- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.181
Amin canım, sana da bana da nasip etsin rabbim en hayırlısını en sagliklisini inşallah tez vakitteAyyy canım hadi insallah güzel haberlerle gelirsin ♥♥♥
Canım limonsuzum Allah razı olsun inşallahCanımmm inşAllah hayırlısıyla bebişlerin olur☺
Memleket yaramadı bize canım öyle diyeyimAmin canım. Sana da huzur versin Rabbim. Senin durumlar nasıl ki huzur yok ☹
Hayırlısı inşallah.Memleket yaramadı bize canım öyle diyeyim
Ya inşallah ya nasıl güzel diledinAmin
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Ama kk da şu sıralar gebe kalma akımı var. Çok isteyip sahip olamayan herkes patır patır hamile kalmaya başladı
İnşallah bu akım sana da yarayacak
Yaa samdanim senin iltifatlarini eşime okutucam valla gözün incelik görsün diye gözüne sokacam adamın az kalditeşekkür ederim balim,amin inşallah aynen gelişmeler benide nasıl heyecanlandırdı sorma,doktorum ikiz koyalım sizinkini,siz bakarsanız yaparsınız aslansiniz diye bizi gaza getiriyordu bı ara ikiz olursa çift tahmin edersiniz artık,çift isim düşünürsünüz bide inşallah valla hayali bile güzel
Gıymatlın yisin seni meleğimAllah korusun inşallah sen tüp bebeğe,o ignelere ilaçlara gerek duymadan normal yolla gebe kalırsın canim,en büyük nimetmis gerçekten hemen hamile kalabilmek hakkinizda hayırlısı sizinde inşallah
Bizim ki sebepsiz canım,eşimde de bende de sıkıntı yok ama olmuyordu iste, açıklanamayan infertilite diye geçiyor bizim ki
İnsallah canım bu ara o kadar cokkk hamile haberi aldım ki gerçekten bugun kendimi tutamayıp saatlerce ağladımAmin canım, sana da bana da nasip etsin rabbim en hayırlısını en sagliklisini inşallah tez vakitte
Canım limonsuzum Allah razı olsun inşallah
Boş ver cicim dert anlatıp yazmıyorum ben artık tövbeliyimNeden huzur yok?
aynen öyle yap kuzuşimdi sizli bizli nasıl geyik yapcaz yani
hakkınız ödenmez doktor olarak Allah razı olsun hepinizden :)
ben yapamazdim bu kadar fedakarlık vallahi
devlette mi çalışmak istiyosun peki özelde mi :)
yaa çok tatlısın ama ben öğrenciyim daha küsme benle ben de aldatıldım çünkü ve doktor değildi ^.^Gel sarılalım hepsi geçicek
Kuzum sen doktor adayıymışsın Allah sabır versin
Bu arada benim eski öküz sevgilim de doktordu bana neler etti neler, hep boynuzladı beni böyle cılk boynuz oldumondan kafamdaki temiz, naif, insancıl doktor imajı çok zedeli bilmiyorum şuan sana bile kalbim kırık, belki de senlen küserim
Yok akrep değilim aslan burcuyum ssjdkdikiside çarpabilir dikkat et cici de çarpabilir gerçi yada ben ciciyi çarparım (tövbeestagfurullah) B Brunello Cicinelli
nasılda bildin bu kutsal zekayı beraber kullanmaya ne dersin sen mjları arka arkaya yaz 8999 olunca son mjı bana bırak ben yazayım
Ahahahah hadi hadi bilmiyodun bile ödül olduğunu şimdi beni yemepaçayı sıyırmaya çalışıyorsun anlamadım değil
kız artık benim etiketlerimi düzgün yap bakeee ben size dedim ben proyum ben çakalım sizin en savunmasız halinizi yakalarım resmen o yorgunluğumla uyumadım da size sayfalar dolusu mj yaZdım emeklerimin elbette bi karşılığı olmalıydı yani kirlettim sizi ohh ohhh pis kirliler sizi duygularınızla oynadım ohhh akrebim çünkü ama dr değilim
hani kadroluya yer vermiştin bak yakaladım işte açığını
Ahahahha kızın ne sucu var bide burcunu soraydın belki akreptir
Ayyy canım hadi insallah güzel haberlerle gelirsin ♥♥♥
Yaa yeriimmseni iltifat okyanusunda bogarim sevcem diye korkum o
senin gibi kadına iltifat edilmez de needilir beee
seksilik sende güzellik sende espiriler sende hoş muhabbet sende ohoooooo yok yoko kocana söyle kiymet bilsin hih
Çocuklar küçük ya haberi yokben iyiyim limonsuzum
sen nasıl oldun napiyosun kuzum
cocuklar napiyo
Daha iyiyim galiba canımGünaydın kuzu❤❤ sen nasılsın nasıl oldun
Şükür yoksa cicinin işkencelerne maruz kalabilirdinYok akrep değilim aslan burcuyum ssjdkd
Ya zebraa üzülmeİnsallah canım bu ara o kadar cokkk hamile haberi aldım ki gerçekten bugun kendimi tutamayıp saatlerce ağladım
Dönücem bitanem. Sizsiz olmaz zatenEvet sen gittiğinden beri işte
Dön
Yaa hepiniz çok şekersinizŞükür yoksa cicinin işkencelerne maruz kalabilirdin
Aaa hiç bilmez olur muyum geldiğimde efoo 'yla 7000 mesaj için kapışıyordunuzikiside çarpabilir dikkat et cici de çarpabilir gerçi yada ben ciciyi çarparım (tövbeestagfurullah) B Brunello Cicinelli
nasılda bildin bu kutsal zekayı beraber kullanmaya ne dersin sen mjları arka arkaya yaz 8999 olunca son mjı bana bırak ben yazayım
Ahahahah hadi hadi bilmiyodun bile ödül olduğunu şimdi beni yemepaçayı sıyırmaya çalışıyorsun anlamadım değil
kız artık benim etiketlerimi düzgün yap bakeee ben size dedim ben proyum ben çakalım sizin en savunmasız halinizi yakalarım resmen o yorgunluğumla uyumadım da size sayfalar dolusu mj yaZdım emeklerimin elbette bi karşılığı olmalıydı yani kirlettim sizi ohh ohhh pis kirliler sizi duygularınızla oynadım ohhh akrebim çünkü ama dr değilim
hani kadroluya yer vermiştin bak yakaladım işte açığını
Ahahahha kızın ne sucu var bide burcunu soraydın belki akreptir
Ayyy canım hadi insallah güzel haberlerle gelirsin ♥♥♥
Yapma gözümü seveyim. Herşeyin bir zamanı var. Hayırlısıyla olur inşAllah tatlım.İnsallah canım bu ara o kadar cokkk hamile haberi aldım ki gerçekten bugun kendimi tutamayıp saatlerce ağladım
Neden ki kuzum? İstersen bana yaz. Tutma içinde. Kıyamam sanaBoş ver cicim dert anlatıp yazmıyorum ben artık tövbeliyim
Hakkında hayırlısı olsun inşAllah. Hoşgeldin aramızacümlemizden inşallah.
Uzmanlık aldıktan sonra iyi bir özel hastanede çalışmayı düşünüyorum
Şu iki yıla iki kayıp bol acı bol umut sığdırdım ama olmadı olmadı... arkadaşlar bile hamile haberi verirken senden sonra evlenen diye belirtiyo nasıl zoruma gitmesin ki ben nasıl ağlamayayım ki bilmiyorum isyan etmiyorum ama dayanamıyorum daYa zebraa üzülmeo kadar net anlayabiliyorum ki seni,içinden geçenleri, duygularını...
Bazen boşluk oluyor içinde biliyorum bende çok yaşıyorum o boşluğu ve ağlama durumunuama Allah'tan ümit kesilmez diye diye gecistiriyorum o kasvetli duyguyu ben, herşey nasip kısmet canim,Allah alnimiza ne yazıyorsa o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?