- 16 Ağustos 2019
- 892
- 2.290
- 113
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.261
Geldim hemncik geldim ne iş açtın başına?
Aa olamadı bak şimdi bu keyiften mahrum kaldın neyse kazandığın şeyde bu yorgunluğu tatmadin 1 hafta bırakın komada gibi yatıyım diyorsunBen hiç tasinmadim şimdiye kadar biliyor musun
Acaba nedir nedir
Yani çok düzen değiştirmeyi seven biri değilim. Ev değiştirmeye değecek bir sebep de çıkmadi. Evlenirken de eşim halletti her şeyi. Ev kurma derdim de olmadıAa olamadı bak şimdi bu keyiften mahrum kaldın neyse kazandığın şeyde bu yorgunluğu tatmadin 1 hafta bırakın komada gibi yatıyım diyorsun
Biz sabit kalmayı sevmiyoruz galiba 3 taşındım 3 sene arayla
Benim bu 3 'le bi alıp veremedim var ama ne 3 çocuğum var 3 sene arayla
Geldim hemncik geldim ne iş açtın başına?
İyi yapmışsın canım. Ölümlü dünya mal mülk gelir geçer. Anne babayı mutlu etmek lazım. Çok acil değilse bekleyin biraz dahaşimdi beybisi bizim kp den 25 bin tl alacağımiz var. parayı alıp üzerine biraz kredi çekip araba alcaktik. ama kayınpeder iki senedir emekli olcam deyip olmuyo. en son iki üç gün gidip dilekçe vercem. son gündüz grubu su bu oyalayip duruyodu...
amacı yazlık almak ama elindeki para anca yarı parası oluyoinatla emekli olmuyo.
ben de bu sene sonu zaten işe dönüyorum.
eşime dedim hazır faizler düşüyo 100 bin kredi ceksin sen ödemeye yardim et bizin paramızı versin biz de artık araba alalim yeter diye
bu kadar ponçik bi gelin olma nedeni de kp in rahatsızlıkları da var. bugün biyopsi yaptılar prostat kanseri için. dedim adamin hayali samdan birak destek ol da üç beş sene keyif sursun yaşlı adam zaten....
ki hakliymisim bugün sesi baya kötü geliyodu. aksam biz böyle düşündük hemen ver emeklilik dilekceni kendini zorlama yipratma dedik. adamin sesi bile değişti valla.
amma ve lakinbenim bütün hayaller planlar yine yerle yeksan oldu
iyi yapmışsın de bana kuzuboşver de
Aa mütüş en sevdiğim hazırYani çok düzen değiştirmeyi seven biri değilim. Ev değiştirmeye değecek bir sebep de çıkmadi. Evlenirken de eşim halletti her şeyi. Ev kurma derdim de olmadı
Yazık çok eziyet çekti o süreçte ama olsun ne yapacaksınAa mütüş en sevdiğim hazır
Ayy yapamadım koyabilseydim şuan ibram abinin" Bileydim " türküsünü koyardım ..seni gidi seniiiikız baştan deseydin ben sana ne dedikodu verirdim ne hikayeler anlatirdim
Aynen çok temiz oluyor ama bni çok yoruyor 6 evimiz falan artık illalalah dedmTaşınmanın tek sevdiğim yani temizligiÇok temiz oluyor bi kaç ay toplu düzenli ...
Annelerin misafiri hiç bitmez vallahi bayramda gittim gitmez olaydım dedim bende , gelinler filan da hamile iş bana kaldı bi an hamile olsaydım diye düşünürken töbe dedim vallahi iki işten kalıcam diye düşündüğüm şeye bakk
Keşke ev aksak da taşınıp durmasamAllah kolaylık versin canım. Evi aldınız mı neden tasiniyorsunuz açsana biraz maksat muhabbet olsun
İyi yapmışsın canım. Ölümlü dünya mal mülk gelir geçer. Anne babayı mutlu etmek lazım. Çok acil değilse bekleyin biraz daha
Hayırlı olsun canım. İnşallah o da nasip olur.Keşke ev aksak da taşınıp durmasam
Hem.okul.için hem annrmlere gidip gelmek için daha yakına taisndik bir de ev küçüktü geniş ferah olsun dedik o yüzden canmm
İns eder canm ins heoimizn bir evi olur kiralar çok uçuk yemin olsunHayırlı olsun canım. İnşallah o da nasip olur.Biz de alalım diyoruz ama bakalım Allah nasip eder mi
Benim hiç otelli motelli tatilim olmadı. Kız çadır tatilim bile olmadı. Eşimle ayrı memleketlerdeniz. Onun memlekete bizim memlekete derken bir tatil parası gidiyor zaten. Ama çok içimde kaldıben de öyle dedim hizurancim
içim rahat ama ödemem de aşırı çok olcak inşallah yetisiriz hepsine :)
tatile de artık yazlığa gideriz napalimotelde malak gibi yatip dinlenmek bana nasip olmayacak sanırım hiç
Benim hiç otelli motelli tatilim olmadı. Kız çadır tatilim bile olmadı. Eşimle ayrı memleketlerdeniz. Onun memlekete bizim memlekete derken bir tatil parası gidiyor zaten. Ama çok içimde kaldı ☹☹
Valla ex kaynanam Bergüzar Korel diyor. Anam Türkan SorayEvet saat 18:08 de başlattığım oyunu 20:34'de resmi olarak bitirmiş bulunmaktayım.
Öncelikle milli eğitimin bana verdiği yetkiye dayanarak birkaç kelam edicem.:
Hepinizi Allah'a havale ediyorum. Ulan tek isteğim oyun oynamaktı be kitapsızlar. 18:08'den önce mutlu biriydim. Pespembe bir hayatım vardı. 2 oyun oynayalım neşelenelim dedim beni sinir hastası ettiniz. 5 yıllık öğretmenim sınıfta bu kadar çileden çıkmadım. Hiçbirinizi tebrik etmiyorum oturun 0.
Şimdi gelelim ikinci aşamaya
Banu Alkan ve Kim Kardashian dışında kime benzettiyseniz kendime benzetmem tuhaf oldu acık, kimi deseniz benziyormuşum gibi geldi
Gerçek ben 1.70 boy ve sarı saçlara sahibim. Gözlerim mavi değil ela. Bebekken dönmüş acı bir anımdırKilom 50 ile 54 arasında aşırı oynak şekilde gidip geliyor ama hiç 55i görmedim. Türbanlı değilim.
En çok benzetildiğim ünlü Müge Boz. Çevremden çok fazlaca duyuyorum. İnternetten bakmaya üşenenlere, Müge Boz bakınız şudur:
Eki Görüntüle 2300492
@RosSsS umun beni benzettiği kızda şu alttaki, kendisi beni gördüğü için yorumunu ciddiye alıyorum o nedenle paylaşıyorum:
Eki Görüntüle 2300493
Ama bu kadar güzel olduğumu düşünmüyorum o beni aşkından öyle görüyor olmalı
Karakter olarak da Demet Evgar çok iyi benzetmeydi özellikle 1 kadın 1 erkekteki halinde bende kendimi bulurum
Evet şimdi sıra sizlerde. Herkes kendi tipini tarif etsin bağalım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal zebra
@Psikolojik deliii
@balbocuuu
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@imzaben
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Efoo
@malii
@ChocolateCookie
kk birinci noteri
fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
S Siyah_incim
Fstkmmhee
Selam Canlar size bişey söylemek istiyorum.. bugun bi Karar aldım ne kadar burayı sizleri cok sevsem de çocuk bakımından beni strese soktuğunu düşünüyorum.. bugun saatlerce ağladım elimde olmadan belki diyoru im buraya biraz uzak kalırsam bu stresi kafamdan atabilirim.. suan bu satırları bile ağlayarak yazıyorum gerçekten hiçbirinizi görmemiş olsa da kalbimde cok güzel yerlere sahipsiniz nolur bana cok dua edin .. dönüşüm kısa olsun ve hepinize güzel haberler verebileyim.. hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?