- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.521
İyim canım bende hava güzel balkondayim :)Bnmde öyleydi limonsuzum çok şükür düzeldi akşam
İyiyim sen nasılsın napıyosun
Ya mehlosum daha ne olsun bide anca bu kdr yapabildik bebekle yazmışsınBen dün yaptım misafirlerim vardı bugün 🍽
Bebekle bu kadar hazırlık yapabildik,masa örtüsünü utulemeye fırsat kalmadı,böbrekte fırındaydı foto çekerken,
Teyzem 3 kızı ve gelini geldi, 4 çeyrek geldi oglusuma,iki tane de çok cici takım
Kız bu saatler de koca uyutulur mu hiç aaaK Kendinisevenbirii ulaaa bizizm bu karı da hep bu sattlerde geliyor
Geceleri kocasını bayıltıyor
Kendide buraya koşuyor r
Kizzz alt tarafı bir guncuk ayrisinizYa mehlosum daha ne olsun bide anca bu kdr yapabildik bebekle yazmışsınellerinize sağlık bebiş kismetiyle gelir diye boşa demiyolar,ceyrekleri güzel günler de harcayın hep kismetli olsun güzel bebisin inşallah
Kız bu saatler de koca uyutulur mu hiç aaa
Ama gel gör ki kocacugum yanım da deeellben bugün mantıyı yapıp bitirdikten sonra,evimi temizledim kardesimle babamlara geldim burda kalicam bugün şimdiden özledim kocacugumu yarin gece kavuşuruz artik
Off limonsuzum sorma,psikolojimi bozdular resmen bunalıma giricektim yaK Kendinisevenbirii bebişim nasılsın ❤ yazdıklarını okudum amaböyle kaldım. Kendilerince sana iyilik yaptıklarını düşünmüşler ama bilmedikleri bişey var. Öncelikle kocan seni bırakamayacak kadar aşık❤ ayrıca herkes onlar gibi düşünmüyor. Evliliği devam ettiren sevgidir.
Artık öyle olacak dilosumKizzz alt tarafı bir guncuk ayrisiniz
Azcik ozleyin birbirinizi daha güzel oluyor
İçin de kafan da rahat olsun kuzumOff limonsuzum sorma,psikolojimi bozdular resmen bunalıma giricektim yaburda kızlarla biraz konuşunca rahatlattilar beni saolsunlar,insan ister istemez etkileniyor şükür ki eşimin sevgisinden eminim çok şükür gerçekten
Napiyim limonsuz cayim hep aynı hep aynı sizi takip ettim canım
İyiyim fıstıklar. Kocişimi bekliyorum. Tabi uyuyakalmazsam
Canımmmbenim için de oku☺
Amannn gec kalmayinnnnYa mehlosum daha ne olsun bide anca bu kdr yapabildik bebekle yazmışsınellerinize sağlık bebiş kismetiyle gelir diye boşa demiyolar,ceyrekleri güzel günler de harcayın hep kismetli olsun güzel bebisin inşallah
Kız bu saatler de koca uyutulur mu hiç aaa
Ama gel gör ki kocacugum yanım da deeellben bugün mantıyı yapıp bitirdikten sonra,evimi temizledim kardesimle babamlara geldim burda okalicam bugün şimdiden özledim kocacugumu yarin gece kavuşuruz artik
Ben de duş aldım öyle kaldım kalkamıyorum cicim.Kuzularım misafirim geldi anca gittiler bende anca gelebildim. Bu saatte etiket yapılmaz şimdi, kimler uyumadı kimler burada
Yaa demek senin kocan yanındaAmannn gec kalmayinnnnhava atam sana benim kocacumm yanmda
Bi gece baska yerde kalmaya karar verip gece yarisi ben eve gidicm diye tutturan cocuk gbi oldunYaa demek senin kocan yanında
Ben koca mi ozledimmm
Bende alacaktım miniğim çat kapı misafir gelince kaldıBen de duş aldım öyle kaldım kalkamıyorum cicim.
Seninki nerdeYaa demek senin kocan yanında
Ben koca mi ozledimmm
Oysa sirkeli sirkeli koku yarıştıracaktık cicimBende alacaktım miniğim çat kapı misafir gelince kaldı
Çok pis hissediyorum kendimi duş da alamadım gerginim
Sıhhatler olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?