Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahaahha evet bnmle dertli saatlere merhaba diyin ben bayilmadan

kimse de kalmamis gibi rosss bizden baska

anlat bakalım bugün hem sun hem konuk ol. hangi işlerin kaldi. ağrımayan yerin kemigin mevcut mu

kimse de kalmamis gibi rosss bizden baska

anlat bakalım bugün hem sun hem konuk ol. hangi işlerin kaldi. ağrımayan yerin kemigin mevcut mu
On kaburga on kollar arka baldirlar finish

Bas catladi bile
Hahahahahaha
Ellermde derman kalmadı belim bukuldu

On kaburga on kollar arka baldirlar finish

Bas catladi bile
Hahahahahaha
Ellermde derman kalmadı belim bukuldu

sana ellerimle sütlü Türk kahvesi yapayım ben baya çürüğe cikmisin beybisi Allah kolaylık versin. ne kadar işin kaldı. yerlesebildin mi iyice peki

baş ağrısı sinirdendir bence benim sinirlenince hemen basım ağrıyo artık yaslandim zaar

Ayy curudum kız daha anca yaşıyor eşim tek tek bugün koliledik

Yarın temizlik yapicam eve
Esim de zaten mutfak eşyalarını götüreceği için temizledigim dolaba yerlestircem büyük mobilyalar da pazar gnu tasincak kuzummm

ay ben seni evi taşıdın yerlesiyosun saniyodum. kız sen en gıcık yerindeymissin bu islerin

artık seni en erken haftaya bugünler görürüz normal olarak. hoşgeldine ev görmeye vs gelirlerse göremeyiz ama
var mi o taraflarda hoşgeldine gitme

Var ama biz evde yokuz
Ömür boyu hahahahaha

Bunca zaman helmeyenler zahmet edip yakınlarında olduğumda da gelmesnler

çok ayıp uzakta olunca gelinir mi ross. ayakları aşınır insanların. ne kadar bencilsin mesela ayni mahallede otursaniz bu kez de evden çıkmamalari gerekir. normali bu
kim sokuyo senin aklına böyle yalan yanlış şeyleri. örf adetlerimizi yok sayiyosun resmen

Ahhahahahaha
Evet örf adet var ama
Sen bir şeyi kaciriyorsun
Kendi işlerine gelen a
Örf adet var eğer maddi anlamda örf adetse yapılmasa da olur

Çok sessiz gerçekten iyiki geldin hizuranm
Neler uapiorsn

Benimkiler uyudu. Kahve içtim amaçsız amaçsız oturuyorum. Sen napiyorsun taşınma nasıl gidiyor?
Taşınma esimde kuzum şuan mutfak eşyalarını götürdü yarin temizlixem

Annemdeyim.misafirleri bitmedi misafir gelip gidiyor sabah ayrı aksam ayrı yoruluyorm pertim çıktı bugün

Annemdeyim.misafirleri bitmedi misafir gelip gidiyor sabah ayrı aksam ayrı yoruluyorm pertim çıktı bugün
Allah kolaylık versin canım. Evi aldınız mı neden tasiniyorsunuz açsana biraz maksat muhabbet olsun

Taşınmanın tek sevdiğim yani temizligi Çok temiz oluyor bi kaç ay toplu düzenli ...

Annelerin misafiri hiç bitmez vallahi bayramda gittim gitmez olaydım dedim bende , gelinler filan da hamile iş bana kaldı bi an hamile olsaydım diye düşünürken töbe dedim vallahi iki işten kalıcam diye düşündüğüm şeye bakk

Ben hiç tasinmadim şimdiye kadar biliyor musun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…