- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.781
Dizilerde çok işlemeye başladılar ensest kadar abartılı gelmiyor kötü ama alıştık mi ne....Yok ablacım yaa sürekli müstehcen sahneleri yok da gay eşcinsel olayına biraz fazla giriyolar sadece eşim o kısımları özellikle ileri sarıyobizde o şekil izliyoruz ablacım
Valla balkonu birlikte yıkadık elhan ablacım, eşim o konuda çok iyidir süpürgeyi bile 1 odaya tuttuktan sonra elimden aldıEşinin hassasiyetine hayran oldum ...balkonu da yiktiysan şükür diyeceğim.tatilinin keyfini çıkar kuzum...
insAllah kuzucum sağlık olsun da bebeleri sağlıkla kucağımıza alalım da herşey olurEvet kuzum kanamalardan dolayı izin vermedi. Bende riske atamazdım riskli gebelikte. Sağlık olsun napalım seneye inşallah. Önce sen al sonra ben alırım
Sen istersin de ben bulmaz mıyımHehhh aynen de bu iste dezenfektan yagdirsinlar derken buydu istedgmmm bravo cicii
Yeterince müstehcen değilse sana gönül koyarım, yeterince müstehcen olmayan dizilerle vakit kaybetmeyi sevmemYaa koptumtatmin edicek kadar var cicim
Milyon maşallah gelsinValla balkonu birlikte yıkadık elhan ablacım, eşim o konuda çok iyidir süpürgeyi bile 1 odaya tuttuktan sonra elimden aldıhani bu hamilelikten dolayı değil en başından beri öyle sağolsun Allah razı olsun valla tatilde benim gömülüp tez yazmam gerek abla inan ki daha 10 gün olmamıştır eşime dedim ki tezi çok boşladım bi yıllık iZin falan alıp evde tezi yazsam iyi olur, arkasına bu idari izin çıktı her şerde bir hayır vardır ya cidden öyle, şimdi iyi değerlendirmem lazım ❤
Elhanım bence hep vardı ama eskiden ayıp görülürdü saklanırdı. Şimdi toplum daha empatik olduğu için onları koruyup destekleyen güruhlar olduğu için onlar da açıkça yaşamaya başladı.Dizilerde çok işlemeye başladılar ensest kadar abartılı gelmiyor kötü ama alıştık mi ne....
Dün bdv de bir konu vardı...platonik olarak bir kızdan etkilendiğini yazmıştı bir üye...açilsam mi acilmasam mi diye soruyordu. Bir garip oldum yorumlarını takip ettiğim bir iki kişi vardı onlar da normal olduğunu yazınca sessizce ayrıldım oradan...bunlar hep vardı da biz mi görmüyorduk yoksa yeni yeni mi çıktı anlamıyorum ki...ne bileyim yaratılışa ters geliyor kanımca...Herkesin kendi tercihi sonuçta çok da yargılamak istemiyorum. Konu açılınca endişelerimi paylaşmak istedim canım seninle. Gönül rahatlığıyla yazdım çünkü bana göre normal bir evliliğin var yadirgamazsin beni
Astimlilarin canı çıksın der gibi olmuş
Askim kırbaç neee yaaa yeni dustan çıktımYa sen ya sen
Ooo neden daha önce söylemedin
Bende astımlıyım bendeAstimlilarin canı çıksın der gibi olmuş
Bizim rehber öğretmenimiz hiç sevmez kolonyayi o geldi birden aklıma ...
Sıhhatler olsun diloşumAskim kırbaç neee yaaa yeni dustan çıktım
Cicim kızın ne yapıyor merak ediyorum naisl bir his naisl bir heyecan karnında neler yapıyor depik atiomuuuBende astımlıyım bende
Astımlı, alerjili, akdeniz anemili ve skolyozlu bir ciciyim hepsi bebeklerim gibi
Ama limon kolonyası ile bir banyo yapmadığım kaldı bende sevmezdim ama virüsten iyidir
Haklısın.Elhanım bence hep vardı ama eskiden ayıp görülürdü saklanırdı. Şimdi toplum daha empatik olduğu için onları koruyup destekleyen güruhlar olduğu için onlar da açıkça yaşamaya başladı.
Off atmaz mı diloşum profilime bile yazdım yaptıklarını, okumalısınCicim kızın ne yapıyor merak ediyorum naisl bir his naisl bir heyecan karnında neler yapıyor depik atiomuuu
Elhanım Allah hepimize standartlara uygun evlatlar versinHaklısın.Ayiplamiyoruz artık...ben hormonal bir bozukluk diyorum ama öyle de değilmiş... Allah yardımcıları olsun artık...konu biraz hassas fazla uzattım
Sohbet var dediler hiçbirşey almadım malak gibi yatıyorumSohbet var dediler Aldim cayimi kurabiyemi geldim
Aynısı annem ...Elhanım Allah hepimize standartlara uygun evlatlar versinneden kaynaklandığını tam olarak bilmediğim için yorum yapmam doğru olmaz ama saygılıyım kim ne yaparsa yapsın modundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?