- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.481
allahın cahillerii yaa kör cahil bunlar ne laftan anlar ne de başlarına gelince anlarlar.. müstehak bunlar gibilere herşey..
Ben şokya sorma cici aynen öylelergeçen sene 500 lira çıkan vergisini 550 çıkarsın da sistem bak bakalım o şeker gibi görünen hayır duası eden yaşlılar nasil zombiye dönüşüyo bela okuyo
kolay saniyolar sırtında canta tüm gün dışarda derste olmayihadi kolay olsun ona sözüm yok da. madem dayanamiyosun niye gün gün çarşı pazar durmadan geziyosun.
o yaşını bahane edenlerden biri de benim çalıştığım yerde var. kafasına göre konusuyo dedikodu yapıyo azarliyo kahve isteyip duruyo. ama sorsan işine gelince emeklilik için genç, is yapmak için yaşlıgeçen ofiste tırnaklarını keserken artık midem kalkti baska yere gittim görüp duymamak için beyninin yerine sünger konmus oluyo bazılarının
Bugünİngiltere önlem almayacakmis ölen ölsün zaten yaşlıları vuruyo diye
bizimkilere de mustehak aslında
kurunun yanında yaş biz oluyoruz işte cicimOnlara müstahak zaten kuzum ama bizlerin günahı ne.. Hepimizin hakkına girecekler
Ben şokNasıl bir tip o öyle ya..
Bu arada ben şeker gibi görünenlere nedense pek rastlamadım. O kadar nadir gördüm ki. Onlar da bencede dediğin gibi ters düşene kadar
Allahım akıl sağlığımızı korusun böyle bir yaşlı olmaktan hepimizi men etsin. Kaldı ki ben bu yaşımda gezmeye üşenen biriyim hayatımda da güne katılmadım katılmam. Yaşlanınca hele hayatta işim olmaz. Nasıl o enerjiyi buluyorlar pes.
Cok etkileniyorum cicim. Carpintim tutuyor artik. Sarsildim cokKespırım napalım şuan şartlar bu hepimiz çok üzgünüzaksine soyutlama ki gelişmelerden haberdar ol kuzum. Ben korunma yollarına dair ne öğrensem paylaşıyorum burdan. Tedbir bizden takdir Allah'tan
BugünByNkoaLa doktora gittiğinde doktoru demiş, ingilterede bir bebek korona virüslü doğmuş. Nasıl kaptığı bilinmiyor. Anneden mi vajinal mi oturduğu tuvaletten mi nasıl geçmiş bilinmiyormuş. Sadece yaşlıları vursa keşke ama öyle değil
olabiliyo canım erken doğan yaşayan sağlıkla büyüyen çok bebe var öyle olursada içimi hiç köretlmiyorum bakar anası ona pamıklara sararım pipilimi :) valla cicim benim kürtajla beraber 3. gebeliğim bu ilkinda kızımı doğurdum gıkım çıkmadı hiçte sıkıntım olmadı diyorumki o ben ozaman hiç hamile değilmişim meğer. kürtajım küçüktü 9 haftalıkken alındı malesef ama bu oğlan durdu durdu son zamanlar sesi çıkmaya başladı cuma akşamından beri özellikle gece yatmadan önce girdiğim wc de hep kan geldi çok değil ama göz ardı edilcek kadarda değildi inş erken gelmez en azından 36 ya kadar beklese bariAh be diloyum ne oldu birden böyle ne güzel şıngır mıngır ilerliyordun
İnşallahhhh engeller ki ben progestan gücüne inanıyorum. Umutlar yine progestan.
Geçen gün bir video izledim. 25 haftalık prematüre bebek doğurmuş bir anne. Ama onun anladığım kadarıyla açılmadan değil de bebekle alakalı bir problemden apar topar almak zorunda kalmışlar. 2 hafta daha dursa yaşamazmış yani. 750 gr bebek doğurmuş. Doktor bu bebekler yaşıyor dediği zaman inanmamış. Ama gerçekten yaşamış. Üstelik hemşireler süt sağmış sütü bile gelmiş annenino kadar sağlıkla büyümüş ki şimdi 4 yaşında. Gayet sağlıklı oğlu var kadının.
İzleyince çok duygulandım. Ama çok umut oluyor bu tip şeyler bana
Cevik kuvvet canimİnşallahhhh bitanem. Çok enteresan bir yılda gebe kaldık. Çok zorlanıyoruz ama sonu güzel olsun.
Eşinin birimi nedir, sen çalışıyor muydun?
Bende imzoşum.. Dün gece 5 de mi ne uyudum moral bozukluğundan..kurunun yanında yaş biz oluyoruz işte cicimhakkımı helal etmiyorum hiç..
Evet bunu bende duydum haberlerdeBugünByNkoaLa doktora gittiğinde doktoru demiş, ingilterede bir bebek korona virüslü doğmuş. Nasıl kaptığı bilinmiyor. Anneden mi vajinal mi oturduğu tuvaletten mi nasıl geçmiş bilinmiyormuş. Sadece yaşlıları vursa keşke ama öyle değil
Ya bide bunlara karantinaya alinma sartiyla getirilecekleri soylenmis biliyolar yani buna ragmen yaptiklari kaos yaratmaktan baska bisey degilen çokda şu umreden gelen karantinadakilerin kaçmaya çalışmasına çok sinirlendim ben cicim.. hayr yani kaçıyosunda nereye kaçıyosun kimin yanına gidiceksin eşine dostuna geçiriceksin virüsü.. bukadar cahillik bencillik olamaz yaa..
Offff çok zor işin şamdanım uğraşılmaz bunlarla. Kocanın biber gazından al yanına canını sıkanı bela okuyanı gazla, yapacak birşey yok bunlarabizim is yerini bi görsen cici o kadar çok ki sabunluk
kadınla sürekli sorun yasamaktan yoruldum artık. bu yaz gidersek gittigim yerdeki yaşlı memurları düşünemiyorum tahayyül edemiyorum
ben yaşlanınca gezerim ama şahsi arabam olursa gezerim. ne kendimi ne başkasını rezil etmeye gerek yokkeşke yaşlılar için belli saatlerde sefer ve yaşlı otobüsü koysalar. morukun moru mesela mor otobüsler yaşlılara ait olsun
ben vergi çıkarıyorum ya. babamin dükkanı gibi pazarlık yapacağımi ya da ona vergi cikarmayacagimi düşünüyosa melek gibi. bakiyo vergi cikacak aninda u dönüşübela beddua bağır çağır şikayetler
Ya varya kilim su ise vergi ne ise ne cikiyisa odurrr ya isverenlerde oyle dusur biraz daha yahu neyse o iste odesene gelirine gore cikiyor sonucta bu gokyen zembille yahut bi tarafmzdan uyduruyoruz sankj hele hele seninki tamamen sistematik bisey mudahale olmayacak bisey yani ama insanlarla ugfasmak kadar zor bisey yok yabizim is yerini bi görsen cici o kadar çok ki sabunluk
kadınla sürekli sorun yasamaktan yoruldum artık. bu yaz gidersek gittigim yerdeki yaşlı memurları düşünemiyorum tahayyül edemiyorum
ben yaşlanınca gezerim ama şahsi arabam olursa gezerim. ne kendimi ne başkasını rezil etmeye gerek yokkeşke yaşlılar için belli saatlerde sefer ve yaşlı otobüsü koysalar. morukun moru mesela mor otobüsler yaşlılara ait olsun
ben vergi çıkarıyorum ya. babamin dükkanı gibi pazarlık yapacağımi ya da ona vergi cikarmayacagimi düşünüyosa melek gibi. bakiyo vergi cikacak aninda u dönüşübela beddua bağır çağır şikayetler
hepsi amaçsız şuursuz ne yaptıklarını bile bilmeyen kör cahilin teki işte.. konuştukları zaman mangalda pabuç bırakmazlar yok sizin yaşınız kadar bizim görmüşlüğümüz var yok siz geliyoken biz dönüyoduk hııı eminim öyledir bi gram ilerlemiyor beyinleri..Ya bide bunlara karantinaya alinma sartiyla getirilecekleri soylenmis biliyolar yani buna ragmen yaptiklari kaos yaratmaktan baska bisey degil
Kespırım doğanın intikamı.. Son da olmayacak. Allah hepimizi sakınsın. Tedbirini sıkı tut da gerisi Allah kerim artık yapacak birşey yok ki. Bak hamile hamile ekstra stres korku çıktı hepimize. Arkadaş bu hafta doğum yapacak tam koronavirüsünün alnında.Cok etkileniyorum cicim. Carpintim tutuyor artik. Sarsildim cok
O da yüksek ihtimal şamdanımhastane personelinden kapmistir diye düşünmüştüm benAllah yardımcısı olsun herkesin ama İngiltere hiç önemsemiyo ya. bakalım hastaneleri nasıldı. Avrupa'da sağlık hizmeti çok sıkıntılı sanırım
Offff çok zor işin şamdanım uğraşılmaz bunlarla. Kocanın biber gazından al yanına canını sıkanı bela okuyanı gazla, yapacak birşey yok bunlara
Bu yaz doğuya gitme ihtimali mi vardı?
Ben kendimde erken doğumum diloyumolabiliyo canım erken doğan yaşayan sağlıkla büyüyen çok bebe var öyle olursada içimi hiç köretlmiyorum bakar anası ona pamıklara sararım pipilimi :) valla cicim benim kürtajla beraber 3. gebeliğim bu ilkinda kızımı doğurdum gıkım çıkmadı hiçte sıkıntım olmadı diyorumki o ben ozaman hiç hamile değilmişim meğer. kürtajım küçüktü 9 haftalıkken alındı malesef ama bu oğlan durdu durdu son zamanlar sesi çıkmaya başladı cuma akşamından beri özellikle gece yatmadan önce girdiğim wc de hep kan geldi çok değil ama göz ardı edilcek kadarda değildi inş erken gelmez en azından 36 ya kadar beklese bari
O da yüksek ihtimal şamdanım
Nasıl bir sene gebe kalmışız. Arkadaşım da bu hafta doğum yapacak morali yerlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?