Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapma ciciii camasir suyu hamilelite ne kadr tehlikeli biliyosunnn yapma gozuju sevim koronavirus degil ama baska hastaliklara yakalanicaz bende korkuyorum yaaa ...

Cicim hoşgeldin bende temizliği erken yaptım bitirdim sonra börek yaptım çay keyfi yaptık eşimle birazdan netflix keyfi yapıcaz
Hoşbuldum imzoşum tam benlik bir gün olmuş
Ne izliyorsunuz Netflix'te?

Yapma ciciii camasir suyu hamilelite ne kadr tehlikeli biliyosunnn yapma gozuju sevim koronavirus degil ama baska hastaliklara yakalanicaz bende korkuyorum yaaa ...
Temizlikten sonra hemen duş aldım arındım çamaşır suyundan çayım
Hep okuldan eve geldim mikrop taşıdım tatile çıkmışken bir şekilde arındırmam lazımdı.

Cicim hoşgeldin bende temizliği erken yaptım bitirdim sonra börek yaptım çay keyfi yaptık eşimle birazdan netflix keyfi yapıcaz
Bende buzluga koymak icin ispanak yikayip ic hazirladim yemekten sonra sarip buzluga aticam insallah dun aksam da patatesli yaptim biraz kahvaltiya biraz buzluga attim .
Afiyet olsun size de canimmm dinlen keyif hakkin artik .

Temizlikten sonra hemen duş aldım arındım çamaşır suyundan çayım
Hep okuldan eve geldim mikrop taşıdım tatile çıkmışken bir şekilde arındırmam lazımdı.
Olsun o havayi soludun ayrica dokndukca vucudna derinden kimyasalda geciyordur

Ay Allah korusunda hamileler virse yakalanirsa bebege gecmiyormus normal dogum yapilabilirmis haberlerde izledm smdi

Çamaşır suyu ve sirkeyi karıştırmak mı @Negoo canım gör bunları balım yorma kendini bu kadar. Herşeyin fazlası zarar.
Canımsınız
Daha iyiyim kuzularım. Temizlikle kitapla kafa dağıtıyorum unutmaya çalışıyorum bazı şeyleri. Sizler nasılsınız?
İyim kuzum sirke kokuları eşliğinde oturuyorum eşim dedi ki başka yerleri silme sirkeyle. Çok kokuyormuş
Buarada gece yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm. Hatta ben senin yerine de üzülürüm balım sen yorma kalbini. Çocuğun var geyşan var yeter sana. Hele bi doğsun o zaman daha iyi anlayacaksın bu yazdığımı

Aminn aminn,
Çok acılar gördüm de bu acı daha ağır bastı
Ben bir türlü alışamıyorum ya. Kafama oturmuyor. Sanki rüya görmüşüm ve uyanmışım da babam hala evinde oturuyormuş gibi. Hiç gitmiş gibi hissetmiyorum.

Ben bir türlü alışamıyorum ya. Kafama oturmuyor. Sanki rüya görmüşüm ve uyanmışım da babam hala evinde oturuyormuş gibi. Hiç gitmiş gibi hissetmiyorum.
Nediyim canım nasıl geçer bilmiyorumm gecen hafta gittik yanına canımın yanmasına mi yanayım babamın orda olmasına mi perişan oldum

cici ya delirdin mi o kadar niye temizlik yapiyosun hamile halinle

corona en az hamileler ve küçük çocuklar için tehlikeli. risk grubunda sayilmiyo diyolardi is yerinde.
onu da geçtim kuzum evdesin zaten. yat dinlen yavrum. yavas yavas yap yapacaklarını da. ben bu halimle yapamam senin bugün hamile halinle yaptıklarını

Canimsinnn yaa seni tam anlayamam ama babami bi gun kaybedecegm dusuncesi bile beynimi sarsiyooo nasil dayanirim blmiyorummm Allah imm sabirlar versin 50 kusur yasnda yengem 1.5 swne once kaybetti babasini o bile daha atlatamadi cok agir bi aciii Allah gani gani rahmet eylesin nur icindw yatsin insallah ...

Canım ellerine sağlık da
Cok yordun kendini balım
Artık senin bu dönemde dinlenmen gerekiyor hatta yorulamamn gerekiyor gün içinde zaten okuldasin
Artık yardımcı bir bayan mi alsan diyorum

Olsun o havayi soludun ayrica dokndukca vucudna derinden kimyasalda geciyordur

Ay Allah korusunda hamileler virse yakalanirsa bebege gecmiyormus normal dogum yapilabilirmis haberlerde izledm smdi
Evi güzelce havalandırarak yaptım kuzum.
Korona virüs mü bebeğe geçmiyormuş

Anne baba ve evlat acısının yaşı olmuyor tatlımAllah başından eksik etmesin benim için de ellerinden öp o da seni gözlerinden öpsün. Babam beni hep gözlerimden öperdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…