- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.841
Ce eeeee
Bende onu diyorum poğaça yanaklım zaten korona falan olması durumunda ateş falan gerek, ama grip bile olsa su durumda işe gitmesi kötü bir durum, yani milletin bağışıklığını düşürüyor.Oyy çok fena Rosss ya Allah şifa versin valla bende kesin bayilirdim o halde görsem
Ya patilim cok gecmis olsun inşallah kötü bişi degildir canım,ama ise gitmesi hıc olmamis bu haldeherkes korkuyor zaten,eşin gibi hastalar filan daha çok risk yayıyor sanki etrafa başkalarına da bulastirabilir
ben baktım yazdıklarınıda beğendim patilimCe eeeee
Ya su yolun sonu konusuna baktınız mı
İlk gün dahi konunun fake olduğunu yazdım verdim, veriştirdimhahahahah
Ben orayı çoktan gördüm deee sende kıza yazmissin sonra da olayın fake olduğu çıkınca ne yazmistin gıCe eeeee
Ya su yolun sonu konusuna baktınız mı
İlk gün dahi konunun fake olduğunu yazdım verdim, veriştirdimhahahahah
Yok arkadaşıymış yok intihar etmiş yok cenazesini Tr ye gönderecekmiş bilmem neben baktım yazdıklarınıda beğendim patilim
Gitme filan desen dinler mi seni? Eğer dinlerse gönderme yatsın evde toparlasin İnsallah öyle devam eder calışmayaBende onu diyorum poğaça yanaklım zaten korona falan olması durumunda ateş falan gerek, ama grip bile olsa su durumda işe gitmesi kötü bir durum, yani milletin bağışıklığını düşürüyor.
Bugün gitti zaten kuzumm, dün beni annesine gönderdi.Gitme filan desen dinler mi seni? Eğer dinlerde gönderme yatsın evde toparlasin İnsallah öyle devam eder calışmaya
yaa site görevlileride yazmış zaten piskolojik sorunlu ruh hastası biri kesinliklee.. ama burda insanların duygularıyla oynamaya hakkı yok çünkü inananlar var ve çok üzüldülerYok arkadaşıymış yok intihar etmiş yok cenazesini Tr ye gönderecekmiş bilmem ne
kocası varken sana mı düştü yaaaÇarşamba gnünden ctesi gününe kadar da telefonunun şarjı bitmiyor alla allaa işe bak
ben bişey kaçırmışım diloşş kocasıyla küss müüDilosum
Naptın barıştın mi kociskonla
İnananlara da hayret ettimyaa site görevlileride yazmış zaten piskolojik sorunlu ruh hastası biri kesinliklee.. ama burda insanların duygularıyla oynamaya hakkı yok çünkü inananlar var ve çok üzüldüler
Yani canına yazık insan dinlenmek ister,seninkinde de iş aşkı var mubarek adamdaBugün gitti zaten kuzumm, dün beni annesine gönderdi.
Beraber durmayalım git sen dedi, sabah işe gitme dedm tmm dedi ama gitmiş
hhahahaİnananlara da hayret ettimo gün yazacaktım fake bu diye linç yemekten korktum dedim dayanamam banlanırım herkes bir ayağa kalkmış bilmem ne .D Allah aşkına sen intihar edecek olsan KK ya girip konu mu açarsın ya
Evet imzosum yazar şimdi zaten durben bişey kaçırmışım diloşş kocasıyla küss müü
Ya bu bebek meselesinden ziyade onun da çalıştığı yerde hamile kadınlar var ya da hamile olmayan insan çok önemli deil gebe olup olmama durumu, sonuçta şuan da gündemi meşgul eden bir corona durumu var.Yani canına yazık insan dinlenmek ister,seninkinde de iş aşkı var mubarek adamda
Ama sen iy etmissin Cook daha fazla dikkatli olmaniz lazım cicide sende rossda hepiniz lin bebeği daha önemli
yaa merak ettim şimdi cilvelimEvet imzosum yazar şimdi zaten dur
Çok oldu kuzum gii kus değildik ki sadece ümüğünü sikacaktimDilosum
Naptın barıştın mi kociskonla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?