Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa evet D Dilos06 internetten de acabilirsin bilmiyorsan hem kalbin ferahlar hemde babana dua etmiş olursun onunda duaya ihtiyacı var

Amiin canım amin hayat bir yerden alıp bir yerden veriyor işte.

Üzüntüden kalbine vuruyor dilosum nedesem acın hafifler bilmiyorum Rabbim sevdiklerimizin acısıyla sınamasın bizi
Amin bitanem bakmayın gülüp eylendigime
Bazen acılar çok ağır geliyor hele sevdiklerimin
Rabbim ferahliga çıkarsın canım

Canım Allah ferahlık versin kalbine

Anne baba ve evlat acısının yaşı olmuyor tatlımAllah başından eksik etmesin benim için de ellerinden öp o da seni gözlerinden öpsün. Babam beni hep gözlerimden öperdi
Ya bitirdin benii suan canimmm icimi yaktinnn operimm ... Diyecek hicbir kelime yok bitikk Allah im sabirlar versn dayanma gucu versin

Ablam senin düşünmen yeterli ben size asla kirlmamm .
Okuyorum ablacım her cuma oturup yasin okuyorum gün içinde de okumaya gayret ediyorum canım benim

Huylusun yani Suruyle huyum var deyince
İyi yapıyorsun canım...dünya bakteriyle yaşıyoruz ... Okula dönmeme ihtimalinin olması hamilelikteki sıkıntılardan sanırım. İyi değerlendir bence de... İnşallah çocuklarına da tecrübeli, sevgi dolu bir öğretmen denk gelir gözün arkada kalmaz için rahat bir şekilde doğumunu yaparsın. Gayet relaks ol...hiçbir şeyin seni uzmesine fırsat verme..dünya yansa umrunda olmasın derler ya o kafada ol tatlım...Bu süreçte böyle ...kimseye eyvallahin olmasın...

Hiç duymamışım yabancı dizi mi?
Bizimde dizimiz bitiyor yeni arayışlar içindeyiz
Evet cicim yabanci ispanyol yapiimi la case de papelin oyunculari var baya iyi sürükleyici 3. Sezonu yeni geldi onu izliyoruz. Sizin izlediğiniz dizi hangisi cicim

Anne baba ve evlat acısının yaşı olmuyor tatlımAllah başından eksik etmesin benim için de ellerinden öp o da seni gözlerinden öpsün. Babam beni hep gözlerimden öperdi
Aahh çaydasim mekânı cennet olsun babaninn

Benim 2 is arkadasim ehliyetleri vardi ama pratikleri yoktu hamileyken alisip aktif arac kullanatak ise gidip geldiler ama ben cok korkuyordum onlar icin kii bi tanesi hafif bi kaza da yasadi karni burnundaydi

Amin bitanem bakmayın gülüp eylendigime
Bazen acılar çok ağır geliyor hele sevdiklerimin
Rabbim ferahliga çıkarsın canım
Bitanem benim amin Rabbim feraha kavuştursun kalbini babanin mekanını nur bahçeli cennet eylesin

Şamdanım bide dün misafirler geldi. Ondan da çok kıllandım. Evi dezenfekte etmek mecburiyet gibi oldu
Şu camileri okulları dezenfekte eden ekiplerden düzenli çağırıp evi yıkattırasım var
Gece geyşam gelince onu da çamaşır suyuyla silebilirim , koronavirüs Geyşamı görse diz çöker tövbe ister

Ablam senin düşünmen yeterli ben size asla kirlmamm .
Okuyorum ablacım her cuma oturup yasin okuyorum gün içinde de okumaya gayret ediyorum canım benim
Allah kabul etsin sevabını babana ulaştirsin canimm.İnsan ölünce kapanmayan bir amel defteri de hayırlı evlat...sen hayır işledikce baban da nasipleniyor . Çok şanslı bir baba arkasında güzel kalpli bir kızı var...

Kuzucumm dün çok temizlik yaptık evde hiç giremedim en son sızmışım bugünde annemlerdeydim tüm gün misafirleri vardı giremedim ama şimdi geldimm nasılsın
Cicimmm dünde biz onu yaptık valla eşimle iki yandan eve bi giriştik ki pürü pak oldu, ben koltuklarıda sildim elim değmişken sirkeli suyla baya gardropların içine varana kadar her yeri sildim banyolar tuvaletler balkonlar yıkandı camlar silindi dün öyle yorulmuşuz ki sızmışız ikimizde erkenden bugünde annemin misafirleri vardı ona gittim daha eve yemi geldim şimdi biraz kitap okuyup dinleneceğim

sirkeli suyla duş alsin. kolonya döksün eline.sen de bırak artık şu çamaşır suyunu etil alkol alip seyreltip kullan bari cici. böyle çok kafana takacan yoksa

bizde de ben geyşan gibiyim akşama kadar yabancı uyruklular, ölmeyi unutan amcalar teyzeler, her yaş grubundan her kesimden insan sırtını sivazlayan mi dersin el sıkışmak isteyen mi
is yerine dezenfektan aldik biz. geysaya da al arabasına koysun en kötü arabaya inip bindikce kullanir. bi tane de eve alırsın oldu bitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…