- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.801
Yatmak ta guzeldirrrSohbet var dediler hiçbirşey almadım malak gibi yatıyorum
Ablacım benim sana katılıyorum kesinlikle. Benimde yaratılışıma ters bi durum gerçekten. Eskiden beri vardı bence ama bu kadar cesaretli degillerdi diye düşünüyorum. Ne bileyim bu kerimcanlar çoğaldıkça cinsiyet değiştirenler hele iyice cogaldilar ruzgar erkoclar gibi selin cigerci gibi erkekten kizliga gecis kizdan erkeklige gecis.. Bunlar da vesile oluyor bu tarz seylere ve cesaretlendiler bana gore gittikçe çoğaldılar.. bana cok ters abla dedigin gibi herkesin kendi hayati kendi zevki kendi fikri kendi tercihi karismayiz ama bende normal bulmuyorumDizilerde çok işlemeye başladılar ensest kadar abartılı gelmiyor kötü ama alıştık mi ne....
Dün bdv de bir konu vardı...platonik olarak bir kızdan etkilendiğini yazmıştı bir üye...açilsam mi acilmasam mi diye soruyordu. Bir garip oldum yorumlarını takip ettiğim bir iki kişi vardı onlar da normal olduğunu yazınca sessizce ayrıldım oradan...bunlar hep vardı da biz mi görmüyorduk yoksa yeni yeni mi çıktı anlamıyorum ki...ne bileyim yaratılışa ters geliyor kanımca...Herkesin kendi tercihi sonuçta çok da yargılamak istemiyorum. Konu açılınca endişelerimi paylaşmak istedim canım seninle. Gönül rahatlığıyla yazdım çünkü bana göre normal bir evliliğin var yadirgamazsin beni
Yok yeterince müstehcen cicim ama sen illa müstehcen istiyorum full olsun diyosan sense8 diyorum ozamanYeterince müstehcen değilse sana gönül koyarım, yeterince müstehcen olmayan dizilerle vakit kaybetmeyi sevmem
Canım anliyorum seni,bende kapı kolları ve prizlere filan taktım ya çamaşır suyusuz yaşayamaz mişim gibi geliyor resmenEki Görüntüle 2605352
Selam güzellerim seksi ve karizmatik Cici geldi
Nasılsınız, inşallah iyisinizdir. Beni soracak olursanız ben kötüyüm
Sanırım bu koronavirüs belası tüm ayarlarımı bozdu. 2 gündür temizlik yapıyorum. Bugünkü temizliği de biraz abarttım sanırım.
Çamaşır suyu ve sirkeli bir karışım yapıp prizlere kadar sildim, yerleri süpürdüm sildim, banyoları temizledim, kapıları ve kapı kollarını sildim. Yatağın nevresimini değiştirdim. Dışarıda giymiş olduğumuz tüm kirlileri 90 dereceye makineye attım
Çamaşır suyundan ellerim ve ayaklarım yanmaya başlayınca da duşa girdim kendimi de temizledim. Çok yorulmuşum. Belim kopuyor resmen karnıma da ağrı girdi
Yapmasam da içime dert oluyor huzursuzluk oluyor. Dinleniyorum inşallah ağrılarım geçer.
Sizler neler yaptınız bugün?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
@H M
@Negoo
Meryem ablacim hep vardı da bu kadar ayan beyan ortada değildi sankiDizilerde çok işlemeye başladılar ensest kadar abartılı gelmiyor kötü ama alıştık mi ne....
Dün bdv de bir konu vardı...platonik olarak bir kızdan etkilendiğini yazmıştı bir üye...açilsam mi acilmasam mi diye soruyordu. Bir garip oldum yorumlarını takip ettiğim bir iki kişi vardı onlar da normal olduğunu yazınca sessizce ayrıldım oradan...bunlar hep vardı da biz mi görmüyorduk yoksa yeni yeni mi çıktı anlamıyorum ki...ne bileyim yaratılışa ters geliyor kanımca...Herkesin kendi tercihi sonuçta çok da yargılamak istemiyorum. Konu açılınca endişelerimi paylaşmak istedim canım seninle. Gönül rahatlığıyla yazdım çünkü bana göre normal bir evliliğin var yadirgamazsin beni
Hoşgeldin gülparem nasılsın bebeler nasıl? Srn geldin ben gideceğim şimdiİyi akşamlariyi sohbetler ❤
Belim öyle ağrımış ki değil kahve tuvalete gidecek halim yok çayımYatmak ta guzeldirrrdinlenn iyi gelecek sana ama bi cay kahve de yorgnlgnu alirdi usenmesen geysan nerede
Atiyeyi izledim imzoşum güzeldi. Sense8 konusu nedir. Gördüm ama izlemedim.Bu arada netflixte Atiye diye bi dizi var türk dizisi beren saat oynuyor onuda izledim bitirdim baya iyiydi tavsiye ederim❤
Iyi olur cnm enerji depola biraz uyu iyi uykularHoşgeldin gülparem nasılsın bebeler nasıl? Srn geldin ben gideceğim şimdi
Belim öyle ağrımış ki değil kahve tuvalete gidecek halim yok çayım
Her zamanki gibi işteGelecek az kaldı. O gelene kadar azıcık uyuyayım o gelince uyanayım diyorum biraz kendime gelirim
Atiyeyi izledim imzoşum güzeldi. Sense8 konusu nedir. Gördüm ama izlemedim.
Kavuştunuz demekCanım anliyorum seni,bende kapı kolları ve prizlere filan taktım ya çamaşır suyusuz yaşayamaz mişim gibi geliyor resmenama senin iki kat dikkat etmen lazım gülüm bebisini de düşünerekten
Bende eve geldim eşim geldi aldı da geçtik evimize canım,uzandık şimdi TV tlfn keyfi yapiyoruz
Meryem ablacim hep vardı da bu kadar ayan beyan ortada değildi sankiama yine de çoğaldı son senelerde o ayrı, türlü türlü felaketler sarıyor dunyanin dört bir yanını,rabbim helak ediyor resmen bir kesimi filan ne biliyim,insanlar sapıttı mi ne Allah hayr eylesin
İyiyim cicimHoşgeldin gülparem nasılsın bebeler nasıl? Srn geldin ben gideceğim şimdi
Her zamanki gibi işteGelecek az kaldı. O gelene kadar azıcık uyuyayım o gelince uyanayım diyorum biraz kendime gelirim
Sense8 müstehcen temalı bi dizi konusu 8 kişi var farklı şehirlerden birbirleriyle bağlantı içindeler birbirlerinin kafasına girebiliyolar bilim kurgu çok değişik baya güzel bi dizi cicim tavsiye ederim yani örneğin bu 8 kişiden birtanesi kiz olan evleniyo gerdek gecesi diğer bağlantılı bi kişi bu kızın kafasına giriyo o anı anbean görüyo falan hem komik hem eğlenceli sürükleyici güzel bi diziHoşgeldin gülparem nasılsın bebeler nasıl? Srn geldin ben gideceğim şimdi
Şamdanım bana 5 aydır herşey pis gibi geliyor herşeyi kezzapla yıkayasım var başta Geyşamı bergene döndürücem adamı temizliyim derken
Cici bebem temizlik hastası olacak herhalde diyorum. Çünkü bende bu derece takıntı yoktu cici bebem yaptı beni böyle
Allah dağına göre kış verirmiş şamdanım bence bu seferki upuslu bir kız evlat olur
Canım çok yormussun kendini, hepsini aynı gün yapmasaydin, yavaş yavaş yapsaydın canım benim, dikkat et kendineEki Görüntüle 2605352
Selam güzellerim seksi ve karizmatik Cici geldi
Nasılsınız, inşallah iyisinizdir. Beni soracak olursanız ben kötüyüm
Sanırım bu koronavirüs belası tüm ayarlarımı bozdu. 2 gündür temizlik yapıyorum. Bugünkü temizliği de biraz abarttım sanırım.
Çamaşır suyu ve sirkeli bir karışım yapıp prizlere kadar sildim, yerleri süpürdüm sildim, banyoları temizledim, kapıları ve kapı kollarını sildim. Yatağın nevresimini değiştirdim. Dışarıda giymiş olduğumuz tüm kirlileri 90 dereceye makineye attım
Çamaşır suyundan ellerim ve ayaklarım yanmaya başlayınca da duşa girdim kendimi de temizledim. Çok yorulmuşum. Belim kopuyor resmen karnıma da ağrı girdi
Yapmasam da içime dert oluyor huzursuzluk oluyor. Dinleniyorum inşallah ağrılarım geçer.
Sizler neler yaptınız bugün?
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Yengec anasi
@malii
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@ZuhalYildizi
@LadyMorganas
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@MigiMadid
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@Night Club
@H M
@Negoo
Yemek masasının üzerinde oyun oynuyorlarmis inmek isterken ayağı kaymış yüz üstü düşmüş eee kanlar içinde hareketsiz görmüş çocuğu eee haliyle insn panik olur bn kesin bayılırdım o ayrıHoşgeldin sultanım
Ayyy burun kırması nedir ya nasıl başarmış
Cok geçmiş olsun poncigim hastahaneye gittiniz miKızlar günaydın kötü bir haberim var eşim berbat durum da çokkkk hastaaa
Boğazları beter çok ağrıyor diyor, ateş varla yok arası bilemiyorumm. Ama ter içindeee
Gitmedik bir de bugün işe gittiCok geçmiş olsun poncigim hastahaneye gittiniz mi
Mevsimsel demmki canım inşallah hemn toparlanır kuzumGitmedik bir de bugün işe gitti
dün akşam başladı beni kayınvalideme gönderdi.. benle durma dediben de gittim kayınvalideme.
Sabah aradım sesi falan da berbattı. Bu akşam götüreceğimm
Bakalım kuzum inşallahh, test yaptıracağım akşam ona, ama bana yaparlar mı acaba onu blmiyorummMevsimsel demmki canım inşallah hemn toparlanır kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?