Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoh yaww kocama söyledim o yapacak işte bunu kime yaptıram kedicimm, kolay bir şey değil ki ya da dediğin gibi ucuz bir şey değil.. Ben ablama baby shower yapmıştım, oda ben de snn hastane odanı süsleteym dedi ama istemedim.. Eşim halledecek çünkü gerek yok diye.
1300-1700 TL arası fiyat veriyorlar; 2-3 yere sordum

Arada oynuyorum ya arkadaşlar var ordan tanıştığım iyi çocuklar makara oluyor kafa dağılıyor bazen erkekler çok b. Kunu çıkartabildikleri için normal bu kıyasla girmen
Bende bir ara eşim çok oynuyor diye, telefona indirdim..
O evde yokkken öğrenmeye calıstım. Birlikte oynarız diye

1-2 defa oynadım daha doğrusu oynayamadım baktım sürekli ölüyorum dedim sni de oyun kere

Oh maşallah koca banko ozaman

Bende bir ara eşim çok oynuyor diye, telefona indirdim..
O evde yokkken öğrenmeye calıstım. Birlikte oynarız diye

1-2 defa oynadım daha doğrusu oynayamadım baktım sürekli ölüyorum dedim sni de oyun kere
Ya bende İlkte zorlandım ama insanın tabiatını bozuyor yada benim bozuk bir küfür birşey oluyor insana

Hastane odalarının hepsi böyle imzoşum sen hele bir de kız cocuklarının odalarını görrr
valla en son geçen sene gördüm acıbadem hastanesinde biricik yeğenim dünyaya geldi zeynom abimin kızı yengemde yaptırdı ama bukadar afilli değildi seninkii bayahoş

Oh maşallah koca banko ozaman
Ulan yaa hahahaha
Ya aslında öyle değil, şöyle söyliyimm bizim aslında gelirimiz gerçekten Türkiye şartlarına göre evet iyi ama şöyle de bir gerçek var giderimiz çok.. Yani 2 tane kredimiz var mesela ev ve araba.. Onun haricinde 1 ev daha almıştık, onu da birikmiş biraz para ve elden borç ile aldık krediler harici bir de onun borcu var bir miktar daha ona hiç girişemedik. Şuan da bizim 150-160 milyar civarı sadece kredi borcumuz var kuzumm ..

valla en son geçen sene gördüm acıbadem hastanesinde biricik yeğenim dünyaya geldi zeynom abimin kızı yengemde yaptırdı ama bukadar afilli değildi seninkii bayahoş
Acıbademmmm hımmm hmmmm zengoooo demek abiiii

Şaşırdın mı sen ne diyorsun yaaa
Bir de bizimki epidural yaptı profta Telafuz edemiyorum şuannn daaa
Ne doğurdun altın mı dedim 1
ahahahs benim yengede öylee proftu onunkide kız bide doğumdan sonra hastanenin özel kuaförü geldi saçını başını yaptılar yengemin makyaj falan moral olsun diyeymiş paketin içindeymiş sonradan öğrendim ooff dedimm bee vay anasınııı doğduktan 3 saat sonra bide resim çekindiler saçlar başlar yapılı tabii resimler 10 numara sen bide benim yeğeni gör poz vermiş şaşırdım kaldım len dünyaya geleli 3 saat olmuş gözlerini açmış annesinin kucağında bide poz vermiş allahım yarabbim hep hastanenin velinimetleri bunlar

Tabi kiiii Bizimkine de geldi fotosunu bulursam paylaşcam sana
saçlar fönlü surat makyajlıı aile çekimleri
dedim bir zahmet bu paraya iyi kötü bir araba alınır yapsınlar o kadar

Kiz sen nerde yasiyosn siradaki gelmekte olan sknti cekirge istilasi yon degistirdi filan dendi ama smdide hatayda deniyir

Günaydın 80 derece kolonyalarım
Geyşam evde bugün. Camış gibin uyuyor. Bende yeni uyandım zaten adama laf ettiğime bakmayın
Rüyamda aldatılıyordum kalksın görülecek bir hesabımız var
Sizler ne yapıyorsunuz, gidici olduğum için etiketsiz uğradım.
poncikvegece esmer bombam nerelerdesin. Bu arada 1 2 msjı gördüm ben acıbademde doğum yapıcam oranın yok oda süsleme hizmeti. Kuaför şerbet cart curt gibi hizmetleri var ama oda süslemiyorlar.
Bizde düşünüyoruz ne yapsak diye. Abartılı birşey istemiyorum hatta bana kalsa süsleme de istemiyorum ama gardaşlar zorluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…