Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende esime dedimki bugun o dezenfwktandan havadan yagdirsalarya diye dahice bi fikir dwgilmi

Bitanem benim amin Rabbim feraha kavuştursun kalbini babanin mekanını nur bahçeli cennet eylesin
Amin bitNemsen nasılsın kuzum
Sağol ablacım benimn
Sen nasılsın canım

Benmde bu ara modum bu el yıkamaktan ellerim.kasiniyor artık
Gorumcemn çocuğu burnunu kırmış ona gittik bugün hemen eve geldim.cocuklari uikadim zaten küçük oğlan hala hasta gecmedi bir turli

Oyy bende seni seviyorum Elhanım varken olmaması hiç olmaması kadar kötü bir durum.
Anne kadar insanın hayatta desteği olabilir mi. Annesini kaybetmiş arkadaşlarım bile onun manevi gücünü hissettiklerini söylüyorlar. Sonra dönüp kendime bakıyorum. Bende tam tersi hep anneme karşı bir desteğe ihtiyaç duyarak yaşadım. Çok ağır bir sınav gerçekten. İşin içinden çıkılmıyor.

Benmde bu ara modum bu el yıkamaktan ellerim.kasiniyor artık
Gorumcemn çocuğu burnunu kırmış ona gittik bugün hemen eve geldim.cocuklari uikadim zaten küçük oğlan hala hasta gecmedi bir turli
Burnunumu kirmiss aay çok geçmiş olsun gülom

Rabbim gönlünden geçen herşeyin en güzelini nasip etsin sana cicim ❤❤

Prensess tabii kiz olucak busumm
Işte kızlar daha çok hareketli oluyor bak
Aa bu dogru galiba benim kiz oynak balinaydi resmen karnimd hic durmazdi karsiya gec izle yani doktor son aylardan gunde 10 kez harwket ediyormu say derdi hic gerek yokki cok asiri hareket ediyor derdim . Halbuki son zamanlsrda buyudugu icjn yer daraliyor ama dar gelmedi kizima karnim dmek

Aynen imzosimm
Çok kötü olmuş doktor da coronadan dolayı ameliyata gerek yok bagisikligi düşmesin demiş kaynar kendi kendine demiş
Eli yüzü çok şişmiş cocigun
Aayy allah şifa versin tez vakitte iyilessin insallah gülom

Hadi inşallah bakalım balımm
Senin prensesin nasılll ❤
Benimki hiperaktif 1 sn bile yerinde durmayan yaramazliklarina tam gaz devam eden bi kız işte busum bugünden beri evde cadı varr diye bağıra bağıra gezindi durdu cadının ta kendisisin sen diyorum basiyo kahkahayı zilli ama yorgun dustu az önce uykuya daldı bizde bunu fırsat bilip biraz dizi izlicez eşimle netflixten ❤

Yerim onu yaa sıpaaa
Cadı tam cadı cidden

Aynen imzosimm
Çok kötü olmuş doktor da coronadan dolayı ameliyata gerek yok bagisikligi düşmesin demiş kaynar kendi kendine demiş
Eli yüzü çok şişmiş cocigun
Çok geçmiş olsun gülomm kötü olmuş ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…