- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.381
Ahahahaha yarildim yaa ortada kalıcak diye korkuyo senin geysaBize sevişmek de haram biliyorsun geyşanın açılmamış gül goncası tavırlarını. Utanmasa bekaret kemeri takacak şifreli don giyecek
Allah kolaylık versin büşom tez deyince midem bulanmaya başlıyor kendi tez günlerim aklıma gelinceAy valla ben tez yazacağım ya cicim ne zamandır eşime diyordum bi zaman olsa olsa diye Rabbim nasip etti gerçekten inşallah tez zamanda biter gider ülkemizden bu virüs
At cici bebemizi at
Yaaaa masalalh masallah cici kızımızaAllah kolaylık versin büşom tez deyince midem bulanmaya başlıyor kendi tez günlerim aklıma gelince
Eki Görüntüle 2604689
Bak kafa aşağıda vücut dik bacakları da önde çapraz bağlamış. Spiderman yemin ederim
Öperimmmm bananee
Battı balık yan gider cicimmmmmmkorono morona bize vızzz gelir
Ihhhhhıhhhhhhh vız gelir
Ahahahshsddd
Geçen akşam okuyam dedim ne kaynatıonuz diyeeee direk senin geysaya tecavüz ettiğine tanıklık ettimmmmm kırmışsıızzz zincirleri cicim geyşa biraz zor kırmış kendini de sen güzel kırmışşınnnn
Napayım kuzularım benimki de can benimki de hormon benimki de libidoAhahahaha yarildim yaa ortada kalıcak diye korkuyo senin geysa
Yaa ahaha yerin vici bebeyiiAllah kolaylık versin büşom tez deyince midem bulanmaya başlıyor kendi tez günlerim aklıma gelince
Eki Görüntüle 2604689
Bak kafa aşağıda vücut dik bacakları da önde çapraz bağlamış. Spiderman yemin ederim
Gövdesinin önündekiler bacakları diloşum. Yoga yapar gibi çapraz bağlamışYaaaa masalalh masallah cici kızımıza
Sipidirmennnn olmuş Allah'ım koluna bak kolumu cicim yoksa bacağı miorayı çıkaramadım
Çok açma arayı cicimmNapayım kuzularım benimki de can benimki de hormon benimki de libido
Her an ikinci bir tecavüz girişimi yaşanabilir. Ama üstünden şöyle 1 hafta falan geçsin istiyorum cici bebem noluyo demesin
Valla spiderman gibi durmuş eşşek yaaaAllah kolaylık versin büşom tez deyince midem bulanmaya başlıyor kendi tez günlerim aklıma gelince
Eki Görüntüle 2604689
Bek datlu yaaaa tazecik dötünü yiyesim geldiiiiiGövdesinin önündekiler bacakları diloşum. Yoga yapar gibi çapraz bağlamışkafa zaten aşağıda anlamışsındır onu
Yaa ahaha yerin vici bebeyii
Doktora diyorum nasıl düzelticez bu çocuğu beynine kan giderValla spiderman gibi durmuş eşşek yaaayesin onu teyzesii ❤❤
Alıntı yaparken her türlü oynama yapılabilir diloşum mesela bak şimdi aşağıBek datlu yaaaa tazecik dötünü yiyesim geldiiiii
Onu anladım aşkım orası gözümden kaçar mi
Anaaa ben senin yanlış yazdığın yeri sildim geri düzelttim böyle uygulama mi var
Cici sen bir meleksin, sen olmasan ben ne yaparım, ermiş olduğun çok belli, 500 dolar ücret karşılığında elini öpmek için 25 ine saat 3 e randevu alıyorum.
Oyle yemek atma huyumuz yoktur da makarna aninda yenirdi bizde ama cesit cok yaptm kaldi iste 3.gune oyuzden bi uyarlama getireyim degisik gbi olsn dedmOlur çayım.
Bende de dünden ton balıklı makarna vardı. Zeytinyağ ile yeniden kavurup yedim vallahi.
Ahaha alemsin cicim yaDoktora diyorum nasıl düzelticez bu çocuğu beynine kan gider
Gülüyor o da, o düzeltir kendini diyo
İnşaallah düzeltmiştir dün aşırı hareketliydi karnım bir sağa gitti bir sola, 20 sinde görücem bakalım ne haltlar karıştırıyor bu hareketlilik ne kara para mı aklıyor içeride napıyor
Yaaaaa çok iyi fikir bu benim aklıma nasıl gelmediAhaha alemsin cicim yasürekli döner içerde cici bebe bi arkasını döner bi önünü bende steteskopla kalp atışını dinleyerek uyurdum hep sırf kalp atışını dinleyebilmek için steteskop almıştım bazen tam göğüs altına koydugumda duyabiliyodum bazen karnımın ortasında bazen rahim kısmında duyuyodum sürekli pozisyon degistiriyodu steteskop elimde karnımda geziyodum şimdi ne tarafta kalbe yakın kısmı diye
Ben normalde makarnayı sadece tazeyken yerim bayatlarsa yemem de mecburdım başka birşey yok yorgunluk ve açlıktan yedimOyle yemek atma huyumuz yoktur da makarna aninda yenirdi bizde ama cesit cok yaptm kaldi iste 3.gune oyuzden bi uyarlama getireyim degisik gbi olsn dedm
Alıntı yaparken her türlü oynama yapılabilir diloşum mesela bak şimdi aşağı
Tazesi bayati olmuyor bize gore yaa makarna sever bir aileyiz biz ... ben sevmesem iyi deBen normalde makarnayı sadece tazeyken yerim bayatlarsa yemem de mecburdım başka birşey yok yorgunluk ve açlıktan yedim
Aman diloşum bu olayı yaygın hale getirmeyelim korona virüsü gibi yayılmasıncicim kızlar duymasın bak ben neler yapicamm
Bennnn sokkkkkk oldummmmm
Herkezin alıntısına çökecem
Cicim bariz net duyuyosun kalp atışını hani doktor kalp atışını duyuruyor ya sana onun gbii ugultulu ama duyabiliyosun çok güzel bi his ben her akşam eve gelince işten yatma vaktinde yataga gecer steteskopumu takar arar bulurdum karnimda poziyonu degisirdi hep kalbe yakin yeri buldummu tamam kalp atisini dinleye dinleye uyuyodumYaaaaa çok iyi fikir bu benim aklıma nasıl gelmedi
Peki o kalp sesinin senden gelen bir yansıma mı bebek mi olduğunu nasıl ayırt ediyordun?
Ahh dilos sen boyle islerle cok vakit harciyon iste normal takilsan bukadr vaktin i almazcicim kızlar duymasın bak ben neler yapicamm
Bennnn sokkkkkk oldummmmm
Herkezin alıntısına çökecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?