- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.681
Oyyy yerim ben seni limonsuzum, desteğin çok kıymetli benim içinÇamaşır suyu ve sirkeyi karıştırmak mıNego canım gör bunları balım yorma kendini bu kadar. Herşeyin fazlası zarar.
İyim kuzum sirke kokuları eşliğinde oturuyorumeşim dedi ki başka yerleri silme sirkeyle. Çok kokuyormuş
Buarada gece yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm. Hatta ben senin yerine de üzülürüm balım sen yorma kalbini. Çocuğun var geyşan var yeter sana. Hele bi doğsun o zaman daha iyi anlayacaksın bu yazdığımı❤❤❤
Kız bu kadar niye abarttın tamam önlem alalım temiz olalım ama çamaşır suyuna boğma kendini bende bugün sabahtan sınava gittim direksiyon şükür sorunsuz geçtim vala sıfır heyecan vardı resmen herkes şaşkın komisyon hocaları kurs hocam falan çok beğendilerEki Görüntüle 2605352
Selam güzellerim seksi ve karizmatik Cici geldi
Nasılsınız, inşallah iyisinizdir. Beni soracak olursanız ben kötüyüm
Sanırım bu koronavirüs belası tüm ayarlarımı bozdu. 2 gündür temizlik yapıyorum. Bugünkü temizliği de biraz abarttım sanırım.
Çamaşır suyu ve sirkeli bir karışım yapıp prizlere kadar sildim, yerleri süpürdüm sildim, banyoları temizledim, kapıları ve kapı kollarını sildim. Yatağın nevresimini değiştirdim. Dışarıda giymiş olduğumuz tüm kirlileri 90 dereceye makineye attım
Çamaşır suyundan ellerim ve ayaklarım yanmaya başlayınca da duşa girdim kendimi de temizledim. Çok yorulmuşum. Belim kopuyor resmen karnıma da ağrı girdi
Yapmasam da içime dert oluyor huzursuzluk oluyor. Dinleniyorum inşallah ağrılarım geçer.
Sizler neler yaptınız bugün?
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
@H M
Nego
Diloşum Allah rahmet eylesinAminn aminn,
Çok acılar gördüm de bu acı daha ağır bastı
Ellerine sağlık mikropsuz mis gibi günlerin olsun evinde. Kızlar gibi ben de endişelendim günlere yaysaydin keşke... İnşallah yorgunluk çökmez dinlenince iyi hissedersin.Eki Görüntüle 2605352
Sanırım bu koronavirüs belası tüm ayarlarımı bozdu. 2 gündür temizlik yapıyorum. Bugünkü temizliği de biraz abarttım sanırım.
Çamaşır suyu ve sirkeli bir karışım yapıp prizlere kadar sildim, yerleri süpürdüm sildim, banyoları temizledim, kapıları ve kapı kollarını sildim. Yatağın nevresimini değiştirdim. Dışarıda giymiş olduğumuz tüm kirlileri 90 dereceye makineye attım
Çamaşır suyundan ellerim ve ayaklarım yanmaya başlayınca da duşa girdim kendimi de temizledim. Çok yorulmuşum. Belim kopuyor resmen karnıma da ağrı girdi
Yapmasam da içime dert oluyor huzursuzluk oluyor. Dinleniyorum inşallah ağrılarım geçer.
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
@H M
Nego
Oo ne yaptın canım çamaşır suyuna gerek yok ki sirke yeterdiEki Görüntüle 2605352
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
@H M
Nego
Altın takayım ciciyeÇamaşır suyu ve sirkeyi karıştırmak mıNego canım gör bunları balım yorma kendini bu kadar. Herşeyin fazlası zarar.
İyim kuzum sirke kokuları eşliğinde oturuyorumeşim dedi ki başka yerleri silme sirkeyle. Çok kokuyormuş
Buarada gece yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm. Hatta ben senin yerine de üzülürüm balım sen yorma kalbini. Çocuğun var geyşan var yeter sana. Hele bi doğsun o zaman daha iyi anlayacaksın bu yazdığımı❤❤❤
Allah razı olsun bitanem benim Canımsın güzel annemiz bizim bende sana çok değer veriyorum gerçekten benim için değerlisin senin mutlulugun benim mutluluğum canımın içiDiloşum Allah rahmet eylesinseni seviyorum diloşum
Elite bakıyoruz cicimmHoşbuldum imzoşum tam benlik bir gün olmuş
Ne izliyorsunuz Netflix'te?
Vallahi bende pişmanım şamdanım neden böyle yaptım bilmiyorumcici ya delirdin mi o kadar niye temizlik yapiyosun hamile halinle
corona en az hamileler ve küçük çocuklar için tehlikeli. risk grubunda sayilmiyo diyolardi is yerinde.
onu da geçtim kuzum evdesin zaten. yat dinlen yavrum. yavas yavas yap yapacaklarını da. ben bu halimle yapamam senin bugün hamile halinle yaptıklarını
Ooy kuzum benim ya kıyamam sana benTiribine yandigin hüzunlu bee canım aklıma yine babam geldi eski fotoğraflara bakınca oturduk ağladık
Diloşum tatildeyim diye yaptım zaten yoksa bu kadar istesem de yapamazdım.Canım ellerine sağlık da
Cok yordun kendini balım
Artık senin bu dönemde dinlenmen gerekiyor hatta yorulamamn gerekiyor gün içinde zaten okuldasin
Artık yardımcı bir bayan mi alsan diyorum
Benimkide ıspanaklıBende buzluga koymak icin ispanak yikayip ic hazirladim yemekten sonra sarip buzluga aticam insallah dun aksam da patatesli yaptim biraz kahvaltiya biraz buzluga attim .
Afiyet olsun size de canimmm dinlen keyif hakkin artik .
İmzoşum kalbim çok ağrıyor yaOoy kuzum benim ya kıyamam sana ben
Yaaa sana nasıl doktorun izin verdi de kursa gittin piremsesimKız bu kadar niye abarttın tamam önlem alalım temiz olalım ama çamaşır suyuna boğma kendini bende bugün sabahtan sınava gittim direksiyon şükür sorunsuz geçtim vala sıfır heyecan vardı resmen herkes şaşkın komisyon hocaları kurs hocam falan çok beğendilereve geldik kahvaltı yaptık yemek çamaşır falan uğraştım akşam iicn yemeğimi de yaptım birazdan yeriz Allah izin verirse ❣
Vallahi bende pişmanım şamdanım neden böyle yaptım bilmiyorum
Sanırım biraz moralimi bozan şeylerden kaçıp temizlkle kafa dağıtmaya çalıştım biraz da koronavirüs korkusu malum. Birleşince delirtti sanırım beni
Dün komple mutfağı temizleyip dolap içlerini düzenleyip temizledim koltukları süpürdüm ortalığı topladım.
Bugün de demin yaptıklarımı yaptım işte.
Belimi kıpırdatamıyorum şuan
Kedimi bile sildim
Üzüntüden kalbine vuruyor dilosum nedesem acın hafifler bilmiyorum Rabbim sevdiklerimizin acısıyla sınamasın biziİmzoşum kalbim çok ağrıyor ya
Sızlıyor nefesimi kesiyor bir kaç saattir belli etmemeye çalışıyorum ama çok sıkıştırdı
Eşimde panik oldu hastahane gidelim diyor
Gerek yok dedik geçer dedim de bakalım ısrar ediyor gidelim diye bakalım duş alırsam belki rahatlarimn
Tesadüfen okudum...Çayım ben annemi anlatsam inan destan olur. Benim annem babam ayrı. İkisi de başka biriyle evliydi. Annem senelerce evlendiği adam bizi istemiyor diye çocuklarıyla görüşmedi bi defa onun dolmuşluğu var içimizde. Sonra boşandılar adam bunu kapının önüne koydu ben o adam için senelerce bizi aramayan kadına evimi açtım. Eşim de kabullendi senelerce birlikte yaşadık. Ama hiçbir zaman minnet duymadı aksine hep kötü davrandı. Baktık olmuyor buna ayrı ev kiraladık. O gün bugündür kendi evinden gidip geliyor. Ama nasıl diyim hiçbir zaman çocuklarını çok seven bir kadın olmadı. Babamı sevmediği için bizlerden çıkardı hep hıncını. Ben annemi öpmek isterdim iterdi mesela. Şimdi de hamile demiyor sürekli moralimi bozuyor. Allah razı olsun her geldiğinde işimi yapıyor ama burnumdan da getiriyor sürekli saçma sapan sebeplerden kavga halinde benimle.
Ben kanama geçirirken bile kadın benim moralimi bozup benimle kavga ediyordu düşün. Dünde artık tepem atınca gece birbirimize girdik. Geyşam da çok saygılıdır büyüklere ama onun da canına tak etti sen benim hamile karımı üzemezsin diye bağırdı anneme. Aldı gece evine götürdü bıraktı. Gece tansiyonum fırladı karnıma sancılar girdi berbat bir geceydi. İnan çocuğumu kaybetsem zerre üzülmez annem. Umrunda da değil zaten bebek.
Elhanım o kadar pis bir ortamda çalışıyoruz ki her fırsatta evi arındırmaya çalışıyoruz haliyleEllerine sağlık mikropsuz mis gibi günlerin olsun evinde. Kızlar gibi ben de endişelendim günlere yaysaydin keşke... İnşallah yorgunluk çökmez dinlenince iyi hissedersin.
Benim günüm de temizlikle geçti her defasında toz bezine suyunu sıktiktan sonra kolonya damlattim biterse bulamam diye
Öyle görünüyor ki bu zorunlu tatil temizlikle geçecek her dışarı çıkıp eve girdiğimizde bütün kıyafetleri makinaya atıyorum. Yıka ser kurut katla .. sıkıldım iyice
Negoyu bile şaşırttım yaptıklarımla bugünOo ne yaptın canım çamaşır suyuna gerek yok ki sirke yeterdi
Annenle ilgili duruma çok üzüldüm, ne denir ki. İyi ki eşin kıymetini bilen biri çok şükür ❤
Altın takayım ciciye
Diloşum uygunsan bir abdest al biliyorsan Yasin oku babanın ruhuna hediye et çok iyi gelir. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Çok ozlemişsin besbelli. Dua et babacigina. İnşallah yanlış anlamamaşimdir sanırım babanı kaybettin önceden değil mi...İmzoşum kalbim çok ağrıyor ya
Sızlıyor nefesimi kesiyor bir kaç saattir belli etmemeye çalışıyorum ama çok sıkıştırdı
Eşimde panik oldu hastahane gidelim diyor
Gerek yok dedik geçer dedim de bakalım ısrar ediyor gidelim diye bakalım duş alırsam belki rahatlarimn
Elhan abla paylaşmasa bende gormiycektim cicimÇayım ben annemi anlatsam inan destan olur. Benim annem babam ayrı. İkisi de başka biriyle evliydi. Annem senelerce evlendiği adam bizi istemiyor diye çocuklarıyla görüşmedi bi defa onun dolmuşluğu var içimizde. Sonra boşandılar adam bunu kapının önüne koydu ben o adam için senelerce bizi aramayan kadına evimi açtım. Eşim de kabullendi senelerce birlikte yaşadık. Ama hiçbir zaman minnet duymadı aksine hep kötü davrandı. Baktık olmuyor buna ayrı ev kiraladık. O gün bugündür kendi evinden gidip geliyor. Ama nasıl diyim hiçbir zaman çocuklarını çok seven bir kadın olmadı. Babamı sevmediği için bizlerden çıkardı hep hıncını. Ben annemi öpmek isterdim iterdi mesela. Şimdi de hamile demiyor sürekli moralimi bozuyor. Allah razı olsun her geldiğinde işimi yapıyor ama burnumdan da getiriyor sürekli saçma sapan sebeplerden kavga halinde benimle.
Ben kanama geçirirken bile kadın benim moralimi bozup benimle kavga ediyordu düşün. Dünde artık tepem atınca gece birbirimize girdik. Geyşam da çok saygılıdır büyüklere ama onun da canına tak etti sen benim hamile karımı üzemezsin diye bağırdı anneme. Aldı gece evine götürdü bıraktı. Gece tansiyonum fırladı karnıma sancılar girdi berbat bir geceydi. İnan çocuğumu kaybetsem zerre üzülmez annem. Umrunda da değil zaten bebek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?