- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.441
yaa ben ne gerekiyosa yapın diyip anestezi verilmesine izinde verebilirdim mesela ama içimden bi ses çık bu hastaneden dedi çıktım bende.. insan bi bakar gözlerine bi muayene eder dimi.. yüzüne bile bakmadı kızımın direkt anestezi verilmesi lazım ben böyle muayene edemem dedi ee tmm dedim 1500 ver dedi.. ama riski var kısmi felç keçirebilir çünkü çok küçük dedi.. dalgamı geçiyosunuz benimle siz dedim.. çıktım hastaneden.. kimi kullandığımız ilaçlar fayda etti ama kullanmayı bırakınca tekrar çıkmaya başladı o lekeler.. ama şuan raporlu bi kutusu 680 tl olan ama rapor sayesinde aldığım için devlet karşılıyor o sebeple kutusunu 3 tl ye alabiliyorum özel bi ilaç getittiriyoruz bide.. 1 sene boyunca kulanması gerkiyo 6 nisanda tam 1 sene oluyo bakalım doktor belki bıraktırabilir zaten raporumuzda 1 senelk belkide raporu yeniler devam ettiiriz bilemiyoruz bakalım bekliyorum nediyecek diyeaaa çok geçmiş olsun imzoşum. İşte baştaki doktor gibi işin ehli olmayan birine kalsaydınız hasar bile bırakabilirdi Allah korusun. Çok şükür ki iyi bi doktor denk gelmiş de bakmış kızına
Olsun tabi o leke de geçer belki zamanla. Düzelmeyecek hastalık olmasın❤
diloyum çok teşekkür ederimcanım çok geçmiş olsun göz doktoru konusunda eğer bursaya gelme ihtimalin varsa bir doktor önerebilirim hemde çocuklara bakıyor işinde de gerçekten çok iyi bende 1 yıl önce 3 tane doktora gittim hiç biri fayda etmedi ama murat bey sağolsun verdiği ilaçlarla 2 güne gözüm kendine geldi imkanın olursa iletişim bilgilerini verebilirim
bende ilk kez senden duydum canım allah senden de razı olsun ama başka doktor ihtiyacınız olursa eğer murat bey çok iyi bi doktor çocuklarla iletişimide süper aklında bulunsun yinediloyum çok teşekkür ederimşuan doktorumuz baya iyi ilgileniyo çokda ilerleme katettik Allah ondan razı olsun Allah senden de razı olsun düşünmen bile yeter buraya geçen sene konu açtım kimsenin bilgisi bile yok bu hastalıkla ilgili
Cok sağol diloyum aklımda yazabilirim sana bu konudabende ilk kez senden duydum canım allah senden de razı olsun ama başka doktor ihtiyacınız olursa eğer murat bey çok iyi bi doktor çocuklarla iletişimide süper aklında bulunsun yine
Yaa imzoşum nasıl içten yazmışsın tabiii insan üzülmez miiyaa ben ne gerekiyosa yapın diyip anestezi verilmesine izinde verebilirdim mesela ama içimden bi ses çık bu hastaneden dedi çıktım bende.. insan bi bakar gözlerine bi muayene eder dimi.. yüzüne bile bakmadı kızımın direkt anestezi verilmesi lazım ben böyle muayene edemem dedi ee tmm dedim 1500 ver dedi.. ama riski var kısmi felç keçirebilir çünkü çok küçük dedi.. dalgamı geçiyosunuz benimle siz dedim.. çıktım hastaneden.. kimi kullandığımız ilaçlar fayda etti ama kullanmayı bırakınca tekrar çıkmaya başladı o lekeler.. ama şuan raporlu bi kutusu 680 tl olan ama rapor sayesinde aldığım için devlet karşılıyor o sebeple kutusunu 3 tl ye alabiliyorum özel bi ilaç getittiriyoruz bide.. 1 sene boyunca kulanması gerkiyo 6 nisanda tam 1 sene oluyo bakalım doktor belki bıraktırabilir zaten raporumuzda 1 senelk belkide raporu yeniler devam ettiiriz bilemiyoruz bakalım bekliyorum nediyecek diye
kalan lekeye hiç takılmıyorum en azından acıyo demiyo görmesine engel değil ilk zamanlarımızı görseydin ben çok ktüydüm iyileşemicek sürekli lekeler çıkıyo gzünde falan.. bide bu prfa ilk gittik kızımı gördü şaşırdı bu yaşta bu hastalık bu kızda ne arar dedi.. ilk gördü kornea nakli gerekiyo dedi göz çok kötü durumda dedi ben ağlamaya başladım yani 4 yaşında bi çocuk kornea nakli nedmek ya.. daha çok küçük.. önce bi tedaviye başlayalım sonuç vermezse mecbur kornea nakli dedi ama ilçlar şükür rabbime sonuç verdikornea nakline gerek kalmadı aah balımm neler yaşadım ilk zamanlar çok ağlıyodum kızımı öyle gördükçe ben ağlıyorum diye kendi acısını unuttum bana anne ağlama ltfen acımıyo bak geçti diyodu o öyle dedikçe daha çok ağlıyodum sen bide banamı moral veriyosun diye yaa inan şuan bile gözlerim doldu aklıma geldikçe kötü oluyorum ama Allahıma bin şükür atlattık bunada şükür diyorum şuan çok iyi durumda gözleri
ponçiğimm evet şükür atlattık geride kaldık çok sağol bitanemDiktorya Secret imzoşum bilmiyordum ben, çok geçmiş olsun canımmm
Şükür ki atlatmışsınız operasyona gerek kalmadı sanırımm
sorma fıstığımm gerçekten bu devirde doktor bulmak çok zorYaa imzoşum nasıl içten yazmışsın tabiii insan üzülmez mii
Yazık ya bir de hiç kontrol etmeden hem para isteyip hem de kısmi felç ihtimalini ortaya seriyor. Böyle insanlar nasıl gece yastığa başlarını rahat koyuyor bilemiyorum
İmzoşum neden kızının gözü öyle idi, doğuştan mı yoksa sonradan mı olmuştu ki.
Hiç önemli değil leke filan çok şükür güzel bi doktor denk gelmiş, ilgilenmiş, kızın görüyor. Diğer şeyler hiç önemli değil
Sahiden öyle olmuş ya imzoşumsorma fıstığımm gerçekten bu devirde doktor bulmak çok zor
balım valla inan bilmiyoruz nedenini bi sabah kalktığında bi gözü şişti enfeksiyon kaptı dedik doktora götürdük küçük dedi ilaç vermedi demleme çay sürün doğal antibiyotik dedi tamam dedik denedik 2 gün falan yok geçmedi başka doktora gittik antibakteriyel bi damla verdi döktük gözüne zor bela elletmiyo acıyo diye küçükte tabi ozamanlar 3 yaşında oluyo şuan 4 yaşında.. neyse döktük bişekilde geçti iyileşti derken 1 hafta sonra aynı şekilde öteki gözü böyle oldu damlamız vardı nasılsa aynı ilacı o gözünede kullandık tabi yine doktora gittik baktı etti aynı dedi kullanın verdiğim ilacı dedi kullandık geçti.. 1 hafta sonra yine şaka yapmıyorum sol gözünde arpacık çıktı.. ağrı yapıyodu belliki uyuyamıyodu hiç gözüm acıyo diye damlalar kullandık falan 1 ay sonra geçti.. sonra eşimle ben aynı göz nezlesi gibi kızımın yaşadığı hastalığı yaşadık anlam veremedik birden oluyo bi sabah kalktık gözlerimiz şiş benim tek gözüm eşimin 2 gözü birden.. doktora gittik eşimle bize herkes tuhaf bakıyo doktor şaşırdı kimsayal bişeyemi maruz kaldnız dedi yooo dedik yani bi sabah kalktık böyleyiz.. ilaç verdi kullandık geçti oan anladım cidden çok ağrı yaptı yanıyodu sürekli göz biz bile dayanamadık 3yaşında çocuk nası dayansın dedik üzüldük haliyle aynısını yaşayınca.. herkes bize göze geldiniz nazar dedi.. çünkü görümce kişisinin düğünüydü o sıralar artık kızımıa bindallı giydirmiştim çok şeker olmuştu herkes bayıldı nazar değdi dedik.. bizede geçti haliyle gelip gelip çok güzel olmuşsunuz diyip sarılıyolardı bize ondan sonra oldu nolduysa zaten.. yani 4 ay uğraştık gözle ilgili ailecek yaşadık.. üstüüste geçirdik hastalık biz atlattık ama kızım küçük diye demekki bağışıklıktan kaynaklı olduğnu söyledi şimdiki doktorumuz o atlatamamış korneası hasar görmüş dedi.. o sebeple keratit denen illet oluşmuş kızımda öyle söyledi doktor dışardan kapmışsınız enfeksiyon dedi sizin bağışıklığınız kuvvetli atlattınız ama o daha küçük bağışıklığı zayıf olduğu için atlatamadı dedi.. mantıklı geldi açıklaması bizede.. artık gözde var ben nazara çok inanırım ..yani düğün bitti ertesi gün kalktık kızımın gözü şiş bukadar tesadüf olamaz bence..
böyle yani balımm baya uzun yazıyorum bende ama çok dertliyim bu konuda yazıklarımında eksiği vardır fazlası yoktur inan çok badireler atlattık diyebilirimm :))))
Cok şükür atlattık fıstığım şimdi çok şükür çok iyi durumda kızımın gözleri ben büyük ihtimal doktorumuz ilacı biraktiricak diye düşünüyorum çünkü 1 sene kullanalım etkisini 1 sene de gösteriyor dedi.. belki ilacı bırakın bi süre kullanmayın 3 ay veya 4 ay sonra kontrole gelin diyebilir merakla bekliyorum bakalım nedicekSahiden öyle olmuş ya imzoşum
Ben hiç duymadım böyle şeyler hayretle okudum nasıl ki diye ama nazara ben de çok inanıyorumBaya aile boyu gezmiş yani...
Allahtan bak kızının yaşı küçükken çıkmış bazı hastalıklar bu yaşlarda daha kolay çözülüyor..
Neyseki atlatmışsınızBidaha gelmesin inşallah bardaktan tabaktan çıksın o nazarlar
İnşallahh inşallahh imzoşuumm gerek kalmamıştır ilaca daCok şükür atlattık fıstığım şimdi çok şükür çok iyi durumda kızımın gözleri ben büyük ihtimal doktorumuz ilacı biraktiricak diye düşünüyorum çünkü 1 sene kullanalım etkisini 1 sene de gösteriyor dedi.. belki ilacı bırakın bi süre kullanmayın 3 ay veya 4 ay sonra kontrole gelin diyebilir merakla bekliyorum bakalım nedicek
Ne yapacaksiniz bize de de hele bizde yapalmiyiyim canım ev hanımı mod on
kreş mail atmış etkinlik yapmak için. sagolsunlar onlardan yapıp vakit gecirticez poncige :)
sen nasılsın napiyosun:)
ederim tabii boncuğumm yazarım mutlakaİnşallahh inşallahh imzoşuumm gerek kalmamıştır ilaca dabizi dee haberdar ett
Canim cok cok gecmis olsun konunu gormedim bilmiyordum sukurler olsunki olabilecek en iyi sekilde atlatmissinizsorma fıstığımm gerçekten bu devirde doktor bulmak çok zor
balım valla inan bilmiyoruz nedenini bi sabah kalktığında bi gözü şişti enfeksiyon kaptı dedik doktora götürdük küçük dedi ilaç vermedi demleme çay sürün doğal antibiyotik dedi tamam dedik denedik 2 gün falan yok geçmedi başka doktora gittik antibakteriyel bi damla verdi döktük gözüne zor bela elletmiyo acıyo diye küçükte tabi ozamanlar 3 yaşında oluyo şuan 4 yaşında.. neyse döktük bişekilde geçti iyileşti derken 1 hafta sonra aynı şekilde öteki gözü böyle oldu damlamız vardı nasılsa aynı ilacı o gözünede kullandık tabi yine doktora gittik baktı etti aynı dedi kullanın verdiğim ilacı dedi kullandık geçti.. 1 hafta sonra yine şaka yapmıyorum sol gözünde arpacık çıktı.. ağrı yapıyodu belliki uyuyamıyodu hiç gözüm acıyo diye damlalar kullandık falan 1 ay sonra geçti.. sonra eşimle ben aynı göz nezlesi gibi kızımın yaşadığı hastalığı yaşadık anlam veremedik birden oluyo bi sabah kalktık gözlerimiz şiş benim tek gözüm eşimin 2 gözü birden.. doktora gittik eşimle bize herkes tuhaf bakıyo doktor şaşırdı kimsayal bişeyemi maruz kaldnız dedi yooo dedik yani bi sabah kalktık böyleyiz.. ilaç verdi kullandık geçti oan anladım cidden çok ağrı yaptı yanıyodu sürekli göz biz bile dayanamadık 3yaşında çocuk nası dayansın dedik üzüldük haliyle aynısını yaşayınca.. herkes bize göze geldiniz nazar dedi.. çünkü görümce kişisinin düğünüydü o sıralar artık kızımıa bindallı giydirmiştim çok şeker olmuştu herkes bayıldı nazar değdi dedik.. bizede geçti haliyle gelip gelip çok güzel olmuşsunuz diyip sarılıyolardı bize ondan sonra oldu nolduysa zaten.. yani 4 ay uğraştık gözle ilgili ailecek yaşadık.. üstüüste geçirdik hastalık biz atlattık ama kızım küçük diye demekki bağışıklıktan kaynaklı olduğnu söyledi şimdiki doktorumuz o atlatamamış korneası hasar görmüş dedi.. o sebeple keratit denen illet oluşmuş kızımda öyle söyledi doktor dışardan kapmışsınız enfeksiyon dedi sizin bağışıklığınız kuvvetli atlattınız ama o daha küçük bağışıklığı zayıf olduğu için atlatamadı dedi.. mantıklı geldi açıklaması bizede.. artık gözde var ben nazara çok inanırım ..yani düğün bitti ertesi gün kalktık kızımın gözü şiş bukadar tesadüf olamaz bence..
böyle yani balımm baya uzun yazıyorum bende ama çok dertliyim bu konuda yazıklarımında eksiği vardır fazlası yoktur inan çok badireler atlattık diyebilirimm :))))
yaaa çok sevindim diloyumm oohh valla miss gibi içinde rahat olur evinde temiz temizz otur mikroplardan uzak çok iyi oldu bu kuzumm sizlere öncelik tanınmalı zaten iki canlısınızayyy şuan çok mutluyum iş yerim 32. haftama yani rapor hakkımı kullanmaya hak kazanana kadar ücretli izine ayırdı biz gebeleri yani yaklaşık 2 ay evden çalışıcam allah razı olsun çok iyi oldu bu dönemde ptesi bir çıkıcam teeeeeeee doğum iznim bitene kadar
aminn canımm çook sağol.. aynen gerçekten bin şükür halimize bizimki göz enfeksiyonuyla başladı arpacıklada baya uğraştık tabii en son korneası hasar görmüş baya geçirdiği hastalıklardan üstüste olunca ama şimdi çok iyi durumda ilk zamanlar gerçekten çok kötüydü çalmadığım doktor kapısı kalmadı ve çare bulamayınca oturup ağladım doktor bulamıyorum diye.. ve bu devirde gerçekten işin ehli doktor bulmak çok zorCanim cok cok gecmis olsun konunu gormedim bilmiyordum sukurler olsunki olabilecek en iyi sekilde atlatmissiniz
Arpacik bulasiyor canjm kizinda cikinca size de gecms olabilir goz goze uzulunce de olur derler blmiyorum
Benim kjzimda da nerdeyse 1 sene boyu hemde bebekliginde daha yasinda degildi ilki ciktignda arpacik cikti kac doktora gittim bende okadar kasiyorduki bi kere nohut kadar oldu oyle uzuluyordumki bende onu oyle gordukce biri geciyordu baskasi cikiyordu hic bi sebebi yok dedi doktor gozdeki kirpik sayisi kadsr arpack olusabilir dedi buyuklerde operasyonla aliyoruz ama bebek oldgu icin hic geregi yok dedi kremlerle iste hergun pamukla dalinle sile sile patlaya patlaya gecti ama nerdeyse 1 yil boyu bu skntiyi yasadi minnosum cocuguna bisey olmasi dunyadaki en zor sey Allah im kimsenin evladinin ayagna tas degdirmesin tabi bunlardan beteri de var bin sukur her halimize ...
Amiiin canim evlatt bambaska bisey Allah dert verip derman aratmasin . Benim de kizimin gozkapagnda kirpiginin bi tik ustunde 1 cm gbi bi grilik kaldi ama hicc takmiyorum senin demen gbi buyuynce zaten gozkalemi filan ceker rahatsiz olursa oyle goze de carpan bisey degl olsa bile saglgndan onemli degilaminn canımm çook sağol.. aynen gerçekten bin şükür halimize bizimki göz enfeksiyonuyla başladı arpacıklada baya uğraştık tabii en son korneası hasar görmüş baya geçirdiği hastalıklardan üstüste olunca ama şimdi çok iyi durumda ilk zamanlar gerçekten çok kötüydü çalmadığım doktor kapısı kalmadı ve çare bulamayınca oturup ağladım doktor bulamıyorum diye.. ve bu devirde gerçekten işin ehli doktor bulmak çok zor
Rabbim tüm çocuklarımızı hastalıklardan kötülüklerden korusun inşallah
evet kesinlikle sağlığından önemli değil büyüdükçe küçülür görmediğe döner inşallah.. kim bilir daha çok küçükler kendi kendinede yenilenebilir :)Amiiin canim evlatt bambaska bisey Allah dert verip derman aratmasin . Benim de kizimin gozkapagnda kirpiginin bi tik ustunde 1 cm gbi bi grilik kaldi ama hicc takmiyorum senin demen gbi buyuynce zaten gozkalemi filan ceker rahatsiz olursa oyle goze de carpan bisey degl olsa bile saglgndan onemli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?