Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya inşallah ya nasıl güzel diledin o akım beni de içine alırsa çocuk sevindiricem nasipse inşallah

seni iltifat okyanusunda bogarim sevcem diye korkum o

senin gibi kadına iltifat edilmez de needilir beee

seksilik sende güzellik sende espiriler sende hoş muhabbet sende ohoooooo yok yok o kocana söyle kiymet bilsin hih

Amin canım, sana da bana da nasip etsin rabbim en hayırlısını en sagliklisini inşallah tez vakitte

Canım limonsuzum Allah razı olsun inşallah
İnsallah canım bu ara o kadar cokkk hamile haberi aldım ki gerçekten bugun kendimi tutamayıp saatlerce ağladım

cümlemizden inşallah.
Uzmanlık aldıktan sonra iyi bir özel hastanede çalışmayı düşünüyorum

yaa çok tatlısın ama ben öğrenciyim daha küsme benle ben de aldatıldım çünkü ve doktor değildi ^.^

Yok akrep değilim aslan burcuyum ssjdkd

seni iltifat okyanusunda bogarim sevcem diye korkum o

senin gibi kadına iltifat edilmez de needilir beee

seksilik sende güzellik sende espiriler sende hoş muhabbet sende ohoooooo yok yok o kocana söyle kiymet bilsin hih
Yaa yeriimm utandım

İnsallah canım bu ara o kadar cokkk hamile haberi aldım ki gerçekten bugun kendimi tutamayıp saatlerce ağladım
Ya zebraa üzülme o kadar net anlayabiliyorum ki seni,içinden geçenleri, duygularını...
Bazen boşluk oluyor içinde biliyorum bende çok yaşıyorum o boşluğu ve ağlama durumunuama Allah'tan ümit kesilmez diye diye gecistiriyorum o kasvetli duyguyu ben, herşey nasip kısmet canim,Allah alnimiza ne yazıyorsa o.

Aaa hiç bilmez olur muyum geldiğimde efoo 'yla 7000 mesaj için kapışıyordunuz

Geldiğimde 6000lerdeydi 2000 küsür mesajdir buralardayim ne çok zaman geçmis hiç anlamamışım nasil da sarıp sarmaladınız hiç üşümedim ne de güzel sarildiniz hiç yanlız kalmadım hahahah ammada moda girdim galiba bi şair gibimm yazı verdim yaa

Yapma gözümü seveyim. Herşeyin bir zamanı var. Hayırlısıyla olur inşAllah tatlım.
Boş ver cicim dert anlatıp yazmıyorum ben artık tövbeliyim
Neden ki kuzum? İstersen bana yaz. Tutma içinde. Kıyamam sana
cümlemizden inşallah.
Uzmanlık aldıktan sonra iyi bir özel hastanede çalışmayı düşünüyorum
Hakkında hayırlısı olsun inşAllah. Hoşgeldin aramıza

Şu iki yıla iki kayıp bol acı bol umut sığdırdım ama olmadı olmadı... arkadaşlar bile hamile haberi verirken senden sonra evlenen diye belirtiyo nasıl zoruma gitmesin ki ben nasıl ağlamayayım ki bilmiyorum isyan etmiyorum ama dayanamıyorum da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…