- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.221
kk birinci noteri sizin suan borcu olan ev kaynvaldenlern miydi ya hangi evdrn bahsediyosun sen kiradasin suan onu bliyorum da ..
Bizimde 6 sene bitti kaldi 3 sene 10 ay tam olarakAllah hepimize odeme kolayligi versin 1 + 1 ama oyle zorluklarla elde ettik edecegiz ki bizim icin cok kiymetli ... hatta esimle ilerde cok zengin olsak bile bu evi satmayacagiz diye konustuk zengin olamayacagmizi biliyorzda ondan zaaar
Samdanımmilk iş onu satıp 2+1 almaya çalışmak olurdu benim yapacağımsiz fazla duygusal bakiyosunuz eve sanırım:)
kiradayiz canım :) evimiz kaynanama yakın aldik. kiracısı var ankarada :) kaynanamlar da kaynima aldi. bizim aldığımız eve yakın:)
Geçenlerde burda bı konuda denk geldiğim bı msj aklıma geldi patilim sen böyle letgodan satacam diyince80 numara takkelerimi let go dan satmayı dusunuyorum Penti de 100tl bende 30₺ ,az kullanılmış ,
Samdanımm
Geçenlerde burda bı konuda denk geldiğim bı msj aklıma geldi patilim sen böyle letgodan satacam diyince
Üyenin biri yazmış,bu ikinci el sitelerinden birinde çaycı makinesi bakiyormus,bilmem ne markanin çelik caycisini görmüş, incelerken makineyi bide ne görsünresmi çeken adamın yansimasi vardı ve çıplak çekmiş, şeyi ortadaydı kocamandı filan diye yazmıştı tabi hanım ablamiz şok olmuş filan
aklıma geldi giiii
Değişmedi valla ya :/nikini degistiremeyen çakal zepra da gelmis:) :)
napiyosun balımhemen trip mi atiyon bakiyim sen bana
Yarım saattir bakıyorum neyi görmüş diyedemek herkesi görüp beni görmedin he
Ee sen herkesi görmüşsün kıızz
Değişmedi valla ya :/
napim çay içicem sen nbyosun canım
evet niye atmayayım ki
Acebaaaa
Ahahahha dur sunu patlatmadan olmazİşte bı sizler kaldınız canlarimmmm
Gelin yamacima da gösterin gül cemalinizi hele
İnşallah cikmayizAhahahha dur sunu patlatmadan olmaz
tanıdık çıkmayız değil mi
Ben arayıp bulup çekiyor olmayayım sakıncazibene konular üyeler bile bilmeden cekiliyolar bence
İnşallah cikmayizb.ku yediğinizin resmi olur o atacağımız resimler hem benim Zehra diye tanıdığım yok
Ben arayıp bulup çekiyor olmayayım sakın
Sen nerde oturuyodun benimde yok sankiİnşallah cikmayizb.ku yediğinizin resmi olur o atacağımız resimler hem benim Zehra diye tanıdığım yok
Ben bursadayım ama benim iki ismim var
Attım bileben de çay içiyorum:)
çünküsü sen beni cok seversin:) :) ondan trip atmazsin :)
bundan sonra değiştirmek mi yokmus peki zepracim. bi süreliğine mi böyle olcakmis
Ben bursadayım ama benim iki ismim var
Attım bile
bi süreliğine galiba samdanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?