- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.548
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.221
Üzdünüz mesajlarda kızlar ya ☹ isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim. Annem de 4 yıl çocuk hasreti çekmiş. O günleri hep üzüntüyle anlatır. İnsanlar çok çok acımasız. Bir laflar geliyormus ki anlattığında gözleri dolar. İşin trajik kısmı babam yurt dışında çalışıyormuş. İki yılda bir geliyormuş nerdeyse o dönem borçlardan dolayı. Kadın sporla mi üresin ne yapsıngeçmiş gitmiş işte 4 kardesiz biz. Kafası rahat tabi yine millet susmuyor o ayrı.
Ahhh cici ahhh içimdeki burukluğu bi bilsen İnan diyorum sanki hiç geçmeyecek bu yüreğim hep buruk kalacak.. öylesine zor öylesine acıymış ki bu bazen diyorum cok büyük günah mı işledim de bunları yasıyorum ama işte nasip biliyorum zamanı geldiğinde olacak biliyorum ama sadece o zamanın çabucak hayırlıca gelmesini istiyorumK KendinisevenbiriiYoulost16 şimdi niye üzdünüz ki
Biz 4 yıldır evliyiz ve henüz denemelere başlamadık ama insanların acımasızlığını öyle tattım ki. Olmuyordur diye hakkımda konuşanlar, daha bu haziran ayında evlenen kızın hamilelik haberini bana laf sokar gibi taşıyanlar, kendi arkadaşımdan bile ne laflar duydum. Toplumumuz aşk değil bebek için evlenen bir toplum olduğu için ölümüne linç yiyorsun. Bebek yapmayarak yasayı çiğniyorsun sanki. Ben geçen 4 senede o kadar canım sıkılıp yeri geldi gözyaşı döktüm ki, o yüzden sizin durumunuzu tahmin bile edemiyorum. Ama anlıyorum çok iyi anlıyorum
Üzülmeyin kuzularım bir gün hepimiz bebe sahibi olacağız
Allah hep iyilerle karşılaştırsın.benim annem kistten ameliyat olmuştu. ben ve kardesim 9 10 yaşında vardık. halam anneme kısır diyodu
sonra doktor artık çocuğun olmaz diyemem ama milyonda bir ihtimali var. iki tane varmis Allah bağışlasın onları demis. aradan bi iki sene geçti annem küçük kardeşimi doğurdu
bazi insanların tek derdi can sıkmak, laf sokmak, insanların yarasını kanatıp zevk almak....
Allah bildiği gibi yapsın hepsini
Yaa dengesiz insan dolu yeminle ya, hele eski kafalı, bilmem kaacc senelerinde kalmış o yaşlı kadınlar varyaaK KendinisevenbiriiYoulost16 şimdi niye üzdünüz ki
Biz 4 yıldır evliyiz ve henüz denemelere başlamadık ama insanların acımasızlığını öyle tattım ki. Olmuyordur diye hakkımda konuşanlar, daha bu haziran ayında evlenen kızın hamilelik haberini bana laf sokar gibi taşıyanlar, kendi arkadaşımdan bile ne laflar duydum. Toplumumuz aşk değil bebek için evlenen bir toplum olduğu için ölümüne linç yiyorsun. Bebek yapmayarak yasayı çiğniyorsun sanki. Ben geçen 4 senede o kadar canım sıkılıp yeri geldi gözyaşı döktüm ki, o yüzden sizin durumunuzu tahmin bile edemiyorum. Ama anlıyorum çok iyi anlıyorum
Üzülmeyin kuzularım bir gün hepimiz bebe sahibi olacağız
Yaa dengesiz insan dolu yeminle ya, hele eski kafalı, bilmem kaacc senelerinde kalmış o yaşlı kadınlar varyaainsanin ömrünü çürütürler yapmiyoruz istemiyoruz diyene de,yalan söyleme olmuyor kesin diyorlarmış benim arkadaslarimda öyle diyordu
Canımmm. Benim 9sene sonra oldu kizim, hemde hiç ummadığımiz bir an da.. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah,,Ahhhh ahhh... neler yaşamıştır o kadın 7 yıl boyunca kimse bilemez ne acılar sığdırmıştır yüreğinin en derinlerine.. ama işte ne kadar istersen iste Allah nasip etmeyince olmuyo.. insallah bizede güzel bi zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder Rabbim
Amin insallah canım Rabbim bekletmeden hayırlısıyla nasip etsin isteyen herkeseCanımmm. Benim 9sene sonra oldu kizim, hemde hiç ummadığımiz bir an da.. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah,,
Canım çok sağol sıkışır işin içinden çılamazsam yazarımKabul etmiyorum anlatacaksın.
Ama şimdi değil.
Bir akşam vakti...ByNkoaLa ile dertli saatler yayını başladığında. Uzman yorumcu kk birinci noteri da koltuğuna oturduğunda. Ve ben de yönetmen ceketimi giydiğimde...
Yani insanlar hele akrabalar yatak odalarımıza karismasa olmuyor valla,kendilerini eksik zannediyorlar eminimaynen öyle diyolar canım. ben atanmadan bebek yapmak istemedim. akrabamiz arkamdan herkese bebeği olmuyodur bahane ediyodur. zaten atanamayacagi belli evlendigine göre atanamaz diyodu
Yani insanlar hele akrabalar yatak odalarımıza karismasa olmuyor valla,kendilerini eksik zannediyorlar eminimbana pozisyon bile öneren olmuştu akrabalardan,o şekilde tutar bak şu şekil yapın diyen
Neymiş neymiş
Ayy hoşbuldum öğretmen hanımcım ben de sizleri çok sevdimDemek aslan burcusunBenim canımın içinin içi kocamda aslan burcu. O yüzden aslan burçlarını çok severim Ama yine de doktor olduğun için sana kalbim kırık travmalarımı hatırlatıyorsun, bilmiyorum bu durumu nasıl aşacağız
Bende 26 yaş, 4 yıllık evliyim. 0 çocuk, 1 Kedi, 5 buçuk bitki sahibiyim. Öğretmenim.
Şu son cümle klavyede otomatik çıkıyor artık dünden beri 50nciye yazdığım içinBelki sana bile yazmışımdır bilmiyorum hatırlamıyorum
Aramıza hoşgeldin sevdim seni
unutma beni alzaymır o anlatıyorNeymiş neymiş
Ahaahha evet bnmle dertli saatlere merhaba diyin ben bayilmadanKabul etmiyorum anlatacaksın.
Ama şimdi değil.
Bir akşam vakti...ByNkoaLa ile dertli saatler yayını başladığında. Uzman yorumcu kk birinci noteri da koltuğuna oturduğunda. Ve ben de yönetmen ceketimi giydiğimde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?