Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzdünüz mesajlarda kızlar ya isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim. Annem de 4 yıl çocuk hasreti çekmiş. O günleri hep üzüntüyle anlatır. İnsanlar çok çok acımasız. Bir laflar geliyormus ki anlattığında gözleri dolar. İşin trajik kısmı babam yurt dışında çalışıyormuş. İki yılda bir geliyormuş nerdeyse o dönem borçlardan dolayı. Kadın sporla mi üresin ne yapsın geçmiş gitmiş işte 4 kardesiz biz. Kafası rahat tabi yine millet susmuyor o ayrı.

benim annem kistten ameliyat olmuştu. ben ve kardesim 9 10 yaşında vardık. halam anneme kısır diyodu
sonra doktor artık çocuğun olmaz diyemem ama milyonda bir ihtimali var. iki tane varmis Allah bağışlasın onları demis. aradan bi iki sene geçti annem küçük kardeşimi doğurdu

bazi insanların tek derdi can sıkmak, laf sokmak, insanların yarasını kanatıp zevk almak....

Allah bildiği gibi yapsın hepsini

Ahhh cici ahhh içimdeki burukluğu bi bilsen İnan diyorum sanki hiç geçmeyecek bu yüreğim hep buruk kalacak.. öylesine zor öylesine acıymış ki bu bazen diyorum cok büyük günah mı işledim de bunları yasıyorum ama işte nasip biliyorum zamanı geldiğinde olacak biliyorum ama sadece o zamanın çabucak hayırlıca gelmesini istiyorum

Allah hep iyilerle karşılaştırsın.

Yaa dengesiz insan dolu yeminle ya, hele eski kafalı, bilmem kaacc senelerinde kalmış o yaşlı kadınlar varyaainsanin ömrünü çürütürleryapmiyoruz istemiyoruz diyene de,yalan söyleme olmuyor kesin diyorlarmışbenim arkadaslarimda öyle diyordu

aynen öyle diyolar canım. ben atanmadan bebek yapmak istemedim. akrabamiz arkamdan herkese bebeği olmuyodur bahane ediyodur. zaten atanamayacagi belli evlendigine göre atanamaz diyodu

Canımmm. Benim 9sene sonra oldu kizim, hemde hiç ummadığımiz bir an da.. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah,,

Canımmm. Benim 9sene sonra oldu kizim, hemde hiç ummadığımiz bir an da.. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah,,
Amin insallah canım Rabbim bekletmeden hayırlısıyla nasip etsin isteyen herkese

aynen öyle diyolar canım. ben atanmadan bebek yapmak istemedim. akrabamiz arkamdan herkese bebeği olmuyodur bahane ediyodur. zaten atanamayacagi belli evlendigine göre atanamaz diyodu
Yani insanlar hele akrabalar yatak odalarımıza karismasa olmuyor valla,kendilerini eksik zannediyorlar eminim bana pozisyon bile öneren olmuştu akrabalardan,o şekilde tutar bak şu şekil yapın diyen

Yani insanlar hele akrabalar yatak odalarımıza karismasa olmuyor valla,kendilerini eksik zannediyorlar eminim bana pozisyon bile öneren olmuştu akrabalardan,o şekilde tutar bak şu şekil yapın diyen

yuh beee o da artık ayıp ötesi bisey olmuş

hayır bide insanlar bunu üstünlük veya eksiklik olarak görüyor ya en çok o saçma zaten. nasil kendi boyumuzu rengimizi seklimizi secemiyosak bu da öyle bişey. herkes anne baba olmak zorunda degil. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

bu saçma sapan insanların da artık soyu kurusun tureyip de insanın canını yakamasinlar

Ayy hoşbuldum öğretmen hanımcım ben de sizleri çok sevdim
Bu arada sizin burcunuz neydi merak ettim bak şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…