Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah affetsin ama yaşlıların %90 ını sevmezdim sevmeyerek ne kadar doğru yaptığımı da bir kez daha anladım kuzum. Adam camiye gidiyor teyzeler hala kısır günü derdinde. Uyarınca da kaderde varsa ölmek yapacak birşey yok diyor. Bir ayağın çukurda olmasının rahatlığı var tabi. Ama korkmuyorlar insanlara bulaştırıp başkalarının hakkına girmeye. Böyle bir bencillik olamaz.
Benim eşimin söylediği şey şu oldu kuzum sokağa çıkma yasağı gelirse ben eve dönemem dedi. Çünkü sokaklarda büyük güvenlik tedbirleri alınacaktır böyle bir durumda. Zaten tekim evde kimsem yok bu beni baya yaralar ama yinede yasağın gelmesini istiyorum. Teyzelerle amcalar başka türlü durmayacak.
Ha bir de konyada karantinadan kaçan hacılar kaçmalarını engellemeye çalışan polislere tükürüyorlarmış haberin var mı. Biz koronaysak sizde korona olun diyorlarmış.
Cennetlik hacılarımız...

en çokda şu umreden gelen karantinadakilerin kaçmaya çalışmasına çok sinirlendim ben cicim.. hayr yani kaçıyosunda nereye kaçıyosun kimin yanına gidiceksin eşine dostuna geçiriceksin virüsü.. bukadar cahillik bencillik olamaz yaa..

Ne yapacaksiniz bize de de hele bizde yapalm

kağıt havlu rulosundan ahtapot yaptık. parmak kukla yapıyorum keçeden. boyama yapıyoruz. balık falan ciziyorum el işi kağıtlarını minik minik kesip yapistiriyoruz çizdiğim şeylere :)

yumurta kartonu var evde. onla timsah tırtıl falan yaptircam. biraz önce şarkı açtık dans ettik. bazen spor yapıyoruz.

tuvalet kağıdı rulosundan kelebek yapimi vardı onu da yaparız. basit boyamalar falan var.

yaaa çok sevindim diloyumm oohh valla miss gibi içinde rahat olur evinde temiz temizz otur mikroplardan uzak çok iyi oldu bu kuzumm sizlere öncelik tanınmalı zaten iki canlısınız
evet ya 10 yıldır çalışıyorum burda patronumda bunca yıllık elemanlarımız maaş gözetmeyelim demiş müdürüm söyledi ayy canım patronum kalp ben

aynen en azından basit şeyler ben baya ugrasiyodum

bizden size doğrudan nakliyat
Her zaman beklerim kuzumyap yap gönder Ay hadi inşAllah canım benim ben unutkanım biliyorsun. O yüzden tarihi unuturum büyük ihtimalle o yüzden sen yaz sonucu olur mu iyim canım iş yapcam mola verdim kendime

Allah cezalarını versin. ne kadar hadsiz bizim yaşlılarımız ya cidden Allah sabır versin polislere sağlık ekiplerine.

ben de beyan dönemi nefret etmistim yaşlılardan hala kanim isinmiyo

senmi unutkansın yaa hiç inanmam sen ben unuttuğumda bile bana hatırlatıyodun hep kurban olduğum çaydaşım benim iyiki varsın tabiki yazıcam kuzumm mutlaka hemde

işim ağır olmadığı ve sürekli oturduğum için ve açılmada fazla olmadığı için çalışma yasağı koymadı cicim zaten korona iznide tam zamanında geldi. açılma içinde şuan çok erken bence erken doğum olur mu acaba diye korkmuyo da değilim inanki. progestanı fitil olarak alıyorum cnm o engel olucak daha fazla açılmasına dedi birde olabildiğince istirahat evde ama dün falan karnımda ve belimde ağrı oldu ve gece yine kan bende böyle olunca birde bu ara sık sık olunca korkuyorum şimdi hem progestan hemde endol diye bir fitil kullanıyorum rahatlamazsan yine gel kontrol edelim dedi şimdilik düne göre bugün daha iyiyim ağrım yok gibi

Ay edepsizler Allah bunlari islah etsin. Bende yalnizm seni cok iyi anliyorum insllah bebklerimz dogmadan onlemler alinir bizde rahat nefes aliriz tek duam bu

İşte tükürenlerde onlar imzoşum..
Kısır gününe yetişecekler kaçıp napsınlar.

Allah cezalarını versin. ne kadar hadsiz bizim yaşlılarımız ya cidden Allah sabır versin polislere sağlık ekiplerine.

ben de beyan dönemi nefret etmistim yaşlılardan hala kanim isinmiyo
Yaşlılık adı altında herşeyi yapma küstahlığı bulanlardan inan tiksiniyorum. Otobüste okul çıkışında sırtında çanta taşıyan öğrenciden ne hakla yer istiyorsun. Vermeyince de laf ediyorlar. O çocuk senin kaç katın yorulup eşek ölüsü gibi çanta yükleniyor sırtına onlara yer verilmeli asıl ben çok acıyorum hallerine. Gelmişsin kaç yaşına gezme o kafar ayakta duramıyosan. Akbil bedava diye gezmek zorunda hissediyorlar.
Yaşlarına hürmetsizlik hoş karşılanmıyor nasıl olsa karşıdaki saygısızlık yapamaz diye laf söyleye söyleye ona buna çata çata geziyorlar.
Vallahi sevmiyorum. Kolay kolay yer de vermem. Gerçekten verilmesi gerekenleri anlayıp onlara veriyorum sadece toplu taşımada. Pişman değilim
Şu tükürük olaydan sonra zaten iyice kıl oldum hepsine.

ya sorma cici aynen öyleler geçen sene 500 lira çıkan vergisini 550 çıkarsın da sistem bak bakalım o şeker gibi görünen hayır duası eden yaşlılar nasil zombiye dönüşüyo bela okuyo

kolay saniyolar sırtında canta tüm gün dışarda derste olmayihadi kolay olsun ona sözüm yok da. madem dayanamiyosun niye gün gün çarşı pazar durmadan geziyosun.

o yaşını bahane edenlerden biri de benim çalıştığım yerde var. kafasına göre konusuyo dedikodu yapıyo azarliyo kahve isteyip duruyo. ama sorsan işine gelince emeklilik için genç, is yapmak için yaşlı geçen ofiste tırnaklarını keserken artık midem kalkti baska yere gittim görüp duymamak için beyninin yerine sünger konmus oluyo bazılarının

Ah be diloyum ne oldu birden böyle ne güzel şıngır mıngır ilerliyordun
İnşallahhhh engeller ki ben progestan gücüne inanıyorum. Umutlar yine progestan.
Geçen gün bir video izledim. 25 haftalık prematüre bebek doğurmuş bir anne. Ama onun anladığım kadarıyla açılmadan değil de bebekle alakalı bir problemden apar topar almak zorunda kalmışlar. 2 hafta daha dursa yaşamazmış yani. 750 gr bebek doğurmuş. Doktor bu bebekler yaşıyor dediği zaman inanmamış. Ama gerçekten yaşamış. Üstelik hemşireler süt sağmış sütü bile gelmiş annenin o kadar sağlıkla büyümüş ki şimdi 4 yaşında. Gayet sağlıklı oğlu var kadının.
İzleyince çok duygulandım. Ama çok umut oluyor bu tip şeyler bana

Son düzenleme:
Ay edepsizler Allah bunlari islah etsin. Bende yalnizm seni cok iyi anliyorum insllah bebklerimz dogmadan onlemler alinir bizde rahat nefes aliriz tek duam bu
İnşallahhhh bitanem. Çok enteresan bir yılda gebe kaldık. Çok zorlanıyoruz ama sonu güzel olsun.
Eşinin birimi nedir, sen çalışıyor muydun?

Kendimi sosyal medyadan soyutladim
Cunku cok korkuyorum
Buraya da cok sık girmiyorum. Her kkya girisimde bir corona basligi gorup stres oluyorum.
Bu yuzden topicte cok aktif degilim kizceler
Halim harap, cok stresliyim
Kespırım napalım şuan şartlar bu hepimiz çok üzgünüz aksine soyutlama ki gelişmelerden haberdar ol kuzum. Ben korunma yollarına dair ne öğrensem paylaşıyorum burdan. Tedbir bizden takdir Allah'tan

allahın cahillerii yaa kör cahil bunlar ne laftan anlar ne de başlarına gelince anlarlar.. müstehak bunlar gibilere herşey..
Onlara müstahak zaten kuzum ama bizlerin günahı ne.. Hepimizin hakkına girecekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…