Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende onu diyorum poğaça yanaklım zaten korona falan olması durumunda ateş falan gerek, ama grip bile olsa su durumda işe gitmesi kötü bir durum, yani milletin bağışıklığını düşürüyor.

ben baktım yazdıklarınıda beğendim patilim
Yok arkadaşıymış yok intihar etmiş yok cenazesini Tr ye gönderecekmiş bilmem ne
kocası varken sana mı düştü yaaa Çarşamba gnünden ctesi gününe kadar da telefonunun şarjı bitmiyor alla allaa işe bak

Bende onu diyorum poğaça yanaklım zaten korona falan olması durumunda ateş falan gerek, ama grip bile olsa su durumda işe gitmesi kötü bir durum, yani milletin bağışıklığını düşürüyor.
Gitme filan desen dinler mi seni? Eğer dinlerse gönderme yatsın evde toparlasin İnsallah öyle devam eder calışmaya

Gitme filan desen dinler mi seni? Eğer dinlerde gönderme yatsın evde toparlasin İnsallah öyle devam eder calışmaya
Bugün gitti zaten kuzumm, dün beni annesine gönderdi.
Beraber durmayalım git sen dedi, sabah işe gitme dedm tmm dedi ama gitmiş

yaa site görevlileride yazmış zaten piskolojik sorunlu ruh hastası biri kesinliklee.. ama burda insanların duygularıyla oynamaya hakkı yok çünkü inananlar var ve çok üzüldüler

yaa site görevlileride yazmış zaten piskolojik sorunlu ruh hastası biri kesinliklee.. ama burda insanların duygularıyla oynamaya hakkı yok çünkü inananlar var ve çok üzüldüler
İnananlara da hayret ettim o gün yazacaktım fake bu diye linç yemekten korktum dedim dayanamam banlanırım herkes bir ayağa kalkmış bilmem ne .D Allah aşkına sen intihar edecek olsan KK ya girip konu mu açarsın ya

Bugün gitti zaten kuzumm, dün beni annesine gönderdi.
Beraber durmayalım git sen dedi, sabah işe gitme dedm tmm dedi ama gitmiş
Yani canına yazık insan dinlenmek ister,seninkinde de iş aşkı var mubarek adamda
Ama sen iy etmissin Cook daha fazla dikkatli olmaniz lazım cicide sende rossda hepinizin bebeği daha önemli

hhahaha zaten bende koptum yazılanlaraa kendimi saf bilirdim ama benden de fazla saflar varmış burda

Yani canına yazık insan dinlenmek ister,seninkinde de iş aşkı var mubarek adamda
Ama sen iy etmissin Cook daha fazla dikkatli olmaniz lazım cicide sende rossda hepiniz lin bebeği daha önemli
Ya bu bebek meselesinden ziyade onun da çalıştığı yerde hamile kadınlar var ya da hamile olmayan insan çok önemli deil gebe olup olmama durumu, sonuçta şuan da gündemi meşgul eden bir corona durumu var.
Milletin bağışıklığı düşmemek zorunda. İşyerinde 120 çalışan var onların, kendinden çok insanları düşünmesi gerek.

Biz karı koca iş aşkı ile yanıp tutuşuyoruz kuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…