Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız valla nasıl bı enercim varsa benim artık bilemiyorum yaağnii

Gayseri ıh ııhh

valla bilemedim kuzum nasıl bi enerci yavaş yavaş kocam da enercik olmaya basladi ama insanların bı ortası olmalı diye düşünüyorum

o derece özel yani:)

ben seni unutmadim :) ben uzun zamandir piyasada yokum zepram

sen neler yapıyosun. sana da tatil demi
Az önce instada baktım Türk yok olan bi kaç tane var oda erkek

Nerdeydin bakim sen nerelere gittin

bana da tatil

Az önce instada baktım Türk yok olan bi kaç tane var oda erkek

Nerdeydin bakim sen nerelere gittin

bana da tatil

ben iş ev çocuk sarmalinda kayboldum zepra. burası da aşırı hızlı akıyo yetişemiyorum hiç arada girip okumaya çalışıyorum ama yok olmuyo

valla duymuslardir zepram

şaka bi yana ben yetişemiyorum hiç biseye eşim de yoktu uzun zamandır koşturuyorum

bugün dokuza kadar yattim ya aşırı lüks geldi
Tühhh kendi kendimi ele verdim

Valla benimde öyle ya bugun saatlerce uyudum sabah 11 de kalktım 1 de bidaha yattım 15:30 a kadar çok yorulmuşum ya
Sende haklısın yorgun olunca insanın hiçbişey yapası bile gelmiyo

Evet canim esim ise gidiyor ya herkes ayni bildigin gji devam ediyo hayatina hatta esim bile cok aldiris etmiyo ☹ virus olayina

Tühhh kendi kendimi ele verdim

Valla benimde öyle ya bugun saatlerce uyudum sabah 11 de kalktım 1 de bidaha yattım 15:30 a kadar çok yorulmuşum ya
Sende haklısın yorgun olunca insanın hiçbişey yapası bile gelmiyo

kendini ele veren çakal zepra
sabah kosa kosa evden çıkıyorum. mesai içinde bakabilsem de yazmam zor oluyo. çıkıp eve gidiyorum yemekti suydu buydu çocuğu uyuturken ben de yatiyorum zaten:)

zaman kalmiyo buraya girmeye. eşim evdeyse zaten telefonu alamıyorum elime hemen trip atiyo

ben gündüz uyuyamam pek ama sabah biraz daha yatmak iyi geldi:) eşim haftasonu olmuyo evde. olsa ben de dinlenirim ama 7 gün tempolu dinlenemeden geciyo:)

Yok be canim tekrardan ev almak fikri bize uzak esim araba alacak insallah ev borcumuz bitince cok hevesi zaafi var cogu erkek gbi .. isin asli bu ev ilerisi icin cok zor bize ama bakalim Allah buyuk

Sizin ev olaylari oturdu smdi kafamda kuzum sagol aciklama icin

Evet canim esim ise gidiyor ya herkes ayni bildigin gji devam ediyo hayatina hatta esim bile cok aldiris etmiyo ☹ virus olayina

off benim eşim benle dalga bile geciyodu su an o belli etmemeye calissa da daha çok korkuyo

şimdi neyse de önümüzdeki kış çok tehlikeli ya cekirgeler de geliyomus. un bakliyat sebze-meyve bulmak çok zor olacak sanırım fiyatlar kaç olur tahmin bile edemiyorum

kız evi satıp araba parasını kenara koysaniz. biraz kenara kötü gün parasi ayirsaniz. konut kredisi çekince daha uyguna geliyo ya odenir yani. tabi muhit degistirmen gerekirse bisey diyemem. İstanbul'da sokaktan bile fiyat farkediyo

Gulum yok biz bu evi aldgmzda kredi oranlari dusuktu baya baya bir ay sonrasi alsaydik ayni sartlarda 17.000 daha fazla kredi odememiz gerekeckti falan son zamanlari yakalamistik yani bunu satip 2 arti 1 ev alamayiz kenara araba parasi koyu0 ustune kredi ceksekte pek mantikli olmaz sanirim olsa da ben calismazken imkansiz bizim gelirimiz suan bile bizi zorluyo canim oyle yuksek alipta zorlama degil gene de bin sukurler olsun
Bi ucuncu husus ta esim araba almadan daha evle ilgli biseye girismez eminim
Oyle iste kuzucum

Bidahaki kis icin soylediklerin de beni cok korkuttu yaaa dunyanin sonu geliyor Allah bize merhamet eylesin

Bizim evin karsi sokagina gecsen o sizjn muhitten sayiliyor en az 50 60 bin farkediyor markete gittigmzde fislerde sizin muhit yaziyor mesela sokagmzn karsi kaldirimi

ya sokağa çıkma yasağı gelecek sanırım çay. eve yiyecek stoklamak zorunda kalicaz. ama bu ne ki diye düşünüyorum ben hala cidden kıtlık ve sıkıntı bekliyorum ben bu sene. kısa kadar inşallah aşı bulunur

ev için de dur bakalım gün doğmadan neler doğar çay senin kız okula başlasin da :) part time bile yapılır biseyler. herşey ateş pahası zaten geçim artık çok çok zor Allah yardımcımız olsun nasıl rahat etcekseniz öyle yapın tabi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…