Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
K Kendinisevenbirii bebişim nasılsın yazdıklarını okudum ama böyle kaldım. Kendilerince sana iyilik yaptıklarını düşünmüşler ama bilmedikleri bişey var. Öncelikle kocan seni bırakamayacak kadar aşık ayrıca herkes onlar gibi düşünmüyor. Evliliği devam ettiren sevgidir.

Ya mehlosum daha ne olsun bide anca bu kdr yapabildik bebekle yazmışsın ellerinize sağlık bebiş kismetiyle gelir diye boşa demiyolar,ceyrekleri güzel günler de harcayın hep kismetli olsun güzel bebisin inşallah
K Kendinisevenbirii ulaaa bizizm bu karı da hep bu sattlerde geliyor
Geceleri kocasını bayıltıyor
Kendide buraya koşuyor r
Kız bu saatler de koca uyutulur mu hiç aaa
Ama gel gör ki kocacugum yanım da deeell ben bugün mantıyı yapıp bitirdikten sonra,evimi temizledim kardesimle babamlara geldim burda kalicam bugün şimdiden özledim kocacugumu yarin gece kavuşuruz artik

Kizzz alt tarafı bir guncuk ayrisiniz
Azcik ozleyin birbirinizi daha güzel oluyor

Off limonsuzum sorma,psikolojimi bozdular resmen bunalıma giricektim ya burda kızlarla biraz konuşunca rahatlattilar beni saolsunlar,insan ister istemez etkileniyor şükür ki eşimin sevgisinden eminim çok şükür gerçekten

İçin de kafan da rahat olsun kuzum

İyiyim fıstıklar. Kocişimi bekliyorum. Tabi uyuyakalmazsam

Canımmmbenim için de oku☺
insallah canim a101 e gelmisti sende bak varsa alirsin kisa kisa hikayeler var bakalim daha yenu basladim zten bugun vaktim olmadi evdeydik malum ama biraz mutfak isleriyle ugrastim sen napiyosn evden cikmiyomusunuz ne dusunuyosun bakim canim

Amannn gec kalmayinnnn hava atam sana benim kocacumm yanmda

Ben de duş aldım öyle kaldım kalkamıyorum cicim.
Bende alacaktım miniğim çat kapı misafir gelince kaldı
Çok pis hissediyorum kendimi duş da alamadım gerginim
Sıhhatler olsun kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…