- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.861
ya ponçiğim o değilde ben şu çekirge istilasından da korkuyorum yani böcüklere karşı antipatim var tüm kapı camı kaparım yanii heralde o durumdaYa bu bebek meselesinden ziyade onun da çalıştığı yerde hamile kadınlar var ya da hamile olmayan insan çok önemli deil gebe olup olmama durumu, sonuçta şuan da gündemi meşgul eden bir corona durumu var.
Milletin bağışıklığı düşmemek zorunda. İşyerinde 120 çalışan var onların, kendinden çok insanları düşünmesi gerek.
Biz karı koca iş aşkı ile yanıp tutuşuyoruz kuzum
Heee saat 3.5 ta geldiDiloşun kocası eve geç gelmiş ondan
Bende böcekten korkarımya ponçiğim o değilde ben şu çekirge istilasından da korkuyorum yani böcüklere karşı antipatim var tüm kapı camı kaparım yanii heralde o durumda
30 yıl önce olmuş yine olucakmış türkiyeye de gelmiş hatayda var hatay zaten sınırda olduğundan ilk oraya gelmiş yavaş yavaş buralarada gelirler
Yaniiii sana gaz vermiş olmayayım ama gece 3.30 da gelen kocayı eve almam benHeee saat 3.5 ta geldi
Açıklamasını da yaptı yüzüne bakmadım
Sabah kalkmış kahvaltı hazirlamis yine bakmadım yüzüne derdin ne senin dedi sennnnnn dedim
Tiribimi attım sabah sabah
ahahahss fobine bittimmBende böcekten korkarım
hatta fobim ne biliyor musun
örümcekli bir evde bekar şekilde yanarak ölmek
neyse ki bekarlık fobimi 2 defa yendimgeriye kaldı örümcek ve yanarak ölmek
anahtarı varsa açar girer ponçiğimYaniiii sana gaz vermiş olmayayım ama gece 3.30 da gelen kocayı eve almam ben.D
Çok haklısın canım bu aşkınızı kendinize saklayın iş çok onemli değil de,üstteki mesajına haykırdım yalnızYa bu bebek meselesinden ziyade onun da çalıştığı yerde hamile kadınlar var ya da hamile olmayan insan çok önemli deil gebe olup olmama durumu, sonuçta şuan da gündemi meşgul eden bir corona durumu var.
Milletin bağışıklığı düşmemek zorunda. İşyerinde 120 çalışan var onların, kendinden çok insanları düşünmesi gerek.
Biz karı koca iş aşkı ile yanıp tutuşuyoruz kuzum
Anahtarı kapıda bırak, bak bakayım girebiliyor muanahtarı varsa açar girer ponçiğim
Çekirgeler en son İran'a doğru gidiyordu ama blmiyormÇok haklısın canım bu aşkınızı kendinize saklayın iş çok onemli değil de,üstteki mesajına haykırdım yalnız
İmzosum yazdığına da ayrı soklandimçekirge istilası ne ya Allah korusun ayy
yaa cilvelimm bisürü video var internette inan bakamıyorum kuşlar aniden ölüyolar yere düşüyolar falan korkmaya başladım şimdide karınca istilası videosu dönüyo ortalıktaa iyice tırstım yeminleÇok haklısın canım bu aşkınızı kendinize saklayın iş çok onemli değil de,üstteki mesajına haykırdım yalnız
İmzosum yazdığına da ayrı soklandimçekirge istilası ne ya Allah korusun ayy
Ahahah kız imzosum ne kadar masumsun sen gıııanahtarı varsa açar girer ponçiğim
allahtan gidebilcek anası var yoksa kapıda pineklerdi sabaha kadarAnahtarı kapıda bırak, bak bakayım girebiliyor mu
ben öyle çokkkkk almadım kocayı eveanasına gidiyordu açmayınca
Ayyyaa cilvelimm bisürü video var internette inan bakamıyorum kuşlar aniden ölüyolar yere düşüyolar falan korkmaya başladım şimdide karınca istilası videosu dönüyo ortalıktaa iyice tırstım yeminle
Sokağa mi salam eskortlara mi kaptiram aramızda bir dolmus varYaniiii sana gaz vermiş olmayayım ama gece 3.30 da gelen kocayı eve almam ben.D
hiç öyle bi huyu olmadıki cilvelim valla yapsa naparım bilmiyorumAhahah kız imzosum ne kadar masumsun sen gıııeminim sen kocana hiç kıyamazsin eve almayacam dersin,kapıyı aralık birskirsin adam eve girsin diye
demesi kolayy korkuyorum ponçiğimmKorkmayın yeaaaaa
Giderse hiç snn olmamıştır zaten diloşumSokağa mi salam eskortlara mi kaptiram aramızda bir dolmus var
Ayda yılda zaten adamı eve baglayamam poncikim
Hoplayıver çekirgeeeeee şarkısını söylerizdemesi kolayy korkuyorum ponçiğimm
güldüğümee bakma
Benim ki kökten çözüm,siz eve almiyosunuz ben yatağa koymuyom adamı anasını satiyimhiç öyle bi huyu olmadıki cilvelim valla yapsa naparım bilmiyorumama bazen aradığımda eper telefonumu açmıyosa eve geldiğinde içten kitliyorum eve almıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?