Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa yerim ya onun ayaklarını maşallah maşallah

Ben sağlamım cicim bugün toplu bi ortama girdim yahuu herkes uzaktan selamlaşıyor filan tamam dedim al sana korona

Ay simdi farkettim yanlis yapmisim alintilamayi duzeltiyim

31. haftamdayim benim kizda artik tekmeleriyle canimi acitmaya basladi surekli tatli krizlerindeyim tartilmaya korkuyorm pazartesi kizimi gormeye gidicem gecenki ultrason goruntusunde gulumsuyodu ozledikce ona bakiyorm prenses neden guluyodu acaba icerde B Brunello Cicinelli

Ya süpersin imzoşum hemen bende bir stateskop alacağım hatta sabırsızlandım

Yaa yerim ya onun ayaklarını maşallah maşallah

Ben sağlamım cicim bugün toplu bi ortama girdim yahuu herkes uzaktan selamlaşıyor filan tamam dedim al sana korona
Girme miniğim toplu ortamlarda ne işin var

Oyyy anneciğinin karnında mutluluktan gülümsüyordur kuzum
Patili benden birkaç hafta önde o da tekme hissetmiyorum dedi ben erken mi hissettim acaba ya

Oyyy anneciğinin karnında mutluluktan gülümsüyordur kuzum
Patili benden birkaç hafta önde o da tekme hissetmiyorum dedi ben erken mi hissettim acaba ya
Ya ben sen once hamile kaldin saniyordum
@samdan kuzucum idari tatilden yararlanamiyorsun sanirim oglunu ne yapacaksin yahut izine mi ayrildin

Kesinkez boğa o zaman gülom
Allah yar ve yardımcım olsun zaten sürekli aç olmamdan sürekli uyumamdan anlamıştım
İns doğunca zorlanmam

Bugün büyük oğlum soruyor anne kardesmnhasta ben hastayım doğan bebek de sürekli ağlayacak sen bize nasıl bakacaksın
Çok yorulacaksin biz sana yardm ederz diyor

Allahım.bitirdi beni bitirdi

İlk defa tesadüfi olarak tanımadığım birine taziyeye gittim sevap loadingg cicim herkes çok dikkatliydi gelmemiştir sanırım
Yinede girme kuzum öyle ortamlara. Bak Şeyma subaşının yavuklusu İtalyadan İstanbula gelmiş tatile. Hastalıklı olsun olmasın dışarıdan kimseyi almasalar keşke. Tahlilleri iyiymiş diye sokmuşlar ama hastalığın 10 gün kuluçka süresi var böyle Avrupa ile sürekli temas halinde kaldıkça hepimiz mahfolucaz

Yakuşuklu olduğu kadar da düşünceli bir ponçik o
Benim eski halime göre pek bir değişim yok ne uyku ne yemek yönünden.. Bu çocuktan ne anlamalıyım

Aynen öyle cicim neden alıyorlar dışarıdan gelenleri anlamıyorum. Kardeşimin de üniversitede arkadaşı yurtdışında İtalyaydı sanırım, erasmus yapıyormuş 2gün önce gelmiş bende birşey yok diye geziyormuş okulda. Böyle böyle yayılıyor işte.

Yakuşuklu olduğu kadar da düşünceli bir ponçik o
Benim eski halime göre pek bir değişim yok ne uyku ne yemek yönünden.. Bu çocuktan ne anlamalıyım

Lafları beni benden ediyor zaten
Bebek kaç haftalık oldu bakalım dedi baktık 50 gün kalmış diyirm hadi ins anne diyor ajajajajsbsbsnanan

Aslan burcu anlamalisn :)
Kendi kendine yetebilen anne karnına bile annesini uzmeyen bebek gorebilirsjn

Off gerçekten kaçış yok miniğim. Ne gelen bitiyor ne giden.. Pislik milletin yediği yarasanın bokun cezasını bizler çekiyoruz yazıklar olsun hepsine ya vallahi çıldırıcam.

Off gerçekten kaçış yok miniğim. Ne gelen bitiyor ne giden.. Pislik milletin yediği yarasanın bokun cezasını bizler çekiyoruz yazıklar olsun hepsine ya vallahi çıldırıcam.
Tam da öyle cicim. Bi kesim ultra hassasiyet gösterirken kimileri de kendi halinde.
İnşallah yayılmasın ya. Bilemiyorum nasıl olacak

Vur kafasına tokmağı yaaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…