 şeklinde dondurduk dediler,şimdi adeti bekliyorum adet sonrası 15 gun içinde iki tanesi transfer inşallah
Gitme gitme gel yamacıma hişt kız yanaş bakemHahahah puskurdum bunaneyse 2 lafin belini kirak da oyle gidem bari
Evet canım ilk tüp denememiz,son olur inşallahSüperrrrrrrrrrr. Adet ne zaman gelecek? Biter bitmez transfer olacak mı? Bu arada ilk tüp bebe denemeniz mi?
Yasli değilsin yâaa kim demiş sana yasli diyeUlan minik kertenkeleler ben yokken neden yaparsız bunları bilmemkimseyi göremedim ya bu ana çakal zebraya yapılır mı
tutturamamışsın alakam yoksana küsüm hep ben yokken oyun kur sen
zeyna mı ben şokkkBuda gol değil ama savaşçı ruhu olabilir
benzemiyorum maalesef çünkü benim benzediğim daha doğrusu bana benzeyen bi ünlü yok
zeyna iki oldubelki birazcık bu kadına benziyo olabilirim ama benim benzediğim bi ünlü yok
Nur fettahoğlu mu kız ben o kadar yaşlı mıyım tamam kadın güzel de yaşlı yani
Deniz Çakır mı yok canım alakam yok
Ahahahha geldim bile
tam ensenizdeyim nefesimi hissedin
gelirim geldim de
hayır araya mola verdim Eşimi hallettim geldim
ahahahhaha boşuna yeme gözümün Çapağını çünkü san akırgınım beni üzdün su minik çakalı üzdünsen oyun kur ben kimseyi göremedim yani ben gelmeden oyun başlamamalıydı
Ye tabisiiideee ♥♥♥
Hayır herkesin inadına bugun tamamlayacm bu rakamı ahahhha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?