- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.641
Dinlenmeye geçti diye biliyorum kuzum biseymi kaçırdım yoksa
Hmmm hani şu siteye giremediğimiz gün ben okuyamamıştım konuşmaları imzoşum, demek o sıra yazdı Büşra da, merak ettim de görmeyinceDinlenmeye geçti diye biliyorum kuzum biseymi kaçırdım yoksa
Bende calistigim muddetce kendi maasimi kendim verirdimm sirket benim degildi emmeee insan kaynaklari sormlusuydumKendi haftaligimi kendim veriyorum tayyip gibi oldumhaftaligima zammı yapsam napsam
Harika bi duygu yanlız heBende calistigim muddetce kendi maasimi kendim verirdimm sirket benim degildi emmeee insan kaynaklari sormlusuydum
Evett elime gelen binlerrr canli paralarrr bile bi harika duyguyduHarika bi duygu yanlız he
Ben zaten çok çıkmam canım ev kuşuyum. O yüzden sorun olmuyor. Çocuklarla takılıyoruzinsallah canim a101 e gelmisti sende bak varsa alirsin kisa kisa hikayeler var bakalim daha yenu basladim zten bugun vaktim olmadi evdeydik malum ama biraz mutfak isleriyle ugrastim sen napiyosn evden cikmiyomusunuz ne dusunuyosun bakim canim
UyuyakalmakUyuma sendeLimonsuzzcay
A a , ben ne gördüm cayy, bebek yapmaya mi karar verdinAslnda az evvel yazacaktim temizlikle niye ugrastin okadar diye ama izinlisin diye annen gelmeyecek diye dusunup kendi kendime vazgectm sorumdan canim ya hayirdir anlatmak istersen dinlerjm ... ciddi boyutta mi
Ya kardes bambaskaaa gercekten erkek kardesm var benimde onunla bile bi derece dertlesebiliyorum beni anliyo gulduruyo destek oluyo o lohusa oldgm zamanlar benden 7 yas kucuk olmasna ragmen ne kdr destek oldu bana mesela can kardes yaaa yok ya yapcam kizima da karde galibaama benim maddi olarak ta biraz durmlar elverissiz gbi neyse Mevlam gorelim ne eyler neylerse guzel eyler Rabbimm bugunume bin sukurler olsun
Cicim geçmişi okuyamadım hiç, denkte gelemedik Ama moralinin bozuk olduğunu okuyunca mesajlarına baktım, çok üzüldüm canım, herkes anne baba olamıyor malesef, sen merhametli davranarak evlat olarak görevini yapmışsın, hayırlı bir evlat olduğun gibi hayırlı bir de ebeveyn olacaksın eminimÇayım ben annemi anlatsam inan destan olur. Benim annem babam ayrı. İkisi de başka biriyle evliydi. Annem senelerce evlendiği adam bizi istemiyor diye çocuklarıyla görüşmedi bi defa onun dolmuşluğu var içimizde. Sonra boşandılar adam bunu kapının önüne koydu ben o adam için senelerce bizi aramayan kadına evimi açtım. Eşim de kabullendi senelerce birlikte yaşadık. Ama hiçbir zaman minnet duymadı aksine hep kötü davrandı. Baktık olmuyor buna ayrı ev kiraladık. O gün bugündür kendi evinden gidip geliyor. Ama nasıl diyim hiçbir zaman çocuklarını çok seven bir kadın olmadı. Babamı sevmediği için bizlerden çıkardı hep hıncını. Ben annemi öpmek isterdim iterdi mesela. Şimdi de hamile demiyor sürekli moralimi bozuyor. Allah razı olsun her geldiğinde işimi yapıyor ama burnumdan da getiriyor sürekli saçma sapan sebeplerden kavga halinde benimle.
Ben kanama geçirirken bile kadın benim moralimi bozup benimle kavga ediyordu düşün. Dünde artık tepem atınca gece birbirimize girdik. Geyşam da çok saygılıdır büyüklere ama onun da canına tak etti sen benim hamile karımı üzemezsin diye bağırdı anneme. Aldı gece evine götürdü bıraktı. Gece tansiyonum fırladı karnıma sancılar girdi berbat bir geceydi. İnan çocuğumu kaybetsem zerre üzülmez annem. Umrunda da değil zaten bebek.
Kocani bekleyemedinmi kizBen zaten çok çıkmam canım ev kuşuyum. O yüzden sorun olmuyor. Çocuklarla takılıyoruz
Uyuyakalmak ❤ben
Yok bekledim. Gerçi bekledim de ne oldu, 10 dakika sonra koltukta uyuyakaldımKocani bekleyemedinmi kizpusuya yatmistin gece..
Yok ben psikolojikmen iyi degilimm ev hayati bana gore degil hani calismaya alisik oldgmdan kizim dogali ev hanimiyim ama surekli sosyaliz kizimla ben 30 gunluktu ilk oyle gezmeye diye ciktigmzda suan bilincaltim huzursuz ama Allah im iyi gunler gostersin hepimize.
Yok canimm kardes cok guzel biseyy ona karar kildimmm olmali da iste naaasip kismet henuz dusunmuyoruzA a , ben ne gördüm cayy, bebek yapmaya mi karar verdinbugünden tezi yok hemen başlayın çalışmalara,çok ara vermeyin derim, yaş aralığı 3-3,5 yaş cok ideal
Insallah ya boguluyo gbiyim ne buyuk nimetmis istedgmz yere korkusuz gidebilmek bileYok bekledim. Gerçi bekledim de ne oldu, 10 dakika sonra koltukta uyuyakaldım
O zaman senin için daha zor olurAminn inşAllah kuzum çabucak geçip gider felaketler
Umutsuz vakaaa senii uyumaya mi bekledinn adamiYok bekledim. Gerçi bekledim de ne oldu, 10 dakika sonra koltukta uyuyakaldım
O zaman senin için daha zor olurAminn inşAllah kuzum çabucak geçip gider felaketler
Tribibine yandigim
CanımsınızCicim geçmişi okuyamadım hiç, denkte gelemedik Ama moralinin bozuk olduğunu okuyunca mesajlarına baktım, çok üzüldüm canım, herkes anne baba olamıyor malesef, sen merhametli davranarak evlat olarak görevini yapmışsın, hayırlı bir evlat olduğun gibi hayırlı bir de ebeveyn olacaksın eminim ❤
Cicim hoşgeldin bende temizliği erken yaptım bitirdim sonra börek yaptım çay keyfi yaptık eşimle birazdan netflix keyfi yapıcazEki Görüntüle 2605352
Selam güzellerim seksi ve karizmatik Cici geldi
Nasılsınız, inşallah iyisindir. Beni soracak olursanız ben kötüyüm
Sanırım bu koronavirüs belası tüm ayarlarımı bozdu. 2 gündür temizlik yapıyorum. Bugünkü temizliği de biraz abarttım sanırım.
Çamaşır suyu ve sirkeli bir karışım yapıp prizlere kadar sildim, yerleri süpürdüm sildim, banyoları temizledim, kapıları ve kapı kollarını sildim. Yatağın nevresimini değiştirdim. Dışarıda giymiş olduğumuz tüm kirlileri 90 dereceye makineye attım
Çamaşır suyundan ellerim ve ayaklarım yanmaya başlayınca da duşa girdim kendimi de temizledim. Çok yorulmuşum. Belim kopuyor resmen karnıma da ağrı girdi
Yapmasam da içime dert oluyor huzursuzluk oluyor. Dinleniyorum inşallah ağrılarım geçer.
Sizler neler yaptınız bugün?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
H M
@Negoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?