Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Harika bi duygu yanlız he
Evett elime gelen binlerrr canli paralarrr bile bi harika duyguydu

Kiz HayatSevinceGuzel esim kesti sacimi smdi valla super tam istedigm boyda zaten dumduz istiyordum kuru kesim kuaforum sensin de filan izlemistum hosuma gitmisti guzel oldu be paramda cebime kaldi uclari daha saglikli buyuyecek simdi zaten uzundu biraz kisaltmak her yonden iyi oldu

insallah canim a101 e gelmisti sende bak varsa alirsin kisa kisa hikayeler var bakalim daha yenu basladim zten bugun vaktim olmadi evdeydik malum ama biraz mutfak isleriyle ugrastim sen napiyosn evden cikmiyomusunuz ne dusunuyosun bakim canim
Ben zaten çok çıkmam canım ev kuşuyum. O yüzden sorun olmuyor. Çocuklarla takılıyoruz
Uyuyakalmak ben

A a , ben ne gördüm cayy, bebek yapmaya mi karar verdin bugünden tezi yok hemen başlayın çalışmalara,çok ara vermeyin derim, yaş aralığı 3-3,5 yaş cok ideal

Cicim geçmişi okuyamadım hiç, denkte gelemedik Ama moralinin bozuk olduğunu okuyunca mesajlarına baktım, çok üzüldüm canım, herkes anne baba olamıyor malesef, sen merhametli davranarak evlat olarak görevini yapmışsın, hayırlı bir evlat olduğun gibi hayırlı bir de ebeveyn olacaksın eminim

Ben zaten çok çıkmam canım ev kuşuyum. O yüzden sorun olmuyor. Çocuklarla takılıyoruz
Uyuyakalmak ❤ben
Kocani bekleyemedinmi kiz pusuya yatmistin gece..

Yok ben psikolojikmen iyi degilimm ev hayati bana gore degil hani calismaya alisik oldgmdan kizim dogali ev hanimiyim ama surekli sosyaliz kizimla ben 30 gunluktu ilk oyle gezmeye diye ciktigmzda suan bilincaltim huzursuz ama Allah im iyi gunler gostersin hepimize.

Yok bekledim. Gerçi bekledim de ne oldu, 10 dakika sonra koltukta uyuyakaldım
O zaman senin için daha zor olurAminn inşAllah kuzum çabucak geçip gider felaketler

A a , ben ne gördüm cayy, bebek yapmaya mi karar verdin bugünden tezi yok hemen başlayın çalışmalara,çok ara vermeyin derim, yaş aralığı 3-3,5 yaş cok ideal
Yok canimm kardes cok guzel biseyy ona karar kildimmm olmali da iste naaasip kismet henuz dusunmuyoruz

O zaman senin için daha zor olurAminn inşAllah kuzum çabucak geçip gider felaketler
Insallah ya boguluyo gbiyim ne buyuk nimetmis istedgmz yere korkusuz gidebilmek bile

Umutsuz vakaaa senii uyumaya mi bekledinn adami

Selam güzellerim seksi ve karizmatik Cici geldi
Nasılsınız, inşallah iyisinizdir. Beni soracak olursanız ben kötüyüm
Sanırım bu koronavirüs belası tüm ayarlarımı bozdu. 2 gündür temizlik yapıyorum. Bugünkü temizliği de biraz abarttım sanırım.
Çamaşır suyu ve sirkeli bir karışım yapıp prizlere kadar sildim, yerleri süpürdüm sildim, banyoları temizledim, kapıları ve kapı kollarını sildim. Yatağın nevresimini değiştirdim. Dışarıda giymiş olduğumuz tüm kirlileri 90 dereceye makineye attım
Çamaşır suyundan ellerim ve ayaklarım yanmaya başlayınca da duşa girdim kendimi de temizledim. Çok yorulmuşum. Belim kopuyor resmen karnıma da ağrı girdi
Yapmasam da içime dert oluyor huzursuzluk oluyor. Dinleniyorum inşallah ağrılarım geçer.
Sizler neler yaptınız bugün?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
Y Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
@ZuhalYildizi
LadyMorganas
Kar perisi
BBlair
@demirleke
@MigiMadid
Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
H M
@Negoo

B Brunello Cicinelli tatlım nasılsın konuşamadık hiç
Canımsınız
Daha iyiyim kuzularım. Temizlikle kitapla kafa dağıtıyorum unutmaya çalışıyorum bazı şeyleri. Sizler nasılsınız?

Cicim hoşgeldin bende temizliği erken yaptım bitirdim sonra börek yaptım çay keyfi yaptık eşimle birazdan netflix keyfi yapıcaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…