- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.881
iranda görüldü bize doğru geliyooÇekirgeler en son İran'a doğru gidiyordu ama blmiyorm
aayyy valla bana temas ederse ben hop hop hoplarım yerimde zatenHoplayıver çekirgeeeeee şarkısını söyleriz
eve almayınca otomatikmen yatağada gelemiyo cilvelimBenim ki kökten çözüm,siz eve almiyosunuz ben yatağa koymuyom adamı anasını satiyim
Nasılsın diloşum
Dün Dr. Mehmet Öz'ün bir açıklamasını okudum; yatakları ayıran yani ayrı yatan çiftler daha uzun oluyormuş ömürlerieve almayınca otomatikmen yatağada gelemiyo cilvelim
ahahah bak bende yeni öğrendim bunu ponçiğimDün Dr. Mehmet Öz'ün bir açıklamasını okudum; yatakları ayıran yani ayrı yatan çiftler daha uzun oluyormuş ömürleri
Eşime diyorum ki bak bazen seni yatağa almıyorum ya da ben gelmiyorum bilmeden iyi bir şey yapıyormuşum habarım yok
Mesela biz haftanın 2-3 günü ayrı yatıyoruz
Valla iyi oluyor aslında biliyor musunahahah bak bende yeni öğrendim bunu ponçiğimdur eşime soliyim bari
Denemediğimi nerden biliyünnnnnGiderse hiç snn olmamıştır zaten diloşum
1 gün dene istersen
denemesi bedava
Bak sana bir şey anlatayımDenemediğimi nerden biliyünnnnneskort+konsomatris=eşim
Ama yemedi gitmedi
Gerek de yok böyle şeylere
Anlat panpa ben dinlerim seniBak sana bir şey anlatayımbir gün eşimin arkadaşı Ankara'da bir arkadşaının yanına gidiyor
Sevgilisi falan var tabi bu giden çocuğun.
Sonra bunlar pavyona gidiyorlarpavyonun da adı Kristal
Kız da bunu sosyal medya da görüyor cocugun arkadaşı resim atıyor arkada da kristal diye isim mekan adı çıkıyor, kız açmış ağzıı allah belanı versin defol git kons larla takıl bilmem neçocuk demişki hayatım sen yanlış anladın orası kristal düğün salonu
kız araştırıyor bakıyor harbiden Ankara da Kristal düğün salonu varmış
sonra barışmışlardışuan bunu neden anlattım bilmiyorum olsun
Ankara'ya 2 defa geldimAnlat panpa ben dinlerim seni
Çok tanıdığım mekan balım kristal amcam işletiyor orayı
Kızlarla kaynatmaya gitmisligimiz var
Ama oğlan bunu yemiş o ayrı mesele
keşke bende ayrı yatınca rahat uyuyabilsemValla iyi oluyor aslında biliyor musunben eşimle ayrı yattığımda daha pozitif uyanıyorum sabahları daha uykumu almış şekilde kalkıyorum..
Ben evlenmeden önce falan da hep yatağım battal boyduo koskoca yatakta tek kişi yatmaya alıştığım için 2 kişi hatta Gece ile birlikte 3 beni de 1 fazla say 4 kişi yatınca bana afakanlar basıyor
Evet Çukurambar çok nezih bir yer mekanları güzel sosyatik camia orda takılıyor ara da godomanlarda geliyor zengin kadın bulurum diyeAnkara'ya 2 defa geldim
Birinde Ankara Optimum'a geldim ,
1 kere de Çukurambar'a
Favorim Çukurambar efsane bir yer çok kaliteli çok nezih hem insanları hem mekanları.. on numara.
Niçin gitmedin, üniversiteler 3 hafta tatilkizlar cümleten günaydın. uff tikildim kaldim burda annemin yaninda olmak istiyom ya
Biliyorum diloşum gittim önceden oralar gecekondu tarzı idi kentsel dönüşümden sonra hiç bir şey kalmadı hem dizayn olarak hem insan olarak çok geliştiEvet Çukurambar çok nezih bir yer mekanları güzel sosyatik camia orda takılıyor ara da godomanlarda geliyor zengin kadın bulurum diye
Bir gün yolun Ankara'ya düşerse beklerim canım misafirim olBiliyorum diloşum gittim önceden oralar gecekondu tarzı idi kentsel dönüşümden sonra hiç bir şey kalmadı hem dizayn olarak hem insan olarak çok gelişti
bilet yoktuNiçin gitmedin, üniversiteler 3 hafta tatil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?