Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ponçiğim çok geçmiş olsun doktora götürdunmü eşini
Yok kuzum dün öğlen biraz halsizliği başladı sonra boğazlarım falan yanıyor dedi.. ateş falan yoktu henüz ama aşırı terleme var. akşama doğru beni kayınvalideme gönderdi 1-2 günlük eşyanı al annemler de kal sen ben bakarım başımın çaresine yarın hastaneye gderm zaten dedi.. beni gönderdi
Bugün de sabah işe gitmiş, hiç bir şey olmayadabilir virüslü demiyorum da.. grip nezle bile olsa işyerine gitmemesini söyledim ona insanların bağışıklığını düşürecek.
Akşam götüreceğimm test yaptırıcam ona
Kendime de, ama diloşun dediği gibi önce onun sonuçlarını bekleriz, hoş bana yaparlar mı yapmazlar mı onu da kestiremiyorum kii

Patilim sanmıyorum birşey olduğunu havalar dönüyor ya bi soğuk bi sıcak ondan kaynaklıdır bol bol su içer birkaç gün evde dinlenir geçer

Patilim sanmıyorum birşey olduğunu havalar dönüyor ya bi soğuk bi sıcak ondan kaynaklıdır bol bol su içer birkaç gün evde dinlenir geçer ❤
Bende öyle düşünüyorum da büşüm ben gene de önlemimi alayım bir test yaptıralım ona

ne olur ne olmazzz

yok ben virüslü olduğunu düşünmedim ponçiğimm terleme varsa iyi bişey vücut atmaya çalışıyo demektir ateş olması sıkıntı sende biliyosun bence soğuk algınlığı tez vakitte sağlığına kavuşsun inşallah fındığım

Ne güzel kamu devlet daireleri böyle tabiii
sanki bize virüs yok
sanki biz gebe değiliz
sanki biz çalışan anne değiliz
Evet kuzum bence tüm gebelere verilmeliydi o konuda haklısın, hele sağlık kurumunda çalışan gebelere verilmemiş ben şok oldum onlar hep hastalarla içli dışlı

Evet kuzum bence tüm gebelere verilmeliydi o konuda haklısın, hele sağlık kurumunda çalışan gebelere verilmemiş ben şok oldum onlar hep hastalarla içli dışlı
Saçma verilmesi gerekenlere vermiyorlar ne aptalca..
Üstelik mesela benim çalıştığım yeri söyledim 44 katlı 250 den fazla ofisin olduğu bir yer, her ofiste 10 çalışan olduğunu düşün kii daha fazla..
Üstelik 30 tane de mağaza var..
Ve hergün onlarca insan yurt dışına gidip geliyordu burda..
Toplu yer ise burası Türkiye nin eminim en yoğun ve çalışanın fazla olduğu plazadır.

Ne bileyim ya saçma

Valla saçma acaba patronlar insiyatifinde bir izin çıkmaz mı ki çok riskli gerçekten patilim

Oyy çok fena Rosss ya Allah şifa versin valla bende kesin bayilirdim o halde görsem
Kızlar günaydın kötü bir haberim var eşim berbat durum da çokkkk hastaaa
Boğazları beter çok ağrıyor diyor, ateş varla yok arası bilemiyorumm. Ama ter içindeee
Ya patilim cok gecmis olsun inşallah kötü bişi degildir canım,ama ise gitmesi hıc olmamis bu haldeherkes korkuyor zaten,eşin gibi hastalar filan daha çok risk yayıyor sanki etrafa başkalarına da bulastirabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…