Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ooo erken hallettmişsin imzoşuumm şimdi sen de dinlen bi keyif kahvesi yap
Kahve hazırlıyorum şuan kendime
Valla bi pazar uyiyim dedim ama 4 yaşında yaramaz bi kızın varsa bu pek mümkün olmuyo mecbur erken kalktım kalkmışken kahvaltı hazırladım erken kahvaltı yapınca temizligede erken başladım şimdi bol bol dinlenicem

Kahvaltıya kalın dedim, yoohh yengeee yaaa gidek diyorlar bir de maloslar ya
Hahah bu arkadaşlar hep mi böyle oluyor acebaa benim eşimin de arkadaslari geldikleri zaman kalkmak bilmiyorlar,geçen sene ramazan ayında çaya gelmişlerdi akşam gittiklerinde saat 2 bucuktu,artık sahura kalın sahur yapalım birkikte diyince kalktilarhalbuki ciddiydim meğer oruç tutmuyorlarmis ondan kalkmislar

Ohhhh afiyet olsun imzoşuumm
Belkii şekerleme yapabilirsin sonraaa

Senin isin zor canim yaa bari c.tesi gitmesen yaa kendi isyeriniz ya bi kiyak gecseler sana
Yok çayım kendi işin olunca sorumluluk daha fazla oluyo hem bide cumartesi günleri haftalık günlerimiz yani gitmezsem haftaligimi alamam

Sabah biraz esim alisveris yapti simdide ben yaptim artik disari cikmayi dusunmuyorum 1 hafta filan ama bakalim napicaz ... stok degil evdeki eksikleri aldik bu arada buzluga borek yapip atacagm evde dururken oyle dusundum bakalim . Hava da buz olmus geceden beri simdi isittim tekrar cay iciyorm sonra mutfagi toplayip borekleri yapacagim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…