- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.361
Zaten kızgınım sana bakma güldüğümeCanim hoşbulduk 4 günlüğüne gittim dün akşam saatlerinde buraya geldim canımdaha gitmem canım adminler kovmadığı sürede
Kısalmaz ayparem ama uzayabilir.yaa iste ailemi cok ozledim ama suan durum belli degil tatil uzayabilir degisebilir suresi diye de bir bilgi var bi yandan okullar tatil olunca herkes bilet almaya basladi
Bende koçları çok severim20 nisana kadar doğsa da koç olsa keşke gülom
Bir tane yanağından öpebilirmiyim?Zaten kızgınım sana bakma güldüğüme
Bence virgül tam yerinde kuzum tatilsinnnnYerim ben o minnoş bıcırı yacicili bicili kıyafetlerini yediğim ❤❤
Cicim ultrason fotoğrafını ekleyeyim ters dönmüş bu hafta bebişimama dedğin gibi 14. Haftam bitiyor yarın 15 e giriyorum bu garanticiliği biraz baydı beni
az önce aile ve sosyal bilmem ney bakanı twitterde bişey paylaşmış ama virgülü öyle bir yerde koymuş kibüyük ihtimalle bizde tatiliz ya bakalım müdürüme attım
İlk 4 ay kanamadan tat çıkaramadım. 5 ay boyunca çalışmaktan tat çıkaramadım. Tam birşeyler düzene girdi derken geyşamla aramız bozuldu yine hevesim kursağımda kaldı. Bana tat çıkarmak haramOzleniyo cicim hele doğuyor çabucak buyuyorlar ya küçük hallerini ozluyosun zaman çok çabuk geçiyor her anın tadını çıkarın cicim❤❤
Aynen kuzum müdürüm yazdı şimdi yaşasınBence virgül tam yerinde kuzum tatilsinnnn
Bu arada bu fotodan cinsiyet belli olmaz ki poponun gözükmesi lazım
Senin burcun neydi kiBende koçları çok severim
İnsan giderken cici ben gidiyorum diye msj atmaz mı ya da topikte yazdığı msja etiket etmez mi..Bir tane yanağından öpebilirmiyim?
Ohh büşom kapa kendini eve 12 gün. Vallahi güzel olduk böyle yaAynen kuzum müdürüm yazdı şimdi yaşasın
Kuzum bu açıdan görünmüyor evet video vardı onu attım ikraya işte, doktor ölçüm yaptığı açıyı çıktı verdi
Ben yengeç eşim koç aşkımSenin burcun neydi ki
İnsan giderken cici ben gidiyorum diye msj atmaz mı ya da topikte yazdığı msja etiket etmez mi..
Ben o giderken ne yazmışsan hala görmedim, hala okumadım. 2 günde 1 giriyorum yani kayboluyor etiketsiz olduğum msjlar çoğunlukla.
Kendi özel hayatın için gitmene kimse bişey diyemez ama 3 5 tane densiz için gidilir mi, sevindirirsin anca onları kuzum
Ben buldum zor bela bitane olmadı internetten sipariş vercez artıkın kolonyalarıYakında bayıla bayıla.ayiltamicaz kız seni kolonyalarda bitti bak demedi deme
Yerm seni çok saol.balim
O zaman çok erken olur tubimmm büyük ihtimal 28 falan olur20 nisana kadar doğsa da koç olsa keşke gülom
Çıkar cicim çıkar savaşma seviş diyorum bendeİlk 4 ay kanamadan tat çıkaramadım. 5 ay boyunca çalışmaktan tat çıkaramadım. Tam birşeyler düzene girdi derken geyşamla aramız bozuldu yine hevesim kursağımda kaldı. Bana tat çıkarmak haramben tadını çıkarana kadar doğururum
Bizim.burda da kuyruk vardı :)Ben buldum zor bela bitane olmadı internetten sipariş vercez artıkın kolonyalarısizde bukadaann şeker olmayiverinn bayiltmayin beni napaamm
Bidaha yaparsan küsüşürüm seninleBen yengeç eşim koç aşkım
Bitanem haklısın aşkım keşke etiket yapsaydım giderken güzel dileklerimde bulundum kendi profilim de de haklısın aşkım bir anda kizip gittim
Sonra geldim muhteşem olarak döndüm güzel de yazı yazdım ama onu okudun güldün ,
Daha gitmem aşkım kim ne yaparsa yapsın ben de ona göre bakış açımı değiştirdim fistigimm
Gel şimdi o güzel minnak yanaklarından öpemmm seniiii minik karnını da öpemmm
Kesinkez boğa o zaman gülomO zaman çok erken olur tubimmm büyük ihtimal 28 falan olur
Bize sevişmek de haram biliyorsun geyşanın açılmamış gül goncası tavırlarını. Utanmasa bekaret kemeri takacak şifreli don giyecekÇıkar cicim çıkar savaşma seviş diyorum bende
Meşhur oldu bu topikte bu soz he
Öperimmmm bananeeBidaha yaparsan küsüşürüm seninle
Ayrıca öpem öpem diyorsun madem al bu şarkı benden sana gelsin
Ay valla ben tez yazacağım ya cicim ne zamandır eşime diyordum bi zaman olsa olsa diye Rabbim nasip etti gerçekten inşallah tez zamanda biter gider ülkemizden bu virüsOhh büşom kapa kendini eve 12 gün. Vallahi güzel olduk böyle ya
Tabi keşke böyle birşey yaşanmamış olsaydı da tatil olmasaydık..
Alışveriş yapmam gerek nasıl çıkacağım düşünsene bebeğe alınacak tonla şey var
Bende sana cici bebemin ters duruşunu atayım mı ama kaldırcam hemen hızlı bak
AhahahshsdddBize sevişmek de haram biliyorsun geyşanın açılmamış gül goncası tavırlarını. Utanmasa bekaret kemeri takacak şifreli don giyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?