- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.421
14 gün çıkmayın dedikçe biseyim yok diyeleri anlamiyorm cidden hepsi gerizekalıAynen öyle rosum. Daha kim bilir kimler vardı bunun gibi
Tabiki öyle neye göre bişe yok. Adamlar bas bas bağırıyor kuluçka süresi var diye. Benim güzel insanım elini kolunu sallaya sallaya geziyor.14 gün çıkmayın dedikçe biseyim yok diyeleri anlamiyorm cidden hepsi gerizekalı
Bence kul hakki
Kız ben daha bu sene bulabildim kayınvalide miValla gecenlerde issizlik rahatliktan kalktim yaptim aksam esime bi tane bi tane al kasiga mantilari filan dedm amma dinlemedi hunharca yedikk pekte guzeldi ama ugrasamam oyle yapip buzluga filan koymaya gerenkkk yok yufkacimin mantisi el mantisi harikaa.... bide sen gbi kaynvaldem yakinimda yok benim yardim etsin hihhhh
En güzeli cicim,bı dezenfekte et şu topigi sende,bizim anamız hemde başımız olarak önlemlerini al lütfen ki coronalanmayalimHoşbuldum pamuğum
Vallahi tatilde buradayım. Misafir de kabul etmiyorum zaten. Bir yere de çıkmam. Topiğime bakım yapayım, cilalıyım, dezenfekte edeyim, dalları budayayım, oyunlar kurayım barin
Kv mi geldi. Bu bende olumlu bir duygu oluşturmuyor Allah kurtarsın duası istersen ses et
Ah ah sormaaTabiki öyle neye göre bişe yok. Adamlar bas bas bağırıyor kuluçka süresi var diye. Benim güzel insanım elini kolunu sallaya sallaya geziyor.
Yani çok panik de iyi değil rosum. Biz gereken neyse onu yapıcaz. Tedbiri bırakmıcaz. Ama böyleleri de var. Ona göre hareket edicez. Bakalım süreç ne gösterecek. Galeyana getirmek isteyenlere de çok takılmamak lazım.Ah ah sormaa
Herkes bana bişey olmaz kafasında olduğu ixin
Ben paniklemiyirm ama çok da tedbiri elden bırakmıyorum
Ölüm gelcek olduktan snra her turlisu var kuzmm
İyi geceler fıstıkli baklavammmmÇukulatalarım geyşam geldi. Yarın gece nöbete gidecek öğleden sonra gelirim inşallah
İyi geceler tatlı rüyalar 🛏
Bende 17.haftada hissetmistim adelle benim aram 5hafta falan oda tam olarak 21.haftada hissetti diye biliyorum kisiden kisiye degisyorOyyy anneciğinin karnında mutluluktan gülümsüyordur kuzum
Patili benden birkaç hafta önde o da tekme hissetmiyorum dedi ben erken mi hissettim acaba ya
15 günden daha fazla ciciAmin imzoşum vallahi bende doğurduğumu düşününce içimde olduğu günleri özleyeceğim gibi duruyor
Ayy noldu yasnazım. Ateşin var mı acile git bence hamilesin çok tehlikeli
Tatillendik kutsişim
15 gün camış gibi yatalım
Ayparem eve gtmek için otobüse neyin bineceksin hiç gerek yok bence riskli
Ama bir yandan da az bir süre değil ananı özlemişsindir. Zor bir karar
Ben 15 gün malak gibi yatacağım
Hiç mi atmadı esmer bombam
Yani nadir mi atıyor yoksa henüz hissetmedin mi hiç?
Yaaa yesin cici teyzesi o hareketli bacakları
Son ultrasonu at bana bende bir tahmin yapmaya çalışayım büşom.
Bu garanticilik beni de uyuz ederdi az buz değil ki senin haftan
11 de ben ilk tahmini aldım 14 de kesin söylicem dedi doktorum. 14 de de kesin olarak öğrendim.
O gün bugündür her muayenede hala kız dimi diyorum doktor da evet hala kız diyor
Hoşbuldum pamuğum
Vallahi tatilde buradayım. Misafir de kabul etmiyorum zaten. Bir yere de çıkmam. Topiğime bakım yapayım, cilalıyım, dezenfekte edeyim, dalları budayayım, oyunlar kurayım barin
Kv mi geldi. Bu bende olumlu bir duygu oluşturmuyor Allah kurtarsın duası istersen ses et
Gülom ne kaldı doğuma ya çok az kaldı
Nisanda bir arkadaşım doğum yapacak mayısta da sen. İçim kıpır kıpır
Bir yandan sen doğurcan ben hala hamile olcam diye üzülüyorm
Ya ben sen once hamile kaldin saniyordum
kk birinci noteri kuzucum idari tatilden yararlanamiyorsun sanirim oglunu ne yapacaksin yahut izine mi ayrildin
Allah hepimizin yardimcisi olsunnn insallah yayilmadan biter gider bu illetyıllık izin aldım çayım beş gün. uzarsa tekrar alcam :)
ama kış tekrar gelecek. bakalım ne olacak
amin canım benimAllah hepimizin yardimcisi olsunnn insallah yayilmadan biter gider bu illet
Günayssss canlarrr, işe geldim
Günaydınn şamdanımmm, ahh evet yaaabebe doğmadan fazla mesai yapmaya basladi patilimgünaydın canım
Ozamana kadar bi asisi biseyi bulunur belki yaamin canım benim
şimdi atlatılır da kış gelince yine gelecekasıl sorun orda olcak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?