- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.741
Ooo maşallah hoşgeldin Kuzucuum ❤ iyiyiim bi yandan yemek yiyorum bi yandan buradayımKuzucumm dün çok temizlik yaptık evde hiç giremedim en son sızmışım bugünde annemlerdeydim tüm gün misafirleri vardı giremedim ama şimdi geldimmnasılsın ❤❤
Cicimmm dünde biz onu yaptık valla eşimle iki yandan eve bi giriştik ki pürü pak oldu, ben koltuklarıda sildim elim değmişken sirkeli suyla baya gardropların içine varana kadar her yeri sildimbanyolar tuvaletler balkonlar yıkandı camlar silindi dün öyle yorulmuşuz ki sızmışız ikimizde erkenden bugünde annemin misafirleri vardı ona gittim daha eve yemi geldim şimdi biraz kitap okuyup dinleneceğim ❤❤
Yaaa imzoşum bu nasıl güzel bir yorum yaElhan abla paylaşmasa bende gormiycektim cicimbende anneyim yeri geliyor eşime kızıyorum çok hemde ama eşime kızdım diye de kızımdan almam hıncımi ne anneler var yahu aklım almıyor gerçekten.. boşuna dememisler alimden zalim, zalimden de alim doğuyor diye.. sen alim olansin cicim sana sahip çıkan seni daima seven bi geysan var çok şükür helal olsun geysaya alnından öpülesi
Diloşuma banyo ve sevdiklerinin mesajı iyi geldiAmin bitNemsen nasılsın kuzum
Sağol ablacım benimn❤
Sen nasılsın canım
Bugün deniz simidini çıkarmış babasına şişirtmis bide küçük havuzu vardı şişme onuda çıkartmış babasına sisirttiriyoken çığlık attım saçmalamayın diye kaldırın şunları dedim ortadan bana nedese iyi hanfendi.. anne lütfen dışarı çıkarmısin kapıyı kitlicem lütfen içeri girme biz babamla eglenicez elini bile süremezsin bunlara dediYerim onu yaa sıpaaa
Cadı tam cadı cidden
Ayy cicim okurkn ben yoruldum,dikkat et kendine. Ama pırıl pırıl olmuştur her yer. İyice dinlen her zmn böyle yapma yinedeEki Görüntüle 2605352
Selam güzellerim seksi ve karizmatik Cici geldi
Nasılsınız, inşallah iyisinizdir. Beni soracak olursanız ben kötüyüm
Sanırım bu koronavirüs belası tüm ayarlarımı bozdu. 2 gündür temizlik yapıyorum. Bugünkü temizliği de biraz abarttım sanırım.
Çamaşır suyu ve sirkeli bir karışım yapıp prizlere kadar sildim, yerleri süpürdüm sildim, banyoları temizledim, kapıları ve kapı kollarını sildim. Yatağın nevresimini değiştirdim. Dışarıda giymiş olduğumuz tüm kirlileri 90 dereceye makineye attım
Çamaşır suyundan ellerim ve ayaklarım yanmaya başlayınca da duşa girdim kendimi de temizledim. Çok yorulmuşum. Belim kopuyor resmen karnıma da ağrı girdi
Yapmasam da içime dert oluyor huzursuzluk oluyor. Dinleniyorum inşallah ağrılarım geçer.
Sizler neler yaptınız bugün?
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
Limonsuzzcay
Elhan
@Yengec anasi
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
@H M
@Negoo
Rabbim kızının omrunude bahtınıza güzel eylesin cicim karşısına daima iyi birileri çıksın iyilerle muhatab etsin Rabbim onuYaaa imzoşum bu nasıl güzel bir yorum ya
Ne detaylar var bilseniz bu anlattıklarım ne ki devede pire bile değil... Anlatsam topikte 10.9 şiddetinde deprem etkisi yaratır hayat üçgeni yapsanız bile hayatta kalamazsınız o yüzden şoka sokmak istemiyorum sizleri
ByNkoaLa ya devede baş kadar kısmı anlattım hayati tehlikesi var şuan durumu kritik
Çok şükür imzoşum bende geyşamı ne kadar arada tepiği haketsede Allahın bana vermediklerinin bir karşılığı olarak görüyorum. Şu son zamanlarındaki akıl tutulmalarını saymazsak hep o eksikliği hissettirmemek için sadece koca değil anne şefkatiyle de yaklaştı bana. Geyşama aşırı bağlılığım hatta bağımlılık derecesindeki bağlılığımın altında da bu var aslında. Ben anne şefkatini de baba şefkatini de eş şefkatini de onda buldum hepsinin yerine bağlandım. O yüzden işten gelene kadar bile nefessiz kalıyor gibi oluyorum. Herşeyim oydu şimdi birde kızım oldu. İnşallah kızımla da geyşam gibi hep gurur duyarım
Vala ben doktora sormadım niye izin vermedi ki hemYaaa sana nasıl doktorun izin verdi de kursa gittin piremsesim
Bende şubatın 10 unda derslere başlayacaktım tüm evrakları tamamladım doktorum izin vermedi
Çok üzülüyorum
Ama senin adına çok sevindim ben alamadım sen al bari kuzum
Canımsın sizlerde iyi olun bana yeter ablacımDiloşuma banyo ve sevdiklerinin mesajı iyi geldiGüzel sinyaller almaya başladım şükür.
Teşekkür ederim diloşum iyiyim. Tatilin keyfini çıkarmak için kendimi hazırlıyorum zihnensen de hep iyi ol...içine atma sıkıntılarını ...bize at hallederiz dört bir yandan
Behzat ÇEvet cicim yabanci ispanyol yapiimi la case de papelin oyunculari var baya iyi sürükleyici 3. Sezonu yeni geldi onu izliyoruz. Sizin izlediğiniz dizi hangisi cicim
Yaaa sen nasıl bir mutluluksun böyle yaaD Dilos06 C Cay6Limonsuzzcay ve bendeniz B Brunello Cicinelli topiği yine kana buladık
Ben bir yemek yiyip geleyim toparlanalım bacılarım meditasyon yapalım kendimize gelelim. Deniz kum güneş düşünelim. Zihinsel bir arınma gerçekleştirelim.
Üzüntünüze kıyamam gözünüzdeki yaşlara kıyamam sizleri çok seviyorum hepinizi çok seviyorum
Elite bak cicim güzeldir tavsiye ederimBehzat Ç
Son sezona geçiyoruz 10 bölüm falan kaldı bitecek.
Netflix in de yarısını izledik. Napıcaz bilmiyorum ama dediğine bir bakıcam
Maşallah iyi cesaret varmış kuzum. Doktor riskli gebelik geçirdiğim için şiddetle red etti. Ani fren yaparsın, stres yaparsın gerek yok dedi. Bende tamam dedim ne diyimBenim 2 is arkadasim ehliyetleri vardi ama pratikleri yoktu hamileyken alisip aktif arac kullanatak ise gidip geldiler ama ben cok korkuyordum onlar icin kii bi tanesi hafif bi kaza da yasadi karni burnundaydi
Araştiricim ben deElite bakıyoruz cicimm
Hoşgeldin büşomKuzucumm dün çok temizlik yaptık evde hiç giremedim en son sızmışım bugünde annemlerdeydim tüm gün misafirleri vardı giremedim ama şimdi geldimmnasılsın ❤❤
Cicimmm dünde biz onu yaptık valla eşimle iki yandan eve bi giriştik ki pürü pak oldu, ben koltuklarıda sildim elim değmişken sirkeli suyla baya gardropların içine varana kadar her yeri sildimbanyolar tuvaletler balkonlar yıkandı camlar silindi dün öyle yorulmuşuz ki sızmışız ikimizde erkenden bugünde annemin misafirleri vardı ona gittim daha eve yemi geldim şimdi biraz kitap okuyup dinleneceğim ❤❤
Kertenkelelikten sonra bir de kurabiye kardeşimİyi akşamlar canlarımm nasılsınız
Etil alkol seyreltip kullanmak mı ben bunu neden düşünemedimsirkeli suyla duş alsin. kolonya döksün eline.sen de bırak artık şu çamaşır suyunuetil alkol alip seyreltip kullan bari cici. böyle çok kafana takacan yoksa
bizde de ben geyşan gibiyimakşama kadar yabancı uyruklular, ölmeyi unutan amcalar teyzeler, her yaş grubundan her kesimden insan sırtını sivazlayan mi dersin el sıkışmak isteyen mi
is yerine dezenfektan aldik biz. geysaya da al arabasına koysun en kötü arabaya inip bindikce kullanir. bi tane de eve alırsın oldu bitti
Ablacım biraz müstehcendir yanlızAraştiricim ben de
Game Of Thrones dan daha müstehcen miAblacım biraz müstehcendir yanlız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?