- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Ahhahahahaİki kişilik hayata fazla alışmanın ceremeleriBundan önce ertelemek için yüksek lisans yaptım. Şimdi de doktoraya girişicem becerebilirsem sıradaki bahanem. Çocuk korkuma profesör olup çıkacağım Ama artık yemiyor hiçbirşeyi hamileyken çok rahat yaparsın falan diyor ağzı. @RosSsS dan da 3.yü bekliyoruz. Bana sözü var ben hamile kaldığımda oda kalacak. Yanarsak beraber
Ayyy pantalon dedin aklıma geldi geçen sene uzun gelmiş pantolonların dedi ki oacalarini kisaltiver iyi dedikmkestik diktim pictm kendi capimda o da dutturuk gibi oldu hahahahaha paçası kısa pangalonlarla gitti geldi bi süre ise hahahahahahahahahhaHahah ben kendimi hediye etmişim sana beebenden daha değerli hediye mi olur sana diyip atlayim adamın kucağına hakkat orijinal fikir verdi sağolsun
Kiz Ross gel biz gömlek tişörtü geçelim,pantolonlara da el atalım onları da pembik yaparsak ohooo o zmn adamlari avcumuzun içine almış oluruzkizz ondan sonra kapıda kurdeleli hanımı görünce benimserler tuhaflarina gitmez heriflerin onlarda bizden olurlar toptan delirmis oluruz
Vallahi kahkaha attım yaaaaaYaa hikayenin sonu güzel,böyle romantik falan bitecek sandım ama gerçekten şans iste ama başka zamanda olsa kutlamissiniz en azındanvalla geçen seneyi anlatiyım once dur yıl dönümümüzde gelinlik giymiştim sevgili kuzenim sağolsun ayarlamisti.
Pasta zaten masada baş kosedeydi,börek çörek vs onlardan da hazirlamistim,tabi icecekler falan herşey hazır eşim geldi beni gelinlikle görüp şok geçirdi kapidaönce bi noluyo kız,bu ne hal dedi sonra masayı görünce anladı tabi,sonra biz güzel güzel kutlama yaparkeenn,sevgili kayinvalidecigime basılmıştık anla işte
evin anahtari onda da vardı, çıkmış gelmiş,eşimi nöbette beni evde yalnız sanmış,haberde vermemişti derken sonunu pek hatırlamak istemediğim bı yildonumuydu gecen sene hep utandik hala utanırız aklımıza geldikce
Bu sene hiç bişe yok aklımda pasta kesin de başka naapsam kii bilemedim
Hahaha valla profesör olup çıkmak iyimis ama senin ki yemiyormus artık bu ayakları bak uyanık çıktı enişteİki kişilik hayata fazla alışmanın ceremeleriBundan önce ertelemek için yüksek lisans yaptım. Şimdi de doktoraya girişicem becerebilirsem sıradaki bahanem. Çocuk korkuma profesör olup çıkacağım Ama artık yemiyor hiçbirşeyi hamileyken çok rahat yaparsın falan diyor ağzı. @RosSsS dan da 3.yü bekliyoruz. Bana sözü var ben hamile kaldığımda oda kalacak. Yanarsak beraber
Yok benim eşim terziye götürür pantolon boylari için bana hayatta güvenmez düdük gibi yaparım yoksa,bilirAyyy pantalon dedin aklıma geldi geçen sene uzun gelmiş pantolonların dedi ki oacalarini kisaltiver iyi dedikmkestik diktim pictm kendi capimda o da dutturuk gibi oldu hahahahaha paçası kısa pangalonlarla gitti geldi bi süre ise hahahahahahahahahha
Hahah gül gül canimm Allah gülmekten geri koymasınVallahi kahkaha attım yaaaaa
Ahahahhahahahahahahhaahah
Çok utanilasi birşey asla hafızadan çıkamayacak birşey hahahahahahahahah
Benmko bi kere güvendi olanlar oldu hahahajajajjajaja daha da doninu bile dikmem delik delik giysinYok benim eşim terziye götürür pantolon boylari için bana hayatta güvenmez düdük gibi yaparım yoksa,bilir
Gerçekten bende utanirm yaaaHahah gül gül canimm Allah gülmekten geri koymasında biz utanç içinde hatirliyoz malesef ,ama yazdığımı okuyunca bana da bı gülme geldi valla
İyiyim canmmm sen nasilsinNasılsınız kızlar
Hahaha kizz öyle de giydirme adamaBenmko bi kere güvendi olanlar oldu hahahajajajjajaja daha da doninu bile dikmem delik delik giysin
Bende iyim oğlumu uyutuyorumİyiyim canmmm sen nasilsin
Bugün pazar oluncaNaptiniz kertenkele kardeşlerim coskunuz azalmış bakıyorum halbuki karneleri de verdik alev alev yanmamız lazımdı şimdiye
Büyük ihtimalleBugün pazar oluncaönce bı dinlenip yorgunluğu atalım, sonra o aleve bürünürüz dediler zaar diğer üyeler
ohh miss ben görene kdr kac defa daha uyudu uyandı kimbilirBende iyim oğlumu uyutuyorum
ben beyin olarak yanıyorm ikisiyleNaptiniz kertenkele kardeşlerim coskunuz azalmış bakıyorum halbuki karneleri de verdik alev alev yanmamız lazımdı şimdiye
yok kız ellemedm bi daha baska pantalon aldıHahaha kizz öyle de giydirme adamadonlarını diki ver yazik
Ajçhahahahah adeta gözümde canlandı gülomAyyy pantalon dedin aklıma geldi geçen sene uzun gelmiş pantolonların dedi ki oacalarini kisaltiver iyi dedikmkestik diktim pictm kendi capimda o da dutturuk gibi oldu hahahahaha paçası kısa pangalonlarla gitti geldi bi süre ise hahahahahahahahahha
Artık gelinlerden gelin beğenir 4 oğlan, 4 gelin eder. Gülom gelinlere boğulurHahaha valla profesör olup çıkmak iyimis ama senin ki yemiyormus artık bu ayakları bak uyanık çıktı eniştekız 3 çocuk pertini çıkarır ByNkoaLa un ya hele bide oda oğlan olursa artık eşiyle birlikte evde 4 erkek eder napar o zmn yazık kiz
İyiyiz kuzum seni sormalı. Bebiş nasıl?Nasılsınız kızlar
Coşku moşku kalmadı verin coşkuyu verin coşkuyuNaptiniz kertenkele kardeşlerim coskunuz azalmış bakıyorum halbuki karneleri de verdik alev alev yanmamız lazımdı şimdiye
Herseysini durtuklucem onun ahahahhahshahavshhaAjçhahahahah adeta gözümde canlandı gülomİyi olmuş ona aslında başka eşyalarını da düttürüye çevir
Artık gelinlerden gelin beğenir 4 oğlan, 4 gelin eder. Gülom gelinlere boğulur
İyiyiz kuzum seni sormalı. Bebiş nasıl?
Coşku moşku kalmadı verin coşkuyu verin coşkuyuÜniversite sınavına girdim kendimi denemelik, yabancı dile de girdim. 2 günde 3 sınav neticesinde kendim artık 1 hafta coşamam ama beynim coşarak son nefesini verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?