Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gitme gitme gel yamacıma hişt kız yanaş bakem
Hadi tanışalım ben Cici.
Suriyeli Cici
Hahah bi tirsttim :) ben kubdef 2 cocuk anasi arkadaslarim bana muhtesem kubdef diye seslenir kendimim diye demiyorum mikemmelimdir oyle yani

Günaydın hanimlar. Tatil sebebiyle pattisle çok tembeliz. Velet babasına her şeyiyle mi benzer. Gece uyumuyor, hadi eskaza erken uyudu illa ki gecenin alakasız bir saatinde kalkıyor dün otururken bu ağladı epey kalktım uyuttum. Ama yılmadi kalk madem eşek sıpası dedim. Gece teçhizatı kurduk. Dedim güzel bir film açalım beybi. Bir baktım ev ilanları açmış ben de hiç sormuyorum hepsini inceledim. Aklıma film de gelmedi ev piyasası çok zalim. Saçma sapan evlere dünyanın parasını istiyorlar. Hadi diyelim buldun buluşturdun parayı evi aldın. Millet arkandan güler ya bu eve bu parayı verdin diye neyse arayışlarımız devam ediyor bakalım. İnşallah düzgün bir ev buluruz. Eşime baskı kuruyorum da sumenalti etmesin diye.

Güzel şiirin için çok teşekkür ederim

Eylülde transfer olsa Ekim de gebelik kesinleşe, temmuz doğum evet yengeç oluyor önceden de hesapladığım gibi
İnşallah son olur ama öyle hissediyorum ben.
Gerçekten çok heyecanlı birşey ya.
Bu arada mantı da açıyorsun demek hmmmm seni yine beğendim

Hahah bi tirsttim :) ben kubdef 2 cocuk anasi arkadaslarim bana muhtesem kubdef diye seslenir kendimim diye demiyorum mikemmelimdir oyle yani
İşte arkadaş varrrrrrrrrrr arkadaş var.
Milletin arkadaşı muhteşem diye sesleniyor bunların ağzından daha bir kere muhteşemsin Cici, öp beni Cici, yi beni Cici duymadım.
Anca Cici nerede, Cici kocasıyla neler yapmaya gitti, vay Cici ne seksi kız. Böyle yani. Standart
Muhteşem kubdej hoşgeldin aramıza
Benim yaş 26. 0 çocuk 1 Kedi 5 buçuk bitki sahibiyim, öğretmenim. Bu son cümleyi dünden beri kaçıncı söyleyişim acaba ya

Günaydın hizuşum
Kiraya mı çıkacaksınız ev mi alacaksınız?

Allahım tamamına erdirsin sağlıklı bir gebelik olsun canım
Hangi arkadaşlar onlar yav ben öyle seslenmiyorum

hosbulduk :) nedir muhabbet 6000. 7000. 8000. mesajlara odul mu geliyor ben araba istiyorum oluyo muydu oyle

Allahım tamamına erdirsin sağlıklı bir gebelik olsun canım

Hangi arkadaşlar onlar yav ben öyle seslenmiyorum
o arkadaslari sadece ben gorebiliyorum siz goremezsiniz ama seslenmek istersen seslen bisey demem hadi hadi seslen ben baska tarafa bakiyorum

o arkadaslari sadece ben gorebiliyorum siz goremezsiniz ama seslenmek istersen seslen bisey demem hadi hadi seslen ben baska tarafa bakiyorum
Çok ısrar ettin söylüyorum
Kral şakir tadında, mihtişim Kubdef

hosbulduk :) nedir muhabbet 6000. 7000. 8000. mesajlara odul mu geliyor ben araba istiyorum oluyo muydu oyle
Ah be kurban olduğum, fazla masumsun hayat seni henüz kirletmemiş
Araba olmuyor ama ödül kazanırsan şiirin altına araba fotoğrafı ekleyebilirim sana özel kıymetini bil bak
1000'in katı mesaja denk gelenler benden akrostiş şiir ödülü kazanıyor işte öyle eğlencesine 9000 e doğru yola çıktık işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…