- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.241
Yok dünyada bulunmayan bi isim başka yokFatıma tü Zehra mi
benim öyle bi tanıdığım da vardi ben küçükkene
Bursalı tanıdığım bi is yerinden bi kız vardi tayinini aldı gitti:)
Banane sen beni unuttun amahayır olamaz atamazsin
o zaman biraz zaman geçince degistirirsin zepracim :)
Kız valla nasıl bı enercim varsa benim artıkvalla cinsellik seksili şeyler senin oksijenin gibi o yüzden olabilir
ama bak ben de geziyom bdv de neyim bana hiç denk gelmiyo öyle konular
Gayseri ıh ııhhSen nerde oturuyodun benimde yok sanki
Yok dünyada bulunmayan bi isim başka yok
Banane sen beni unuttun ama
Kayseri’de yok kız benim hafi özele gidelimKız valla nasıl bı enercim varsa benim artıkbilemiyorum yaağnii
Gayseri ıh ııhh
Kız valla nasıl bı enercim varsa benim artıkbilemiyorum yaağnii
Gayseri ıh ııhh
Az önce instada baktım Türk yok olan bi kaç tane var oda erkeko derece özel yani:)
ben seni unutmadim :) ben uzun zamandir piyasada yokum zepram
sen neler yapıyosun. sana da tatil demi
Az önce instada baktım Türk yok olan bi kaç tane var oda erkek
Nerdeydin bakim sen nerelere gittin
bana da tatil
Bende bu ara buranın yolunu unuttum kimse duymasın daben iş ev çocuk sarmalinda kayboldum zepra. burası da aşırı hızlı akıyo yetişemiyorum hiçarada girip okumaya çalışıyorum ama yok olmuyo
Bende bu ara buranın yolunu unuttum kimse duymasın da
Tühhh kendi kendimi ele verdimvalla duymuslardir zepram
şaka bi yana ben yetişemiyorum hiç biseyeeşim de yoktu uzun zamandır koşturuyorum
bugün dokuza kadar yattim ya aşırı lüks geldi
Evet canim esim ise gidiyor ya herkes ayni bildigin gji devam ediyo hayatina hatta esim bile cok aldiris etmiyo ☹ virus olayinazaten servis çok şükür ki var. ama gelen mükellef tipi çok sıkıntılıama tabi o kadar ciddiyse çok kötü cay
arkadaşımın çalıştığı otel kapandi. annesini işten çıkarmışlaretkileri çok büyük oldu bu virüsün.
vallahi millet mi gamsiz anlamadim ki. herkes sokakta cayen iyisi cikmamak tabiki
eşin gidip geliyo degil mi işe
Tühhh kendi kendimi ele verdim
Valla benimde öyle ya bugun saatlerce uyudum sabah 11 de kalktım 1 de bidaha yattım 15:30 a kadar çok yorulmuşum ya
Sende haklısın yorgun olunca insanın hiçbişey yapası bile gelmiyo
Yok be canim tekrardan ev almak fikri bize uzak esim araba alacak insallah ev borcumuz bitince cok hevesi zaafi var cogu erkek gbi .. isin asli bu ev ilerisi icin cok zor bize ama bakalim Allah buyukilk iş onu satıp 2+1 almaya çalışmak olurdu benim yapacağımsiz fazla duygusal bakiyosunuz eve sanırım:)
kiradayiz canım :) evimiz kaynanama yakın aldik. kiracısı var ankarada :) kaynanamlar da kaynima aldi. bizim aldığımız eve yakın:)
Evet canim esim ise gidiyor ya herkes ayni bildigin gji devam ediyo hayatina hatta esim bile cok aldiris etmiyo ☹ virus olayina
Yok be canim tekrardan ev almak fikri bize uzak esim araba alacak insallah ev borcumuz bitince cok hevesi zaafi var cogu erkek gbi .. isin asli bu ev ilerisi icin cok zor bize ama bakalim Allah buyuk
Sizin ev olaylari oturdu smdi kafamda kuzum sagol aciklama icin
Güzelliğim benm telefonumdan fotoğraf yüklenmiyor profile de normal bu mesaj yazdığımız yere deİşte bı sizler kaldınız canlarimmmm
Gelin yamacima da gösterin gül cemalinizi hele
Gulum yok biz bu evi aldgmzda kredi oranlari dusuktu baya baya bir ay sonrasi alsaydik ayni sartlarda 17.000 daha fazla kredi odememiz gerekeckti falan son zamanlari yakalamistik yani bunu satip 2 arti 1 ev alamayiz kenara araba parasi koyu0 ustune kredi ceksekte pek mantikli olmaz sanirim olsa da ben calismazken imkansiz bizim gelirimiz suan bile bizi zorluyo canim oyle yuksek alipta zorlama degil gene de bin sukurler olsunkız evi satıp araba parasını kenara koysaniz. biraz kenara kötü gün parasi ayirsaniz. konut kredisi çekince daha uyguna geliyo ya odenir yani. tabi muhit degistirmen gerekirse bisey diyemem. İstanbul'da sokaktan bile fiyat farkediyo
Gulum yok biz bu evi aldgmzda kredi oranlari dusuktu baya baya bir ay sonrasi alsaydik ayni sartlarda 17.000 daha fazla kredi odememiz gerekeckti falan son zamanlari yakalamistik yani bunu satip 2 arti 1 ev alamayiz kenara araba parasi koyu0 ustune kredi ceksekte pek mantikli olmaz sanirim olsa da ben calismazken imkansiz bizim gelirimiz suan bile bizi zorluyo canim oyle yuksek alipta zorlama degil gene de bin sukurler olsun
Bi ucuncu husus ta esim araba almadan daha evle ilgli biseye girismez eminim
Oyle iste kuzucum
Bidahaki kis icin soylediklerin de beni cok korkuttu yaaa dunyanin sonu geliyor Allah bize merhamet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?