- 12 Haziran 2019
- 19.786
- 122.059
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.161
Canım yaCanım daha çok gel, benim sayfaya etiket yapmıyorum şimdi müsait değilsin diye, istersen yapabilirim
Neeeeeeee. Nerede yaşıyorsun kız senAllah tez zamanda kurtarsın bu kira illetinden hepinizi bi de sahibinden...
Fiyatlar nasıl,?
Ben 3+1 sıfır daire 800
Senle çekişmeye kalkanı Allah çarpar la Töbeyada en azından prolugun çarpar
nasılda bildin bu kutsal zekayı beraber kullanmaya ne dersin sen mjları arka arkaya yaz 8999 olunca son mjı bana bırak ben yazayımProluğunlan beni kutsa diyemi
Ahahahah hadi hadi bilmiyodun bile ödül olduğunu şimdi beni yemeBi ara 8000 yaklasti acaba yeltenim mi diye düşündüm baktım ki kadrolu kertenkeleYoulost16 geliyor geliyor hızını almış kaç anam kaç dedim yer bu bizi
kız artık benim etiketlerimi düzgün yap bakGünaydın kertenkelelerim
Benim adam geldi sabah 8'de nöbetten. O uyurken uyanıp size kaçtım
Gerçekten dün gece tatlı uykularımıza dalarken başımıza bunların geleceğini tahmin etmemiştim.Yine savunmasız halimizden yararlanıp Youlost16 tarafından kirletilmişiz, acımız büyük Ben bir ara kutsişten 200 beğeni gelince gaza gelip sana herşey serbest demiştim ondan mı oldu acaba
Adın bundan sonra Kutsal Zebra değil Kutsal Çakal. Kulağına ezanla fısıldıyorum. Kutsal çakal, Kutsal çakal, Kutsal çakal.
İki tebriği aynı anda yapayım.
Topiğin 7000.mesajını atanNego mu
Eki Görüntüle 2300660
Ve topiğin korku-gerilim unsuru Kutsal çakalımı
Eki Görüntüle 2300661
Kutlarımmmmmmmmm
Kajs diye diye ödül aldı ya kadın, bari 8000.mesaja gzel birşey yazsaydın
İki ödülün arasının bu kadar kısa olacağını tahmin etmemiştim ya gidip şiirlerimi yazayım her an 9000 olabilir çünkü
@gokyuzu_ hoşgeldin topiğe kuzum ♥
Kertenkelelerim nasılsınız bakalım, kirletilmiş hissediyor musunuz
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik Deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@imzaben
@Pembeemzik
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@Reyyan__
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
@Chocolita
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
S Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@gokyuzu_
@D e f n e
@Almecey
hani kadroluya yer vermiştin bak yakaladım işte açığınıHoşbuldumm fazlasıyla kirlenmiş ve kullanılmış hissediyorum
Ahahahha kızın ne sucu var bide burcunu soraydın belki akreptirGel sarılalım hepsi geçicek
Kuzum sen doktor adayıymışsın Allah sabır versin
Bu arada benim eski öküz sevgilim de doktordu bana neler etti neler, hep boynuzladı beni böyle cılk boynuz oldumondan kafamdaki temiz, naif, insancıl doktor imajı çok zedeli bilmiyorum şuan sana bile kalbim kırık, belki de senlen küserim
Ayyy canım hadi insallah güzel haberlerle gelirsinHastaneden arandim kızlar,bugün 5.gun ve 6 tane sağlıklı embriyom dondurulmuş hamd olsun Rabbimehepsinide 2 2 2 şeklinde dondurduk dediler,şimdi adeti bekliyorum adet sonrası 15 gun içinde iki tanesi transfer inşallah
Mmm ama bu yazdıklarını ben sana yazıyordum kiİşte arkadaş varrrrrrrrrrr arkadaş var.
Milletin arkadaşı muhteşem diye sesleniyor bunların ağzından daha bir kere muhteşemsin Cici, öp beni Cici, yi beni Cici duymadım.
Anca Cici nerede, Cici kocasıyla neler yapmaya gitti, vay Cici ne seksi kız. Böyle yani. Standart
Muhteşem kubdej hoşgeldin aramıza
Benim yaş 26. 0 çocuk 1 Kedi 5 buçuk bitki sahibiyim, öğretmenim. Bu son cümleyi dünden beri kaçıncı söyleyişim acaba ya
Ben atanır gidersem sana benim evi kiralayabilirimNeeeeeeee. Nerede yaşıyorsun kız sen
Benim 2+1 daire dublex 1100 lira ama girerken ucuza girdik şimdi çıksak adam 1500 e koyacak ama görsen küçücük. Bebek düşündüğümüz zaman 3+1 e geçicez 1800 den aşağı bulamıyorum.
Ben top bile yapmıyorum diyeceğim amayani bi cifti top yapip vekmeye koymak duzgunlukse evet benim de duzgun
1750 kira veriyom
2200 ev kredisi ödüyom
b.k tan halliceyim
Vay be ben senin parmacıklarına kıyamayım, senden intikamlar alamayım, sen beni çarpacaksın he mi?ikiside çarpabilir dikkat et cici de çarpabilir gerçi yada ben ciciyi çarparım (tövbeestagfurullah) B Brunello Cicinelli
nasılda bildin bu kutsal zekayı beraber kullanmaya ne dersin sen mjları arka arkaya yaz 8999 olunca son mjı bana bırak ben yazayım
Ahahahah hadi hadi bilmiyodun bile ödül olduğunu şimdi beni yemepaçayı sıyırmaya çalışıyorsun anlamadım değil
kız artık benim etiketlerimi düzgün yap bakeee ben size dedim ben proyum ben çakalım sizin en savunmasız halinizi yakalarım resmen o yorgunluğumla uyumadım da size sayfalar dolusu mj yaZdım emeklerimin elbette bi karşılığı olmalıydı yani kirlettim sizi ohh ohhh pis kirliler sizi duygularınızla oynadım ohhh akrebim çünkü ama dr değilim
hani kadroluya yer vermiştin bak yakaladım işte açığını
Ahahahha kızın ne sucu var bide burcunu soraydın belki akreptir
Ayyy canım hadi insallah güzel haberlerle gelirsin ♥♥♥
Allah gönlünüze göre versin canım, benim ev çok büyük geniş ama huzur yok. Önce huzurŞimdiki ev 50 m2 ancak gelir. Çocuk büyüdü. Küçük bir oda daha var ama yatak odası yapamayız bütün eşyalarım orda ardiye gibi acayip. Aslında istersem yaparım da işime gelmiyor7 yıldır bekliyoruz şimdi belimizi dogrulttuk biraz. Bakalım.
Allahım sana geliyorum buna kalbim dayanmaz
Evet sen gittiğinden beri işteMmm ama bu yazdıklarını ben sana yazıyordum ki
Yaa samdanim senin iltifatlarini eşime okutucam valla gözün incelik görsün diye gözüne sokacam adamın az kaldiAllah sana senin gibi güzel akıllı espirikli bebeler versin kuzu amiiinnn:)
valla çok sveindim gelişmelere :) çok güzel olmuş tez zamanda cinsiyet tahmini ve isim tekliği savaşları başlar buralar alev alev olur
Gıymatlın yisin seni meleğimKıymetlim sorun olarak ne diyor doktorlar.
Benim çikolata kistim var tek yumurtalıkta 4.5 cm. Doktorlar çocuğun zor olabilir kendin hazırla tüp bebeğe gidebilir iş diyor
Daha henüz hiç denemedik yapmayı bilmiyorum bakalım ne olacak.
Kist mi vardı sende de?
Parmaklarıma kıyamıyosan gel duvar mutfak dolabi siliyorum beraber silelimVay be ben senin parmacıklarına kıyamayım, senden intikamlar alamayım, sen beni çarpacaksın he mi?
Ne günah işledimdi de bunlar başıma geldi
Neden huzur yok?Allah gönlünüze göre versin canım, benim ev çok büyük geniş ama huzur yok. Önce huzur
Allahım sana geliyorum buna kalbim dayanmaz
Canımmm inşAllah hayırlısıyla bebişlerin olurHastaneden arandim kızlar,bugün 5.gun ve 6 tane sağlıklı embriyom dondurulmuş hamd olsun Rabbimehepsinide 2 2 2 şeklinde dondurduk dediler,şimdi adeti bekliyorum adet sonrası 15 gun içinde iki tanesi transfer inşallah
Gelmem. Benim çorap çekmecem de toplar bile yok.Parmaklarıma kıyamıyosan gel duvar mutfak dolabi siliyorum beraber silelim
Amin canım. Sana da huzur versin Rabbim. Senin durumlar nasıl ki huzur yokAllah gönlünüze göre versin canım, benim ev çok büyük geniş ama huzur yok. Önce huzur
Ne topu be benimkindede yokGelmem. Benim çorap çekmecem de toplar bile yok.
Yaaa siz baya yüksekmiş fiyat ,Neeeeeeee. Nerede yaşıyorsun kız sen
Benim 2+1 daire dublex 1100 lira ama girerken ucuza girdik şimdi çıksak adam 1500 e koyacak ama görsen küçücük. Bebek düşündüğümüz zaman 3+1 e geçicez 1800 den aşağı bulamıyorum.
AminYaa samdanim senin iltifatlarini eşime okutucam valla gözün incelik görsün diye gözüne sokacam adamın az kalditeşekkür ederim balim,amin inşallah aynen gelişmeler benide nasıl heyecanlandırdı sorma,doktorum ikiz koyalım sizinkini,siz bakarsanız yaparsınız aslansiniz diye bizi gaza getiriyordu bı ara ikiz olursa çift tahmin edersiniz artık,çift isim düşünürsünüz bide inşallah valla hayali bile güzel
Gıymatlın yisin seni meleğimAllah korusun inşallah sen tüp bebeğe,o ignelere ilaçlara gerek duymadan normal yolla gebe kalırsın canim,en büyük nimetmis gerçekten hemen hamile kalabilmek hakkinizda hayırlısı sizinde inşallah
Bizim ki sebepsiz canım,eşimde de bende de sıkıntı yok ama olmuyordu iste, açıklanamayan infertilite diye geçiyor bizim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?