- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.401
Yaa yerim ya onun ayaklarınıEki Görüntüle 2604585
Selam limonlu kolonyalarım
Ucu bucağı belli olmayan, tünelin başı belli sonu karanlık bir tatile çıkmış bulunuyoruz. İnşallah yurdum insanları tatile girdik oh deyip avm lere ve kalabalık ortamlara girmeye kalkmazlar yoksa alınan tüm önlemler boşa gidecek, umarım herkes bu durumun tatil değil olağanüstü bir hal olduğunu idrak edebilir
Şahsım adına hem buruk hem mutluyum. Mutluyum çünkü hamile halimle bu riski alıp çalışmamam gerekiyor buruğum çünkü çalışmak istiyorumbu 15 gün kendimi dinleyip sağlık durumuma göre ayrılma ya da dönüşte birkaç hafta daha çalışma kararı alacağım bakalım...
Kuzularım Cici bebem artık öyle hareketli kidün tekmeleri karnımın üstünden gözle bile izlendi. Annem ve geyşam şok oldu. Bende şok oldum tabi. Tekme attıkça karnımın derisi titriyor ayağını sürdükçe karnımda çıkıntı oluşuyor sonra o çıkıntı hareket ediyor falan, inanılmazdı
Yesin anası o cennet kokulu ayakları yarabbim
Ayrıntılı ultrasona da kaldı 7 gün, 33 gün kaladan beri say say say bitmedi çıldırıcam
Sizler nasılsınız, koronolanmadınız di mi
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
@Negoo
Tabi ki de neden yapmayım yeterki sizler mutlu olunAhh dilos sen boyle isleri çok seviyorsun bizim de hoşumuza gidiyor sen hep böyle şeyler yap biz de hep gülelim
Sen bilinnnn haciiiiTabi ki de neden yapmayım yeterki sizler mutlu olun
Eki Görüntüle 2604585
Selam limonlu kolonyalarım
Ucu bucağı belli olmayan, tünelin başı belli sonu karanlık bir tatile çıkmış bulunuyoruz. İnşallah yurdum insanları tatile girdik oh deyip avm lere ve kalabalık ortamlara girmeye kalkmazlar yoksa alınan tüm önlemler boşa gidecek, umarım herkes bu durumun tatil değil olağanüstü bir hal olduğunu idrak edebilir
Şahsım adına hem buruk hem mutluyum. Mutluyum çünkü hamile halimle bu riski alıp çalışmamam gerekiyor buruğum çünkü çalışmak istiyorumbu 15 gün kendimi dinleyip sağlık durumuma göre ayrılma ya da dönüşte birkaç hafta daha çalışma kararı alacağım bakalım...
Kuzularım Cici bebem artık öyle hareketli kidün tekmeleri karnımın üstünden gözle bile izlendi. Annem ve geyşam şok oldu. Bende şok oldum tabi. Tekme attıkça karnımın derisi titriyor ayağını sürdükçe karnımda çıkıntı oluşuyor sonra o çıkıntı hareket ediyor falan, inanılmazdı
Yesin anası o cennet kokulu ayakları yarabbim
Ayrıntılı ultrasona da kaldı 7 gün, 33 gün kaladan beri say say say bitmedi çıldırıcam
Sizler nasılsınız, koronolanmadınız di mi
B Brunello Cicinelli
31. haftamdayim benim kizda artik tekmeleriyle canimi acitmaya basladi surekli tatli krizlerindeyim tartilmaya korkuyormpazartesi kizimi gormeye gidicem gecenki ultrason goruntusunde gulumsuyodu ozledikce ona bakiyorm prenses neden guluyodu acaba icerde
Ya süpersin imzoşum hemen bende bir stateskop alacağım hatta sabırsızlandımCicim bariz net duyuyosun kalp atışını hani doktor kalp atışını duyuruyor ya sana onun gbii ugultulu ama duyabiliyosun çok güzel bi his ben her akşam eve gelince işten yatma vaktinde yataga gecer steteskopumu takar arar bulurdum karnimda poziyonu degisirdi hep kalbe yakin yeri buldummu tamam kalp atisini dinleye dinleye uyuyodum
Girme miniğim toplu ortamlarda ne işin varYaa yerim ya onun ayaklarınımaşallah maşallah
Ben sağlamım cicimbugün toplu bi ortama girdim yahuu herkes uzaktan selamlaşıyor filan tamam dedim al sana korona
Oyyy anneciğinin karnında mutluluktan gülümsüyordur kuzumAy simdi farkettim yanlis yapmisim alintilamayi duzeltiyim
31. haftamdayim benim kizda artik tekmeleriyle canimi acitmaya basladi surekli tatli krizlerindeyim tartilmaya korkuyormpazartesi kizimi gormeye gidicem gecenki ultrason goruntusunde gulumsuyodu ozledikce ona bakiyorm prenses neden guluyodu acaba icerde B Brunello Cicinelli
Ya ben sen once hamile kaldin saniyordumOyyy anneciğinin karnında mutluluktan gülümsüyordur kuzum
Patili benden birkaç hafta önde o da tekme hissetmiyorum dedi ben erken mi hissettim acaba ya
İlk defa tesadüfi olarak tanımadığım birine taziyeye gittimGirme miniğim toplu ortamlarda ne işin var
Allah yar ve yardımcım olsun zaten sürekli aç olmamdan sürekli uyumamdan anlamıştımKesinkez boğa o zaman gülom
Yinede girme kuzum öyle ortamlara. Bak Şeyma subaşının yavuklusu İtalyadan İstanbula gelmiş tatile. Hastalıklı olsun olmasın dışarıdan kimseyi almasalar keşke. Tahlilleri iyiymiş diye sokmuşlar ama hastalığın 10 gün kuluçka süresi varİlk defa tesadüfi olarak tanımadığım birine taziyeye gittimsevap loadingg cicim herkes çok dikkatliydi gelmemiştir sanırım
Yakuşuklu olduğu kadar da düşünceli bir ponçik oAllah yar ve yardımcım olsun zaten sürekli aç olmamdan sürekli uyumamdan anlamıştım
İns doğunca zorlanmam
Bugün büyük oğlum soruyor anne kardesmnhasta ben hastayım doğan bebek de sürekli ağlayacak sen bize nasıl bakacaksın
Çok yorulacaksin biz sana yardm ederz diyor
Allahım.bitirdi beni bitirdi
Aynen öyle cicim neden alıyorlar dışarıdan gelenleri anlamıyorum. Kardeşimin de üniversitede arkadaşı yurtdışında İtalyaydı sanırım, erasmus yapıyormuş 2gün önce gelmiş bende birşey yok diye geziyormuş okulda. Böyle böyle yayılıyor işte.Yinede girme kuzum öyle ortamlara. Bak Şeyma subaşının yavuklusu İtalyadan İstanbula gelmiş tatile. Hastalıklı olsun olmasın dışarıdan kimseyi almasalar keşke. Tahlilleri iyiymiş diye sokmuşlar ama hastalığın 10 gün kuluçka süresi varböyle Avrupa ile sürekli temas halinde kaldıkça hepimiz mahfolucaz
Yakuşuklu olduğu kadar da düşünceli bir ponçik o
Benim eski halime göre pek bir değişim yok ne uyku ne yemek yönünden.. Bu çocuktan ne anlamalıyım
Off gerçekten kaçış yok miniğim. Ne gelen bitiyor ne giden.. Pislik milletin yediği yarasanın bokun cezasını bizler çekiyoruz yazıklar olsun hepsine ya vallahi çıldırıcam.Aynen öyle cicim neden alıyorlar dışarıdan gelenleri anlamıyorum. Kardeşimin de üniversitede arkadaşı yurtdışında İtalyaydı sanırım, erasmus yapıyormuş 2gün önce gelmiş bende birşey yok diye geziyormuş okulda. Böyle böyle yayılıyor işte.
Tam da öyle cicim. Bi kesim ultra hassasiyet gösterirken kimileri de kendi halinde.Off gerçekten kaçış yok miniğim. Ne gelen bitiyor ne giden.. Pislik milletin yediği yarasanın bokun cezasını bizler çekiyoruz yazıklar olsun hepsine ya vallahi çıldırıcam.
Vur kafasına tokmağı yaaaaAynen öyle cicim neden alıyorlar dışarıdan gelenleri anlamıyorum. Kardeşimin de üniversitede arkadaşı yurtdışında İtalyaydı sanırım, erasmus yapıyormuş 2gün önce gelmiş bende birşey yok diye geziyormuş okulda. Böyle böyle yayılıyor işte.
Aynen öyle rosum. Daha kim bilir kimler vardı bunun gibiVur kafasına tokmağı yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?