Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok ablacım yaa sürekli müstehcen sahneleri yok da gay eşcinsel olayına biraz fazla giriyolar sadece eşim o kısımları özellikle ileri sarıyo bizde o şekil izliyoruz ablacım
Dizilerde çok işlemeye başladılar ensest kadar abartılı gelmiyor kötü ama alıştık mi ne....
Dün bdv de bir konu vardı...platonik olarak bir kızdan etkilendiğini yazmıştı bir üye...açilsam mi acilmasam mi diye soruyordu. Bir garip oldum yorumlarını takip ettiğim bir iki kişi vardı onlar da normal olduğunu yazınca sessizce ayrıldım oradan...bunlar hep vardı da biz mi görmüyorduk yoksa yeni yeni mi çıktı anlamıyorum ki...ne bileyim yaratılışa ters geliyor kanımca...Herkesin kendi tercihi sonuçta çok da yargılamak istemiyorum. Konu açılınca endişelerimi paylaşmak istedim canım seninle. Gönül rahatlığıyla yazdım çünkü bana göre normal bir evliliğin var yadirgamazsin beni

Eşinin hassasiyetine hayran oldum ...balkonu da yiktiysan şükür diyeceğim. tatilinin keyfini çıkar kuzum...
Valla balkonu birlikte yıkadık elhan ablacım, eşim o konuda çok iyidir süpürgeyi bile 1 odaya tuttuktan sonra elimden aldı hani bu hamilelikten dolayı değil en başından beri öyle sağolsun Allah razı olsun valla tatilde benim gömülüp tez yazmam gerek abla inan ki daha 10 gün olmamıştır eşime dedim ki tezi çok boşladım bi yıllık iZin falan alıp evde tezi yazsam iyi olur, arkasına bu idari izin çıktı her şerde bir hayır vardır ya cidden öyle, şimdi iyi değerlendirmem lazım

Evet kuzum kanamalardan dolayı izin vermedi. Bende riske atamazdım riskli gebelikte. Sağlık olsun napalım seneye inşallah. Önce sen al sonra ben alırım
insAllah kuzucum sağlık olsun da bebeleri sağlıkla kucağımıza alalım da herşey olur

Milyon maşallah gelsin
Tez tez yaz canım o zaman
Boşlamaya gelmez tez işleri orijinal mükemmel bir çalışma çıkar inşallah.

Elhanım bence hep vardı ama eskiden ayıp görülürdü saklanırdı. Şimdi toplum daha empatik olduğu için onları koruyup destekleyen güruhlar olduğu için onlar da açıkça yaşamaya başladı.

Astimlilarin canı çıksın der gibi olmuş
Bizim rehber öğretmenimiz hiç sevmez kolonyayi o geldi birden aklıma ...
Bende astımlıyım bende
Astımlı, alerjili, akdeniz anemili ve skolyozlu bir ciciyim hepsi bebeklerim gibi
Ama limon kolonyası ile bir banyo yapmadığım kaldı bende sevmezdim ama virüsten iyidir

Bende astımlıyım bende
Astımlı, alerjili, akdeniz anemili ve skolyozlu bir ciciyim hepsi bebeklerim gibi
Ama limon kolonyası ile bir banyo yapmadığım kaldı bende sevmezdim ama virüsten iyidir
Cicim kızın ne yapıyor merak ediyorum naisl bir his naisl bir heyecan karnında neler yapıyor depik atiomuuu

Elhanım bence hep vardı ama eskiden ayıp görülürdü saklanırdı. Şimdi toplum daha empatik olduğu için onları koruyup destekleyen güruhlar olduğu için onlar da açıkça yaşamaya başladı.
Haklısın. Ayiplamiyoruz artık...ben hormonal bir bozukluk diyorum ama öyle de değilmiş... Allah yardımcıları olsun artık...konu biraz hassas fazla uzattım

Cicim kızın ne yapıyor merak ediyorum naisl bir his naisl bir heyecan karnında neler yapıyor depik atiomuuu
Off atmaz mı diloşum profilime bile yazdım yaptıklarını, okumalısın
Ne gece duruyor ne gündüz. Dün gece uyuyamadım onun hareketlerinden deli dana gibi içerde.
Biraz sakinleşsin diye ninni açıp kulaklıkla karnıma dinlettim daha çok kudurdu

Haklısın. Ayiplamiyoruz artık...ben hormonal bir bozukluk diyorum ama öyle de değilmiş... Allah yardımcıları olsun artık...konu biraz hassas fazla uzattım
Elhanım Allah hepimize standartlara uygun evlatlar versin neden kaynaklandığını tam olarak bilmediğim için yorum yapmam doğru olmaz ama saygılıyım kim ne yaparsa yapsın modundayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…