Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
14 gün çıkmayın dedikçe biseyim yok diyeleri anlamiyorm cidden hepsi gerizekalı
Bence kul hakki
Tabiki öyle neye göre bişe yok. Adamlar bas bas bağırıyor kuluçka süresi var diye. Benim güzel insanım elini kolunu sallaya sallaya geziyor.

Kız ben daha bu sene bulabildim kayınvalide mihep eltimin çocuğa bakıyordu o çalıştığı icin,mecbur herşeyimi kendi başıma yapmaya çalışıyodum bende geçen sene 3 gün de 9 beze mantı yaptım attım buzluguma,arada eşime sıktırdim tabi bende çocuk yok bu yönden avantajım da var.bide Kayseri de mecbur çok çok yapılır atılır dolaba, kışa kadar kalmaz bile yenilir hemenbana kalsa 20 30 beze istiyodum da kıyma fiyatları fln malum neyse işte öyle
En güzeli cicim,bı dezenfekte et şu topigi sende,bizim anamız hemde başımız olarak önlemlerini al lütfen ki coronalanmayalim benim kaynana saolsun manti mi yapmaya geldi cicim daha bide katmerde yapalim,içli köfte de yapalım diyor Allah razı olsun simdilik Allah kurtarsın duasına gerek yok

Tabiki öyle neye göre bişe yok. Adamlar bas bas bağırıyor kuluçka süresi var diye. Benim güzel insanım elini kolunu sallaya sallaya geziyor.
Ah ah sormaa
Herkes bana bişey olmaz kafasında olduğu ixin
Ben paniklemiyirm ama çok da tedbiri elden bırakmıyorum

Ölüm gelcek olduktan snra her turlisu var kuzmm

Ah ah sormaa
Herkes bana bişey olmaz kafasında olduğu ixin
Ben paniklemiyirm ama çok da tedbiri elden bırakmıyorum

Ölüm gelcek olduktan snra her turlisu var kuzmm
Yani çok panik de iyi değil rosum. Biz gereken neyse onu yapıcaz. Tedbiri bırakmıcaz. Ama böyleleri de var. Ona göre hareket edicez. Bakalım süreç ne gösterecek. Galeyana getirmek isteyenlere de çok takılmamak lazım.

Oyyy anneciğinin karnında mutluluktan gülümsüyordur kuzum
Patili benden birkaç hafta önde o da tekme hissetmiyorum dedi ben erken mi hissettim acaba ya
Bende 17.haftada hissetmistim adelle benim aram 5hafta falan oda tam olarak 21.haftada hissetti diye biliyorum kisiden kisiye degisyor

15 günden daha fazla cici

Ya ben sen once hamile kaldin saniyordum
kk birinci noteri kuzucum idari tatilden yararlanamiyorsun sanirim oglunu ne yapacaksin yahut izine mi ayrildin

yıllık izin aldım çayım beş gün. uzarsa tekrar alcam :)

ama kış tekrar gelecek. bakalım ne olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…