Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyiyim kedicimm :) sen nasılsınn ?

Bebiş iyi :) takılıyor içerler de kendi kendine, görüş günü 3 nisan daha çok var :) bekliyoruz
Valla napim ya egzersiz yapcam sonra evi toparlıcam sabah herkes işe gitti ev öyle ben hala iş yapmadım. Havalar iyice bozdu 2 günde baya soğuk buralar orası nasıl?
Yaaa kuzu kuzuuu meee yarabbim korusun onu ve seni

Valla napim ya egzersiz yapcam sonra evi toparlıcam sabah herkes işe gitti ev öyle ben hala iş yapmadım. Havalar iyice bozdu 2 günde baya soğuk buralar orası nasıl?
Yaaa kuzu kuzuuu meee yarabbim korusun onu ve seni
Sen nerede yaşıyordun kuzum
Burası İstanbul, burası da soğuk 2-3 gündürr yaa hele dün dondum vallahii

Onlar özelde oluyor ya. Özelde doğurabilirsen yaparlar sana da niye yapmasınlar öyle ince düşünen varmı sağda solda
Kuzum Özel de olacak zaten doğumum nasipse, ama özel hastanelerin bir uygulaması değil bu hiç duymadım yani, bunun için bir organizasyn firması ile anlaşıyorsun.. Hastane böyle bir şey yapmıyor

Kuzum Özel de olacak zaten doğumum nasipse, ama özel hastanelerin bir uygulaması değil bu hiç duymadım yani, bunun için bir organizasyn firması ile anlaşıyorsun.. Hastane böyle bir şey yapmıyor
Onu dedim ya zaten bunu yapacak düşünecek biri varmı ya hani süpriz olsa sana falan diye bende pek yok ha nasıl olur varsa imkan arada çıtlat birilerine görsek göster çekil belki yemi yutarda yaparlar bunlarda baya pahalıdır ama

İzmir abla ya, dün ist arkadaşlarla pubg de konuştuk donduk dediler dün için...
Evet İstanbul çok soğuk 2 gündür maşallahı var
Sen Pubg mi oynuyorsun, kocam da bir ara oynuyordu.. en sonun da ya Pubg ya ben tarafını seç dedim. Beni seçti
Kocam kalp ben

Evet İstanbul çok soğuk 2 gündür maşallahı var
Sen Pubg mi oynuyorsun, kocam da bir ara oynuyordu.. en sonun da ya Pubg ya ben tarafını seç dedim. Beni seçti
Kocam kalp ben
Arada oynuyorum ya arkadaşlar var ordan tanıştığım iyi çocuklar makara oluyor kafa dağılıyor bazen erkekler çok b. Kunu çıkartabildikleri için normal bu kıyasla girmen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…