- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #81.921
Yoh yaww kocama söyledim o yapacak işte bunu kime yaptıram kedicimm, kolay bir şey değil ki ya da dediğin gibi ucuz bir şey değil.. Ben ablama baby shower yapmıştım, oda ben de snn hastane odanı süsleteym dedi ama istemedim.. Eşim halledecek çünkü gerek yok diye.Onu dedim ya zaten bunu yapacak düşünecek biri varmı ya hani süpriz olsa sana falan diyebende pek yok ha nasıl olur varsa imkan arada çıtlat birilerine görsek göster çekil belki yemi yutarda yaparlar bunlarda baya pahalıdır ama
Bende bir ara eşim çok oynuyor diye, telefona indirdim..Arada oynuyorum ya arkadaşlar var ordan tanıştığım iyi çocuklar makara oluyor kafa dağılıyor bazenerkekler çok b. Kunu çıkartabildikleri için normal bu kıyasla girmen
hahahsKız yokkkne beybisi ne şovırı bir ara düşünüyordum şimdi yok hastane odası yaptıracağımm
Hastane odalarının hepsi böyle imzoşum sen hele bir de kız cocuklarının odalarını görrrhahahsbaya ihtişamlı geldi bana ne bilem aklıma direk baby shower geldi valla yalan yok
Oh maşallahYoh yaww kocama söyledim o yapacak işte bunu kime yaptıram kedicimm, kolay bir şey değil ki ya da dediğin gibi ucuz bir şey değil.. Ben ablama baby shower yapmıştım, oda ben de snn hastane odanı süsleteym dedi ama istemedim.. Eşim halledecek çünkü gerek yok diye.
1300-1700 TL arası fiyat veriyorlar; 2-3 yere sordum
Ya bende İlkte zorlandım ama insanın tabiatını bozuyor yada benim bozuk bir küfür birşey oluyor insanaBende bir ara eşim çok oynuyor diye, telefona indirdim..
O evde yokkken öğrenmeye calıstım. Birlikte oynarız diye
1-2 defa oynadım daha doğrusu oynayamadımbaktım sürekli ölüyorum dedim sni de oyun kere
valla en son geçen sene gördüm acıbadem hastanesinde biricik yeğenim dünyaya geldi zeynom abimin kızıHastane odalarının hepsi böyle imzoşum sen hele bir de kız cocuklarının odalarını görrr
Ulan yaaOh maşallahkoca banko ozaman
Acıbademmmm hımmm hmmmmvalla en son geçen sene gördüm acıbadem hastanesinde biricik yeğenim dünyaya geldi zeynom abimin kızıyengemde yaptırdı ama bukadar afilli değildi seninkii bayahoş
Acıbademmmm hımmm hmmmmzengoooo demek abiiii
Bilirim imzoşummiyi para gitti yalan yok
yanliz iyi paraa yaa ponciğimmBilirim imzoşummyok desende inanmamm .D beni kandıramazsın
Geçen sene ablam da Altunizade Acıbadem de doğum yaptıçokkkk iyiii bilirimmm
Şaşırdın mıyanliz iyi paraa yaa ponciğimmharbi iyi paraa
ahahahs benim yengede öylee proftu onunkideŞaşırdın mısen ne diyorsun yaaa
Bir de bizimki epidural yaptı proftaTelafuz edemiyorum şuannn daaa
Ne doğurdun altın mı dedim1
Tabi kiiiiahahahs benim yengede öylee proftu onunkidekız bide doğumdan sonra hastanenin özel kuaförü geldi saçını başını yaptılar yengemin makyaj falan moral olsun diyeymiş paketin içindeymiş sonradan öğrendim ooff dedimm bee vay anasınııı doğduktan 3 saat sonra bide resim çekindiler saçlar başlar yapılı tabii resimler 10 numara sen bide benim yeğeni gör poz vermiş şaşırdım kaldım len dünyaya geleli 3 saat olmuş gözlerini açmış annesinin kucağında bide poz vermiş allahım yarabbim hep hastanenin velinimetleri bunlar
Kiz sen nerde yasiyosnÇok haklısın canım bu aşkınızı kendinize saklayın iş çok onemli değil de,üstteki mesajına haykırdım yalnız
İmzosum yazdığına da ayrı soklandimçekirge istilası ne ya Allah korusun ayy
Sokağa mi salam eskortlara mi kaptiram aramızda bir dolmus var
Ayda yılda zaten adamı eve baglayamam poncikim
ahahahs yaa bende abimin telinden alıyım atıcam sanaTabi kiiiiBizimkine de geldi fotosunu bulursam paylaşcam sana
saçlar fönlü surat makyajlııaile çekimleri
dedim bir zahmet bu paraya iyi kötü bir araba alınıryapsınlar o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?