Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahhahahaha
Tubikimmmm çok büyük laflarm çok büyük sorunları var bu ara çocukla ilgili sinirlerm bozuldu gece gece o yüzden bu akrostan üçüncüyü falan yapmam öküz herif

Ayyy pantalon dedin aklıma geldi geçen sene uzun gelmiş pantolonların dedi ki oacalarini kisaltiver iyi dedikmkestik diktim pictm kendi capimda o da dutturuk gibi oldu hahahahaha paçası kısa pangalonlarla gitti geldi bi süre ise hahahahahahahahahha

Vallahi kahkaha attım yaaaaa
Ahahahhahahahahahahhaahah
Çok utanilasi birşey asla hafızadan çıkamayacak birşey hahahahahahahahah

Hahaha valla profesör olup çıkmak iyimis ama senin ki yemiyormus artık bu ayakları bak uyanık çıktı enişte kız 3 çocuk pertini çıkarır ByNkoaLa un ya hele bide oda oğlan olursa artık eşiyle birlikte evde 4 erkek eder napar o zmn yazık kiz

Yok benim eşim terziye götürür pantolon boylari için bana hayatta güvenmez düdük gibi yaparım yoksa,bilir

Vallahi kahkaha attım yaaaaa
Ahahahhahahahahahahhaahah
Çok utanilasi birşey asla hafızadan çıkamayacak birşey hahahahahahahahah
Hahah gül gül canimm Allah gülmekten geri koymasın da biz utanç içinde hatirliyoz malesef,ama yazdığımı okuyunca bana da bı gülme geldi valla

Naptiniz kertenkele kardeşlerim coskunuz azalmış bakıyorum halbuki karneleri de verdik alev alev yanmamız lazımdı şimdiye
Bugün pazar olunca önce bı dinlenip yorgunluğu atalım, sonra o aleve bürünürüz dediler zaar diğer üyeler

Ajçhahahahah adeta gözümde canlandı gülom İyi olmuş ona aslında başka eşyalarını da düttürüye çevir
Artık gelinlerden gelin beğenir 4 oğlan, 4 gelin eder. Gülom gelinlere boğulur
Nasılsınız kızlar
İyiyiz kuzum seni sormalı. Bebiş nasıl?
Naptiniz kertenkele kardeşlerim coskunuz azalmış bakıyorum halbuki karneleri de verdik alev alev yanmamız lazımdı şimdiye
Coşku moşku kalmadı verin coşkuyu verin coşkuyu Üniversite sınavına girdim kendimi denemelik, yabancı dile de girdim. 2 günde 3 sınav neticesinde kendim artık 1 hafta coşamam ama beynim coşarak son nefesini verdi

Herseysini durtuklucem onun ahahahhahshahavshha
Ayyyyy 4 gelin mi 4 erkek mi ayyy bana bisiler oluyor bayikiyirm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…