Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocaları zengin.
Memur maaşıyla ay sonu zor geliyor. Bir yerde zengin kadın görürseniz bilin ki kocası zengindir. Başka bir alternatif yok

9 aylığım daha
7 adet de görümcem var belirtmeden geçemiiiciiiim
Normalde 9 ay çok kısa bir mühlet ama 7 görümce ile çok bile dayanmışsın. Bence artık yolları ayırma vaktiniz gelmiş olabilir bunu bir düşün
Bide nerden buldun 7 kız kardeşli adamı o da ayrı bir olay

Kocaları zengin.
Memur maaşıyla ay sonu zor geliyor. Bir yerde zengin kadın görürseniz bilin ki kocası zengindir. Başka bir alternatif yok
Ayy ne bilem cici hiiiiiçç zengin koca şeylerim olmadığı için ben kendime göre memur koca diye düşünmüştüm bak hayalini bile kurmamışım zaten öyle yaşamlara alışık değilim çarpar

Ya aklima ne geldi 4 5 yil once esimin is arkadasinin karisi bana simdi kimse evde yemek yapmiyor artik demisti bende boyle yőőő ben hala yapiyorum calisiyorum isten geliyorm temizlikte yapiyorum yemekte yapiyorm diyee kalakalmistim
O gun kahvaltiya diye ciktik gittik sonra dediler bilmem nerde cay icelim aparatif biseyler de yeriz ogleden sonraydi neyse onu da yaptik trafikte filan kaldik sonra baktim kadin suranin susuda guzel busuda guzel basladi korktum aksam yemegide yiyelim diyecekti nerdeyse belli oldu gunlerini nasil gecirdigi biz onunla asik atabilirmiyiz kadin hakikaten yemek yapmiyomus onu anladim

Bende eve gitsekte makarna yahut yumurta filan yapsam derdmdeydim

Ahaaa bak bizimde böyle bi kadın var akraba ama kendi çalışmıyor eşi de emekli bi kp, var beraber yaşadıkları kadın sabah çıkıyor akşam eve geliyor eşi ve kp evde kendileri yapıp yiyorlar işte

Acı dolu geçmişim
Kendi kendine doğan birinden nasıl bir hayat beklerdin çayım bunlar süpriz değil
Bugunde gulduk sayende cici sag ol valla benim annemler musluktan iciyor evlenene kadar bende musluktan iciyordum sukur bi sknti yasamadik iste belediyelern o aciklmasndan beridir izlemisler oyle iciyorlr bizjmkiler sucudan su istemek gelmesini beklemek filan hec anama gore deeel

Kizlar corona konularindan birinde yazmislar ki sokaga cikma yasagi olursa evde kari koca kavgalari artar eve kapanilirsa yari kesim bosanir yari kesimde hamile kalir demisler
Sence ben eşimle hangi kesimden oluruz caayy gerçi yıllardır pek beceremesekte

valla onu bilmiyorum da buraya gelen suriyelilerden biri ivdb başkanının kullandığı asansöre kakasını yapıp gitmiş başkan bi biniyo şok düşünsene yıl olmuş 2020

amip ağzının tadını biliyomus cidden ava çıkarken amip maskesi taksak belki anlamazlar dost sanarlr bizi be cici

senin bu mübarek ağzınla 30 katlı cici tower dikmen lazimdi üç katlı macir evi ne ki

aramizda cenabet gezenler mi var acaba sehvetine yenik düşüp. çok ateşli hatunlarin toplandığı bi topik malum

bence bu konuya da egilmelisin cici

gelen zengin mükellefleri tavlayip evlenmisler hep nur civarda ne kadar zengin esnaf varsa karısı maliyeci kadinlar maaşlarına dokunmadan kocalarından para alıp yasiyolar. maaşlarını da birikim yapıyolar kendilerine

atanmaya uğraşacağıma zengin koca bulmaya ugrassam simdiye o villaya oturmuştum nur

Bende memur koca dedim halimize şükür ama buzdolabımda şuan ölümünü bekleyen bir kap yoğurt var sadece. Ev kurumuş yiyecek şey bulamadım tarhana yemekten içim şişti bence bidaha düşün

Haksiz olabilecegini dusunmedim zaten canim ama ailesine karsi guc gosterisi olsun diye mi oyle davraniyor acaba sen tanirsin esini

huy işte ailesiyle çok rahat değil bu konularda. ailesiyle uğraşmak istemiyo, onların paranıza dikkat edin çok harcamayin demesinler diye:) ama bence gereksiz kasiyo kendini

Bende memur koca dedim halimize şükür ama buzdolabımda şuan ölümünü bekleyen bir kap yoğurt var sadece. Ev kurumuş yiyecek şey bulamadım tarhana yemekten içim şişti bence bidaha düşün

Vallahi çayım güldürmek için demiyorum inan hayatım trajikomik, anlatırken komik ama yaşarken isot tadında
Sipariş verecekseniz saka sudan verin herkese şiddetle öneriyorum hem aşırı hızlı geliyor hem de tadı güzel. Suyun tadı mı olurmuş deme su konusunda aşırı seçici yaptı duyularımı açtı benim o amip istilası

Offf samdanım senin için çok geçç
Benim için de geç yani bide bende hiç öyle şeyler yok ya yapamam sanırım az gözü açık olmak, gerekiyor onun için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…