- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.461
Kimin tutmuyor ki aşkilopummmmmmarada tutuyo tatlı krizim aşkilopum işte
ozaman gel beraber koca bi dilim tiramusu yiyek valla ya malzeme alıp evde kendim yapcam yada hazır alcam dayanamıyommKimin tutmuyor ki aşkilopummmmmm
ozaman gel beraber koca bi dilim tiramusu yiyek valla ya malzeme alıp evde kendim yapcam yada hazır alcam dayanamıyomm
dimi valla öyle yapiimm hem evde yaptığım daha büyük olüyyevde yap çok eylenceli oluyor guzzzummmmmm
Sen yap ben geliommm
bizsiz asla yapamaz mehloşum
Ben dün yaptım misafirlerim vardı bugünozaman gel beraber koca bi dilim tiramusu yiyek valla ya malzeme alıp evde kendim yapcam yada hazır alcam dayanamıyomm
nefiss görünüyoo ellerine sağlık mehloşum eminim leziz olmuşturBen dün yaptım misafirlerim vardı bugün 🍽
Bebekle bu kadar hazırlık yapabildik,masa örtüsünü utulemeye fırsat kalmadı,böbrekte fırındaydı foto çekerken,
Teyzem 3 kızı ve gelini geldi, 4 çeyrek geldi oglusuma,iki tane de çok cici takım
Mehloşummmm bebeğim napionnn
Evet cnm hatta irmik helvası var ya baklava vs onları da koyabilirisn ilk gün ki gibi çıkıyor canımKızlar bu arada ıslak kurabiye ve böreği buzluğa koymuştum çok pratik oldu,ıslak kurabiye ilk defa buzluğa koymuştum taze gibi oldu,çok beğendiler
keşkee şuanki teknolojide buraya yüklesen de bizde burdan alıp yesekkKızlar bu arada ıslak kurabiye ve böreği buzluğa koymuştum çok pratik oldu,ıslak kurabiye ilk defa buzluğa koymuştum taze gibi oldu,çok beğendiler
Keşke, yüklerdim, bir sürü kaldı, fellah köftesini ve mercimekli köfteyi teyzemlerle gönderdim, bulgur işini çok seviyorlar, onun için iki çeşit bulgurlu ikram yaptı annem, ben de dün akşam tremisu bugün sabah poğaça yaptım, annem havuçlu kabaklı tarator yaptı bir de, börek ve kurabiye de buzlukta olunca çok rahat oldu, dün annem çocuğa baktı ben dip köşe temizlik yaptım,keşkee şuanki teknolojide buraya yüklesen de bizde burdan alıp yesekk
durduramıyorum kendimi iştahım kabardı
İyiyim bebeğim, özledik seni, gelmene sevindim, inşaallah tedavin olumlu sonuçlanır ve güzel haberlerini ilk alanlardan oluruzMehloşummmm bebeğim napionnn
Ben geldim vallahi dayanamdim
Yaaaa aminnn aminn canım benimm yaaaİyiyim bebeğim, özledik seni, gelmene sevindim, inşaallah tedavin olumlu sonuçlanır ve güzel haberlerini ilk alanlardan oluruz❤
ooh oohhhhhKeşke, yüklerdim, bir sürü kaldı, fellah köftesini ve mercimekli köfteyi teyzemlerle gönderdim, bulgur işini çok seviyorlar, onun için iki çeşit bulgurlu ikram yaptı annem, ben de dün akşam tremisu bugün sabah poğaça yaptım, annem havuçlu kabaklı tarator yaptı bir de, börek ve kurabiye de buzlukta olunca çok rahat oldu, dün annem çocuğa baktı ben dip köşe temizlik yaptım,
Daha da kimse gelmez muhtemelen koronadan dolayı, teyzemler de önceden haber vermişti o yüzden geldiler, bir de annem memlekete gitmeden görmek istediler
Oo harika daha ne olsunnnBen dün yaptım misafirlerim vardı bugün 🍽
Bebekle bu kadar hazırlık yapabildik,masa örtüsünü utulemeye fırsat kalmadı,böbrekte fırındaydı foto çekerken,
Teyzem 3 kızı ve gelini geldi, 4 çeyrek geldi oglusuma,iki tane de çok cici takım
Harikaa cikarinca serbetliyosun ozaman oyle miKızlar bu arada ıslak kurabiye ve böreği buzluğa koymuştum çok pratik oldu,ıslak kurabiye ilk defa buzluğa koymuştum taze gibi oldu,çok beğendiler
Ben de özledim canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?