- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.901
Günaydın kedicikkk :)Günaydınhayatı devam ettiriyoruz çalışanlara rabbim yardım etsin... Bizde günlük işlere girişmeyr başlayacağız ❤ Eki Görüntüle 2605527
Günaydın abla nasılsın?Günaydın kedicikkk :)
İyiyim kedicimm :) sen nasılsınn ?Günaydın abla nasılsın?
Bebiş nasıl?
Valla napim ya egzersiz yapcam sonra evi toparlıcam sabah herkes işe gitti ev öyle ben hala iş yapmadım.İyiyim kedicimm :) sen nasılsınn ?
Bebiş iyi :) takılıyor içerler de kendi kendine, görüş günü 3 nisan daha çok var :) bekliyoruz
Ben çok seviyorum böyle şeyleri yaTa taaammmmmm
Yohhhoooohhooooooww baby shower demek hee
Ben hastane odalarına bayılıyorummmmBen çok seviyorum böyle şeyleri yanabza göre bazenyok ya bana da abartı geliyor desemde
allah seniYohhhHastane odası düşünüyorum
Sen nerede yaşıyordun kuzumValla napim ya egzersiz yapcam sonra evi toparlıcam sabah herkes işe gitti ev öyle ben hala iş yapmadım.Havalar iyice bozdu 2 günde baya soğuk buralar orası nasıl?
Yaaa kuzu kuzuuu meee yarabbim korusun onu ve seni
Çok güzel değil miallah seni
Onlar özelde oluyor ya. Özelde doğurabilirsen yaparlar sana da niye yapmasınlar öyle ince düşünen varmı sağda soldaBen hastane odalarına bayılıyorummmmÇok güzel duruyor, çok hoşş hem de bir anıı
bayıldımm ponçiğimm mükemmell valla bende baby shower yapcan sandımÇok güzel değil mi
İzmir abla ya, dün ist arkadaşlarla pubg de konuştuk donduk dediler dün için...Sen nerede yaşıyordun kuzum
Burası İstanbul, burası da soğuk 2-3 gündürr yaa hele dün dondum vallahii
Kuzum Özel de olacak zaten doğumum nasipse, ama özel hastanelerin bir uygulaması değil buOnlar özelde oluyor ya. Özelde doğurabilirsen yaparlar sana da niye yapmasınlar öyle ince düşünen varmı sağda solda
Kız yokkkbayıldımm ponçiğimm mükemmell valla bende baby shower yapcan sandım
Onu dedim ya zaten bunu yapacak düşünecek biri varmı ya hani süpriz olsa sana falan diyeKuzum Özel de olacak zaten doğumum nasipse, ama özel hastanelerin bir uygulaması değil buhiç duymadım yani, bunun için bir organizasyn firması ile anlaşıyorsun.. Hastane böyle bir şey yapmıyor
Evet İstanbul çok soğukİzmir abla ya, dün ist arkadaşlarla pubg de konuştuk donduk dediler dün için...
Arada oynuyorum ya arkadaşlar var ordan tanıştığım iyi çocuklar makara oluyor kafa dağılıyor bazenEvet İstanbul çok soğuk2 gündür maşallahı var
Sen Pubg mi oynuyorsun, kocam da bir ara oynuyordu.. en sonun da ya Pubg ya ben tarafını seç dedim. Beni seçti
Kocam kalp ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?