- 2 Aralık 2014
- 4.215
- 9.599
- 108
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.121
Hahah bi tirsttim :) ben kubdef 2 cocuk anasi arkadaslarim bana muhtesem kubdef diye seslenir kendimim diye demiyorum mikemmelimdir oyle yaniGitme gitme gel yamacıma hişt kız yanaş bakem
Hadi tanışalım ben Cici.
Suriyeli Cici
Güzel şiirin için çok teşekkür ederimGünaydın kertenkelelerim
Benim adam geldi sabah 8'de nöbetten. O uyurken uyanıp size kaçtım
Gerçekten dün gece tatlı uykularımıza dalarken başımıza bunların geleceğini tahmin etmemiştim.Yine savunmasız halimizden yararlanıp @Kutsal zebra tarafından kirletilmişiz, acımız büyük Ben bir ara kutsişten 200 beğeni gelince gaza gelip sana herşey serbest demiştim ondan mı oldu acaba
Adın bundan sonra Kutsal Zebra değil Kutsal Çakal. Kulağına ezanla fısıldıyorum. Kutsal çakal, Kutsal çakal, Kutsal çakal.
İki tebriği aynı anda yapayım.
Topiğin 7000.mesajını atanNego mu
Eki Görüntüle 2300660
Ve topiğin korku-gerilim unsuru Kutsal çakalımı
Eki Görüntüle 2300661
Kutlarımmmmmmmmm
Kajs diye diye ödül aldı ya kadın, bari 8000.mesaja gzel birşey yazsaydın
İki ödülün arasının bu kadar kısa olacağını tahmin etmemiştim ya gidip şiirlerimi yazayım her an 9000 olabilir çünkü
@gokyuzu_ hoşgeldin topiğe kuzum ♥
Kertenkelelerim nasılsınız bakalım, kirletilmiş hissediyor musunuz
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
@samdan
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
S Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@gokyuzu_
@D e f n e
@Almecey
Eylülde transfer olsa Ekim de gebelik kesinleşe, temmuz doğum evet yengeç oluyor önceden de hesapladığım gibiEvet canım ilk tüp denememiz,son olur inşallah3 asilamamiz mevcut önceden, hepsi de negatif sonuçlanmıştı. Adet bı hafta içinde gelir demişti doktorum ama cumartesi gibi bekliyorum bakalım,adetten 17 gün sonra transfer demişti doktorum bı adet olsam
Manti demiyeydin iydiiYok gi nerdeeişe gitti benim herif sbh,akşama mantı acacagumm yigidime
İşte arkadaş varrrrrrrrrrr arkadaş var.Hahah bi tirsttim :) ben kubdef 2 cocuk anasi arkadaslarim bana muhtesem kubdef diye seslenir kendimim diye demiyorum mikemmelimdir oyle yani
Günaydın hizuşumGünaydın hanimlar. Tatil sebebiyle pattisle çok tembeliz. Velet babasına her şeyiyle mi benzer. Gece uyumuyor, hadi eskaza erken uyudu illa ki gecenin alakasız bir saatinde kalkıyordün otururken bu ağladı epey kalktım uyuttum. Ama yılmadi kalk madem eşek sıpası dedim. Gece teçhizatı kurduk. Dedim güzel bir film açalım beybi. Bir baktım ev ilanları açmış ben de hiç sormuyorum hepsini inceledim. Aklıma film de gelmedi ev piyasası çok zalim. Saçma sapan evlere dünyanın parasını istiyorlar. Hadi diyelim buldun buluşturdun parayı evi aldın. Millet arkandan güler ya bu eve bu parayı verdin diye ☹ neyse arayışlarımız devam ediyor bakalım. İnşallah düzgün bir ev buluruz. Eşime baskı kuruyorum da sumenalti etmesin diye.
Beğendin miGüzel şiirin için çok teşekkür ederim
Allahım tamamına erdirsin sağlıklı bir gebelik olsun canımHastaneden arandim kızlar,bugün 5.gun ve 6 tane sağlıklı embriyom dondurulmuş hamd olsun Rabbimehepsinide 2 2 2 şeklinde dondurduk dediler,şimdi adeti bekliyorum adet sonrası 15 gun içinde iki tanesi transfer inşallah
Hangi arkadaşlar onlar yav ben öyle seslenmiyorumHahah bi tirsttim :) ben kubdef 2 cocuk anasi arkadaslarim bana muhtesem kubdef diye seslenir kendimim diye demiyorum mikemmelimdir oyle yani
BayıldımBeğendin mi
Hmmmm bende sanaBayıldım
BencedeManti demiyeydin iydii
hosbulduk :) nedir muhabbet 6000. 7000. 8000. mesajlara odul mu geliyorİşte arkadaş varrrrrrrrrrr arkadaş var.
Milletin arkadaşı muhteşem diye sesleniyor bunların ağzından daha bir kere muhteşemsin Cici, öp beni Cici, yi beni Cici duymadım.
Anca Cici nerede, Cici kocasıyla neler yapmaya gitti, vay Cici ne seksi kız. Böyle yani. Standart
Muhteşem kubdej hoşgeldin aramıza
Benim yaş 26. 0 çocuk 1 Kedi 5 buçuk bitki sahibiyim, öğretmenim. Bu son cümleyi dünden beri kaçıncı söyleyişim acaba ya
Allah kahretmesin çok iyi ya
o arkadaslari sadece ben gorebiliyorum siz goremezsinizAllahım tamamına erdirsin sağlıklı bir gebelik olsun canım
Hangi arkadaşlar onlar yav ben öyle seslenmiyorum
Allah kahretmesin çok iyi ya
Çok ısrar ettin söylüyorumo arkadaslari sadece ben gorebiliyorum siz goremezsinizama seslenmek istersen seslen bisey demem hadi hadi seslen ben baska tarafa bakiyorum
Ah be kurban olduğum, fazla masumsun hayat seni henüz kirletmemişhosbulduk :) nedir muhabbet 6000. 7000. 8000. mesajlara odul mu geliyorben araba istiyorum oluyo muydu oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?