- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.441
Ben de hala var imzoşum, bazen sayfanın üstünü bazen altını görebiliyorum sadece. Bazen ileti yazma yeri açılıyor bazen açılmıyorvalla bende sorun vardı günaydın diyemedim bende hepinize iyi öğleler diyorum
benim sabahtan beri öleydide düzeldi şimdi boncuğumBen de hala var imzoşum, bazen sayfanın üstünü bazen altını görebiliyorum sadece. Bazen ileti yazma yeri açılıyor bazen açılmıyor
seninde düzeldimi diloşumHuuuu huuuuu
düzelir yavaş yavaş aşkilopummPek değil aşkilopummmmmm
Kolay gelsin ciciKoca bir ev temizliği beni bekliyor.Temizlikten sonra sağ kalırsam gelip etiket çakacağım kuzularım
Site tüm gündür bozuktu düzeliyor gibi, inşallah tam olarak düzelir.
benide bekliyo cicimm ama ben işte olduğumdan artık yarın yapıcam o işiKoca bir ev temizliği beni bekliyor.Temizlikten sonra sağ kalırsam gelip etiket çakacağım kuzularım
Site tüm gündür bozuktu düzeliyor gibi, inşallah tam olarak düzelir.
ooyy çen sıkıldınmıı ooyy amann yiyimm seni benÇok sıkıldım yaaa
Çıkıldımmmmmm askilopummmooyy çen sıkıldınmıı ooyy amann yiyimm seni ben
valla canımda tatlı çekiyodu gel yicem seniÇıkıldımmmmmm askilopummm
Yi beniiii
Yoğurt çorbası içelim gel aşkilopummmmmmvalla canımda tatlı çekiyodu gel yicem seni
onu hep içiyorum ben aşkilopum canım tatlı istiyo benimm bananeeYoğurt çorbası içelim gel aşkilopummmmmmbu daha faydalı
Enişteye di dee sana datluuu alsın aksaminaaaaa yiyinnnnonu hep içiyorum ben aşkilopum canım tatlı istiyo benimm bananee
valla ben onu bekleyemem eve giderken alırım diloşumEnişteye di dee sana datluuu alsın aksaminaaaaa yiyinnnn
Sen bilirsin aşkilopummmmmmvalla ben onu bekleyemem eve giderken alırım diloşum
arada tutuyo tatlı krizim aşkilopum işteSen bilirsin aşkilopummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?