Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ooh oohhhhh
en aazından çıkmış oldu aradan iyi olmuştur böyle.
Aynen canım,teyzemleri de özlemiştim,karşıda oturuyorlar pek gidip gelemiyoruz, ancak böyle doğum ölüm vs ile bir araya gelebiliyoruz

Yok canim iyiyim ben Allah a sukur
Olsun ufacik bebeli 3 cocuk annesisin ne guzel masa hazirlamissiniz bisey olmaz cay ve servis yapmakla kmseye canimm hem senin kusurun olmaz hem gelenler de yabanci degilmis yani dert etme

M mehlika nur mehloşumm özledim seniii sana benim oğluşun pipisini göndericemm bir daha ki ultrasonda bir çap hesapla sana zahmet ya
Canım ben de seni özledim canım, gönder kız hesaplarım ne demek
Kız benim büyük oglaninki maşaallah diyeyim nazar atmayın ha, bu gidişle en az 20 cm olur şimdiden 10 cm var sanırsam, bebekliginden beri büyük, yigenleriminki düğme gibiydi oğlumun ki bir parmak civarı

Yok canım serbetleyip attım, daha doğrusu süte batirilandan yaptım ben, çıkarınca çok iyi oldu,taze yapılmış gibiydi
Aaa gercektenmi ben su ve sekerli serbete batirilandan yapiyorum ama yumusak oluyor mesela elle bile yenmez kek gbi catalla yiyoruz o halde buzluga konuyor mu yani aslnda su evden cikilmayacak gunlerde bjseyler yapip yapip buzluga atmak istoyorum yaa neler yapabilirim

Yok canim iyiyim ben Allah a sukur
Olsun ufacik bebeli 3 cocuk annesisin ne guzel masa hazirlamissiniz bisey olmaz cay ve servis yapmakla kmseye canimm hem senin kusurun olmaz hem gelenler de yabanci degilmis yani dert etme
Onlar da maşaallah bebek olmasa bile hiç iş yaptirmazlar bana, babam vefat ettikten bir süre sonra taziye için geldiklerinde de hepsi bir çeşit yapıp getirmişti ve ikramı hep kendileri yapmisti, bende hazırlık yapmıştım bir sürü şey olmuştu,

Mehloşşş

Evet canım, çatalla yeniyor, koydum çok iyi oldu, difriz olsa ben de yapıp atardım boş vakitlerde, buzlukta yer az olunca yapamıyorum

Yavvv mehlikaaa suraya ugradigin sayili dakikalari gene engjn bilgilerinle donatmaya usenmiyosun

Yarın stok için alışveriş yapacak eşim, millet rafları boşaltmış bile
Ben ramazan icin filan dedm cnm naslsa evden pek cikmayin deniyor yoksa malum evde pek durmuyorumya firsat bu firsat evdeyken biseyler yapsam atsam iyi olur diye dusundum yoksa virus icin eve stok anLmnda demedim

Oyyyyyy beniii vurunnnnn

Ben ramazan icin filan dedm cnm naslsa evden pek cikmayin deniyor yoksa malum evde pek durmuyorumya firsat bu firsat evdeyken biseyler yapsam atsam iyi olur diye dusundum yoksa virus icin eve stok anLmnda demedim
Köfte manti falan koyabilirsin,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…