- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.201
Ağlarken sana gülerek nasıl mj yazacağımı bilemedim ama burası iyiki var bana cok iyi geliyoAaa hiç bilmez olur muyum geldiğimde efoo 'yla 7000 mesaj için kapışıyordunuz
Geldiğimde 6000lerdeydi 2000 küsür mesajdir buralardayim ne çok zaman geçmis hiç anlamamışım nasil da sarıp sarmaladınız hiç üşümedim ne de güzel sarildiniz hiç yanlız kalmadımhahahah ammada moda girdim galiba bi şair gibimm yazı verdim yaa
Komşumuzun 7 yıl çocuğu olmamış tedavi görmüşler denemisler etmişler olmamış sonra bi gün hiç beklemezken kendiliğinden olmuş..Şu iki yıla iki kayıp bol acı bol umut sığdırdım ama olmadı olmadı... arkadaşlar bile hamile haberi verirken senden sonra evlenen diye belirtiyo nasıl zoruma gitmesin ki ben nasıl ağlamayayım ki bilmiyorum isyan etmiyorum ama dayanamıyorum da
Ahh canım ağla ağlama diyemem ama içinde hep şunu düşün bi gün yine böyle ağlayacaksın ama heyecan ve mutluluktan bebeklerini kucağına aldigin zaman inşallah...Ağlarken sana gülerek nasıl mj yazacağımı bilemedim ama burası iyiki var bana cok iyi geliyo
Ahhhh ahhh... neler yaşamıştır o kadın 7 yıl boyunca kimse bilemez ne acılar sığdırmıştır yüreğinin en derinlerine.. ama işte ne kadar istersen iste Allah nasip etmeyince olmuyo.. insallah bizede güzel bi zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder RabbimKomşumuzun 7 yıl çocuğu olmamış tedavi görmüşler denemisler etmişler olmamış sonra bi gün hiç beklemezken kendiliğinden olmuş..
Bir oğlu olmuş üstelik sonrasında bir de kızı oldu öyle de tatlı bi kız ki maşallah
Herşey duayla kaderi bile değistiren tek şey dua hep birlikte dua edelim minik misafir biraz acele etsin
İnsallah canım insallah en büyük duamAhh canım ağla ağlama diyemem ama içinde hep şunu düşün bi gün yine böyle ağlayacaksın ama heyecan ve mutluluktan bebeklerini kucağına aldigin zaman inşallah...
Amiin inşallah bi an önceAhhhh ahhh... neler yaşamıştır o kadın 7 yıl boyunca kimse bilemez ne acılar sığdırmıştır yüreğinin en derinlerine.. ama işte ne kadar istersen iste Allah nasip etmeyince olmuyo.. insallah bizede güzel bi zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder Rabbim
Amiin inşallah bi an önce
Amin insallah CanlarYoulost16
K Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli
@malii
Rabbim en hayırlı vakitte, sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin
Bizlerede evlatlarımızın kıymetini bilmeyi nasip etsin.
Hepimizin bir imtihanı var bu hayatta. İmtihanı geçebilmek nasip olsun.
Doğru canım haklısın kolay değil bütün bunlar, hele ki kayıplar ve sürekli testlerde negatifi görmekŞu iki yıla iki kayıp bol acı bol umut sığdırdım ama olmadı olmadı... arkadaşlar bile hamile haberi verirken senden sonra evlenen diye belirtiyo nasıl zoruma gitmesin ki ben nasıl ağlamayayım ki bilmiyorum isyan etmiyorum ama dayanamıyorum da
Amin çok doğru,imtihan iste bunlar,hayırla geçebilmeyi nasip etsin rabbimYoulost16
K Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli
@malii
Youlost16
K Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli
@malii
Amin gül yüzlü efomYoulost16
K Kendinisevenbirii
B Brunello Cicinelli
@malii
Demek aslan burcusunYaa hepiniz çok şekersiniztek bekar ben miyim yoksa bu topicte öğreneceğim şeyler var gibi durayii
Oyyy güzel kalpli incim benim. Biz de sana öyle alıştık ki ne zaman girsem mesajlarını arıyor gözüm. Bir gün geldiğinde mesajlar 6000 lerdeydi bakın şimdi kaççç binlere çıktı diye nostalji yapacağız seninleAaa hiç bilmez olur muyum geldiğimde efoo 'yla 7000 mesaj için kapışıyordunuz
Geldiğimde 6000lerdeydi 2000 küsür mesajdir buralardayim ne çok zaman geçmis hiç anlamamışım nasil da sarıp sarmaladınız hiç üşümedim ne de güzel sarildiniz hiç yanlız kalmadımhahahah ammada moda girdim galiba bi şair gibimm yazı verdim yaa
Kabul etmiyorum anlatacaksın.Boş ver cicim dert anlatıp yazmıyorum ben artık tövbeliyim
Kuzum ara ara iyi oluyorum sonra tekrar basliyor carpinti bulanti akabinde kusma ne yapacagimi sasirmis durumdayim ilaclarimi almama ragmen devam ediyor yolculuk mu iyi gelmedi ne oldu anlamadim ya her zaman serumda alamam ki .. Allahim yardim et bana nolurChocolateCookie nerelerdesin, nasıl oldun iyileştin mi? Aklımızda sende bir haber et zalım kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?