Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eve almayınca otomatikmen yatağada gelemiyo cilvelim
Dün Dr. Mehmet Öz'ün bir açıklamasını okudum; yatakları ayıran yani ayrı yatan çiftler daha uzun oluyormuş ömürleri
Eşime diyorum ki bak bazen seni yatağa almıyorum ya da ben gelmiyorum bilmeden iyi bir şey yapıyormuşum habarım yok
Mesela biz haftanın 2-3 günü ayrı yatıyoruz

ahahah bak bende yeni öğrendim bunu ponçiğim dur eşime soliyim bari

ahahah bak bende yeni öğrendim bunu ponçiğim dur eşime soliyim bari
Valla iyi oluyor aslında biliyor musun ben eşimle ayrı yattığımda daha pozitif uyanıyorum sabahları daha uykumu almış şekilde kalkıyorum..
Ben evlenmeden önce falan da hep yatağım battal boydu o koskoca yatakta tek kişi yatmaya alıştığım için 2 kişi hatta Gece ile birlikte 3 beni de 1 fazla say 4 kişi yatınca bana afakanlar basıyor

Denemediğimi nerden biliyünnnnn eskort+konsomatris=eşim
Ama yemedi gitmedi
Gerek de yok böyle şeylere
Bak sana bir şey anlatayım bir gün eşimin arkadaşı Ankara'da bir arkadşaının yanına gidiyor
Sevgilisi falan var tabi bu giden çocuğun.
Sonra bunlar pavyona gidiyorlar pavyonun da adı Kristal
Kız da bunu sosyal medya da görüyor cocugun arkadaşı resim atıyor arkada da kristal diye isim mekan adı çıkıyor, kız açmış ağzıı allah belanı versin defol git kons larla takıl bilmem ne çocuk demişki hayatım sen yanlış anladın orası kristal düğün salonu
kız araştırıyor bakıyor harbiden Ankara da Kristal düğün salonu varmış
sonra barışmışlardı şuan bunu neden anlattım bilmiyorum olsun

Anlat panpa ben dinlerim seni
Çok tanıdığım mekan balım kristal amcam işletiyor orayı
Kızlarla kaynatmaya gitmisligimiz var
Ama oğlan bunu yemiş o ayrı mesele

Anlat panpa ben dinlerim seni
Çok tanıdığım mekan balım kristal amcam işletiyor orayı
Kızlarla kaynatmaya gitmisligimiz var
Ama oğlan bunu yemiş o ayrı mesele
Ankara'ya 2 defa geldim
Birinde Ankara Optimum'a geldim ,
1 kere de Çukurambar'a

Favorim Çukurambar efsane bir yer çok kaliteli çok nezih hem insanları hem mekanları.. on numara.

keşke bende ayrı yatınca rahat uyuyabilsem
illa ayaklarım eşimin ayaklarına deyecek başka türlü uykuya dalamıyorum

Ankara'ya 2 defa geldim
Birinde Ankara Optimum'a geldim ,
1 kere de Çukurambar'a

Favorim Çukurambar efsane bir yer çok kaliteli çok nezih hem insanları hem mekanları.. on numara.
Evet Çukurambar çok nezih bir yer mekanları güzel sosyatik camia orda takılıyor ara da godomanlarda geliyor zengin kadın bulurum diye

Evet Çukurambar çok nezih bir yer mekanları güzel sosyatik camia orda takılıyor ara da godomanlarda geliyor zengin kadın bulurum diye
Biliyorum diloşum gittim önceden oralar gecekondu tarzı idi kentsel dönüşümden sonra hiç bir şey kalmadı hem dizayn olarak hem insan olarak çok gelişti

Biliyorum diloşum gittim önceden oralar gecekondu tarzı idi kentsel dönüşümden sonra hiç bir şey kalmadı hem dizayn olarak hem insan olarak çok gelişti
Bir gün yolun Ankara'ya düşerse beklerim canım misafirim ol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…