- 11 Nisan 2007
- 88.036
- 518.003
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.141
İnşallah alacagiz. Eşim hala mırın kırın ediyordu. La dedim gezmiyoruz, tozmuyoruz tayinim de çıktı. Ev fiyatlarının düşeceği de yok. Artık bir eve girelim. O da hmm mantıklı dedi arayistayiz.Günaydın hizuşum♥
Kiraya mı çıkacaksınız ev mi alacaksınız?
BerbattttttttttKiradakiler kira durumu nasl ??
Benim taa eski temizlik sayfasından arkadaş olur kendisiMuhteşem mikemmelkubdef in adını okurken kudbef diye okuyomuşum. Etiket yapıcakken kudbef diye birini bulamayınca anladım.
Ay darısı başımaİnşallah alacagiz. Eşim hala mırın kırın ediyordu. La dedim gezmiyoruz, tozmuyoruz tayinim de çıktı. Ev fiyatlarının düşeceği de yok. Artık bir eve girelim. O da hmm mantıklı dedi arayistayiz.
Bende 10 yıldır diyorum tık yok. Eminevime ikna oldu gibi. Hiç yoktan iyidir.İnşallah alacagiz. Eşim hala mırın kırın ediyordu. La dedim gezmiyoruz, tozmuyoruz tayinim de çıktı. Ev fiyatlarının düşeceği de yok. Artık bir eve girelim. O da hmm mantıklı dedi arayistayiz.
Yaa inşallah tutar da cicim bidaha iğne hap tedavi bunlara gerek kalmaz,herşeyden önce negatif görmeye dayanamıyorum artık,hakkımızda hayırlısı bakalım dua edin bana hep nolurEylülde transfer olsa Ekim de gebelik kesinleşe, temmuz doğum evet yengeç oluyor önceden de hesapladığım gibi
İnşallah son olur ama öyle hissediyorum ben.
Gerçekten çok heyecanlı birşey ya.
Bu arada mantı da açıyorsun demek hmmmm seni yine beğendim
Gel beraber yiyekManti demiyeydin iydii
Yaa gel siyah inci,sen ben birlikte yiyek, boşver bimi falanBencede
Bende bimden mantı alıp haşlayayım bari
Aa ha ha yok o beni gibi takık değil
aplaa benim hic arabam olmadi apla size araba diyebilir miyimAh be kurban olduğum, fazla masumsun hayat seni henüz kirletmemiş
Araba olmuyor ama ödül kazanırsan şiirin altına araba fotoğrafı ekleyebilirim sana özel kıymetini bil bak
1000'in katı mesaja denk gelenler benden akrostiş şiir ödülü kazanıyor işte öyle eğlencesine9000 e doğru yola çıktık işte.
Allah sana senin gibi güzel akıllı espirikli bebeler versin kuzu amiiinnn:)Evet canım ilk tüp denememiz,son olur inşallah3 asilamamiz mevcut önceden, hepsi de negatif sonuçlanmıştı. Adet bı hafta içinde gelir demişti doktorum ama cumartesi gibi bekliyorum bakalım,adetten 17 gün sonra transfer demişti doktorum bı adet olsam
Allah tez zamanda kurtarsın bu kira illetinden hepinizi bi de sahibindenBerbatttttttttt
Kiradakilerin durumu berbatttttttt
Nefret ediyorum nefret
Şimdiki ev 50 m2 ancak gelir. Çocuk büyüdü. Küçük bir oda daha var ama yatak odası yapamayız bütün eşyalarım orda ardiye gibi acayip. Aslında istersem yaparım da işime gelmiyorBende 10 yıldır diyorum tık yok. Eminevime ikna oldu gibi. Hiç yoktan iyidir.
Allah güzel bir ev nasip etsin. Kız Allah'ı Yozgat'ında bile evler çok pahalıAy darısı başıma
Biz araç aldık onun ödemesi biraz yüklü bitmesini bekliyoruz daha 2 senesi var. Bittikten sonra doğu görevinde inşallah ev alacağız diye ümit ediyorum.
Ama şu ev piyasasının acımasızlığı gerçekten çok kötü
Kıymetlim sorun olarak ne diyor doktorlar.Yaa inşallah tutar da cicim bidaha iğne hap tedavi bunlara gerek kalmaz,herşeyden önce negatif görmeye dayanamıyorum artık,hakkımızda hayırlısı bakalım dua edin bana hep nolur
Gel beraber yiyek
Yaa gel siyah inci,sen ben birlikte yiyek, boşver bimi falansiz dururken herifi niydiğim ben atarım onu bu gece size yidiririm mantıları gelin siz
Kiradakiler kira durumu nasl ??
Benim taa eski temizlik sayfasından arkadaş olur kendisi
yani bi cifti top yapip vekmeye koymak duzgunlukse evet benim de duzgun
Tamamdır ampirikukkaaaa kubdefe 1 cancanlı araba, hazırlanıyor efenimaplaa benim hic arabam olmadi apla size araba diyebilir miyimyok oyle degildi o neyse tamam 9000 benimdir benim arabam soyle cafcafli bisi olsun
Ciciiiiiİşte arkadaş varrrrrrrrrrr arkadaş var.
Milletin arkadaşı muhteşem diye sesleniyor bunların ağzından daha bir kere muhteşemsin Cici, öp beni Cici, yi beni Cici duymadım.
Anca Cici nerede, Cici kocasıyla neler yapmaya gitti, vay Cici ne seksi kız. Böyle yani. Standart
Muhteşem kubdej hoşgeldin aramıza
Benim yaş 26. 0 çocuk 1 Kedi 5 buçuk bitki sahibiyim, öğretmenim. Bu son cümleyi dünden beri kaçıncı söyleyişim acaba ya
Amiinn efoo inşallah olur ya, teşekkür ederimAllahım tamamına erdirsin sağlıklı bir gebelik olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?