- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.721
Melegim hoşgeldin sana da iyi akşamlar nasılsın iyimisinİyi akşamlar canlarımm nasılsınız
Bende esime dedimki bugun o dezenfwktandan havadan yagdirsalarya diyeŞamdanım bide dün misafirler geldi. Ondan da çok kıllandım. Evi dezenfekte etmek mecburiyet gibi oldu
Şu camileri okulları dezenfekte eden ekiplerden düzenli çağırıp evi yıkattırasım var
Gece geyşam gelince onu da çamaşır suyuyla silebilirim, koronavirüs Geyşamı görse diz çöker tövbe ister
İyiyim kuzucummmm sen nasılsınMelegim hoşgeldin sana da iyi akşamlar nasılsın iyimisin
Cok sukur bende iyim prenses iyi dimiiİyiyim kuzucummmm sen nasılsın❤
Premses mi diyosunCok sukur bende iyim prenses iyi dimii
Amin bitNemBitanem benim amin Rabbim feraha kavuştursun kalbini babanin mekanını nur bahçeli cennet eylesin
Sağol ablacım benimnAllah kabul etsin sevabını babana ulaştirsin canimm.İnsan ölünce kapanmayan bir amel defteri de hayırlı evlat...sen hayır işledikce baban da nasipleniyor . Çok şanslı bir baba arkasında güzel kalpli bir kızı var...
Benmde bu ara modum buEki Görüntüle 2605352
Selam güzellerim seksi ve karizmatik Cici geldi
Nasılsınız, inşallah iyisinizdir. Beni soracak olursanız ben kötüyüm
Sanırım bu koronavirüs belası tüm ayarlarımı bozdu. 2 gündür temizlik yapıyorum. Bugünkü temizliği de biraz abarttım sanırım.
Çamaşır suyu ve sirkeli bir karışım yapıp prizlere kadar sildim, yerleri süpürdüm sildim, banyoları temizledim, kapıları ve kapı kollarını sildim. Yatağın nevresimini değiştirdim. Dışarıda giymiş olduğumuz tüm kirlileri 90 dereceye makineye attım
Çamaşır suyundan ellerim ve ayaklarım yanmaya başlayınca da duşa girdim kendimi de temizledim. Çok yorulmuşum. Belim kopuyor resmen karnıma da ağrı girdi
Yapmasam da içime dert oluyor huzursuzluk oluyor. Dinleniyorum inşallah ağrılarım geçer.
Sizler neler yaptınız bugün?
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
@H M
@Negoo
Prensess tabii kiz olucak busummPremses mi diyosun
iyi valla napsınnn oda içerde horon tepiyordur her ultrasonda öyle çünkü
Iyim askilopum senide böyle iyi gördüysem dahada iyi oluyorumAmin bitNemsen nasılsın kuzum
Sağol ablacım benimn❤
Sen nasılsın canım
Oyy bende seni seviyorum ElhanımTesadüfen okudum...
Annesizlik çok kötü ama hayatta olup da sevgisini hissedememek daha kötü bunu çok iyi anlıyorum. Bu konuda şöyle davran böyle davranma diyemiyorum... Allah annenin kalbine merhamet, şefkat versin cici annem. Bize sunulan bu paketi kabullenip yaşıyoruz maalesef. Katı yurekli olsak belki çok etkilenmeyiz ama yapamıyoruz işte
Dilosa demişsin ya babasının acısını yaşadığı için...
Ben de seni seviyorum cici annem.
Burnunumu kirmiss aay çok geçmiş olsun gülomBenmde bu ara modum buel yıkamaktan ellerim.kasiniyor artık
Gorumcemn çocuğu burnunu kırmış ona gittik bugün hemen eve geldim.cocuklari uikadim zaten küçük oğlan hala hasta gecmedi bir turli
Rabbim gönlünden geçen herşeyin en güzelini nasip etsin sana cicim ❤❤Oyy bende seni seviyorum Elhanımvarken olmaması hiç olmaması kadar kötü bir durum.
Anne kadar insanın hayatta desteği olabilir mi. Annesini kaybetmiş arkadaşlarım bile onun manevi gücünü hissettiklerini söylüyorlar. Sonra dönüp kendime bakıyorum. Bende tam tersi hep anneme karşı bir desteğe ihtiyaç duyarak yaşadım. Çok ağır bir sınav gerçekten. İşin içinden çıkılmıyor.
Aynen imzosimmBurnunumu kirmiss aay çok geçmiş olsun gülom
Aa bu dogru galiba benim kiz oynak balinaydi resmen karnimd hic durmazdi karsiya gec izle yaniPrensess tabii kiz olucak busumm
Işte kızlar daha çok hareketli oluyor bak
Hadi inşallah bakalım balımmPrensess tabii kiz olucak busumm
Işte kızlar daha çok hareketli oluyor bak
Aayy allah şifa versin tez vakitte iyilessin insallah gülomAynen imzosimm
Çok kötü olmuş doktor da coronadan dolayı ameliyata gerek yok bagisikligi düşmesin demiş kaynar kendi kendine demiş
Eli yüzü çok şişmiş cocigun
Amin nurosum inss en kısa zaman da iyileşirAayy allah şifa versin tez vakitte iyilessin insallah gülom
Benimki hiperaktif 1 sn bile yerinde durmayan yaramazliklarina tam gaz devam eden bi kız işte busumHadi inşallah bakalım balımm
Senin prensesin nasılll ❤
Yerim onu yaa sıpaaaBenimki hiperaktif 1 sn bile yerinde durmayan yaramazliklarina tam gaz devam eden bi kız işte busumbugünden beri evde cadı varr diye bağıra bağıra gezindi durdu cadının ta kendisisin sen diyorum basiyo kahkahayı zilli ama yorgun dustu az önce uykuya daldı bizde bunu fırsat bilip biraz dizi izlicez eşimle netflixten ❤
Çok geçmiş olsun gülommAynen imzosimm
Çok kötü olmuş doktor da coronadan dolayı ameliyata gerek yok bagisikligi düşmesin demiş kaynar kendi kendine demiş
Eli yüzü çok şişmiş cocigun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?