Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyyy yerim ben seni limonsuzum, desteğin çok kıymetli benim için
Kafamı dağıtacak şeyler yaparak düşünmemeye çalışıyorum. Değiştiremeyeceğin şeylerle boğuşmak çok yorucu çünkü...
Çamaşır suyu mu sirke mi kullansam dedim. Seçemedim bende ikisini bir arada kullandım

Kız bu kadar niye abarttın tamam önlem alalım temiz olalım ama çamaşır suyuna boğma kendini bende bugün sabahtan sınava gittim direksiyon şükür sorunsuz geçtim vala sıfır heyecan vardı resmen herkes şaşkın komisyon hocaları kurs hocam falan çok beğendiler eve geldik kahvaltı yaptık yemek çamaşır falan uğraştım akşam iicn yemeğimi de yaptım birazdan yeriz Allah izin verirse

Ellerine sağlık mikropsuz mis gibi günlerin olsun evinde. Kızlar gibi ben de endişelendim günlere yaysaydin keşke... İnşallah yorgunluk çökmez dinlenince iyi hissedersin.
Benim günüm de temizlikle geçti her defasında toz bezine suyunu sıktiktan sonra kolonya damlattim biterse bulamam diye
Öyle görünüyor ki bu zorunlu tatil temizlikle geçecek her dışarı çıkıp eve girdiğimizde bütün kıyafetleri makinaya atıyorum. Yıka ser kurut katla .. sıkıldım iyice

Oo ne yaptın canım çamaşır suyuna gerek yok ki sirke yeterdi
Annenle ilgili duruma çok üzüldüm, ne denir ki. İyi ki eşin kıymetini bilen biri çok şükür
Altın takayım ciciye

Diloşum Allah rahmet eylesin seni seviyorum diloşum
Allah razı olsun bitanem benim Canımsın güzel annemiz bizim bende sana çok değer veriyorum gerçekten benim için değerlisin senin mutlulugun benim mutluluğum canımın içi ben de seni çok seviyorum

Vallahi bende pişmanım şamdanım neden böyle yaptım bilmiyorum
Sanırım biraz moralimi bozan şeylerden kaçıp temizlkle kafa dağıtmaya çalıştım biraz da koronavirüs korkusu malum. Birleşince delirtti sanırım beni
Dün komple mutfağı temizleyip dolap içlerini düzenleyip temizledim koltukları süpürdüm ortalığı topladım.
Bugün de demin yaptıklarımı yaptım işte.
Belimi kıpırdatamıyorum şuan
Kedimi bile sildim

Canım ellerine sağlık da
Cok yordun kendini balım
Artık senin bu dönemde dinlenmen gerekiyor hatta yorulamamn gerekiyor gün içinde zaten okuldasin
Artık yardımcı bir bayan mi alsan diyorum
Diloşum tatildeyim diye yaptım zaten yoksa bu kadar istesem de yapamazdım.
Biraz daha ağırlaşınca alacağım diloşum şimdilik yapabiliyorken kendim yapayım da
Zaten bidaha böyle birden yapmam çok pişman oldum belim rahmetli oldu, bel nakli lazım bana

Ooy kuzum benim ya kıyamam sana ben
İmzoşum kalbim çok ağrıyor ya
Sızlıyor nefesimi kesiyor bir kaç saattir belli etmemeye çalışıyorum ama çok sıkıştırdı
Eşimde panik oldu hastahane gidelim diyor
Gerek yok dedik geçer dedim de bakalım ısrar ediyor gidelim diye bakalım duş alırsam belki rahatlarimn

Yaaa sana nasıl doktorun izin verdi de kursa gittin piremsesim
Bende şubatın 10 unda derslere başlayacaktım tüm evrakları tamamladım doktorum izin vermedi
Çok üzülüyorum
Ama senin adına çok sevindim ben alamadım sen al bari kuzum

mesajlarda gördüm zaten canım çok üzüldüm Allah kocanla cocugunla huzurlu bi hayat versin sana ne deyim bilemedim inan

ama yani cici hem dün hem bugün resmen erken dogurmak isteyen kadinlar gibi iş yapmışsın. deli misin divane misin sen. çok kızdım sana

hamilelikte alkol yok diye çamaşır suyuyla kafa bulmusun resmen senin gibi bilinçli bir anne adayı kendini çamaşır suyuna bulasin olacak şey mi.

bundan sonra is mis yok. yatıp kalkmadan dinleniyosun. inşallah uyuyabilirsin bu kadar yorgunluktan ve agridan sonra

Üzüntüden kalbine vuruyor dilosum nedesem acın hafifler bilmiyorum Rabbim sevdiklerimizin acısıyla sınamasın bizi

Tesadüfen okudum...
Annesizlik çok kötü ama hayatta olup da sevgisini hissedememek daha kötü bunu çok iyi anlıyorum. Bu konuda şöyle davran böyle davranma diyemiyorum... Allah annenin kalbine merhamet, şefkat versin cici annem. Bize sunulan bu paketi kabullenip yaşıyoruz maalesef. Katı yurekli olsak belki çok etkilenmeyiz ama yapamıyoruz işte
Dilosa demişsin ya babasının acısını yaşadığı için...
Ben de seni seviyorum cici annem.

Elhanım o kadar pis bir ortamda çalışıyoruz ki her fırsatta evi arındırmaya çalışıyoruz haliyle
Benim okuldan gelince iç çamaşırımı bile değiştiresim geliyor o derece pis hissediyorum
Asla kıyafetlerimle salona geçip oturmam meselaa koşa koşa değiştiririm okulda giydiklerimi. Çoraplarım bile evde giydiklerim ayrıdır, dışarıda giydiklerim ayrıdır, yatağa geçerken giydiğim ayrıdır. Asla yere bastığım çorapla yatağa girmem. Gibi gibi sürüyle huyum var
Elhanım benim okula geri dönmeme ihtimalim de oldukça yüksek..

Oo ne yaptın canım çamaşır suyuna gerek yok ki sirke yeterdi
Annenle ilgili duruma çok üzüldüm, ne denir ki. İyi ki eşin kıymetini bilen biri çok şükür ❤

Altın takayım ciciye
Negoyu bile şaşırttım yaptıklarımla bugün
Negom bir arada kullandım ki mikroplara bir kaçış kapısı kalmasın kesin ölsünler
Canım negom desteğin için teşekkür ederim bende öyle diyorum çok şükür aileden yana yüzüm gülmedi ama eşten yana güldü evladım da başımızı öne eğmeyen hayırlı evlat olsun, yeter bunlar bana

Diloşum uygunsan bir abdest al biliyorsan Yasin oku babanın ruhuna hediye et çok iyi gelir. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Çok ozlemişsin besbelli. Dua et babacigina. İnşallah yanlış anlamamaşimdir sanırım babanı kaybettin önceden değil mi...
Ara ara girip okuyorum mesajları bir gaf yaptıysam da affet kuzum

Elhan abla paylaşmasa bende gormiycektim cicim bende anneyim yeri geliyor eşime kızıyorum çok hemde ama eşime kızdım diye de kızımdan almam hıncımi ne anneler var yahu aklım almıyor gerçekten.. boşuna dememisler alimden zalim, zalimden de alim doğuyor diye.. sen alim olansin cicim sana sahip çıkan seni daima seven bi geysan var çok şükür helal olsun geysaya alnından öpülesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…