Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaa iste ailemi cok ozledim ama suan durum belli degil tatil uzayabilir degisebilir suresi diye de bir bilgi var bi yandan okullar tatil olunca herkes bilet almaya basladi
Kısalmaz ayparem ama uzayabilir.
O yüzden gitmek istiyorsan kısalır belki diye bekleme hiç

Bence virgül tam yerinde kuzum tatilsinnnn
Bu arada bu fotodan cinsiyet belli olmaz ki poponun gözükmesi lazım

Ozleniyo cicim hele doğuyor çabucak buyuyorlar ya küçük hallerini ozluyosun zaman çok çabuk geçiyor her anın tadını çıkarın cicim ❤❤
İlk 4 ay kanamadan tat çıkaramadım. 5 ay boyunca çalışmaktan tat çıkaramadım. Tam birşeyler düzene girdi derken geyşamla aramız bozuldu yine hevesim kursağımda kaldı. Bana tat çıkarmak haram ben tadını çıkarana kadar doğururum

Bence virgül tam yerinde kuzum tatilsinnnn
Bu arada bu fotodan cinsiyet belli olmaz ki poponun gözükmesi lazım
Aynen kuzum müdürüm yazdı şimdi yaşasın
Kuzum bu açıdan görünmüyor evet video vardı onu attım ikraya işte, doktor ölçüm yaptığı açıyı çıktı verdi

Bende koçları çok severim
Senin burcun neydi ki
Bir tane yanağından öpebilirmiyim?
İnsan giderken cici ben gidiyorum diye msj atmaz mı ya da topikte yazdığı msja etiket etmez mi..
Ben o giderken ne yazmışsan hala görmedim, hala okumadım. 2 günde 1 giriyorum yani kayboluyor etiketsiz olduğum msjlar çoğunlukla.
Kendi özel hayatın için gitmene kimse bişey diyemez ama 3 5 tane densiz için gidilir mi, sevindirirsin anca onları kuzum

Aynen kuzum müdürüm yazdı şimdi yaşasın
Kuzum bu açıdan görünmüyor evet video vardı onu attım ikraya işte, doktor ölçüm yaptığı açıyı çıktı verdi
Ohh büşom kapa kendini eve 12 gün. Vallahi güzel olduk böyle ya
Tabi keşke böyle birşey yaşanmamış olsaydı da tatil olmasaydık..
Alışveriş yapmam gerek nasıl çıkacağım düşünsene bebeğe alınacak tonla şey var
Bende sana cici bebemin ters duruşunu atayım mı ama kaldırcam hemen hızlı bak

Ben yengeç eşim koç aşkım

Bitanem haklısın aşkım keşke etiket yapsaydım giderken güzel dileklerimde bulundum kendi profilim de de haklısın aşkım bir anda kizip gittim
Sonra geldim muhteşem olarak döndüm güzel de yazı yazdım ama onu okudun güldün ,
Daha gitmem aşkım kim ne yaparsa yapsın ben de ona göre bakış açımı değiştirdim fistigimm

Gel şimdi o güzel minnak yanaklarından öpemmm seniiii minik karnını da öpemmm

Yakında bayıla bayıla.ayiltamicaz kız seni kolonyalarda bitti bak demedi deme
Yerm seni çok saol.balim
Ben buldum zor bela bitane olmadı internetten sipariş vercez artıkın kolonyaları sizde bukadaann şeker olmayiverinn bayiltmayin beni napaamm

Çıkar cicim çıkar savaşma seviş diyorum bende
Meşhur oldu bu topikte bu soz he

Bidaha yaparsan küsüşürüm seninle
Ayrıca öpem öpem diyorsun madem al bu şarkı benden sana gelsin

Çıkar cicim çıkar savaşma seviş diyorum bende
Meşhur oldu bu topikte bu soz he
Bize sevişmek de haram biliyorsun geyşanın açılmamış gül goncası tavırlarını. Utanmasa bekaret kemeri takacak şifreli don giyecek

Bidaha yaparsan küsüşürüm seninle
Ayrıca öpem öpem diyorsun madem al bu şarkı benden sana gelsin
Öperimmmm bananee
Battı balık yan gider cicimmmmmmkorono morona bize vızzz gelir
Ihhhhhıhhhhhhh vız gelir

Ay valla ben tez yazacağım ya cicim ne zamandır eşime diyordum bi zaman olsa olsa diye Rabbim nasip etti gerçekten inşallah tez zamanda biter gider ülkemizden bu virüs
At cici bebemizi at

Bize sevişmek de haram biliyorsun geyşanın açılmamış gül goncası tavırlarını. Utanmasa bekaret kemeri takacak şifreli don giyecek
Ahahahshsddd
Geçen akşam okuyam dedim ne kaynatıonuz diyeeee direk senin geysaya tecavüz ettiğine tanıklık ettimmmmm kırmışsıızzz zincirleri cicim geyşa biraz zor kırmış kendini de sen güzel kırmışşınnnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…