- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.581
9 aylığım dahaEvlilikte mi yenisin. Ne kadar yenisin söyle ona göre boşanma istatistiğini çıkartayım
Kocaları zengin.Ama nasıl oluyo gerçekten yaaa hadi büyük miras kaldı desek birine kalır ikisine kalıro da bi yere kadar memur yanii tamam maaş iyi hoş güzel de bu kadar da değil nerden bu lüks yaşam o zmn biz ne olacaz kafamda deli sorular hiiiç anlamdm
İnşallahhhh koronanın güzellik algısı bizimle aynı değildir sultanımBende Corona olsam ilk sana gelirdim
Psikopata bağladım vallahi
Allah yardımcın olsun canım9 aylığım daha
7 adet de görümcem var belirtmeden geçemiiiciiiim
Acı dolu geçmişimKiz senin de basina gelmeyen kalmamis
Normalde 9 ay çok kısa bir mühlet ama 7 görümce ile çok bile dayanmışsın. Bence artık yolları ayırma vaktiniz gelmiş olabilir bunu bir düşün9 aylığım daha
Ayy ne bilem cici hiiiiiçç zengin koca şeylerim olmadığı için ben kendime göre memur koca diye düşünmüştümKocaları zengin.
Memur maaşıyla ay sonu zor geliyor. Bir yerde zengin kadın görürseniz bilin ki kocası zengindir. Başka bir alternatif yok
Ya aklima ne geldi 4 5 yil once esimin is arkadasinin karisi bana simdi kimse evde yemek yapmiyor artik demisti bende boyle yőőő ben hala yapiyorum calisiyorum isten geliyorm temizlikte yapiyorum yemekte yapiyorm diyee kalakalmistimçoğu yemek yapmiyoyardımcısı temizlik yemek yapıyo kırk yılda bir kek kurabiye yaparsa çok havalı geziyolar evdekiler vaaaayyy diyolarmis
saçlar hep fonlu ziynetler hep pahalı taslardanyakut zümrüt pırlanta elmas. en kötü iki ayda bir tatile giderler üç ayda bi yurtdışına sor ama memurlar
sor bakalım cici patili Büşra falan bu lüksün ne kadarini yaşamış ben ne kadarını yaşadımben anlamıyorum ki onlar 657 yse ben neyim ay sonu getircez diye canımız çıkıyo.
Ahaaa bak bizimde böyle bi kadın var akrabaYa aklima ne geldi 4 5 yil once esimin is arkadasinin karisi bana simdi kimse evde yemek yapmiyor artik demisti bende boyle yőőő ben hala yapiyorum calisiyorum isten geliyorm temizlikte yapiyorum yemekte yapiyorm diyee kalakalmistim
O gun kahvaltiya diye ciktik gittik sonra dediler bilmem nerde cay icelim aparatif biseyler de yeriz ogleden sonraydi neyse onu da yaptik trafikte filan kaldik sonra baktim kadin suranin susuda guzel busuda guzel basladi korktum aksam yemegide yiyelim diyecekti nerdeyse belli oldu gunlerini nasil gecirdigi biz onunla asik atabilirmiyiz kadin hakikaten yemek yapmiyomus onu anladim
Bende eve gitsekte makarna yahut yumurta filan yapsam derdmdeydim
Gazan mubarek olaa9 aylığım daha
Bugunde gulduk sayende cici sag ol valla benim annemler musluktan iciyor evlenene kadar bende musluktan iciyordumAcı dolu geçmişim
Kendi kendine doğan birinden nasıl bir hayat beklerdin çayım bunlar süpriz değil
Sence ben eşimle hangi kesimden oluruz caayyKizlar corona konularindan birinde yazmislar ki sokaga cikma yasagi olursa evde kari koca kavgalari artar eve kapanilirsa yari kesim bosanir yari kesimde hamile kalir demisler
İçmeyin şamdanım aman. Üstelik baya belediye tarafından güvenli olduğu bangır bangır söylenen çeşmelerimizin suyundan kaptım. Ailem kapmadı ama ben kaptım. Amip de ağzının tadını biliyor gördüğün gibi beni seçti
2007 yılında Türkiyede AmipVirüs-19 salgını ile karantinaya kadar sürüklenilecek bir felaketi yaymadığım için aşırı mutluyum
Bide o yıllarda hastahaneye sıçan teyzeler vardı videolarını hatırlarsın belki. Mümkün değildi salgından arınmamız 70 milyon giderdik öbür tarafa
Şamdanım biz onları avlayalım avlamasına ama amip anaları yarasadan daha tehlikelidir virüs fışkırtabilirler
Macırım ama topiği kalkındırıp refaha erdiremedim. 3 katlı aile binası dikemedim topiğe.hep beni bedavaya çalıştırdınız bedava topik yönettirdiniz ondan hep, nefesler kokuyor açlıktan topikte
Ama nasıl oluyo gerçekten yaaa hadi büyük miras kaldı desek birine kalır ikisine kalıro da bi yere kadar memur yanii tamam maaş iyi hoş güzel de bu kadar da değil nerden bu lüks yaşam o zmn biz ne olacaz kafamda deli sorular hiiiç anlamdm
Bende memur koca dedim halimize şükür ama buzdolabımda şuan ölümünü bekleyen bir kap yoğurt var sadece. Ev kurumuş yiyecek şey bulamadım tarhana yemekten içim şiştiAyy ne bilem cici hiiiiiçç zengin koca şeylerim olmadığı için ben kendime göre memur koca diye düşünmüştümbak hayalini bile kurmamışım zaten öyle yaşamlara alışık değilim çarpar
Haksiz olabilecegini dusunmedim zaten canim ama ailesine karsi guc gosterisi olsun diye mi oyle davraniyor acaba sen tanirsin esini
Kocaları zengin.
Memur maaşıyla ay sonu zor geliyor. Bir yerde zengin kadın görürseniz bilin ki kocası zengindir. Başka bir alternatif yok
Bende memur koca dedim halimize şükür ama buzdolabımda şuan ölümünü bekleyen bir kap yoğurt var sadece. Ev kurumuş yiyecek şey bulamadım tarhana yemekten içim şiştibence bidaha düşün
Vallahi çayım güldürmek için demiyorum inan hayatım trajikomik, anlatırken komik ama yaşarken isot tadındaBugunde gulduk sayende cici sag ol valla benim annemler musluktan iciyor evlenene kadar bende musluktan iciyordumsukur bi sknti yasamadik iste belediyelern o aciklmasndan beridir izlemisler oyle iciyorlr bizjmkiler sucudan su istemek gelmesini beklemek filan hec anama gore deeel
Offf samdanım senin için çok geççgelen zengin mükellefleri tavlayip evlenmisler hep nurcivarda ne kadar zengin esnaf varsa karısı maliyeci kadinlar maaşlarına dokunmadan kocalarından para alıp yasiyolar. maaşlarını da birikim yapıyolar kendilerine
atanmaya uğraşacağıma zengin koca bulmaya ugrassam simdiye o villaya oturmuştum nur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?