Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah tez zamanda kurtarsın bu kira illetinden hepinizi bi de sahibinden ...

Fiyatlar nasıl,?
Ben 3+1 sıfır daire 800
Neeeeeeee. Nerede yaşıyorsun kız sen
Benim 2+1 daire dublex 1100 lira ama girerken ucuza girdik şimdi çıksak adam 1500 e koyacak ama görsen küçücük. Bebek düşündüğümüz zaman 3+1 e geçicez 1800 den aşağı bulamıyorum.

Senle çekişmeye kalkanı Allah çarpar la Töbe yada en azından prolugun çarpar
ikiside çarpabilir dikkat et cici de çarpabilir gerçi yada ben ciciyi çarparım (tövbeestagfurullah) B Brunello Cicinelli
Proluğunlan beni kutsa diyemi
nasılda bildin bu kutsal zekayı beraber kullanmaya ne dersin sen mjları arka arkaya yaz 8999 olunca son mjı bana bırak ben yazayım
Bi ara 8000 yaklasti acaba yeltenim mi diye düşündüm baktım ki kadrolu kertenkele Youlost16 geliyor geliyor hızını almış kaç anam kaç dedim yer bu bizi
Ahahahah hadi hadi bilmiyodun bile ödül olduğunu şimdi beni yeme paçayı sıyırmaya çalışıyorsun anlamadım değil
kız artık benim etiketlerimi düzgün yap bak eee ben size dedim ben proyum ben çakalım sizin en savunmasız halinizi yakalarım resmen o yorgunluğumla uyumadım da size sayfalar dolusu mj yaZdım emeklerimin elbette bi karşılığı olmalıydı yani kirlettim sizi ohh ohhh pis kirliler sizi duygularınızla oynadım ohhh akrebim çünkü ama dr değilim
Hoşbuldumm fazlasıyla kirlenmiş ve kullanılmış hissediyorum
hani kadroluya yer vermiştin bak yakaladım işte açığını
Ahahahha kızın ne sucu var bide burcunu soraydın belki akreptir
Ayyy canım hadi insallah güzel haberlerle gelirsin

Mmm ama bu yazdıklarını ben sana yazıyordum ki

Ben atanır gidersem sana benim evi kiralayabilirim :|

1750 kira veriyom
2200 ev kredisi ödüyom
b.k tan halliceyim

yazmamisim heee bi odasi ve mutfağı apartman boşluğuna bakiyo ışık almiyo ve 30 küsur senelik bina
ücretsiz izinde olduğum için anam bellendi vallaha şu iki senede

Vay be ben senin parmacıklarına kıyamayım, senden intikamlar alamayım, sen beni çarpacaksın he mi?
Ne günah işledimdi de bunlar başıma geldi

Allah gönlünüze göre versin canım, benim ev çok büyük geniş ama huzur yok. Önce huzur
Ben top bile yapmıyorum diyeceğim ama Nego nun şerrinden yüce Allah'a sığınırım
Allahım sana geliyorum buna kalbim dayanmaz

Allah sana senin gibi güzel akıllı espirikli bebeler versin kuzu amiiinnn:)

valla çok sveindim gelişmelere :) çok güzel olmuş tez zamanda cinsiyet tahmini ve isim tekliği savaşları başlar buralar alev alev olur
Yaa samdanim senin iltifatlarini eşime okutucam valla gözün incelik görsün diye gözüne sokacam adamın az kaldi teşekkür ederim balim,amin inşallah aynen gelişmeler benide nasıl heyecanlandırdı sorma,doktorum ikiz koyalım sizinkini,siz bakarsanız yaparsınız aslansiniz diye bizi gaza getiriyordu bı araikiz olursa çift tahmin edersiniz artık,çift isim düşünürsünüz bide inşallah valla hayali bile güzel
Gıymatlın yisin seni meleğim Allah korusun inşallah sen tüp bebeğe,o ignelere ilaçlara gerek duymadan normal yolla gebe kalırsın canim,en büyük nimetmis gerçekten hemen hamile kalabilmekhakkinizda hayırlısı sizinde inşallah
Bizim ki sebepsiz canım,eşimde de bende de sıkıntı yok ama olmuyordu iste, açıklanamayan infertilite diye geçiyor bizim ki

Vay be ben senin parmacıklarına kıyamayım, senden intikamlar alamayım, sen beni çarpacaksın he mi?
Ne günah işledimdi de bunlar başıma geldi
Parmaklarıma kıyamıyosan gel duvar mutfak dolabi siliyorum beraber silelim

Canımmm inşAllah hayırlısıyla bebişlerin olur

Yaaa siz baya yüksekmiş fiyat ,

Ben kocaeli ye bağlıyım diyim kendimi çok açık etmiyim yalovaya bi vapur diyim bilirsen buraları tahmin edersin nerde oturduğumu

Amin
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Ama kk da şu sıralar gebe kalma akımı var. Çok isteyip sahip olamayan herkes patır patır hamile kalmaya başladı
İnşallah bu akım sana da yarayacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…