- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.701
Yaa evet D Dilos06 internetten de acabilirsin bilmiyorsan hem kalbin ferahlar hemde babana dua etmiş olursun onunda duaya ihtiyacı varDiloşum uygunsan bir abdest al biliyorsan Yasin oku babanın ruhuna hediye et çok iyi gelir. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Çok ozlemişsin besbelli. Dua et babacigina. İnşallah yanlış anlamamaşimdir sanırım babanı kaybettin önceden değil mi...
Ara ara girip okuyorum mesajları bir gaf yaptıysam da affet kuzum
Evet canim anne yakalanirsa bebek te koronovirus olurmu diye sordular olmazmi sezeryan dogum da gerekmez normal dogum olabilir dedi doktorEvi güzelce havalandırarak yaptım kuzum.
Korona virüs mü bebeğe geçmiyormuş
Amiin canım aminNegoyu bile şaşırttım yaptıklarımla bugün
Negom bir arada kullandım ki mikroplara bir kaçış kapısı kalmasın kesin ölsünler
Canım negom desteğin için teşekkür ederim bende öyle diyorum çok şükür aileden yana yüzüm gülmedi ama eşten yana güldü evladım da başımızı öne eğmeyen hayırlı evlat olsun, yeter bunlar bana
Hiç duymamışım yabancı dizi mi?Elite bakıyoruz cicimm
Amin bitanem bakmayın gülüp eylendigimeÜzüntüden kalbine vuruyor dilosum nedesem acın hafifler bilmiyorum Rabbim sevdiklerimizin acısıyla sınamasın bizi
Canım Allah ferahlık versin kalbineİmzoşum kalbim çok ağrıyor ya
Sızlıyor nefesimi kesiyor bir kaç saattir belli etmemeye çalışıyorum ama çok sıkıştırdı
Eşimde panik oldu hastahane gidelim diyor
Gerek yok dedik geçer dedim de bakalım ısrar ediyor gidelim diye bakalım duş alırsam belki rahatlarimn
Ya bitirdin benii suan canimmm icimi yaktinnn operimm ... Diyecek hicbir kelime yok bitikk Allah im sabirlar versn dayanma gucu versinAnne baba ve evlat acısının yaşı olmuyor tatlımAllah başından eksik etmesin benim için de ellerinden öp o da seni gözlerinden öpsün. Babam beni hep gözlerimden öperdi
Ablam senin düşünmen yeterli ben size asla kirlmamm .Diloşum uygunsan bir abdest al biliyorsan Yasin oku babanın ruhuna hediye et çok iyi gelir. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Çok ozlemişsin besbelli. Dua et babacigina. İnşallah yanlış anlamamaşimdir sanırım babanı kaybettin önceden değil mi...
Ara ara girip okuyorum mesajları bir gaf yaptıysam da affet kuzum
Allah'a razı olsun negomCanım Allah ferahlık versin kalbine
Huylusun yaniElhanım o kadar pis bir ortamda çalışıyoruz ki her fırsatta evi arındırmaya çalışıyoruz haliyle
Benim okuldan gelince iç çamaşırımı bile değiştiresim geliyor o derece pis hissediyorum
Asla kıyafetlerimle salona geçip oturmam meselaa koşa koşa değiştiririm okulda giydiklerimi. Çoraplarım bile evde giydiklerim ayrıdır, dışarıda giydiklerim ayrıdır, yatağa geçerken giydiğim ayrıdır. Asla yere bastığım çorapla yatağa girmem. Gibi gibi sürüyle huyum var
Elhanım benim okula geri dönmeme ihtimalim de oldukça yüksek..
Evet cicim yabanci ispanyol yapiimi la case de papelin oyunculari var baya iyi sürükleyici 3. Sezonu yeni geldi onu izliyoruz. Sizin izlediğiniz dizi hangisi cicimHiç duymamışım yabancı dizi mi?
Bizimde dizimiz bitiyor yeni arayışlar içindeyiz
Aahh çaydasim mekânı cennet olsun babaninnAnne baba ve evlat acısının yaşı olmuyor tatlımAllah başından eksik etmesin benim için de ellerinden öp o da seni gözlerinden öpsün. Babam beni hep gözlerimden öperdi
Benim 2 is arkadasim ehliyetleri vardi ama pratikleri yoktu hamileyken alisip aktif arac kullanatak ise gidip geldiler ama ben cok korkuyordum onlar icin kii bi tanesi hafif bi kaza da yasadi karni burnundaydiYaaa sana nasıl doktorun izin verdi de kursa gittin piremsesim
Bende şubatın 10 unda derslere başlayacaktım tüm evrakları tamamladım doktorum izin vermedi
Çok üzülüyorum
Ama senin adına çok sevindim ben alamadım sen al bari kuzum
Bitanem benim amin Rabbim feraha kavuştursun kalbini babanin mekanını nur bahçeli cennet eylesinAmin bitanem bakmayın gülüp eylendigime
Bazen acılar çok ağır geliyor hele sevdiklerimin
Rabbim ferahliga çıkarsın canım
Şamdanım bide dün misafirler geldi. Ondan da çok kıllandım. Evi dezenfekte etmek mecburiyet gibi oldumesajlarda gördüm zaten canımçok üzüldüm Allah kocanla cocugunla huzurlu bi hayat versin sana ne deyim bilemedim inan
ama yani cici hem dün hem bugün resmen erken dogurmak isteyen kadinlar gibi iş yapmışsın. deli misin divane misin sen. çok kızdım sana
hamilelikte alkol yok diye çamaşır suyuyla kafa bulmusun resmensenin gibi bilinçli bir anne adayı kendini çamaşır suyuna bulasin olacak şey mi.
bundan sonra is mis yok. yatıp kalkmadan dinleniyosun. inşallah uyuyabilirsin bu kadar yorgunluktan ve agridan sonra
Allah kabul etsin sevabını babana ulaştirsin canimm.İnsan ölünce kapanmayan bir amel defteri de hayırlı evlat...sen hayır işledikce baban da nasipleniyor . Çok şanslı bir baba arkasında güzel kalpli bir kızı var...Ablam senin düşünmen yeterli ben size asla kirlmamm .
Okuyorum ablacım her cuma oturup yasin okuyorum gün içinde de okumaya gayret ediyorum canım benim❤
Olmazmisss yazacaktim B Brunello CicinelliEvet canim anne yakalanirsa bebek te koronovirus olurmu diye sordular olmazmi sezeryan dogum da gerekmez normal dogum olabilir dedi doktor
Kuzucumm dün çok temizlik yaptık evde hiç giremedim en son sızmışım bugünde annemlerdeydim tüm gün misafirleri vardı giremedim ama şimdi geldimm
Cicimmm dünde biz onu yaptık valla eşimle iki yandan eve bi giriştik ki pürü pak oldu, ben koltuklarıda sildim elim değmişken sirkeli suyla baya gardropların içine varana kadar her yeri sildimEki Görüntüle 2605352
Selam güzellerim seksi ve karizmatik Cici geldi
Nasılsınız, inşallah iyisinizdir. Beni soracak olursanız ben kötüyüm
Sanırım bu koronavirüs belası tüm ayarlarımı bozdu. 2 gündür temizlik yapıyorum. Bugünkü temizliği de biraz abarttım sanırım.
Çamaşır suyu ve sirkeli bir karışım yapıp prizlere kadar sildim, yerleri süpürdüm sildim, banyoları temizledim, kapıları ve kapı kollarını sildim. Yatağın nevresimini değiştirdim. Dışarıda giymiş olduğumuz tüm kirlileri 90 dereceye makineye attım
Çamaşır suyundan ellerim ve ayaklarım yanmaya başlayınca da duşa girdim kendimi de temizledim. Çok yorulmuşum. Belim kopuyor resmen karnıma da ağrı girdi
Yapmasam da içime dert oluyor huzursuzluk oluyor. Dinleniyorum inşallah ağrılarım geçer.
Sizler neler yaptınız bugün?
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
@H M
Nego
Şamdanım bide dün misafirler geldi. Ondan da çok kıllandım. Evi dezenfekte etmek mecburiyet gibi oldu
Şu camileri okulları dezenfekte eden ekiplerden düzenli çağırıp evi yıkattırasım var
Gece geyşam gelince onu da çamaşır suyuyla silebilirim, koronavirüs Geyşamı görse diz çöker tövbe ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?