- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.661
Yapma ciciii camasir suyu hamilelite ne kadr tehlikeli biliyosunnn yapma gozuju sevim koronavirus degil ama baska hastaliklara yakalanicaz bende korkuyorum yaaa ...Eki Görüntüle 2605352
Selam güzellerim seksi ve karizmatik Cici geldi
Nasılsınız, inşallah iyisinizdir. Beni soracak olursanız ben kötüyüm
Sanırım bu koronavirüs belası tüm ayarlarımı bozdu. 2 gündür temizlik yapıyorum. Bugünkü temizliği de biraz abarttım sanırım.
Çamaşır suyu ve sirkeli bir karışım yapıp prizlere kadar sildim, yerleri süpürdüm sildim, banyoları temizledim, kapıları ve kapı kollarını sildim. Yatağın nevresimini değiştirdim. Dışarıda giymiş olduğumuz tüm kirlileri 90 dereceye makineye attım
Çamaşır suyundan ellerim ve ayaklarım yanmaya başlayınca da duşa girdim kendimi de temizledim. Çok yorulmuşum. Belim kopuyor resmen karnıma da ağrı girdi
Yapmasam da içime dert oluyor huzursuzluk oluyor. Dinleniyorum inşallah ağrılarım geçer.
Sizler neler yaptınız bugün?
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
@Negoo
Aynen öyle kuzum. Özgürlük gibisi yokInsallah ya boguluyo gbiyim ne buyuk nimetmis istedgmz yere korkusuz gidebilmek bile
Aynen kız sen ne sandın kiUmutsuz vakaaa senii uyumaya mi bekledinn adami
Hoşbuldum imzoşum tam benlik bir gün olmuşCicim hoşgeldin bende temizliği erken yaptım bitirdim sonra börek yaptım çay keyfi yaptık eşimle birazdan netflix keyfi yapıcaz
Temizlikten sonra hemen duş aldım arındım çamaşır suyundan çayımYapma ciciii camasir suyu hamilelite ne kadr tehlikeli biliyosunnn yapma gozuju sevim koronavirus degil ama baska hastaliklara yakalanicaz bende korkuyorum yaaa ...
Bende buzluga koymak icin ispanak yikayip ic hazirladim yemekten sonra sarip buzluga aticam insallah dun aksam da patatesli yaptim biraz kahvaltiya biraz buzluga attim .Cicim hoşgeldin bende temizliği erken yaptım bitirdim sonra börek yaptım çay keyfi yaptık eşimle birazdan netflix keyfi yapıcaz
Hersey olabülüüüAynen öyle kuzum. Özgürlük gibisi yok
Aynen kız sen ne sandın kiyüzünü göreyim de öyle uyurum dedim
Olsun o havayi soludun ayrica dokndukca vucudna derinden kimyasalda geciyordurTemizlikten sonra hemen duş aldım arındım çamaşır suyundan çayım
Hep okuldan eve geldim mikrop taşıdım tatile çıkmışken bir şekilde arındırmam lazımdı.
Tiribine yandigin hüzunlu bee canım aklıma yine babam geldi eski fotoğraflara bakınca oturduk ağladıkTribibine yandigim
Çamaşır suyu ve sirkeyi karıştırmak mıEki Görüntüle 2605352
Sanırım bu koronavirüs belası tüm ayarlarımı bozdu. 2 gündür temizlik yapıyorum. Bugünkü temizliği de biraz abarttım sanırım.
Çamaşır suyu ve sirkeli bir karışım yapıp prizlere kadar sildim, yerleri süpürdüm sildim, banyoları temizledim, kapıları ve kapı kollarını sildim. Yatağın nevresimini değiştirdim. Dışarıda giymiş olduğumuz tüm kirlileri 90 dereceye makineye attım
Çamaşır suyundan ellerim ve ayaklarım yanmaya başlayınca da duşa girdim kendimi de temizledim. Çok yorulmuşum. Belim kopuyor resmen karnıma da ağrı girdi
Yapmasam da içime dert oluyor huzursuzluk oluyor. Dinleniyorum inşallah ağrılarım geçer.
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
@Negoo
İyim kuzum sirke kokuları eşliğinde oturuyorumCanımsınız
Daha iyiyim kuzularım. Temizlikle kitapla kafa dağıtıyorum unutmaya çalışıyorum bazı şeyleri. Sizler nasılsınız?
Allah rahmet etsin hepimizinkineTiribine yandigin hüzunlu bee canım aklıma yine babam geldi eski fotoğraflara bakınca oturduk ağladık
Aminn aminn,Allah rahmet etsin hepimizinkine
Olabilemez balım çünkü ben şey olmuşumHersey olabülüüü
Ben bir türlü alışamıyorum ya. Kafama oturmuyor. Sanki rüya görmüşüm ve uyanmışım da babam hala evinde oturuyormuş gibi. Hiç gitmiş gibi hissetmiyorum.Aminn aminn,
Çok acılar gördüm de bu acı daha ağır bastı
Nediyim canım nasıl geçer bilmiyorumm gecen hafta gittik yanına canımın yanmasına mi yanayım babamın orda olmasına mi perişan oldumBen bir türlü alışamıyorum ya. Kafama oturmuyor. Sanki rüya görmüşüm ve uyanmışım da babam hala evinde oturuyormuş gibi. Hiç gitmiş gibi hissetmiyorum.
Eki Görüntüle 2605352
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
@Negoo
Canimsinnn yaa seni tam anlayamam ama babami bi gun kaybedecegm dusuncesi bile beynimi sarsiyooo nasil dayanirim blmiyorummm Allah imm sabirlar versin 50 kusur yasnda yengem 1.5 swne once kaybetti babasini o bile daha atlatamadi cok agir bi aciii Allah gani gani rahmet eylesin nur icindw yatsin insallah ...Ben bir türlü alışamıyorum ya. Kafama oturmuyor. Sanki rüya görmüşüm ve uyanmışım da babam hala evinde oturuyormuş gibi. Hiç gitmiş gibi hissetmiyorum.
Canım ellerine sağlık daEki Görüntüle 2605352
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
@imzaben
@Night Club
@H M
@Negoo
Evi güzelce havalandırarak yaptım kuzum.Olsun o havayi soludun ayrica dokndukca vucudna derinden kimyasalda geciyordur
Ay Allah korusunda hamileler virse yakalanirsa bebege gecmiyormus normal dogum yapilabilirmis haberlerde izledm smdi
Anne baba ve evlat acısının yaşı olmuyor tatlımCanimsinnn yaa seni tam anlayamam ama babami bi gun kaybedecegm dusuncesi bile beynimi sarsiyooo nasil dayanirim blmiyorummm Allah imm sabirlar versin 50 kusur yasnda yengem 1.5 swne once kaybetti babasini o bile daha atlatamadi cok agir bi aciii Allah gani gani rahmet eylesin nur icindw yatsin insallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?