Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın hizuşum
Kiraya mı çıkacaksınız ev mi alacaksınız?
İnşallah alacagiz. Eşim hala mırın kırın ediyordu. La dedim gezmiyoruz, tozmuyoruz tayinim de çıktı. Ev fiyatlarının düşeceği de yok. Artık bir eve girelim. O da hmm mantıklı dedi arayistayiz.

İnşallah alacagiz. Eşim hala mırın kırın ediyordu. La dedim gezmiyoruz, tozmuyoruz tayinim de çıktı. Ev fiyatlarının düşeceği de yok. Artık bir eve girelim. O da hmm mantıklı dedi arayistayiz.
Ay darısı başıma
Biz araç aldık onun ödemesi biraz yüklü bitmesini bekliyoruz daha 2 senesi var. Bittikten sonra doğu görevinde inşallah ev alacağız diye ümit ediyorum.
Ama şu ev piyasasının acımasızlığı gerçekten çok kötü

Bende 10 yıldır diyorum tık yok. Eminevime ikna oldu gibi. Hiç yoktan iyidir.

Yaa inşallah tutar da cicim bidaha iğne hap tedavi bunlara gerek kalmaz,herşeyden önce negatif görmeye dayanamıyorum artık,hakkımızda hayırlısı bakalım dua edin bana hep nolur
Manti demiyeydin iydii
Gel beraber yiyek
Bencede
Bende bimden mantı alıp haşlayayım bari
Yaa gel siyah inci,sen ben birlikte yiyek, boşver bimi falansiz dururken herifi niydiğim ben atarım onu bu gecesize yidiririm mantıları gelin siz

aplaa benim hic arabam olmadi apla size araba diyebilir miyim yok oyle degildi o neyse tamam 9000 benimdir benim arabam soyle cafcafli bisi olsun

Allah sana senin gibi güzel akıllı espirikli bebeler versin kuzu amiiinnn:)

valla çok sveindim gelişmelere :) çok güzel olmuş tez zamanda cinsiyet tahmini ve isim tekliği savaşları başlar buralar alev alev olur

Bende 10 yıldır diyorum tık yok. Eminevime ikna oldu gibi. Hiç yoktan iyidir.
Şimdiki ev 50 m2 ancak gelir. Çocuk büyüdü. Küçük bir oda daha var ama yatak odası yapamayız bütün eşyalarım orda ardiye gibi acayip. Aslında istersem yaparım da işime gelmiyor 7 yıldır bekliyoruz şimdi belimizi dogrulttuk biraz. Bakalım.

Allah güzel bir ev nasip etsin. Kız Allah'ı Yozgat'ında bile evler çok pahalı sadece İstanbul'a has değil.

Kıymetlim sorun olarak ne diyor doktorlar.
Benim çikolata kistim var tek yumurtalıkta 4.5 cm. Doktorlar çocuğun zor olabilir kendin hazırla tüp bebeğe gidebilir iş diyor
Daha henüz hiç denemedik yapmayı bilmiyorum bakalım ne olacak.
Kist mi vardı sende de?

aplaa benim hic arabam olmadi apla size araba diyebilir miyim yok oyle degildi o neyse tamam 9000 benimdir benim arabam soyle cafcafli bisi olsun
Tamamdır ampirikukkaaaa kubdefe 1 cancanlı araba, hazırlanıyor efenim
Biyron biyron mekanımız klimalıdır efenim aile salonumız üst katta

Ciciiiiieminsen miii? o cümleleri kuruyum muuuop beni cici,ye beni cici dersem dönüşü olmaz bak
Allahım tamamına erdirsin sağlıklı bir gebelik olsun canım
Amiinn efoo inşallah olur ya, teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…