Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya ponçiğim o değilde ben şu çekirge istilasından da korkuyorum yani böcüklere karşı antipatim var tüm kapı camı kaparım yanii heralde o durumda
30 yıl önce olmuş yine olucakmış türkiyeye de gelmiş hatayda var hatay zaten sınırda olduğundan ilk oraya gelmiş yavaş yavaş buralarada gelirler

Diloşun kocası eve geç gelmiş ondan
Heee saat 3.5 ta geldi
Açıklamasını da yaptı yüzüne bakmadım
Sabah kalkmış kahvaltı hazirlamis yine bakmadım yüzüne derdin ne senin dedi sennnnnn dedim
Tiribimi attım sabah sabah

Bende böcekten korkarım

hatta fobim ne biliyor musun
örümcekli bir evde bekar şekilde yanarak ölmek
neyse ki bekarlık fobimi 2 defa yendim geriye kaldı örümcek ve yanarak ölmek

Heee saat 3.5 ta geldi
Açıklamasını da yaptı yüzüne bakmadım
Sabah kalkmış kahvaltı hazirlamis yine bakmadım yüzüne derdin ne senin dedi sennnnnn dedim
Tiribimi attım sabah sabah
Yaniiii sana gaz vermiş olmayayım ama gece 3.30 da gelen kocayı eve almam ben .D

Çok haklısın canım bu aşkınızı kendinize saklayın iş çok onemli değil de,üstteki mesajına haykırdım yalnız
İmzosum yazdığına da ayrı soklandim çekirge istilası ne ya Allah korusun ayy

Çekirgeler en son İran'a doğru gidiyordu ama blmiyorm

yaa cilvelimm bisürü video var internette inan bakamıyorum kuşlar aniden ölüyolar yere düşüyolar falan korkmaya başladım şimdide karınca istilası videosu dönüyo ortalıktaa iyice tırstım yeminle

Ahahah kız imzosum ne kadar masumsun sen gııı eminim sen kocana hiç kıyamazsin eve almayacam dersin,kapıyı aralık birskirsin adam eve girsin diye
hiç öyle bi huyu olmadıki cilvelim valla yapsa naparım bilmiyorum ama bazen aradığımda eper telefonumu açmıyosa eve geldiğinde içten kitliyorum eve almıyorum yani

hiç öyle bi huyu olmadıki cilvelim valla yapsa naparım bilmiyorum ama bazen aradığımda eper telefonumu açmıyosa eve geldiğinde içten kitliyorum eve almıyorum yani
Benim ki kökten çözüm,siz eve almiyosunuz ben yatağa koymuyom adamı anasını satiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…