Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ooo maşallah hoşgeldin Kuzucuum ❤ iyiyiim bi yandan yemek yiyorum bi yandan buradayım evde tekim de bu akşam sen nasılsın kuzucum

Yaaa imzoşum bu nasıl güzel bir yorum ya
Ne detaylar var bilseniz bu anlattıklarım ne ki devede pire bile değil... Anlatsam topikte 10.9 şiddetinde deprem etkisi yaratır hayat üçgeni yapsanız bile hayatta kalamazsınız o yüzden şoka sokmak istemiyorum sizleri
ByNkoaLa ya devede baş kadar kısmı anlattım hayati tehlikesi var şuan durumu kritik
Çok şükür imzoşum bende geyşamı ne kadar arada tepiği haketsede Allahın bana vermediklerinin bir karşılığı olarak görüyorum. Şu son zamanlarındaki akıl tutulmalarını saymazsak hep o eksikliği hissettirmemek için sadece koca değil anne şefkatiyle de yaklaştı bana. Geyşama aşırı bağlılığım hatta bağımlılık derecesindeki bağlılığımın altında da bu var aslında. Ben anne şefkatini de baba şefkatini de eş şefkatini de onda buldum hepsinin yerine bağlandım. O yüzden işten gelene kadar bile nefessiz kalıyor gibi oluyorum. Herşeyim oydu şimdi birde kızım oldu. İnşallah kızımla da geyşam gibi hep gurur duyarım

Amin bitNemsen nasılsın kuzum

Sağol ablacım benimn
Sen nasılsın canım
Diloşuma banyo ve sevdiklerinin mesajı iyi geldi Güzel sinyaller almaya başladım şükür.
Teşekkür ederim diloşum iyiyim. Tatilin keyfini çıkarmak için kendimi hazırlıyorum zihnen sen de hep iyi ol...içine atma sıkıntılarını ...bize at hallederiz dört bir yandan

Yerim onu yaa sıpaaa
Cadı tam cadı cidden
Bugün deniz simidini çıkarmış babasına şişirtmis bide küçük havuzu vardı şişme onuda çıkartmış babasına sisirttiriyoken çığlık attım saçmalamayın diye kaldırın şunları dedim ortadan bana nedese iyi hanfendi.. anne lütfen dışarı çıkarmısin kapıyı kitlicem lütfen içeri girme biz babamla eglenicez elini bile süremezsin bunlara dedi tabi bastım kahkahayı sınır minir kalmadi geçti birden

Ayy cicim okurkn ben yoruldum,dikkat et kendine. Ama pırıl pırıl olmuştur her yer. İyice dinlen her zmn böyle yapma yinede

D Dilos06 C Cay6 Limonsuzzcay ve bendeniz B Brunello Cicinelli topiği yine kana buladık
Ben bir yemek yiyip geleyim toparlanalım bacılarım meditasyon yapalım kendimize gelelim. Deniz kum güneş düşünelim. Zihinsel bir arınma gerçekleştirelim.
Üzüntünüze kıyamam gözünüzdeki yaşlara kıyamam sizleri çok seviyorum hepinizi çok seviyorum

Rabbim kızının omrunude bahtınıza güzel eylesin cicim karşısına daima iyi birileri çıksın iyilerle muhatab etsin Rabbim onu Mevlam tüm çocuklarımızı kötülüklerden korusun inşallah
Cicim bende anne olduğum için şaşırıyorum ister istemez saçının teli kopsa canı yandı diye içim gidiyorken nasıl oluyorda bazı anneler çocuklarını hiç umursamıyor bırakabiliyor düşünmüyor anlayamıyorum inan ki.. ama sen kalbi güzel bi insansın o yüzden yuvanın daima huzurlu olacağına inanıyorum ben.. Rabbim yuvamı korusun kem gözlerden kötü niyetli insanlardan

Vala ben doktora sormadım niye izin vermedi ki hem ilk dersi 23 Şubat'ta aldm bende bitti bugünde sınavı hallettim şükür hocalara söyledim derste de sınavda da ani fren falann yapmadım kolaydı cicim doğumdan sonra alırsın sende insAllah o zmn senin bana göre azıcık daha riskli ya ondandr belki kuzum kanaman falan olmuştu ya sağlık olsun hiç üzülme

Canımsın sizlerde iyi olun bana yeter ablacım
Size anlatmadigim hiç birşey yok içimi döküyorum Allah razı olsun sizlerde bana çok destek oluyorsunuz iyi ki varsıniz

Evet cicim yabanci ispanyol yapiimi la case de papelin oyunculari var baya iyi sürükleyici 3. Sezonu yeni geldi onu izliyoruz. Sizin izlediğiniz dizi hangisi cicim
Behzat Ç
Son sezona geçiyoruz 10 bölüm falan kaldı bitecek.
Netflix in de yarısını izledik. Napıcaz bilmiyorum ama dediğine bir bakıcam

Benim 2 is arkadasim ehliyetleri vardi ama pratikleri yoktu hamileyken alisip aktif arac kullanatak ise gidip geldiler ama ben cok korkuyordum onlar icin kii bi tanesi hafif bi kaza da yasadi karni burnundaydi
Maşallah iyi cesaret varmış kuzum. Doktor riskli gebelik geçirdiğim için şiddetle red etti. Ani fren yaparsın, stres yaparsın gerek yok dedi. Bende tamam dedim ne diyim
Seneye artık nasipse..

Hoşgeldin büşom
Oh ellerinize sağlık. Ben delirmiş vaziyette olduğum için sadece sirkeye güvenmedim çamaşır suyu da ekledim. Geyşamı da bekleyemedim tek başıma ruh hastası gibi cebelleştim evle ama cidden pişmanım. Ağrılarım tuttu. Sakın benim yaptığımı yapma.
Dediğimi yapın yaptığımı yapmayın benim

Etil alkol seyreltip kullanmak mı ben bunu neden düşünemedim
Şamdanım kolonyalandık biz geyşamla. Onu kullanıyor dışarıda. Ama kendisi mikrobun ta kendisi olduğu için ona ne kolonya söker ne dezenfektan ne çamaşır suyu
Ya üniformadan dolayı plastik kokuyor resmen adam. Tabi hamilelikteki kokuları fazla duyuşumda etkilidir. Gelir gelmez duşa girer ama adamdan resmen sentetik kokusu alıyorum.
Şamdanım gebelere idari izin veriliyorken yakışıklıya bir kardeş mi yapsan böylece o pis ortamdan da kurtulursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…