- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.501
Geldim dilomm bı bakayım dedimm,poncikvegece kuzu Allah'tan başka bişey isteseymis olacakmış
Dedim kimse yok bağrı ponçik gelse o da koncasiyladir gelmez hiç dedim girip topige bakayım dedim pat ponçik gülücük atmış
Buralarda geziommm kuzuuGeldim dilomm bı bakayım dedimm,
Ama misafirlerim var
Ne yapıyorsun
Bende oturuyom çay kahve cikileta yiyom mısır patlattik onu yiyom boyna yiyom,Buralarda geziommm kuzuu
Sen napionnnn kim var misafir
Ohh afiyet olsunBende oturuyom çay kahve cikileta yiyom mısır patlattik onu yiyom boyna yiyom,
Eşimin arkaslari ve eşleri
Bebeğim biraz uslu durmaya başlarsa yeniden sahalara dönebilirim, bekle beni ponçiğimOyyyyyy beniii vurunnnnn
Mehlosummm seni ve yaricaplarini dört gözle bekliyorumBebeğim biraz uslu durmaya başlarsa yeniden sahalara dönebilirim, bekle beni ponçiğim
Bekle beni tatlım sahalara bomba gibi dönecimMehlosummm seni ve yaricaplarini dört gözle bekliyorum
Bize de söylemesi ayıp teyzem godiva cikilata getirmiş çocuklara iki paket onu yedik kahve yanına,Bende oturuyom çay kahve cikileta yiyom mısır patlattik onu yiyom boyna yiyom,
Eşimin arkaslari ve eşleri
Bize de söylemesi ayıp teyzem godiva cikilata getirmiş çocuklara iki paket onu yedik kahve yanına,
Aklıma bdv deki bir konu geldi, kadının birinin kayinvabasi dolaptaki godiva çikolataları yemiş onu kınıyordu
markette gorunce bazen benmde aklma o geliyoo afiyet bal olsun canim
İyilik güzellik canım sen nasılsınSelam güzel kertenkeleler
Dünden beri giremiyordum siteye girince de bakamıyordum. Nasılsınız ☺
Canimmmmmm
Birtaneciğimmmmm napionnnCanimmmmmm
Bnmde öyleydi limonsuzum çok şükür düzeldi akşamSelam güzel kertenkeleler
Dünden beri giremiyordum siteye girince de bakamıyordum. Nasılsınız ☺
Bnmde öyleydi limonsuzum çok şükür düzeldi akşam
İyiyim sen nasılsın napıyosun
İyiyim fıstıklar. Kocişimi bekliyorum. Tabi uyuyakalmazsamİyilik güzellik canım sen nasılsın
CanımmmKizlarrr test edip onayladm kolonyalar yok satiyor ama alabildim kucuk boylari kalmis makarna raflaru tukenmis yeniden diziyorlardi antibakteriyel islak mendil vs hak getire bulamadim normal islak mendil aldim . A 101 den kendime kitap aldimmm bu arada tammm bana gore ve deLimonsuzzcay
Eki Görüntüle 2604118
Napimmmm oturuyorum sen nabiyosun cnmmmBirtaneciğimmmmm napionnn
Napiyimm kuzum balkondayim oturuyorumNapimmmm oturuyorum sen nabiyosun cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?