Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablacım benim sana katılıyorum kesinlikle. Benimde yaratılışıma ters bi durum gerçekten. Eskiden beri vardı bence ama bu kadar cesaretli degillerdi diye düşünüyorum. Ne bileyim bu kerimcanlar çoğaldıkça cinsiyet değiştirenler hele iyice cogaldilar ruzgar erkoclar gibi selin cigerci gibi erkekten kizliga gecis kizdan erkeklige gecis.. Bunlar da vesile oluyor bu tarz seylere ve cesaretlendiler bana gore gittikçe çoğaldılar.. bana cok ters abla dedigin gibi herkesin kendi hayati kendi zevki kendi fikri kendi tercihi karismayiz ama bende normal bulmuyorum

Yeterince müstehcen değilse sana gönül koyarım, yeterince müstehcen olmayan dizilerle vakit kaybetmeyi sevmem
Yok yeterince müstehcen cicim ama sen illa müstehcen istiyorum full olsun diyosan sense8 diyorum ozaman belkide izlemisindir hee

Canım anliyorum seni,bende kapı kolları ve prizlere filan taktım ya çamaşır suyusuz yaşayamaz mişim gibi geliyor resmenama senin iki kat dikkat etmen lazım gülüm bebisini de düşünerekten

Bende eve geldim eşim geldi aldı da geçtik evimize canım,uzandık şimdi TV tlfn keyfi yapiyoruz
Meryem ablacim hep vardı da bu kadar ayan beyan ortada değildi sanki ama yine de çoğaldı son senelerde o ayrı, türlü türlü felaketler sarıyor dunyanin dört bir yanını,rabbim helak ediyor resmen bir kesimi filan ne biliyim,insanlar sapıttı mi ne Allah hayr eylesin

İyi akşamlar iyi sohbetler ❤
Hoşgeldin gülparem nasılsın bebeler nasıl? Srn geldin ben gideceğim şimdi
Yatmak ta guzeldirrr dinlenn iyi gelecek sana ama bi cay kahve de yorgnlgnu alirdi usenmesen geysan nerede
Belim öyle ağrımış ki değil kahve tuvalete gidecek halim yok çayım
Her zamanki gibi işte Gelecek az kaldı. O gelene kadar azıcık uyuyayım o gelince uyanayım diyorum biraz kendime gelirim
Bu arada netflixte Atiye diye bi dizi var türk dizisi beren saat oynuyor onuda izledim bitirdim baya iyiydi tavsiye ederim
Atiyeyi izledim imzoşum güzeldi. Sense8 konusu nedir. Gördüm ama izlemedim.

Iyi olur cnm enerji depola biraz uyu iyi uykular

Kavuştunuz demek
Bende Geyşamı bekliyorum pamuğum baya yorulmuşum o gelene kadar uyuyacağım sanırım.

İyiyim cicim temizlik yaptım yemek yedik bebeleri yıkadık mama yedirdim şimdi çay içiyorum bizim aile varmış film çok severim şimdi onu izliyorm bir yandan da sizlere bakayım dedimevet sohbetinize yetişemedim ama az buz okudum. Bol bol dinlen canım. Zaten evin mis gibidir senin

Sense8 müstehcen temalı bi dizi konusu 8 kişi var farklı şehirlerden birbirleriyle bağlantı içindeler birbirlerinin kafasına girebiliyolar bilim kurgu çok değişik baya güzel bi dizi cicim tavsiye ederim yani örneğin bu 8 kişiden birtanesi kiz olan evleniyo gerdek gecesi diğer bağlantılı bi kişi bu kızın kafasına giriyo o anı anbean görüyo falan hem komik hem eğlenceli sürükleyici güzel bi dizi çok anlatımıyım cicimm

valla hiç belli olmuyo be cici icerdekiyle çıktığı hali bambaşka benimkinin. bi inatçılık huyu ayni anne karnındaki haliyle
ya inanmazsin nasil sakin nasil rahat bi bebekti hamileyken anam çocuk kendini sarj ediyomus meğerse bi çıktı pir çıktı.

temizlik takıntısı da hamileyken illa oluyo ya sanki bebek en ufak şeyden etkilenecek gibi geliyo insana. kendini çok kaptirma temizlik işlerine

Canım çok yormussun kendini, hepsini aynı gün yapmasaydin, yavaş yavaş yapsaydın canım benim, dikkat et kendine

Hoşgeldin sultanım
Ayyy burun kırması nedir ya nasıl başarmış
Yemek masasının üzerinde oyun oynuyorlarmis inmek isterken ayağı kaymış yüz üstü düşmüş eee kanlar içinde hareketsiz görmüş çocuğu eee haliyle insn panik olur bn kesin bayılırdım o ayrı

Gitmedik bir de bugün işe gitti
dün akşam başladı beni kayınvalideme gönderdi.. benle durma dedi ben de gittim kayınvalideme.
Sabah aradım sesi falan da berbattı. Bu akşam götüreceğimm
Mevsimsel demmki canım inşallah hemn toparlanır kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…