- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.481
Yok canım serbetleyip attım, daha doğrusu süte batirilandan yaptım ben, çıkarınca çok iyi oldu,taze yapılmış gibiydiHarikaa cikarinca serbetliyosun ozaman oyle mi
Aynen canım,teyzemleri de özlemiştim,karşıda oturuyorlar pek gidip gelemiyoruz, ancak böyle doğum ölüm vs ile bir araya gelebiliyoruzooh oohhhhh
en aazından çıkmış oldu aradan iyi olmuştur böyle.
Yok canim iyiyim ben Allah a sukurBen de özledim canimm
Biz de bitki çayı içtik şimdi kocişkomun elinden,
Teyzemler varken bana hiç fırsat vermeyen bebem onlar gittiğinden beri uyuyor, teyzemler varken tüm hizmeti teyzemin kızı ve gelini yaptı, bir bardak çay dolduramadigim gibi masaya bile sonradan kucağımda emen çocukla oturabildim,
Sen nasılsın bu arada, hasta mıydın, geçmişi okuyamamistim ama hasta olsugun gibi bir şeyler yazıyordu
Canım ben de seni özledim canım, gönder kız hesaplarım ne demekM mehlika nur mehloşumm özledim seniiisana benim oğluşun pipisini göndericemm bir daha ki ultrasonda bir çap hesapla sana zahmet ya
Aaa gercektenmi ben su ve sekerli serbete batirilandan yapiyorum ama yumusak oluyor mesela elle bile yenmez kek gbi catalla yiyoruz o halde buzluga konuyor mu yani aslnda su evden cikilmayacak gunlerde bjseyler yapip yapip buzluga atmak istoyorum yaa neler yapabilirimYok canım serbetleyip attım, daha doğrusu süte batirilandan yaptım ben, çıkarınca çok iyi oldu,taze yapılmış gibiydi
Onlar da maşaallah bebek olmasa bile hiç iş yaptirmazlar bana, babam vefat ettikten bir süre sonra taziye için geldiklerinde de hepsi bir çeşit yapıp getirmişti ve ikramı hep kendileri yapmisti, bende hazırlık yapmıştım bir sürü şey olmuştu,Yok canim iyiyim ben Allah a sukur
Olsun ufacik bebeli 3 cocuk annesisin ne guzel masa hazirlamissiniz bisey olmaz cay ve servis yapmakla kmseye canimm hem senin kusurun olmaz hem gelenler de yabanci degilmis yani dert etme
MehloşşşCanım ben de seni özledim canım, gönder kız hesaplarım ne demek
Kız benim büyük oglaninki maşaallah diyeyim nazar atmayın ha, bu gidişle en az 20 cm olurşimdiden 10 cm var sanırsam, bebekliginden beri büyük, yigenleriminki düğme gibiydi oğlumun ki bir parmak civarı
Evet canım, çatalla yeniyor, koydum çok iyi oldu, difriz olsa ben de yapıp atardım boş vakitlerde, buzlukta yer az olunca yapamıyorumAaa gercektenmi ben su ve sekerli serbete batirilandan yapiyorum ama yumusak oluyor mesela elle bile yenmez kek gbi catalla yiyoruz o halde buzluga konuyor mu yani aslnda su evden cikilmayacak gunlerde bjseyler yapip yapip buzluga atmak istoyorum yaa neler yapabilirim
Yavvv mehlikaaa suraya ugradigin sayili dakikalari gene engjn bilgilerinle donatmaya usenmiyosunCanım ben de seni özledim canım, gönder kız hesaplarım ne demek
Kız benim büyük oglaninki maşaallah diyeyim nazar atmayın ha, bu gidişle en az 20 cm olurşimdiden 10 cm var sanırsam, bebekliginden beri büyük, yigenleriminki düğme gibiydi oğlumun ki bir parmak civarı
Benim büyük oğlan bir de boğa burcuMehloşşş
Benmde difrizm yok cnm olan kadarni doldursam yeterEvet canım, çatalla yeniyor, koydum çok iyi oldu, difriz olsa ben de yapıp atardım boş vakitlerde, buzlukta yer az olunca yapamıyorum
Yarın stok için alışveriş yapacak eşim, millet rafları boşaltmış bileBenmde difrizm yok cnm olan kadarni doldursam yeter
Benim büyük oğlan bir de boğa burcu
Babasında pek iş olmadığına göre anasına çekmiş olsa gerekmehloş kime çektiyse
Küçük nasıl küçük
Ben ramazan icin filan dedm cnm naslsa evden pek cikmayin deniyor yoksa malum evde pek durmuyorumya firsat bu firsat evdeyken biseyler yapsam atsam iyi olur diye dusundum yoksa virus icin eve stok anLmnda demedimYarın stok için alışveriş yapacak eşim, millet rafları boşaltmış bile
Ayy imzoşum bunu bile görmemişimbenim sabahtan beri öleydide düzeldi şimdi boncuğum
Oyyyyyy beniii vurunnnnnCanım ben de seni özledim canım, gönder kız hesaplarım ne demek
Köfte manti falan koyabilirsin,Ben ramazan icin filan dedm cnm naslsa evden pek cikmayin deniyor yoksa malum evde pek durmuyorumya firsat bu firsat evdeyken biseyler yapsam atsam iyi olur diye dusundum yoksa virus icin eve stok anLmnda demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?