Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

etil alkol kalp ben ben de bulup alamadım gerçi

ya cici plastik kokusu dediğin an koptum yapacak bişey yok en ucuzu sentetik

geysaya da çok seetme beybi az mikrop olabilir tabi her erkek gibi ama adamin hakkını yeme.

ya o da evdeki gibi kuduruk olursa cici göze alamıyorum Corona virüsüne rağmen. bide hazır işe başlamışken şu sınavı mülakatı halledeyim diyorum. kafam bi milyon cici ya kazara olmadikca kafam net olmayacak sanırım

gidip kaza süsü mü versem

Ya bitirdin benii suan canimmm icimi yaktinnn operimm ... Diyecek hicbir kelime yok bitikk Allah im sabirlar versn dayanma gucu versin
Amin canım benim sağolasın sen üzülme
Aahh çaydasim mekânı cennet olsun babaninn
Aminn inşAllah kuzum Allah razı olsun Hadi sen doyur cici bebeyi de gelbizde seni çok seviyoruz
Elite bak cicim güzeldir tavsiye ederim
Benim bunu elti diye okumam
B BUSR4 tatlım nasılsın

Sürüklenmeyi ben kendim istedim. Gidişat kötü gibi mi ne..... olmadı bırakırız canım endişelenme
Yok ablacım yaa sürekli müstehcen sahneleri yok da gay eşcinsel olayına biraz fazla giriyolar sadece eşim o kısımları özellikle ileri sarıyo bizde o şekil izliyoruz ablacım

Ooo maşallah hoşgeldin Kuzucuum ❤ iyiyiim bi yandan yemek yiyorum bi yandan buradayım evde tekim de bu akşam sen nasılsın kuzucum ❤
Ayy afiyet olsun kuzumm evde tek olmak bazen çok iyi geliyor kafa dinliyorsunn mis gibi otur valla
Allahım laflara bak yaaaa Bıcır bıcırdır ya o şimdi
Ahh cicim evin içine değilde banyo ve tuvaletlere döktük ama oraları eşim bana yaptırmıyor baya evlendiğimizden beri banyo tuvalet onun görevi sağolsun
Kertenkelelikten sonra bir de kurabiye kardeşim
İyiyim şükür çay demleniyor ben bacilarimla beraberim...sen de iyisin di mi
Ayy yaşasın kurabiye kardeşliği iyiyim çok şükür abla 14 gün daha evdeyim o yüzden daha iyiyim
İyiyimm limonsuzum sen nasılsınn

Busum bizde laflar peşin vala neler neler var bilsen kucukken nezaman konusucak diye beklerdim bi konuşsa anne dese baba dese derdim şimdi sus başım şişti diyorum dilide donmuyo ossan barii ooo ossaann barii ooo diye şarkı soyluyo allahım beynim yandı bugün

Yaaaaa yerim ben onu o bıcır bıcır konuşmalarını otur dinlee tabi başa gelince nasıl olur anlayabiliyorum

Yaaaaa yerim ben onu o bıcır bıcır konuşmalarını otur dinlee tabi başa gelince nasıl olur anlayabiliyorum
Başa gelince çok felaket oluyo busum ama tabi bunlar işin espirisi bazen kızdırdığı zaman seni bi laf soyluyo butün kızgınlığın geciveriyo birden

Benmde bu ara modum bu el yıkamaktan ellerim.kasiniyor artık
Gorumcemn çocuğu burnunu kırmış ona gittik bugün hemen eve geldim.cocuklari uikadim zaten küçük oğlan hala hasta gecmedi bir turli
Hoşgeldin sultanım
Ayyy burun kırması nedir ya nasıl başarmış

Evet kuzum kanamalardan dolayı izin vermedi. Bende riske atamazdım riskli gebelikte. Sağlık olsun napalım seneye inşallah. Önce sen al sonra ben alırım

Eşinin hassasiyetine hayran oldum ...balkonu da yiktiysan şükür diyeceğim. tatilinin keyfini çıkar kuzum...

Ayy cicim okurkn ben yoruldum,dikkat et kendine. Ama pırıl pırıl olmuştur her yer. İyice dinlen her zmn böyle yapma yinede ❤
Bir daha yap deseler yapmam. Uygun bel bulup bel nakli yaptırmam lazım çünkü kaybettim
Yaaa güzel imzoşum benim amin hepimizi
Yaaa sen nasıl bir mutluluksun böyle yaa
Ya sen ya sen
Ablacım biraz müstehcendir yanlız
Ooo neden daha önce söylemedin

Yok ablacım yaa sürekli müstehcen sahneleri yok da gay eşcinsel olayına biraz fazla giriyolar sadece eşim o kısımları özellikle ileri sarıyo bizde o şekil izliyoruz ablacım
Neee sürekli yok mu bu beni bir nebze üzer

Şamdanım bana 5 aydır herşey pis gibi geliyor herşeyi kezzapla yıkayasım var başta Geyşamı bergene döndürücem adamı temizliyim derken
Cici bebem temizlik hastası olacak herhalde diyorum. Çünkü bende bu derece takıntı yoktu cici bebem yaptı beni böyle
Allah dağına göre kış verirmiş şamdanım bence bu seferki upuslu bir kız evlat olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…