- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.241
Ahaahha evet bnmle dertli saatlere merhaba diyin ben bayilmadan
On kaburga on kollar arka baldirlar finishkimse de kalmamis gibi rosss bizden baska
anlat bakalım bugün hem sun hem konuk ol. hangi işlerin kaldi. ağrımayan yerin kemigin mevcut mu
On kaburga on kollar arka baldirlar finish
Bas catladi bile
Hahahahahaha
Ellermde derman kalmadıbelim bukuldu
Ayy curudum kız daha anca yaşıyor eşim tek tek bugün kolilediksana ellerimle sütlü Türk kahvesi yapayım benbaya çürüğe cikmisin beybisi Allah kolaylık versin. ne kadar işin kaldı. yerlesebildin mi iyice peki
baş ağrısı sinirdendir bencebenim sinirlenince hemen basım ağrıyo artık yaslandim zaar
Ayy curudum kız daha anca yaşıyor eşim tek tek bugün koliledik
Yarın temizlik yapicam eve
Esim de zaten mutfak eşyalarını götüreceği için temizledigim dolaba yerlestircembüyük mobilyalar da pazar gnu tasincak kuzummm
Var ama biz evde yokuzay ben seni evi taşıdın yerlesiyosun saniyodum. kız sen en gıcık yerindeymissin bu islerin
artık seni en erken haftaya bugünler görürüz normal olarak. hoşgeldine ev görmeye vs gelirlerse göremeyiz ama
var mi o taraflarda hoşgeldine gitme
Var ama biz evde yokuz
Ömür boyu hahahahaha
Bunca zaman helmeyenler zahmet edip yakınlarında olduğumda da gelmesnleren sevdiğim ev sahibigidilemeyen
Bunca zaman helmeyenler zahmet edip yakınlarında olduğumda da gelmesnler
Ahhahahahahaçok ayıp uzakta olunca gelinir mi ross. ayakları aşınır insanların. ne kadar bencilsinmesela ayni mahallede otursaniz bu kez de evden çıkmamalari gerekir. normali bu
kim sokuyo senin aklına böyle yalan yanlış şeyleri. örf adetlerimizi yok sayiyosun resmen
Çok sessiz gerçekten iyiki geldin hizuranmİyi geceler hanımlar herkes nerede. Burası çok sessiz,ıssız... Benimkiler uyudu tek başıma kaldım. Kahvemi içtim. Aslında film izleyeyim dedim bilgisayarı açmaya üşendim. TV de de bir şey yok. İçimdeki canavarlar izliyorum
Benimkiler uyudu. Kahve içtim amaçsız amaçsız oturuyorum. Sen napiyorsun taşınma nasıl gidiyor?Çok sessiz gerçekten iyiki geldin hizuranm
Neler uapiorsn
Taşınma esimde kuzum şuan mutfak eşyalarını götürdüBenimkiler uyudu. Kahve içtim amaçsız amaçsız oturuyorum. Sen napiyorsun taşınma nasıl gidiyor?
Allah kolaylık versin canım. Evi aldınız mı neden tasiniyorsunuz açsana biraz maksat muhabbet olsunTaşınma esimde kuzum şuan mutfak eşyalarını götürdüyarin temizlixem
Annemdeyim.misafirleri bitmedi misafir gelip gidiyor sabah ayrı aksam ayrı yoruluyorm pertim çıktı bugün
Taşınmanın tek sevdiğim yani temizligiTaşınma esimde kuzum şuan mutfak eşyalarını götürdüyarin temizlixem
Annemdeyim.misafirleri bitmedi misafir gelip gidiyor sabah ayrı aksam ayrı yoruluyorm pertim çıktı bugün
Acaba nedir nedirben başıma binis açtım ki sormayin kızlar
su an onun stresiyle oturdum örgü oruyom
Ben hiç tasinmadim şimdiye kadar biliyor musunTaşınmanın tek sevdiğim yani temizligiÇok temiz oluyor bi kaç ay toplu düzenli ...
Annelerin misafiri hiç bitmez vallahi bayramda gittim gitmez olaydım dedim bende , gelinler filan da hamile iş bana kaldı bi an hamile olsaydım diye düşünürken töbe dedim vallahi iki işten kalıcam diye düşündüğüm şeye bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?