- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.621
Yirim seni yaa olsun boncugum iyim valla sen nasılsın fıstığımAyy imzoşum bunu bile görmemişimnasılsın ❤
Ben dee iyiyiimm imzoşuumm ohhh bugün pazar, benim de tatil günüm hala yatıyorum.Yirim seni yaa olsun boncugum iyim valla sen nasılsın fıstığım
Valla benimde tatil günüm ama temizlik yaptım yoruldumBen dee iyiyiimm imzoşuumm ohhh bugün pazar, benim de tatil günüm hala yatıyorum.
ooo erken hallettmişsin imzoşuummValla benimde tatil günüm ama temizlik yaptım yoruldum
Senin isin zor canim yaa bari c.tesi gitmesen yaa kendi isyeriniz yaValla benimde tatil günüm ama temizlik yaptım yoruldum
Ben de çayıımm, ama yeni doldurdum ben çayımıBiz de tam pazar kahvaltisiii yaptikk valla esime uydum suan cayim bitti kalkip doldurmaya kimildayamuyorum
Kahve hazırlıyorum şuan kendimeooo erken hallettmişsin imzoşuummşimdi sen de dinlen bi keyif kahvesi yap
Hahah bu arkadaşlar hep mi böyle oluyor acebaaKahvaltıya kalın dedim, yoohh yengeee yaaa gidek diyorlar bir de maloslar ya
Ohhhh afiyet olsun imzoşuummKahve hazırlıyorum şuan kendime
Valla bi pazar uyiyim dedim ama 4 yaşında yaramaz bi kızın varsa bu pek mümkün olmuyo mecbur erken kalktım kalkmışken kahvaltı hazırladım erken kahvaltı yapınca temizligede erken başladımşimdi bol bol dinlenicem
Yok çayım kendi işin olunca sorumluluk daha fazla oluyo hem bide cumartesi günleri haftalık günlerimiz yani gitmezsem haftaligimi alamamSenin isin zor canim yaa bari c.tesi gitmesen yaa kendi isyeriniz yabi kiyak gecseler sana
Hahah bu arkadaşlar hep mi böyle oluyor acebaabenim eşimin de arkadaslari geldikleri zaman kalkmak bilmiyorlar,geçen sene ramazan ayında çaya gelmişlerdi akşam gittiklerinde saat 2 bucuktu,artık sahura kalın sahur yapalım birkikte diyince kalktilar halbuki ciddiydim meğer oruç tutmuyorlarmis ondan kalkmislar
Valla aklimdan da öyle geciyo boncugumOhhhh afiyet olsun imzoşuumm ❤❤
Belkii şekerleme yapabilirsin sonraaa
Aman sana cuma aksamdan veriverirler haftalgniYok çayım kendi işin olunca sorumluluk daha fazla oluyo hem bide cumartesi günleri haftalık günlerimiz yani gitmezsem haftaligimi alamam
Kendi haftaligimi kendim veriyorum tayyip gibi oldumAman sana cuma aksamdan veriverirler haftalgnitukkan seninn ayip ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?